Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2301) LamaCube válasza Vakegérke (#2300) üzenetére


LamaCube
addikt

"Juliska legyek, ha Vivi a depresszió határán volt."
Ezt szajkóztam pár hozzászólásban, hogy egy depressziós nem így viselkedik :K Ezt úgy hívják nála, hogy kiválasztási depresszió. ;]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2302) Vakegérke válasza LamaCube (#2301) üzenetére


Vakegérke
veterán

Amilyen arckifejezése volt, ahogy csak úgy löttyedt bele a világba, elhittem, hogy tényleg baj van.
Amúgy érdekes, hogy szombaton elvileg őt szavazzák ki, mégis mintha kicserélték volna.

Mohnak nem sok esze van. Tudta, hogy a súlyokat nem szabad letenni, mégis nélkülük rohant a klotyóba. Megvan a jutalma, még egy napig hordhatja őket. De kapott még herevakarászás miatt szuszpenzort is, de nem csak ő, hanem Dani is, aki azzal együtt is kényezteti a pucuját. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2303) antikomcsi


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog (1)

Ez a farok védő akkor lett volna érdekes, ha éjszakára sem lehetett volna levenni.
Kicsit megnehezítette volna Virágnak a padlizsán falást éjszaka! :)

Szerencsétlen Moh, holnap kezdi majd meginni a levét annak, hogy Mercivel kezdett. Az ilyen fiatal lányok, akik eddig mindent megkaptak, nagyon kegyetlenek tudnak lenni.

(#2304) LamaCube válasza antikomcsi (#2303) üzenetére


LamaCube
addikt

Igazat adok. Egy visszautasított nőnél nincs gonoszabb. Gondolom, ha elfajul jön a szokásos duma: 5cm-es a kukija, nem áll fel a kukija, 2 másodperc alatt elsül rosszabb esetben megpróbált megerőszakolni stb.

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2305) UFO1


UFO1
senior tag

Mindenki pakolja ki a villából a műanyagot Mercy meg fekszik és figyel mint a lukinyúl! :C

+#2298LamaCube
Nem tudom miért mondod teljesen kezd kinyílni. Nálam akkor volt grincs mikor keverte a kakit mert olyan társaságban volt most meg a „jó” oldalon – mert már nincs más – teljesen más arcát mutatja. Persze ez csak az én szubjektív véleményem. Pl. bent a hálóban mikor ő és Moh mesélték, hogy Vivi hogy nézi meg lesi ÉNB-t. (Ez a különbség mikor kibeszélnek valakit de jó szándékkal viccesen és nem alattomosan, gúnyosan, rosszindulatúan, gyűlöletből mint ahogy az aranda klán tette!) Különben nem értem ezt a nőt (Vivi) azt mondja magáról hogy „retek ronda vagyok” de nem tesz érte semmit pedig sokkal jobban is kinézhetne. Nem különben edzhetne ÉNB-vel! Mikor a riportban beszél visítok annyira hülye! :D
Vivit nem csak énekből kellet volna felmenteni hanem tesiből is! Nagyon béna szegényke de vicces is mellé! ;]

Ájjaj Fru és Bobby közös joga most repült retardó szomszédjának a TV-je mert már csak ott tudja nézni! :))

+#2297Vakegérke
Én is ezt mondom (írom). Hoh gyerek nagyon kisfiú egy nője volt 5 évig tehát 17 éves korától. Előtte mi lehetett mert elvileg összesen 6 barátnője volt. Ami tök jó de ebbe benne voltak a homokozós copfos kislányok is? Egy ilyen szintű nőt nem hagyunk ki pláne ha ő nyomul ránk és Mercy hihetetlenül aranyos kedves és közvetlen nem tudom milyen volt a barna hajú de ahogy a fotókon látni minden hajszála pacekban nem hinném, hogy ennyire el lehetett vele hülyéskedni. Ezért nem értem + ha vége lett hova ez az önmegtartóztatás? :U

