Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
UFO1
senior tag
-
-
Zsadi
őstag
Az esti izgalmakig egy kis Trollkodás a budiban retro
(Facebook video) -
UFO1
senior tag
Ennek így ezzel a szereposztás bemutatóval kellett volna lennie adásba!
Már a nyitó kép nagyon nagy! -
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2629 üzenetére
-
i3odnar
tag
#2641 Sikerült rossz gombra kattintanom és beküldeni a hsz.-t véletlenül. Folyt. köv.:
+76. rész:
Merci egyre többet használ cigány kifejezéseket, azt figyeltem meg. Vajon önszántából tanult meg cigányul vagy az exe által ragadt rá pár szó, esetleg saját hozomány?36:10:
Merci és Fru szerint az kétszínűség, hogy ha Dani és Virág Vivi mögé állnának, de az nem kétszínűség, hogy a szaunás megbeszélés után Merci végül nem Vivi mögé állt.. Bármit is játszik, legyen taktika vagy szánalom, ami miatt Fru-t pártolja, ezek miatt egyre kevésbé szimpatikus. Kíváncsi leszek ezt az átpártolást is el fogják-e nézni neki, mint az előzőt. Nem érdemelné meg.Daninak helyén van az esze, levonta a következtetéseket az előző párbajból, nem jó irányt képviselt akkor és rájött, hogy a Moh ellen indított háborúnak és általánosságban a gyűlölködésnek itt most nincs értelme, ezekkel saját maguk alatt vágják a fát.
40:35
Én azt sem értem Fru miről beszél, miért kellett volna Daniéknak mögé állnia..
Jön itt azzal, hogy az előző párbajon Renátó mögé állt, de szegény buta lányka nem érti, hogy ott nem Renátó mellett tette le a voksát Dani, hanem Moh ellen.. ha Moh egy kerticsappal párbajozott volna, akkor Dani a kerticsap mögé állt volna be..Meg ilyet mond, hogy az érezte Danin, hogy a szívén hordozta ezt a dolgot, és hogy majd mellette ki kell állnia.. vannak képzelgések.. esetleg csak ezt szerette volna Fru, hogy így történjen. Annyira csukott szemmel jár ez a két lány, hogy arra nincsenek szavak.
-
i3odnar
tag
"Oksi."
76. rész:
4:30-tól: Mercike mi a francról beszél?! Ő akarja csinálni a palacsintát, majd kijelenti, hogy nem ehet belőle senki, amire Vivi odaszólt, hogy ez akkor önmagára is legyen érvényes, elvégre így fer.. ezután pedig Merci a riportban arról kezd el beszélni, hogy Vivi villamesterként próbálja feltornázni magát, meg hogy főnökösködik?! Ennyire rosszul esett neki, hogy szembesítették vele, hogy az általa felállított szabályok önmagára is vonatkoznak?!Egyébként egy unalmas karakter villamesterként sem tudná feljebb tornázni magát, másrészt pontosan ez a villamester dolga, hogy egy kicsit ő legyen a főnök, ráadásul a TV-n keresztül is úgy jön le, hogy az eddigiek közül Vivi az egyik, aki a legjobban helytáll ebben a pozícióban.
Na és megtörtént amit már előre megmondtunk: ha Fru talált magának partnert a furkálódáshoz és Mercikével karöltve el is kezdenek kukacoskodni, hogy mennyire nem csinál semmit Vivi és mennyire buta. Tényleg lányok?! Tényleg?!
[link] [link] [link] [link] [link]10:35-től: Amilyen nyafogást Virág levág a szex körül, hihetetlen... 4 hetet nem bír ki nélküle és ez a legnagyobb örömforrása az életben...
Tipikusan az a lány aki másra nem is jó, mert nem is akar másra jó lenni, akit egy társaságban ölből ölbe adnak tovább és a végén még ő az aki felháborodik, hogy miért nézik semmibe és miért nem kezelik nőként..
Visszataszító a teljes személyisége.
Azonban az elgondolkodtatott, amikor elkezdett sírni, hogy kudarcként éli meg azt, ha Dani kibírná egy hónapig. Vajon miken mehetett keresztül, vagy milyen komplexus állhat a mögött, hogy ennyire elcseszett képet fest a személyisége. -
rushty
őstag
Felállt a padlóról [link]
-
UFO1
senior tag
Nem tudtam mi van retardó mögött a falon aztán meglett.
