Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1501) UFO1 válasza antikomcsi (#1499) üzenetére


UFO1
senior tag

Hát kíváncsi leszek elvileg ő mondta hogy „a tiétek a kék kendő”! :U

#1500antikomcsi
Ez is a cseh2-őt! ;]
De ha megkérdezte volna tőle a tesó hogy miért is napraforgó hát lett volna őőőőőőő izé őőőőő hát azért mert őőőőőőő. Erre Győzi (mondhatta volna) köszi lejárt a műsoridőnk. :D

[ Szerkesztve ]

(#1502) antikomcsi válasza UFO1 (#1501) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Holnap kiderül, de biztos vagyok benne, hogy gyomoridegem lesz a 2 gyökér miatt.

Mercin nem akart bosszút állni, sőt azt mondta, hogy milyen rendes lány és benne bízik meg a legjobban, holott pár napja ejtette ki a legjobb barátnőjét. De Bálin továbbra is az antikrisztus, mert egy másik párbajon, ami a játék része kiejtette Dugót, akit már 6 napja ismert. Gyanítom az is a baja, hogy ő volt az egyetlen akinek kellett volna, mert a többiek bottal sem piszkálnák.

(#1503) UFO1 válasza antikomcsi (#1502) üzenetére


UFO1
senior tag

Ja igen az ujjazós gyerek. Jobb hogy nincs bent így nem kell hányózacskó a VV (nem TV) nézéshez. :K
(A mai adást még nem láttam csak a kihívást.)

(#1504) i3odnar válasza antikomcsi (#1499) üzenetére


i3odnar
csendes tag

Vihette volna Recsit akkor. Még a saját "barátja"/csapattársa ellen is több érvet tudna felhozni, mint így. Ebben a részében a játéknak ok nélkül kivinni valakit, akiről több jót tudok mondani, mint rosszat (úgy, hogy valós is legyen).. értem én, hogy a szívére hallgat, ész nélkül nem is lehet másra.. de hogy ennyire vakon legyenek.. már értem miért ők a sötét oldal :D

Konkrétan nincs meg nekik, hogy ez egy játék, ami a nézők megnyerésén, következetes döntéseken, szórakoztatáson múlik. Nem a benti "barátoknak" (akik simán felhasználnak, eladnak egy lila kendőért cserébe) kell a kedvébe járni a döntésekkel, főleg, ha 2 hét múlva ők is kiesnek.
Nagyon úgy érzem, hogy most mindenki, mindent megtett, hogy Gádzsina hozzon végre egy jó döntést és a szívére hallgatva végre elintézze a furkálódó manipuláló párosból az egyiket, kapott levelet "Arandától" (közben meg kitudja mennyire voltak tényleg az ő szavai), ebből megtudta valóban milyenek a barátai, meg milyen jószándékú tanácsokat adnak, ezt el is mondta, hogy rájött erre, kétszínűek stb; ott volt a lila kendős eset, emiatt is csalódott bennük. Az RTL elintézte, hogy lekerüljön a kendő róluk, a feladat során mutatott viselkedés is botrányos volt Recsi részéről, ettől jobban nem lehetett volna Gina szájába rágni, hogy kit vigyen ki párbajozni, hogy legyen esélye vissza is jönni. Ehelyett kivisz mást, de azért elkezd odaszúrni és kiélezni a konfliktust a Grincsékkel :W Tényleg nem értem, fejben merre vannak ezek az emberek. Párbajig vajon ez lesz a fősztori Ginának vagy fog Bálinttal is foglalkozni?! :N

Ui.: Nem fog hiányozni, de szívesebben néztem volna még őt inkább, mint az ogre párt.

[ Szerkesztve ]

(#1505) UFO1


UFO1
senior tag

Daniella királykisasszony kezdi átvenni a grincs szerepét. Virág beleült Hoh ölébe? Igen? Mikor és hol? Ő lehet azt látta már hogy lovagol rajta vagy mi. Ez csak egy feladat volt. Valaki fejbe verhetné már a gyereket egy szívlapáttal! Kb. össze kéne kötni recskárdóval. Ezek különben véletlenül nem édes testvérek mert ugyanolyan idiótán gondolkodnak. És a legszebb beleviszik a sok hülye dumával és már Mercy is azt látja ami nincs is! És valóban mindjárt el is megy Moh és Virág! Sajnos a tények makacs dolgok nem lehet őket megerőszakolni (mint ahogy Moh Virágot ;] )
Íme az ominózus fotó:

Hát tényleg a pofám leszakad milyen sunyi és szemét ez a Moh. Vicc az egész! És a legszebb Vivi is bólogat a riportban mikor Daniella előadja a kitalációit! Majd kicsit később a hálóban szó szerint: „a nyuszis jelmezbe az öledbe ült” mondja Virágnak? Mi van? :F

És Mercy is bemutatja, hogy Virág Moh ölébe ült és tényleg.

Most vagy biológiai hiányosságai vannak a kislánynak vagy nem értem!? És Mohnak lepörgött az élete

látszik az arckifejezésén, hogy itt bekapta a lánc a susogós melegítőt. Atya ég! Azért különben néha kiállhatna magáért pláne mint volt profi jégkorongos (ami nem a finomságról híres) mert megint nem történt semmi! :K

Amúgy zombi film forgatás is van a villában? :Y

És most látom recskárdó nem fut (ill. csak pár métert) pedig a fogyókúra befigyel nem? :P
Anikó meg a bejátszás végén: azért recskárdóra ráfért volna egy kis futás … :C

Az tetszett mikor cigádzsina mesélt, hogy meghallgatta a grincs tanácsait, hogy kit vigyen ki: „meghallgatom … nem voltam rá kíváncsi a tanácsaira … egyik fülem be a másikon ki”. Persze utána puszi puszi ölelés. És ő mondja ÉNB-ről hogy napraforgó meg sunyi??? :U

És Boby bemondja a tutit vidd ki a grincset (hogy mi a jó éd.. any.... nem öt vitted ki) mindegy is utánad ő repül! ;]

Tényleg milyen furcsa nincs bent aranda és valahogy eltűnt a gyűlölködés vagy rosszul látom? :F

(#1506) Geri Bátyó


Geri Bátyó
őstag

Sziasztok!

Csatlakozom én is. Eddig csak elvétve sikerült néznem az összefoglalókat, de azért próbáltam utólag tájékozódni.

A tegnapi kihívás engem nem lepett meg. Gádzsina túl ostoba ahhoz, hogy felfogja, mi történik valójában körülötte. Bálintot csak azért utálja, mert Aranda utálta (Aki azért utálta, mert Bálint nem hágta meg.). Hiába tudja (elméletileg) pontosan - és Aranda is leírta neki - hogy Frunátóék leszarják és a disznók elé vetették.
Robi tényleg jól látta a dolgot, Fru(j) ellen lett volna a legnagyobb esélye, bár szerintem Retardót is simán kint hagyná. A másik csapatban viszont tényleg Vivi a leggyengébb megítélésű.

Fru(j) sírdogálása viszont szerintem nem azért volt, mert mennyire megbántotta nagyszerelme Retardó. Nem tudom elhinni, hogy őszinte érzelmei vannak a lapajparaszt iránt. Szerintem most esett le neki végleg, hogy nagyon rossz lóra tett.
Egyrészt felfogta, hogy az "őszinték" csapata valójában a kicsinyes gyűlölködésről szólt és ezt a nézők nem tolerálják. Másrészt rájött, hogy miután az a törekvése, hogy szétverje a párokat, nem jött össze és ezért összefeküdt Retardóval, valójában csak rontott a megítélésén.
Persze most próbál nyalizni, de még ezt is rosszul csinálja.

A mostani párbaj lefutott dolog. Győzike (Ez a sakkfigura - sötét paraszt - miért nem a szemétdombon van?) hiába próbálja tolni a törzsének tagjait és kampányol Gádzsina mellett, ő is tudja, hogy esélytelen. Az viszont eléggé átlátszó volt, hogy az összes betelefonálónak Dani a kedvence.

Arra viszont kíváncsi leszek, hogy a következő kiválasztásnál lesz-e annyi esze a "jó" csapatnak, hogy megvédje Vivit. Frunátóék ugyanis egyértelműen őt hívnák ki és ott szoros lenne szerintem.
Én a helyükben rátenném maguk közül egy önként vállalkozóra, aki utána kihívja és kinthagyja Fru(j)t. Utána Retardó úgy is megbolondul és még az sem kizárt, hogy kizáratja magát. Tör-zúz, megüt valakit, vagy csak annyira lejáratja magát, hogy a sarokban lévő pormacska ellen is kiesne.
Bálint simán bevállalná, hogy lerakja a lila kendőt, de az nagyon szánalmas lenne, hogy megint mögé bújnak. Moh szeretne ellébecolni a végéig. Virág teljesen szétcsúszott. Merci bevállalná szerintem és Dani is szívesen kivinné a gonosz törpét. A legjobb viszont Robi lenne, azzal az indokkal, hogy ha egyikük kint marad, nincs több félreértés! :DDD

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1507) C4mp3r válasza Geri Bátyó (#1506) üzenetére


C4mp3r
addikt

fru es renato barki ellen kiesne jelenleg, mar nem uszhatjak meg a kovetkezot, hacsak az rtl megint bele nem nyul kozvetlenul. ginanak pont akkor lett volna eselye, ha kettojuk kozul valaszt biztos, hogy visszajott volna. de hat sajnos azert jatszik a szivevel mert az eszevel nem tud, lefott neki is a kave

(#1508) Vakegérke válasza Geri Bátyó (#1506) üzenetére


Vakegérke
veterán

Jól szövöd a mondandód, de a következő kiszavazáshoz nincs szükség fondorkodásra. Recskátót kell megszórni jelekkel, és kész. Vivit Hívja ki? Tegye. Egyrészt gyávaság, ha egy lányt hív ki, aki neki nem ártott, másrészt mocskos nagy lebőgés, hogy még ellene is nagy %-os arányban veszít.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1509) lowzor válasza Geri Bátyó (#1506) üzenetére


lowzor
veterán

Ilyen fizikummal kit ütne meg Retardó? Sétált 1 percet a futópadon, aztán majdnem kiköpte a belét. Csak szájkaratézni tud, azt is csak azért, mert a kamerák miatt biztonságban érzi magát.

(#1510) Vakegérke


Vakegérke
veterán

No nézzük...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1511) C4mp3r


C4mp3r
addikt

azert eleg sokat elarul fru es renato kapcsolatarol, hogy a csaj szo szerint retteg nehogy most renato rajta toltse ki a duhet, hogy meg mertek tole kerdezni tetszik-e neki moh. no fingani sem mer mert a rencsi ideges lesz. ha nem utalnam ennyire kicsit sajnalnam, hogy ilyen kapcsolatba beleugrott egy nyilvanvaloan abuziv partnerrel, de igy csak jot mosolygok.

(#1512) Popes


Popes
őstag

Fru aztán jól levonta a következtetést hogy csak ők látják jól a dolgokat.😂😆

Deus ex machina

(#1513) LamaCube


LamaCube
addikt

Merci átállt? Úgy gondolja, hogy a 82% neki szólt? Szegény... ;]
Legalább nem kell gondolkodni a nagyobb csapatnak, hogy ha Fru-ék elfogynak kire tegyék a jelüket...

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1514) Vakegérke


Vakegérke
veterán

A kérdés-felelek után Recskátó természetesen azonnal megkérdezte Gádzsinától, hogy mi volt Aranda levelének a tartalma. Aztán mi a frász köze van hozzá?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1515) antikomcsi


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Ezekkel a kérdésekkel, amiket bejuttattak a villába, csak még jobban elhitették Fruval és Retardóval, hogy ők mennyire ászok.

Tényleg nem küldtek be rendes kérdéseket "normális" nézők, vagy beválogatták a cseh 2-t nézők üzeneteit?

Merci most elcseszte, beállt a mellé, aki még a múlt héten provokálta, hogy előhozza belőle az állatot.

Bálint szerintem 70/30 arányban fog visszamenni szombaton, érdekes lesz látni a fejeket.

Ma biztos szilveszteri buli van, rengeteg alkohollal, pezsgővel. Szerintem a következő összefoglalókban lesz balhé rendesen.

(#1516) LamaCube


LamaCube
addikt

Ez a Merci..."nem állok át" hát mi a lófaszt csinál akkor? :W Főleg úgy, hogy rárakta a jelet Ginára... :W

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1517) Popes


Popes
őstag

Moh nagyon jól látja a dolgokat ahogy Mercivel beszélt.

Deus ex machina

(#1518) Vakegérke válasza LamaCube (#1516) üzenetére


Vakegérke
veterán

Hajjaj, de még mellette is alszik.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1519) LamaCube válasza Vakegérke (#1518) üzenetére


LamaCube
addikt

Nem kár érte... szegény tényleg azt hiszi, hogy rá jött a sok szavazat és nem Aranda ellen... Megérteném, ha nem rá szavazott volna, de Ginára szavazott :K Nem tudom elképzelni, hogy Gina megy vissza az eddigi szavazatok alapján. Aztán ki tudja, hogy mi hogyan keveredik össze mikor , ki és hogy nyúl bele a bödönbe :)

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1520) antikomcsi


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

A mai összefoglalóban ismét bizonyította, ciGádzsina, hogy mennyire buta. És mennyire nem látja, hogy nem Bálint és Robi akarja befolyásolni, hanem pontosan a két nagy barátja teszi azt folyamatosan.

Egyiktől sem hallottam még egy konkrét érvet Bálint ellen, csak annyit, hogy buzi, meg patkány, meg gyáva, mert csak.

Merci pedig sajnos egy buta kis liba.

Ha most ciGádzsina kiesik, és legközelebb Retardo lesz a kiválasztott, és kihívja majd Moh-t, ki mellé fog állni a hülyéje? Lehet, én mondanám, hogy köszi, nem kérek a támogatásodból, menj az új barátaidhoz.

Ja, és majdnem elfelejtettem!

- Vasárnaponként menjél anyuékhoz!

Ez mit gondol, meddig lesz bent, miután a stricije kiesik?

Fruzsi szülők helyében már szervezném a költözést, mielőtt Retardó meg a pereputtya megjelenne, egy vasárnap délelőtt a porta kapujában.

[ Szerkesztve ]

(#1521) LamaCube válasza antikomcsi (#1520) üzenetére


LamaCube
addikt

- Vasárnaponként menjél anyuékhoz!- röhögtem olyan jót, de Renátó is csak nyelt nagyokat. Gondolom Fru szülei szeretnék is, hogy menjen, mint kecske a kést ;]

Bvv-ben az idióta Aurélió szerint Mercédes az egyik nagy esélyes a végső nyerésre... :U Mivan?

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1522) UFO1


UFO1
senior tag

B.U.É.K mindenkinek!

(#1523) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Mindenkinek boldogabb új évet kívánok, mint az eddigiek voltak. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1524) Geri Bátyó


Geri Bátyó
őstag

Boldogabbat mindenkinek!

Merci nem biztos, hogy rossz döntést hozott. Feltéve, ha kihangsúlyozza, hogy nem Frunátóék mellé áll, hanem Gádzsina mellé, hogy legyen mellette valaki, aki nem kiejteni akarja, hogy elodázza a saját kiesését!
Látszólag Bálint ezt megértette.

(#1508) Vakegérke
Bármennyire is utálja mindenki Frunátóékat, Viviből alig látunk valamit és ezért bizonytalan vagyok, hogy mennyire lenne egyértelmű az ő visszatérése.

(#1509) lowzor
Bárkit megüthet, az nem fizikum kérdése. :N

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1525) Vakegérke válasza Geri Bátyó (#1524) üzenetére


Vakegérke
veterán

Az igaz, hogy Vivi nem élénk, de a harag, utálat, megvetés erősebb érzelmek, mint a közöny. Vivi majd akkor kerül sorra, ha a sárkány kommandó utolsó tagja is rossz emlékké válik. Szerintem ő lesz a negyedik kieső.

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1526) Geri Bátyó válasza Vakegérke (#1525) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Én is nyilván az ogrék kiesését várom, de lehetnek, akik pont a kavarást szeretnék látni, hogy jól szórakozzanak és akkor Vivi a viszonylagos észrevétlenségével nincs jó helyzetben.

"Szerintem ő lesz a negyedik kieső."
Mármint a hetedik? A negyedik most jön, aki Gádzsina lesz (Mercédeszt nem számítva persze).
Nem biztos, hogy az "igazak" után ő jön. Különösebben nem bántott meg senkit. Valószínűbbnek tartok egy Dani-Moh párbajt.

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1527) Vakegérke válasza Geri Bátyó (#1526) üzenetére


Vakegérke
veterán

Kihagytam két fontos szót.
Szerintem ő lesz innen számítva a negyedik kieső.

Azért tippelek Vivire, mert ugyan ártalmatlan, de amolyan "tuja". Észre se vennénk, ha eltűnne. A többiek nem fogják egymáson köszörülni a karmaikat, ha van egy gyenge préda.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1528) antikomcsi válasza Geri Bátyó (#1526) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Szerintem úgy gondolta, hogy most kiesik ciGádzsina, aztán a gyökér páros, mindegy milyen sorrendben, és utánuk negyediknek következik Vivi.

Meglátjuk, mert ezzel most Merci nem túl sok jópontot szerez, sem a nézőknél, sem a lakóknál.

(#1529) LamaCube


LamaCube
addikt

Én úgy gondolom Merci felkínálta magát, hogy ő lesz a nagyobb csapatból a kihívott, ha már kiestek a tajparasztok. Valószínűleg a nézői kérdések miatt döntött így, főleg a Moh-val kapcsolatosokkal. Hogy a háta mögött mit beszélt Moh, azt nem tudom és mire utalt a néző.

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1530) antikomcsi válasza LamaCube (#1529) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

A néző semmire nem utalt, csak amit a TV-ből ezerszer hallott a Fru, meg Recska szájából. Sajnos úgy válogatták a kérdéseket, hogy az szinte mind valami 1 bites idiótától származott, aki fel sem fogja mit lát a képernyőn.
És biztos ami biztos, nem egy ilyen kérdést toltak be a Moh-Merci párosnak.

Recskától miért nem kérdezték meg, hogy milyen érzés az, hogy amikor belenéz a tükörbe egy nagydarab idióta féreg néz vissza?

(#1531) Geri Bátyó válasza Vakegérke (#1527) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

"innen számítva"

Erre nem gondoltam, pedig logikus! :K Mondjuk az érdekes lesz, hogy akkor ki, kire tesz jelet. Vivit inkább kihívottként tudom elképzelni.

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1532) Vakegérke válasza Geri Bátyó (#1531) üzenetére


Vakegérke
veterán

Én viszont úgy gondolom, hogy a passzivitása miatt megszórják a jelekkel. Hogy kit lenne érdemes kihívnia? Merész húzás lenne, de szerintem Danit. :)

Mindez csak találgatás, mert lehet, hogy lila kendő lesz rajta. Gádzsina után feltételezhetően Recskádó megy a levesbe, talán nem Vivit hívja ki. Utána viszont a Grincs következik, ő viszont kihívja, és ha Vivi győz, (mert miért ne győzne,) védett lesz.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1533) i3odnar


i3odnar
csendes tag

Merci átállása nem Bálint ellen irányul (még), sokkal inkább az van a háttérben, hogy Moh-tól akar távolodni. A 7-es csapaton belül eddig Moh egy biztos pont volt Merci számára, most hogy összevesztek, elgondolkozott azon, hogy kikkel van még ott jóban:
- Virág: úgy gondolja "rámozdult" Moh-ra, nem tartja barátjának
- Moh: tudjuk milyen viszonyban vannak, amit már kezd unni és a sokszori elutasítás után talán most adta fel és el akar távolodni tőle + a Virágos sztori is képben van vele kapcsolatban
- Vivi: semleges a kapcsolatuk, nem tartja ellenfélnek és szerintem nem is hiányozna neki, ha kiesne (ha nem lennének csapattársak bűntudat nélkül rárakná a jelét, ha kell)
- Bálint: eddig jóban voltak, de megijedt, hogy nem fog harmadjára is visszamenni a párbajról és nélküle Merci nem nagyon találná az előző 3 ember miatt a helyét ebben a csapatban. Ha pedig visszajön, akkor úgy van vele, hogy megérti és elnézi majd neki. Csak reménykedhet, de ezt Bálint később a saját előnyére fordíthatja.
- Dani: Tudja, hogy Moh-val szemben kialakult benne az unszimpátia, Virággal pedig egyáltalán nem stabil a kapcsolata, sőt már kezd szétesni, Mercit viszont kedveli és azzal számol, hogy akár ellenük is fordulna, beállna Merci mögé velük szemben. Valamint tudja, hogy Ginával is jóban van.
- Robi: nincs elzárkózva egyik csapattól sem, érződik rajta, hogy sokszor aggódik, bizonytalan, nem érzi biztosnak a helyét, azt gondolhatja, meg tudná győzni, hogy mellé helyezkedjen, ha szükséges.

Szóval Merci egy lehetséges átrendeződésre készül (szerintem), ahol ő és Gina lennének a húzó emberek, talán azzal is számol, hogy hatni tud Ginára, hogy korrektebbül játsszon, ne utálkozzon annyit és majd a két erős (Merci, aki rekord mennyiségű szavazattal és 80+ százalékkal jött vissza, valamint Gina aki kiejtette Bálintot, aki már két párbajról is visszajött jelentős szavaz fölénnyel) maguk mellé állít mindenkit akit kell és kiszórnak mindenki mást.

Új csapatok: - Merci, Gina, Dani, Robi, Vivi
- Virág, Moh
- Fru, Renátó

(#1534) i3odnar


i3odnar
csendes tag

Vissza a valóságba:
Vivi az összefoglalókban tényleg nem sokat mutat magából, de több BVV-t is elvisz a poénjaival, Renátó és Fru ellen szerintem még visszajönne, onnantól pedig majd kiderül, hallatja-e majd a hangját és képes lesz-e összerakni néhány értelmes mondatot 1-1 komolyabb párbajra.

Ha Bálint esélyesebb félként visszajön a párbajról, a következő jelrakáson:
-ÉNB: Renátó
(nagyon sok vitájuk van, nem is taglalnám)
-Robi: Renátó
(Fruval az összeláncolás után kijelentették, hogy elsimították a feszkót, bár Ginának azt tanácsolta őt vigye ki, ő nem hiszem, hogy ezután a jelét rá tenné, nehogy falsnak tűnjön, ezért Recsire rakja, hogy megadja neki az esélyt, hogy megmutassa mire fel ez a nagy EGO.)
-Vivi: Renátó
(előző kiválasztáson tőle kapott jelet, ugyan azzal az indokkal visszarakhatja Recsire, mint ahogy megtette ezt Ginánál.)
-Dani: Fru
(már régóta ott a tüske köztük, előző jelet is rá rakta volna. Ha okos nem veszi még Moh-t célkeresztbe, kivár, hátha a srác tesz még valamit a szatyorba, amit fel tud majd hozni ellene érvként.)
-Virág: Fru
(rakott már rá jelet, azóta se jobb a kapcsolatuk, Danit követve simán rápakolná a jelét. Renátóval a nagy balhét már lehet el is felejtette. Nincs konfliktusa nagyon senkivel, amiért mások szóba jöhetnének.)
-Moh: Fru
(oda-vissza pakolgatják egymásra előszeretettel a jelüket, nem egyszer egymásba álltak már. Renátóval a vitát "megbeszélték", Moh nem akar feszkót.)
-Merci: Fru :F
(Renátóval az összebilincselt idő alatt nagyon jól kijöttek, meglepne, ha rá rakná a jelét, Fru-val voltak vitái, azóta próbálták simítani a dolgot, de elfelejtve nincs és Merci azt modta, már nem is lesz soha elrendezve. Most a csapattársak lettek, ez változtathat a dolgokon. Ha így alakul, akkor Moh és Virág lepődhet majd meg.)
-Renátó: Moh
-Fru: Moh
(betaktikázzák majd, hogy Mercike biztos Moh-ra rakja, Daninak is problémája van vele, és ez az egyetlen esélyük, hogy valamilyen csoda folytán ne rájuk kerüljön a legtöbb jel.)

Prediction vége. :D

(#1535) i3odnar


i3odnar
csendes tag

Ja és Boldogabb, sikeresebb, jobb Újévet mindenkinek! :)

(#1536) UFO1


UFO1
senior tag

Tetszettek a kérdések és ahogy a grincs felfogta, szegényke még nem tudja mi a pálya és hogy ő van vakon. Láthatóan direkt olyan kérdéseket küldtek be amibe bele tudtak kapaszkodni és azt hiszik látják a fényt az alagút végén pedig ez csak hiú ábránd marad a nagy 3-as részére. Különben még a játék elején pont én írtam, hogy miért nem mennek be üzenetek kívülről mint a VV-k elején mikor a Blikk-et küldték be a nézői kommentekkel. Annak idején én is küldtem be amit bele is írtak nekik az újságba de kicsit átfogalmazták de azért ütött úgy is. Tehát a mostani kérdéseket is lehet kicsit megszerkesztették saját szájíz szerint! :U

Bírom mikor a hármak beszélgetnek és nem mi vagyunk a szarok hanem akik kiestek őket nem szerették. Baromi kíváncsi leszek mikor szombaton ÉNB megy vissza milyen elméletet állítanak megint fel hogy azért az ő igazságuk legyen a valós! :U

Amikor cigádzsina beolvasott recskárdónak az jó volt és pont jókor mikor megy párbajra. Nem tudom mit gondolt ÉNB fog mellé/mögé állni a párbajon úgy hogy vele megy? Ez viszont hoz valamit a konyhára így nem 10 – 90-nel fog kiesni hanem 11 – 89%-al! ;]

Mikor Moh Mercynek magyarázza miért nem kéne a másik csapatot támogatni nem volt egy másik kamera ahonnan látjuk Mercy arcát. Ezt most nagyon elcseszték! :W
A 6-os szériát pont azért szerettem annyira mert olyan jeleneteket kamera beállításokat láthatunk, hogy az állam a földön volt! Az egyik legnagyobb mikor Zsófika összeveszett Vikivel és nem értette meg miért mondja neki hogy: „bárcsak sose mentél volna tegnap haza” (41:30) és utána leteszi a fejét az ágyra és elkezd folyni a könnye erre a kamera ráközelít. Ilyen mesteri kompozitot sajnos itt nem látok pedig nagyon jó lenne! :(

A holnapi/mai adásban jó lesz mikor recskárdó beleáll ÉNB-be majd az megint lebuzizza erre ne buzizz kicsit továbbgondoltam a dolgot: ÉNB ballal ijeszt jobbal televeri. De jó lenne! :D

[ Szerkesztve ]

(#1537) Vakegérke


Vakegérke
veterán

No nézzük...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1538) LamaCube


LamaCube
addikt

Ilyen balfaszok legyenek a szerkesztők találhatnának már valami feladatot nekik. Örökké ez a punnyadás... Merci meg miért nem fogadja el Moh érzéseit? Legalább őszintén megmondja neki...

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1539) Vakegérke


Vakegérke
veterán

A barmok hajtják, űzik Bálintot. Ez csak örömszerzés számukra, vagy ki akarják készíteni?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1540) Vakegérke válasza LamaCube (#1538) üzenetére


Vakegérke
veterán

Mercinek holnap este már nem lesz Gádzsina, aki mellett aludhat. Rá fog jönni, hogy Moh barátsága ér annyit hogy ne duzzogjon. Nem Moh követelőzik, hanem ő.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1541) i3odnar válasza LamaCube (#1538) üzenetére


i3odnar
csendes tag

Mert Mercit még nem utasította vissza senki, gondolom el is van kényeztetve, megkapott eddig mindent amit akart, most meg nem bírja feldolgozni, hogy koppant :D
--
Sötét oldal egy vitát nem tud úgy lezárni, hogy ne a káromkodás legyen a legnagyobb fegyverük ami a szájukon elhangzik. Mire fel vannak ott ekkora arcok? Eddig 3-an estek ki közülük, semmi nem igazolja őket, de annál nagyobb az arc, minél jobban fogynak. :F

Merci most miért Bálintékkal ír dalt? :F

[ Szerkesztve ]

(#1542) antikomcsi


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Még mindig nem tudom elképzelni, hogy kinek szórakoztató ez? Már agyérgörcsöt kapok Retardótól. Ez tényleg ilyen, hülye, hogy azokat veti a másik szemére, amit ő maga követ el?

Arról megint csak felesleges beszélni, hogy mennyire elképesztően ostoba és buta ciGádzsina, amit még jobban kiemel, hogy közben okosnak hiszi magát, meg csupaszívnek.

Főleg, hogy még Merci is ezt mondja róla, végül is igaz, szívből nevetett rajta ciGádzsina, amikor az volt a terv, hogy kiidegelik.

(#1543) i3odnar


i3odnar
csendes tag

Na tessék, aki Virág hangjára várt most megmutatta a kislány mit tud :D Kis AutoTune-al elmegy :DDD (egyébként tényleg egész jó így nyersen is :P)

(#1544) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Az a WC-lamúr romantikus és megható volt. :D

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1545) LamaCube


LamaCube
addikt

Miért köcsögözték le Renátót, hogy vitt virágot Fru-nak? Elfelejtette volna, hogy névnapja van és utólag vitte?

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1546) antikomcsi válasza LamaCube (#1545) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Utólag nem vihette, mert ma van a névnapja, egyszerűen csak a nevén szólították! :DDD

Egyébként kiderült megint rosszul láttam valamit. Azt mondja az agyilag sötét oldal, hogy Bálint állandóan nagy pofával felvág, hogy bárkit kivisz párbajozni, és kint hagy mindenkit a francba. Nekem ez nem rémlik Bálinttal kapcsolatban, sokkal inkább ugrik be a görény páros.

Szerencsétlen Moh-t már sajnálom, nagyon elbaszta, amikor leállt ezzel a kislánnyal, ebből szarul fog kijönni mindenképpen.

(#1547) UFO1


UFO1
senior tag

Jó lett ez a villa REP de Virág baromi nagy csalódás ezt a 3 hangú semmit olyan vérszegényen énekelte, hogy már fájt mikor Mozartot kirázza(ta) a kisujjából ezt úgy oda kellett volna (basznia) tennie hogy a világításnak potyognia kellet volna a plafonról! :W

Mekkora volt a szilveszteri bulin mikor Mercy ott ült a Moh mellett 2 cm-re a szájától (szegényke) :O és azt figyelte mikor csókolja meg és komolyan nem is értem miért utasítja ennyire el! Fatökű egy gyerek komolyan! :W

BVV dricc madár → ÉNB fejű madár! Mekkora volt! :C

ÉNB Viviről mit szeretünk benned: izé a hogy is hívják meg az izé ja meg … És megint megy a Vivi show az idióta történeteivel!

[ Szerkesztve ]

(#1548) C4mp3r válasza antikomcsi (#1546) üzenetére


C4mp3r
addikt

megprobalnak mindenfele szart rakenni balintra, nyilvanvaloan latszik hogy azt probaljak elerni, higy folyamatosan defenziven legyen es magyarazkodnia kelljen azt hiszik, hogy a nezok is olyan sotetek mint ok es nem latnak at harom faek egyszeru ember vergodesen. az meg, hogy renato a klotyoban kijelentette frunak, hogy o fogja megnyerni a jatekot megjobban mutatja mennyire el van tevedve. alig varom vegre, hogy kiessen a francba aztan meglatjuk mennyire lesz eros fru ujevi fogadalma, hogy kint is a disznoval marad.

(#1549) antikomcsi válasza C4mp3r (#1548) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Nagyon jól bejön nekik mindenféle, mert kiválóak a meglátásaik, eddig még nem tévedtek. ;)
Most is jól működött a dolog, ezen a kis független szavazáson is 75/25-ről 78/22-re módosult az állás a mai összefoglaló végére.

[link]

Itt [link] 88/12-re, nemrég még 80/20-volt.

[ Szerkesztve ]

(#1550) i3odnar


i3odnar
csendes tag

Bevallom rámjött a hányinger amikor Recsi beleköpött a Grincs szájába.. Erre tényleg lenne igény a nézők felől? :F

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.