Mercy a nyugiban meséli Moh-nak mi a vágya szakadok. Annyira kedvesen és viccesen adja elő. Ja igen „működik a kémia jól tudom” mondja Mercy erre Moh: „igen”! Akkor mi az isten nyiláért ez az ellenállás? Kérdezem én? Nincs csók beteg ez a gyerek. Komolyan azt érzem amit már írtam, hogy nagyon is bele tudna szerint és ezért ez az eszeveszett ellenállás! Vagy ennyire nem tetszik neki ez is megeshet. Szegény gyerek! :(

Fru jön be a fürdőbe ÉNB egy szál pöcsben gyorsan törülköző erre Fru takarja az arcát kézzel nehogy a vad baron nagy szerelmese lássa, hogy ránézett egy férfira! :W Noooooormááális!? :Y
Remélem ha kijön mutter ad neki két anyai taslit, hogy helyre rázódjon a dakota befolyás alatt levő agya! ;]

Holnap (ill. ma) kíváncsi leszek mi ez a vita, hogy Moh szerint Mercy nem nő. Érdekes? Remélem ÉNB azért elmagyarázza neki hogy … :P
Lesz itt vita rendesen alig várom! Még a végén egymásra teszik a jeleket! :D ;]

BVV-ben Boby és Mercy párbeszéd hatalmas volt igaz nagyon vártam már – amit az elején nagyon utáltam – hogy mikor dobja be a „fosom le” kifejezést! :R :C

Éneklünk együtt? Nem! :R :C
Etetés van! ;] :P

[ Szerkesztve ]

(#2306) UFO1 válasza UFO1 (#2305) üzenetére


UFO1
senior tag

Ami lemaradt:
Tök jó ez az önfejlesztő iskola hét de baromi unalmas. Ha már van zeneóra kit érdekel a furulya meg a klasszikus gitár áááá! :W
Már 20 éve is uncsi volt! :W
Én betettem volna nekik elektromos gitárt egy DJ pultot pár szintit (modern talking féle) elektromos dobszerkót és pl. ilyen Launchpad-ot. Mindjárt sokkal lelkesebb lett volna mindeni. Ráadásul úgy hogy van bent 2-3 RAP-er 2 énekes Mercy 2in 1. aztán mehetett volna az ötletelés mit adjanak elő! :K
Ez lenne a jelen nem a béna furulya meg az a klasszikus gitár! :W

[ Szerkesztve ]

(#2307) antikomcsi válasza UFO1 (#2305) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog (1)

Én is távol maradnék Mercitől, mert nem ér annyit egy numera, amennyi bajt hoz utána a fejemre.
Merci nem nő, hanem kislány, ami nem zárja ki, hogy egyszer majd nő legyen belőle. De amíg ilyeneket csinál, mint most kerülni kell. Moh nem akarja megrakni, fel kell fogni, nem pedig nekiállni és megpróbálni féltékennyé tenni Robival, ahogy most csinálja. Ezzel Robit is csak kihasználja.

Merci is lelki terrort alkalmaz, mint Retardó, csak másképpen adja elő. Ha Mohnak van esze, nem dől be. Majd jól megrakja a játék után ha akarja a kamerák nélkül.

(#2308) UFO1 válasza antikomcsi (#2307) üzenetére


UFO1
senior tag

Igazad van most már túl tolja én azt nem értem hogy jutottak el idáig és Moh részéről. Elmondta van vonzalom van kémia akkor? Nem megrakni kell azt elintézni Danika de nem értem ezt az elutasítást. Valószínű Mercy azért csinálja mert nem kapja meg. Viszont én még nem láttam egy VV-ben sem ilyen csípőből elutasítást és valószínű a korábbi évad játékosai sem voltak szerelmesek egymásba még ha azt is mondták. Amúgy miért lenne a képernyőn Moh ha már ennyire ésszel játszik? Egyedül azt teszi izgalmassá azért van adásban amit Mercy-vel művelnek! És persze lehet ennyire válogatós Moh de pont az ellenkezőjét válja ki a nézőkből olvass bele 1-2 insta posztba!

(#2309) ¤Envy¤ válasza antikomcsi (#2307) üzenetére


¤Envy¤
tag

Pontosan! :R

Inkább tiszteletre méltó, hogy Moh ennyire ellenáll, komolyan, számomra ettől lesz érdekes a srác.
Attól, mert valaki pasi, miért kell(ene) mindenkibe belerakni? :(

(#2310) Zsadi válasza ¤Envy¤ (#2309) üzenetére


Zsadi
őstag

Egyetértek. :) :K

Van ez így. Én is a legelső nagy szerelem (szinte ugyanebben a korban, csak 7 és fél év) vége után, elvoltam a csajokkal, de egy ideig "úgy" nem érdekeltek, túl nagy volt még belül az érzelmi kötődés. Lehet Moh-nál is ez van. Vagy nem. :)

(#2311) UFO1


UFO1
senior tag

(#2312) LamaCube válasza UFO1 (#2305) üzenetére


LamaCube
addikt

"Nem tudom miért mondod teljesen kezd kinyílni."
Miért? Szerinted mi választása van azok után, hogy már nincs mellette senki? /bár Merci nagyon haverkodik vele/
Folyamatosan elmondott mindenkit minden fajta sz@r, szemét, kétszínű nem őszinte embernek. Folyamatosan áskálódott, fúrta Moh-t, Mercit és mindenkit. Okádhatnékja volt mindenkitől.
Számomra az ilyen ember jellemtelen. És nem Rencsike, Aranda vagy Gina volt rá ilyen hatással, hanem ő egy ilyen ember. Aki normálisan látja aránylag a helyzeteket nem fog barátkozni az előbb említett emberekkel. Rosszul taktikázott és rácseszett ennyi :)

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2313) rushty


rushty
senior tag

Zsák afoltjst [link]

Amikor megroppant az a csapat, amiben mindketten vannak, Fru néhány óra leforgása alatt meggondolta magát, később nemcsak szerelmet vallott Renátónak, de elmondta, kint gyereket is szeretne tőle. (Nem tisztünk és nem is fontos megítélni, hogy ezt mennyire őszinteségből vagy taktikából tette.)

[ Szerkesztve ]

Revolut meghívó pü-ben

(#2314) Vakegérke válasza UFO1 (#2311) üzenetére


Vakegérke
veterán

Az a baja Mercinek, hogy bevágnak a nadrágjai. Úgyis viszket a babapinije, inkább örülne neki. ;)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2315) Vakegérke válasza rushty (#2313) üzenetére


Vakegérke
veterán

Szerintem taktikázott. Azt hitte, hogy Renátó alfahím, majd mellette (, mögötte, alatta) eljut a végjátékig. Nem volt jó ötlet.

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2316) lowzor válasza LamaCube (#2312) üzenetére


lowzor
veterán

Szerintem koppanni is fog majd Merci, mikor visszanézi a műsort ugyanúgy, mint Aranda meg Gádzsina.
Meglátja majd, hogy imádott Fruja ki akarta záratni.

(#2317) UFO1 válasza LamaCube (#2312) üzenetére


UFO1
senior tag

Ok amit írsz igaz de ment a falka után azt hitte el tudják azt játszani amit Attika (szervezkedés, összefogás majd hátba támadás a saját csapatukon belül is) de most már más szelek fújnak. Én úgy vagyok ezzel "a megbocsátás az egyik legszebb emberi tulajdonság".
Amit írtam is régebben ha eleve ÉNB mellé csapódik nem is jön ki ez az oldala.
Nálam nulláról indul persze ettől még ki fog esni és remélhetőleg baromi messzire elkerüli a retardó féléket! ;) :Y

(#2318) LamaCube válasza UFO1 (#2317) üzenetére


LamaCube
addikt

Azért Attilát ne emlegessük Fru-val egy szinten. Ő a VV történetében a legnagyobb taktikus volt szerintem még, ha kifogásolható volt a módszere, de ésszel játszott vagy taktikázott.
Viszont Fru, mint ahogy írtad is ment a falka után. Felnőtt nő, a jelleme már nem nagyon változik. Itt nem a megbocsájtásról van szó, mert engem nem bántott meg. Itt a jelleméről írok és az enyhén szólva is undorító. Ahogyan lowzor írta Mercit addig akarta húzni, amíg ki nem záratja magát és ebben senki nem buzdította. Most meg vigyorog vele meg jó pofizik? :W

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2319) UFO1


UFO1
senior tag

Nem kell hozzá + végre! :R

[ Szerkesztve ]

(#2320) Danex válasza LamaCube (#2318) üzenetére


Danex
addikt

Azért azt ne feledjük hogy Attila idejében még húzó címnek számított a való világ. A mostani nézőközönségnek az akkori értékek már nem sokat érnek. De ezt lehet látni a beválasztott embereken is, mindegyik kis suhanc kiforrott valódi karakter nélkül ellenben politikailag korrekt mert mindig van benne cigány, meleg, cuki hangú, depis stb, de a fele banda már pushed by RTL ismerős.

A taktika szót itt mint valami gyilkosságnak megfelelő bűnnek tekintik, ellenben ezt az őszinte szót szarrá koptatják, meg hogy ők ilyen karakterek ez van.

Csak az ember részben azért van ott ahol, mert képes alkalmazkodni, szocializálódni, ami bizony azzal jár hogy nem kell mindig "megmondani az őszintét" ha azzal a sárba alázzuk a másikat.

Valahogy érdekesen mindig az idősebb korosztályból valók az értelmesebb, stabilabb játékosok, a többinél kb látod, hogy a kamerakép előtt olvasta el, hogy na most milyen szerepet játsszon el.

(#2321) Vakegérke


Vakegérke
veterán

No nézzük...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2322) Geri Bátyó


Geri Bátyó
őstag

Hu-hu-hú! Merciből kitört a b@sz@tlan picsa! :DDD

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#2323) Vakegérke válasza Geri Bátyó (#2322) üzenetére


Vakegérke
veterán

Nagyon is. Eddig róla szólt a műsor. :K

Ez a Vivi hülye. Orrot belülről szőrteleníteni? Ilyet se hallottam idáig még.
Szerk: Öngyújtóval is kiégethette volna a szőrt az orrából. :D

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2324) antikomcsi válasza Vakegérke (#2323) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog (1)

Pedig szokták, csak a módszer nem mindegy! ;]

Van külön orrszőrnyíró, vagy szemöldökcsipesz, de irritáló krémmel nekiesni a nyálkahártyának, az valami elképesztő ostobaság. :DDD

Továbbra is vannak viták, veszekedések, de eltűnt a villából az a gonoszság, rosszindulat, amitől rosszul voltam.

(#2325) Geri Bátyó


Geri Bátyó
őstag

Ennek az illemtanárnak a büntetései eddig is furcsák voltak, de ez az írd le 300x kifejezetten gyerekes és nevetséges. :( Ezentúl Dolores Umbridge-nek fogom hívni magamban!

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#2326) Vakegérke válasza Geri Bátyó (#2325) üzenetére


Vakegérke
veterán

Moh megúszta egy kizárással, ámbár lehet, hogy az előzetesben kihirdetett kollektív meleg víz megvonás neki köszönhető.
Egyre jobban elássa magát a srác.

Amikor a nagyzenekar rázendített, Danit csak egy pillanatra mutatták, de leolvasható volt az arcáról a "műélvezet". :D

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2327) lowzor válasza Vakegérke (#2326) üzenetére


lowzor
veterán

Én Mohnak adok igazat Mercivel szemben. Tényleg nagyon gáz az az alpári telepi suttyó stílus, amit sokszor előad.

(#2328) UFO1


UFO1
senior tag

A műsor elején Moh beszol Mercy-nek erre bevágta a durcit nekem nagyon tetszett. :D

Vivi Boby joga erre: kint van a puncid! Az nem is a puncim! Mi de! Jézusom! Ne nézzed már a baba pinim! :C
És az orrát belülről bekeni szőrtelenítő krémmel. Ez is Jézusom!
Ettől az énekórától vagy mitől kivagyok meg úgy mindentől. Még talán az angol tanár a legjobb fej de majdnem elaludtam ahogy visszanéztem az adást!

#2323Vakegérke
Különben valóban a teljes reklám menetes adás 44:17 Puskás felkonfjaival együtt ebből 15:40 csak Moh-ról és Mercy-ről szól tehát a műsor harmada. Nekem a legviccesebb rész a mai adásban mikor Mercy-t próbálták fotózni és ÉNB tolta alá „szar az egész az egész szar nem lehet képet csinálni senkiről” aztán Fru is bekapcsolódik „nem jó a hajam, pillám sincsen, dagadt is vagyok” erre berohan megint duzzogni a hálóba. :D

#2318LamaCube
Ne mond már 24 évesen épphogy kilépett a felnőtt korba hogyne változhatna. 50 évesen na akkor már nem nagyon fog igaz ez is ember függő. Különben meg ne feledjük a topik egyik és talán legfontosabb mottóját amit Vakegérke tökéletesen megfogalmazott „A jellemek változása, a szereplők tűrőképessége, emberi, vagy kevésbé emberi reakciók érdekelnek.” Ez a változás érdekel engem is Fru-val kapcsolatban, Mercy meg egyszerűen szórakoztató legalábbis számomra. :B

BVV Győzi bejelenti Danika WC pornó ááááá! :Y TV kikapacs! :K ;]Aztán hogy szombaton már szavazhatunk a fantomképre! :C
Nagyszerű ahogy eddig mindig csak ki tudja most ki kapja a zöldet.
Személy szerint még bent tartanám Fru-t hogy változik e és mennyire értékeli át az hogy a bent lévő emberek nem az ördög földi helytartói hanem teljesen normális emberek akikre lehet számítani és nem rosszindulatúak (lásd Gina aki bocsánatot szeretne kérni ÉNB-től.) Addig remélhetőleg retardo megkapja kint amit érdemel.

Indul ÉNB, Boby és Vivi show (vendégművész Moh, mellékszereplő Mercy) végre valami érdekes is van ha a főműsorban már semmi sincs kivéve Mercy és Moh évődésé de nekem már csak ők maradnak. Ja igen hogy is van az hogy nem alszanak többet együtt már? :U
Lefekvéskor!

Reggel!
Érdekes!? :U :F

Mercy megy be a fürdöbe Boby egy szál pöcsben fürdik. Mercy eltakart arccal megy be erre Boby áá nézhetsz odanéz áááá kiégett a szemem. Ne má!? Moh-t le is centizte már kézzel, akkor? :U :P

A következő nagy jelenet Vivi Mercy Fru az udvaron:
Vivi: meghalok én komolyan begörcsöltem … mos komolyan itt
Fru: most?
Vivi: most
Mercy: menjél kulázni csaje
Vivi: előbb is voltam amúgy lefekvés előtt WC-n
Mercy: nagy kula volt vagy kicsi
Vivi: nagyon nagy
Mercy: és ilyen hígabb volt vagy keményebb
Vivi: keményebb
Mercy: kemény volt gluttyant mikor beleért a WC-be
Vivi: nem mert kipapírozom mindig
Mercy: kipapírozod?
Vivi: általában
Mercy: nevet
Vivi: de most akkora volt hogy őőőőő nem … nem segített a papír
Mercy: fú és fellöttyent a seggeddre?
Vivi: Nem nem löttyent fel

Megint kis Vivi show ÉNB húzza vonja majd lefekvés és Boby bedobja a nap/hét poénját:
Boby: kimostad a kádat?
Vivi: milyen kádat
Boby: puncikádat!
Ja igen megint eltávolodtak Moh és Mercy de azért megy a poci simi!

A zárójelenet sikerült a legjobbra Mercy cukiskodás Boby etetés. :DD

#2327lowzor
De csak viccel ez jött át? :F

[ Szerkesztve ]

(#2329) UFO1 válasza UFO1 (#2328) üzenetére


UFO1
senior tag

#2327lowzor
*De csak viccel ez nem jött át? :F
Így akartam írni!

(#2330) Zsadi válasza lowzor (#2327) üzenetére


Zsadi
őstag

Itt még bejött a cigi is a képbe: [link] :)
(bár a cikk nyelvezete is olyan.. :) )

(#2331) lowzor válasza Zsadi (#2330) üzenetére


lowzor
veterán

Teljesen igaz a cikk. :K

(#2329) UFO1:

Mielőtt belebokszolt az ajtóba, akkor is ugyanígy viselkedett, akkor nem viccelt.

(#2332) UFO1 válasza Zsadi (#2330) üzenetére


UFO1
senior tag

Nem tudom ki ez a sutyerák aki oda irkál de olyan mértékű gyűlölet és cinizmus sugárzik minden egyes betűjéből, hogy az hihetetlen. Leolt mindenkit Frut, Vivit, Mercyt stb. mindenki szar senkiházi beleköt mindenbe degradálja a külsejét amiről legkevésbé tehet az ember. Biztos valami pattanásos homár fejü gyík írja, hogy most jól megírom odavágok nekik nesztek. :W
Mindent tud mindenről az ő véleménye a helyes és csakis közben meg háttal ül a TV-nek és csak egy dolgot emelek ki mert ez szubjektív. :K

Mercy sokszor közönséges de szinte mindenki az a villában viszont mikor csajos az szerethető ismétlem szubjektív. Lenőtt a haja ja igen egy full szőke nőnek mi tud lenöni a szőke a szőkére? Mi van még ja sárga a foga valóban csak hogy a valóság az hogy össze vissza állnak (a fehér fogai) szaknyelven torlódnak a fogai. Lehetne a következő kérdés: és miért nincs fogszabályozója? Gondolom azért mert nem futotta rá ami alaphangon csak a készülék 200.000 és 1.000.000Ft között van + felrakás, kezelés, kontroll stb. akinek volt tudja miről beszélek (írok)! :B

Az mondjuk igaz szvsz. a tetkókra (ami szerintem hányadék egy nőn egy szépen meg még annyira :W ) minek költ ha a foga nincs rendben. A családi állapota is furcsa lehet nem is élnek a vér szerinti szülei mert a nagymamája nevelte fel aki szintén lehet nem vér szerinti. Az meg hogy szereti a szexet és nem olyan undorító módon ahogy Virág csinálja hát az legyen a legnagyobb hibája (bármelyik nőnek). Ilyet felhozni? Ilyenkor nagyon csikorgónak a fogaskerekek. Amit Moh-val kapcsolatban ír furcsa abban lehet valami én se értem lehet apácának tanul (nem iram félre)?
El se olvasom az ilyet mert csak felbasz az az utálat ahogy mindenkiről irkálja a képzelgéseit. :W
Az egészet úgy írom, hogy a csaj nem jön be (de már írtam) persze mellesleg egy nagyon szép lány) ill. csak az hogy ennyire csajos az nagyon! :D ;)

Különben ha valaki nagyon unatkozik és nem elég a 40 akárhány perces adás ezt érdemes olvasgatni mert tárgyilagosan és olyan kifinomult humorral adja vissza látatokat, hogy besza – behugy öröm olvasni az írásokat. :R
Keresőbe ezt kell beírni: való világ10x és ez után az adás számát.
Van fórum és baromi sokan(t) írnak és jókat és nem gyűlőködnek. :K

retardo live három is van akit érdekel lehet nézni is olvasgatni! :W
Végignéztem még mindig egy vetítőgép és semmit sem ismer el soha és nem is fogja, ill. szánom bánom az van … későn! :(
Mindig jön a 45 perccel nem is értem! Elmondja az ő nézőpontját az komoly csak ha egy koros elmeállapotban levő beszél az jól is lát mindent? Azért az érdekes hogy mindenki aki ő ellen ír az mind rosszul lát mindent tehát szinte egy „egész ország”!
Elmondja elvileg tartja a kapcsolatot Fru édesanyjával hát remélem nem sokáig és hogy nem sokára megy pszihologikushoz (hogy kell ezt írni? ;] ) pszichológushoz! Remélem zárt osztályra küldik vagy 10 évre és kulcsot valahol elhagyják!

Tanulságos egy videó érdemes végigszenvedni + a kommenteket is!
És az utolsón bejelentkezésben Daniella bátyja is ott van aki szintén a cseh2-est nézi!
És a legszebb egy kiragadott válasz az előbb említettől (3. líve): „Azt fogják bevágni ami nekik szimpatikus” – a szerkesztőkre utal - (hopszi hopszi itt van egy kis gondolatmenetbeli bukfenc! Tehát amit retardó és Daniella művelt az szimpatikus akkor mi is itt a baj) majd folytatja: „hétfőn tudni, hogy kit fognak kiejteni mert úgy vágják össze az egészet!”
Ezt most hogy kell értelmezni? A 45 percet a valós játékos dublőréről veszik fel aki paraszt, agresszív, megalázó viselkedést mutat közben meg a valós játékos egy szerethető, szende szűzfiú és a háttérből figyel vagy mi a bánat!? Nagyon úgy néz ki Fru, Danika, Virág lesz a kiesők sorrendje. Mondjuk én Fru-t szívesen látnám bent a végéig hátha kigyógyul az elme roggyantból! :K :Y :R

Ui.:
Aki esetleg szeretne retardóval fényképezkedni Szombathelyen a főtér környékén keresse! ;]

[ Szerkesztve ]

(#2333) Zsadi válasza UFO1 (#2332) üzenetére


Zsadi
őstag

Hát az a Renato live valami borzalom.
Nem is értem..köztünk élt ez eddig?? (Most már sajnos megint, eddig legalább be volt zárva :D )

[ Szerkesztve ]

(#2334) UFO1 válasza UFO1 (#2332) üzenetére


UFO1
senior tag

*Ilyenkor nagyon csikorgónak a fogaskerekek. :W
Ilyenkor nagyon csikorognak a fogaskerekek. ;]

(#2335) rushty válasza UFO1 (#2332) üzenetére


rushty
senior tag

Előbb van infója, mint egy mezei embernek. :K

Revolut meghívó pü-ben

(#2336) Danex válasza UFO1 (#2332) üzenetére


Danex
addikt

Mondjuk ez vicces tőled "leolt mindenkit Frut, Vivit, Mercyt stb. mindenki szar senkiházi beleköt mindenbe degradálja a külsejét amiről legkevésbé tehet az ember."

De a következő mondatod már ez: Biztos valami pattanásos homár fejü gyík írja

Illetve Renátót is zsírdisznóztad és egyéb ilyen jelzők :U

(#2337) UFO1 válasza Danex (#2336) üzenetére


UFO1
senior tag

Bocsi ha a lelkedbe gázoltam ez volt a leglényegesebb az írásomban különben csak iróniának vagy inkább szatírának szántam, ill. hogy megadjam a kellő nyomatékot (szitok szót is ezért írok néha, de a jó embereket sose alázom). Az hogy valaki dagadt (pl. retardo az tény) arról tehet de ha pl. a Vivit a feje alapján ítéli meg valaki (amit sose írtam és nem is fogok) arról nem.

[ Szerkesztve ]

(#2338) UFO1


UFO1
senior tag

Kint van YouTube-on is a retardó live! ;]

(#2339) antikomcsi


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog (1)

Akár mit, miket is követ el ez a Moh gyerek, szerintem túltolják a büntetés sorozatot. Kicsit már olyan, mintha "rászálltak" volna.

(#2340) Vakegérke válasza antikomcsi (#2339) üzenetére


Vakegérke
veterán

Tény, hogy a kihágásért büntetés jár. Ha a büntetés után is megsérti a szabályt, nem is egyszer, ráadásul tudatosan, igenis büntetni kell annyiszor, ahányszor megtette.
Az már más dolog, hogy ha a kollektív meleg víz megvonást miatta kapják, azzal én se tudok egyetérteni.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2341) LamaCube válasza Vakegérke (#2340) üzenetére


LamaCube
addikt

A kollektív büntetéssel megint csak konfliktust fognak kelteni, hiszen mindenki Moh-t fogja ekézni. ;]
Évtizedek óta alkalmazzák, de én se tudok egyetérteni vele. Mondjuk legtöbb esetben hatásos, mert pl. a seregben úgy megverték a renitenst, hogy többször nem szegült ellen. Rosszabbik esetben befalcolt utána, tehát elég veszélyes módszer. Nálam anno suliban is alkalmazták, de ott inkább összezártunk és leszartuk. Igazából a közösségtől függ, hogy hogyan reagál egy ilyen büntetésre. De sok esetben kirekesztik még jobban a delikvenst és még jobban csinálja a kihágásokat. :(

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2342) antikomcsi


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog (1)

Pörgessetek bele, szerintem találtok benne ismerős arcot!

Illene! :DDD

[link]

(#2343) LamaCube válasza antikomcsi (#2342) üzenetére


LamaCube
addikt

Az illem"tanárnő"? ;]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2344) Vakegérke


Vakegérke
veterán

No nézzük...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2345) UFO1


UFO1
senior tag

Meditáció erre Dani horkol Mercy meg csinálja a grimaszokat és lesi folyamatosan Moh-t. :P
Na mi az Moh meg is dugja a Mercy-t jót tett a meditáció? :C
Végre! :DD ;]
Én így sokkal jobban szeretném őket mert együtt nagyon viccesek!

Ájjjáj Boby össze vissza fogja fogdosni Fru-t! Mi lesz itt repül az Tesco-ban is TV mert a környéken már az összeset szétverte!;] :C

[ Szerkesztve ]

(#2346) UFO1


UFO1
senior tag

Kivagyok ettől az ének zene órától még mindig annyira béna! :W
És nem a játékosokra gondolok! :K
... megvonja tőletek ... 10 perc hatásszünet! :D

#2347Vakegérke
ÉNB is nagyon várja már a (suli?)hét végét! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2347) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Mit mondjak, nem lennék Vivi jóga partnere. :N

Holnap koncert? Na, be kell szereznem egy pár füldugót. :D

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2348) UFO1


UFO1
senior tag

Nem azt mondta Daniella hogy ő mindent gyorsabban tanul meg akár tized annyi idő elég neki erre nem tud semmit angolul és a sokak által butának tartott Mercy kerek mondatban tud válaszolni a nulláról!:RÉrdekes! És nem a szimpátia miatt írom! :B :K

ÉNB mit tolja ezt a kamu környezetvédelmet pont azon a pár emberen múlik a világ sors de a cigit azért nem teszi le! :U :F

#2349LamaCube
Mikor? Pont azt mondta most adásban hogy mennyire sokat javult!

[ Szerkesztve ]

(#2349) LamaCube válasza UFO1 (#2348) üzenetére


LamaCube
addikt

Merci kerek mondatok??? :DDD Sokszor magyarul se tud egy értelmes mondatot megfogalmazni.
Mint Puskás Peti mondta, lassan magyart is törte már ;]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#2350) UFO1


UFO1
senior tag

Jáj elfelejtettem szavazni! :W
Na mi mi történhetett Daniékkal? :F :Y
Meditáció a végén csókcsata! :B :C
Csak hogy meglegyen a link! ;]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.