Vajon így él ami a szövegben szerepel?Nekem bárki bármit mond bírom Mercy-t és amit művelt a zuhanyban Moh mellett!
Bónusz! egy kettő három -
Zsadi
őstag
válasz
Geri Bátyó #2637 üzenetére
Ha azt vesszük, elvileg vannak sárkányok.
Wiki: A komodói varánusz, komodói óriásgyík vagy komodói sárkány a hüllők osztályába pikkelyes hüllők rendjébe és a varánuszfélék családjába tartozó legismertebb faja.
Lehet ez kavarta be Mercit?
Nem válasz akart lenni Geri Bátyó. Csak félrement...mint Daninak általában
-
lowzor
veterán
válasz
Geri Bátyó #2635 üzenetére
Kinek mi az aranyos...Én ki nem állhatom a Pikachu hangú nyávogást, és a proli telepi suttyó viselkedést.
-
Geri Bátyó
addikt
Mint nő, nekem sem kellene, de ahogy írtam, olyan, mint egy kölyökkutya. Aranyos, meg minden és egy szintig a hülyeségeit is el lehet nézni, de most azt érzem, hogy a butasága miatt túllépett ezen a szinten.
(#2634) UFO1: "Inkább egy ilyen vicces és bolondos csaj aki mellett sose unatkozol mint agysebész vagy atomfizikus unalom mellett"
Honnan veszed, hogy egy agysebész, vagy atomfizikus unalmas? De tényleg!
Elég sok diplomást ismerek és nagyon sok jó fej van közöttük. Rohadtul nem ezen múlik. Ugyanakkor azt is tapasztalom, hogy aki egy kicsit műveltebb (elég, ha csak sokat olvas, nem kell diploma), az jobban érti a humor mindenféle formáját. -
UFO1
senior tag
válasz
Geri Bátyó #2632 üzenetére
Leginkább attól függ milyen környezetben nőtt fel hogy hol tanult szülök stb. az meg hogy hiszékeny az nem rossz tulajdonság. Ki akar törni onnan ezért produkálja magát. Inkább egy ilyen vicces és bolondos csaj aki mellett sose unatkozol mint agysebész vagy atomfizikus unalom mellett. Persze mindenki más és mást szeret!
-
lowzor
veterán
válasz
Geri Bátyó #2632 üzenetére
Én már az elejétől utálom Mercit, de lehet hogy bennem van a hiba, mert a topikban is van aki már kész kultuszt épített köré.
-
Geri Bátyó
addikt
Tudatlan is, de buta is. Az, hogy amúgy van potenciál benne, csak azt jelenti, hogy nem ostoba, mint Gádzsina.
"Különben egy ilyen nőt meg nem hagyunk ki."
Dehogynem!Tök cuki tud lenni, meg is vakargatnám a füle tövét, de kb. ennyi. Mondjuk én már elég öreg vagyok hozzá, hogy az intelligencia is fontos tényező legyen.
(#2629) antikomcs: Simán lehet, hogy Merci tényleg megsajnálta a sárkányt, de az, hogy folyamatosan bólogat neki a furkálódásokra és szinte egy új Aranda-Gádzsina párost alkotnak, tényleg leírja magát.
-
UFO1
senior tag
Daniella egyre jobban ássa el magát amit itt Virággal művel!
-
UFO1
senior tag
Mercy mikor együtt fürdött Moh-val mekkora volt csak a fenekét és fütyköst tudta nézni!
#2629antikomcsi
Sajnos Mercy-nek sok esélye nincs mert egy szép lány ezért utálják a csúnyább nők a szépek meg azért mert konkurenciát látnak benne!
E mellett hiba vicces vagy cuki azt már nem látják meg! -
Merci ezzel a Teréz anya szereppel akar jópontot szerezni magának a nézőknél? Beáll a szerencsétlen elesett kirekesztett mellé?
Ha tudná, hogy ezzel csak kicseszik saját magával.Amikor beszélget Fruval, nem látja a báránybőr mögött a tűzokádó sárkányt?
Fru a villabéli tetteiért nagyon megérdemelné, hogy most egyedül, támogató nélkül várja a párbajt. Ez esetben még a kortes beszédét is szívesen meghallgatnám!Egyébként mire fel csalódott abban a sötét Daniban? Nemrég a kiválasztáson mondta, hogy ha nem kapott volna a gonosz törpe ajándék lila kendőt akkor simán rá szavazott volna, mert rühelli, mint a sz@rt! Ezek után, mi a csalódás oka?
Kár, hogy rengeteg hülye él az országban. Elég csak a most beszélő Gábort, és Ginát hallgatni, Gina már visszanézhette az adásokat, erre mégis benyögi a nyilvánvaló hülyeséget.
Biztos vagyok benne, hogy eltelt annyi idő, hogy sokkal többen fognak Frura szavazni, mint amennyit megérdemelne. -
UFO1
senior tag
válasz
Vakegérke #2626 üzenetére
Muszáj leszek visszanézni! Remélem azért elmondja Fru mutterja hogy retardó stornó vagy lel is út fel ...!
#2627Geri Bátyó
Nem hinném, hogy buta lenne inkább tudatlan viszont minden olyan feladat ahol tanulni kellett mindig jól ment neki lásd angol vagy ha szöveget kellet megtanulni.
Különben egy ilyen nőt meg nem hagyunk ki. Játssza itt a jókisfiut a nagymamik kedvencét! -
UFO1
senior tag
Szegény Mercy milyen naiv Fru-val kapcsolatban!
Itt az adásban az utolsó képkockák azok mikkk voltak?
-
UFO1
senior tag
válasz
LamaCube #2618 üzenetére
Vicc az egész annyira nem illenek össze mint szépség és szörnyeteg és most tekintsük el attól a nem jelentéktelen ténytől, hogy az eredeti szörnyeteg egy jólelkű akár magát is feláldozó elvarázsolt királyfi volt legalábbis a mese szerint! Na ebből itt semmi sem jött össze náluk!
Megj.: Mercy és Moh viszont meg tök összeillik a többiek is ezt mondták a hasonlóság mindig vonzó csak hát Moh egy töke.... kisfiú!Ez az Moh Fru-val játszik retardó most hol töri össze a TV-ket?
Észak Koreában?
-
LamaCube
addikt
válasz
Geri Bátyó #2619 üzenetére
Már 1 hete is leírtam, hogy az észbontókban nem tettette, hogy buta...
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
antikomcsi #2620 üzenetére
Ennyire azért nem gondoltam ostobának.
(#2621) Vakegérke: Szerintem Vivi nem kezd el fröcsögni, azt meghagyja a Grincsnek. Jobban jár, ha marad a viccelődésnél és a sárkány lejáratja magát (Miközben már aaannyira szeret itt bent mindenkit!
).
-
Vakegérke
félisten
Vivinek tán többször kéne utalnia rá, hogy Fru miket és hogyan mondott rájuk. Mondjuk enélkül is párbajgyőztes lesz,
-
válasz
Geri Bátyó #2619 üzenetére
Nem fogta fel.... Milyen meglepő!
Mondta is Merci, hogy Fru egy őszinte fasza játékosa a vv-nek szavazzunk rá.
-
Geri Bátyó
addikt
Kicsit reméltem, hogy Mercinek leesik, amit F
ru(j) legalább 10x elmondott: Minden barátom kiesett.
Nem fogta fel. -
UFO1
senior tag
Fru: ez itt a szerelmem ájj de szép gyerek soha jobbat!
De kedvesebbet se!Már fent is van a szócsata!
-
Fru és Merci nem érti a viccet? Nincs humorérzékük? Még ők oltják le Vivi beszédét? Szerintem meg Frué volt gusztustalan.
-
LamaCube
addikt
Fru nem érti az iróniát...ekkora birkát
-
UFO1
senior tag
Fru: komoly = unalmas
Arra sem emlékszik mi történt a szerkesztők is jól bejátszották a kozmetikumos táblát!Vivi: ez itt a fűrdő itt szoktam mosni a pinimet!
-
Geri Bátyó
addikt
Ezt a gusztustalan hányadékot! (Fru)
(#2615) LamaCube: Pont akartam írni, hogy még a poént és az ugratást is támadásnak veszi, mert ő is konkrétan támadott.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2608 üzenetére
Így, hogy már tudom, hogy szótagos viccről van szó, már egyszerű. Az elsőnél az a poén, hogy
kivitettemkivit ettem velük.
Túl naiv voltam az ilyesmihez, de most is tanultam valamit. -
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2596 üzenetére
Az jópofi lenne, de problémát okozna a kihívónak. Melyik ujjamat harapjam effektus.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha beindul, jól kitárgyaljuk. Egyelőre ennyi. 2020, július.Másfél éve várjuk, idén indul a kukkolda. A videóban az...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest