Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2899 üzenetére
Olyan miatt sápítozik, amit nem érdemelt meg, hiszen két számban is legyőzte Merci, Robi pedig tarolt Bálinttal szemben.
A lovas akadályfutam érdekes volt. Már azt hittem, hogy Bálint ott hal meg a pályán.
Na mi lesz? Senkinek nem kell a lila kendő?
-
Geri Bátyó
addikt
Bakker, Virágnak ez a kicsinyes sértődött irigysége nagyon szánalmas!
-
Vakegérke
félisten
Le a kalappal Virág előtt. Felköthetné a lila kendőt, de nem teszi, mert fél, hogy akkor Dani lesz a kihívott. Dani vajon megtenné ezt érte?
Amúgy én Virág helyében bizony kisajátítottam volna a védettséget.A fejfoci jó játék volt, habár Bálintból kiszakadt egy cifra káromkodás. Robi győzött.
Ez nem Bálint napja volt, hiszen neki jutott a nehezebb csaj, bár nem sokat nyomott a latban, (hehe) hiszen súlyt kellett a fejük fölött tartani. Robi győzött, de már ő is alig bírta.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
rushty
őstag
válasz
antikomcsi #2893 üzenetére
Van annyi esze, hogy a rosszlanyokhurol nem kötné össze magát.
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #2893 üzenetére
Nem is szerelmet írtam.
Össze kéne Renátóval kötni. Szinte ugyanaz az önzőség, birtoklás, csak egy fokkal képernyő képesebben adja elő. -
-
rushty
őstag
UFO1 jól "látta" - Virág énekelhet [link] az X-faktorban.
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #2883 üzenetére
És akkor a Tiiktok-ról ne is beszéljünk...
Fiaim miatt (tényleg az miatt, nem kiduma) ránéztem. Hát elkeseredtem... Félelmetes merre tartanak a dolgok, és hogy szippantja be a fiatalokat ez a sz@rság..
-
3L1T3
addikt
válasz
antikomcsi #2883 üzenetére
Az egész világ úgy el van cseszve ahogy van...
-
-
Vakegérke
félisten
Na, lehet, hogy igazam lesz? Valaki puszira kap lila kendőt. Ha az a valaki Virág lesz, Merci no vajon kit hív ki párbajra?
Hüm-hüm... -
rushty
őstag
válasz
antikomcsi #2879 üzenetére
Moh-t se verné meg. (vmelyik szombaton.)
-
Az imént mondta Győzike, hogy már alig várja, hogy Merci kijöjjön hozzá szombaton.
Akkor már ezen a párbajon sem kell izgulnom!
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2877 üzenetére
Borítékolható, hogy nem lesz ezüstlakodalmuk. Eddig még egy villapáros se maradt együtt.
A gátugrálógyaloglást Merci feladta.
A bringázás kezdeténél már látni lehetett, hogy virág nagyon pörgeti. Nem tudom melyikük hajtotta csapágyasra a bringát, nagyon nyikorgott.Szóljanak a fanfárok, a villaolimpián a női szekcióban Virág lett az aranyérmes. Gratula neki.
Nos, úgy gondolom, hogy van egy halvány esély rá, hogy Merci Moht hívja ki párbajra. Ezt arra alapozom, hogy levált róla, külön is alszanak.
-
válasz
Vakegérke #2876 üzenetére
Már mondtam, hogy nem normális. Most be vannak zárva, a szabadságuk eléggé korlátozott. Viszont mit gondol Dani, mi lesz ha kijönnek a villából?
Maga mellé akar láncolni egy 18 éves lányt, akinek most kezdődne az élete? Azt gondolja, hogy majd a jó időben nyáron egész nap mellette akar majd kuksolni a raktárban?Amúgy is Virág iskolába akar majd járni, legalábbis ez volt a terv, hogy folytatja magszakított tanulmányait és leérettségizik. Ebben az iskolában nem lesznek fiúk? A buszon, utcán nem fog másokkal találkozni? Esetleg Dani elkíséri majd minden nap és beül vele az iskolapadba? Mondjuk ráférne! Vagy majd zsebe nyúl és csenget szépen mindenféle tanárnak, aki házhoz jön és Virág magántanuló lesz?
Ez a kapcsolat így halálra van ítélve! Itt bent még el van Virág, de a villa után az életben nem fogja sokáig bírni ezt a fajta korlátozást, és lelki terrort!
-
Vakegérke
félisten
Na, Dani csak megenyhült.
Jó kis kacsaleverős boxparti volt. Virág elhúzott, de Merci nem hagyta magát, és végül ö lett a győztes. Hááát, nem biztos, hogy barátságos mérkőzés volt.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2873 üzenetére
Sőt, amikor Fru kiment a párbajról és találkoztak hármasban, hazazavarta a f*szba.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #2867 üzenetére
Hogy Frutól undorodik, az eltörpül amellett, amilyen érzelmeket Renátó vált ki belőle. Mindkettő selejtes. A dicsérő szavakat meghallják, a kritikákat lesz*rják, ahogy mondták is.
Az anyukája érveket, megtörtént eseményeket sorolt, de nem tudta meggyőzni Frut, hogy csak a kutyája lehet Renátónak, aki ha úgy látja jónak, meg is rugdalja.
Egyébként érdekes, hogy Fru mindezek után az anyukája áldásától teszi függővé a kapcsolatot. Na, arra aztán várhat.
Fru anyukája helyében be se engedném a lakásomba azt a suttyót. -
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #2870 üzenetére
Vagy csak ezt mormolja magának, hátha egyszer olyanná válik mint ami az idézetben van.
De erősen kétlem...
-
-
Zsadi
őstag
És ilyenekkel osztja az észt, eszem megáll..
[kép]Nincs képben ez az ember önmagával.
-
válasz
Geri Bátyó #2867 üzenetére
Én is tisztán láttam, hogy sem Fru, sem Recsike nem a szíve csücske. Ehhez képest tényleg korrekt módon vezette le mindkét beszélgetést.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2864 üzenetére
Nem voltam se féltékeny, se sértődős, de egy hasonló helyzet nekem se esett volna jól.
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2862 üzenetére
Akár össze is költözhetnek Szolnokon, ha Fru elköltözik otthonról, ezt az anyukája nem tudja megakadályozni. Csak az a kérdés, hogy mennyi idő után könyörgi magát vissza.
-
-
Vakegérke
félisten
Hogy a csajok nem lesznek a női tornászválogatott tagjai, az biztos.
Dani megsértődött, mert Virág nem ment át hozzá a nyugiba az olimpiai buliból. Ha tényleg szerelmes, akkor igazat adok neki.
-
válasz
LamaCube #2858 üzenetére
Fru, azt mondta, hogy Szolnokon képzeli el a jövőjét, majd Recska költözik hozzá.
Ehhez viszont Fru anyukának is lesz egy-két szava. Szóval Fru nem költözik, Recska nem jöhet, és ha nem Ricsi ökle, akkor a Szolnok - Szombathely távolság majd pontot tesz ennek a kapcsolatnak a végére.Amúgy tényleg jó sötét ez a Fru, azt mondja kint ilyen nem lesz, nem fog előfordulni, hogy gatyában sétálgatnak majd emberek. Már látom, ahogy Fru a strandon burkát kap majd, mint kötelező fürdő viselet. A többieknek meg majd kioszt egy kertészgatyát Recsike, mondván aki itt akar sziesztázni az jobb ha beleugrik, ha nem akar bajt!
-
Vakegérke
félisten
Némi reggeli torna után jött a fincsiség, az evezőgép. Ahhoz képest, hogy Robi hogy kezdte, megnyerte a versenyt. A srácokban alig maradt erő. Megisszák még ennek a levét, lesz majd jó kis izomlázuk.
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #2853 üzenetére
Uhh...
Már látom a híreket: "Fru hazafelé tartva átesett egy vak Komondoron...a kutya jól van, de még mindig vak kb., mint Fru."
Azért az is beszédes, hogy az anyukának kell rámondania az áment a kapcsolatukra. ha olyan nagy a szerelem, akkor nics semmilyen tanács, ami miatt nem lesz szerelmes.
Renátónak már remegett a szája meg a lába a végén, amikor Anikó kiosztotta... mi lett volna, ha nincs kamera, hanem csak úgy otthon történt volna meg egy kis szobába... -
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
F34R
nagyúr
válasz
Azigen... thx... Ez a Retardo nem fog valtozni, ez a kis Fruska meg akkor is vele marad ha bucira veri az arcat.
Aniko jol visszaoltotta.
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #2851 üzenetére
Köszönöm!
-
LamaCube
addikt
válasz
Köszi le is szedtem!
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #2851 üzenetére
Leszedtem, köszönöm.
-
Anikó nagy király volt, és Betti néni is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha beindul, jól kitárgyaljuk. Egyelőre ennyi. 2020, július.Másfél éve várjuk, idén indul a kukkolda. A videóban az...
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest