- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
viperabácsi #1330 üzenetére
"Én inkább kötelezővé tenném regisztrációkor a lakcím (legalább város) és a telefonszámot megadni"
ha kötelező lenne kiírni a telefoszámot, abban a pillanatban farolnék le.
vagy kamut adnék meg, mert 3. telefont nem vennék, sem a munka, sem a 10 éves privátomat nem írnám ki.
nem egyszerű kérdés ez.
de pár év alatt mindenkivel megtaláltuk egymást a ph-n, akivel akartuk. a többiekkel pedig nem erőlködöm.
ha pl. egy eladó kiírta a számát, én akkor is írok neki előtte pü-t. (amiben ugye a számát is elkérhetném, ha nem lenne kiírva.)
a bemutatkozás végett, hogy lássa, honnan jöttem, és ne legyen bizalmatlansági kérdése, ami esetleg lenne, ha telefonos lenne az első kontakt.nagyon jól van ez így, ahogy van...
aláírásodat most olvastam. nem ismertem még. vinnyogok....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Akciókamerák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fujifilm X
- Le Mans Ultimate
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest