- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
deter
aktív tag
Szia Dchard!
Akinek nincs baja az nem panaszkodik
Kezdetben azt hittem, hogy a egyedi firmwared, miatt visszaáll a sebesség 800 Kb/s-re. Visszatettem a gyárit, de azzal is visszaállt néha. Úgy hogy ment vissza a tiéd.
Igen a doboz fedett részen van. De padlásra nem szívesen teszem fel a modemet. Nagy a por. És nyáron igen-igen meleg tud lenni.
Ugye az én vonalkötési koncepcióm az, hogy kihagyom a már meglévő telepített telefonvonalat és direktbe abba a szobába jönne le, amibe egyébként is van a modem és a vezeték nélküli telefonállomás.
Tehát az úgy jó, ha végig a fali SFTP kábelen hozom le a jelet?
Egyébként nem hiszem, hogy házon belül esne a jel. Sőt kizártnak tartom. De T-home-nak mondhatom, hogy vélhetően valahol rossz vonaluk. Legfeljebb visszaveszik a sávszélt és még úgyis szakad. Egyébként még 25-28 dB-el értékkel is néha képes szakadni. Tegyük hozzá, hogy ritkán. Még annyit kérdeznék, hogy abba dobozba mi van? Érdemes volna azt is leárnyékolni?
üdv és köszönöm_
deter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest