- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
De akkor ezek szerint arra a flash chip-re is felment, ami nem volt benne a listában... Ahogy néztem, a gyári állapotú T1-esben nekem is ugyanaz a flash van! Ezek szerint próbálkozzak? Bár tönkre nem megy a modem, mert a boot-loader megmarad, és a recovery felület is bejön még, ha nem is jó rá az fw, csak az a baj, hogy a gyári meg sehol sem elérhető. Tehát nem romlik el, de használhatatlanná válik! Ez mindjárt másképp hangzik. Mondjuk nem hiszem, hogy nekem nagyon kellene ez már, mert ha minden igaz, akkor rövidesen váltok kábelnetre... Esetleg majd jó lesz eladni!
szerk.:
Mondjuk lehet, hogy megérne egy email-t a D-LINK support-nak, hátha ki lehetne nyerni belőlük az fw-t. Megírni nekik, hogy nem boot-ol be, csak a loader-ig jut...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Honda topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest