- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Szia Deter,
Rég hallottam felőled
A 2. pont a padláson, de már a házon belül (fedett részen) van?
A kötési rendet az alábbi szerint változtasd meg:
Először is fali SFTP kábel vásárlását ajánlom, ami érpáranként és érnyolcasonként is árnyékolt.
Ezzel a kábellel meg tudod azt csinálni, hogy a szűrőt és a modemet felköltözteted rögtön a 2. pontba, és innen elég egyetlen ilyen nyolc eres SFTP kábelt végig húznod a nyomvonalon, mert ebben a kábelben két érpáron (4 ér) elfér az ethernet, ami a modem és a router/PC közötti hálózati kapcsolathoz kell, és még marad két érpárad, amiből az egyiken le tudod hozni az analóg telefont, a másikat pedig akár használhatod PoE-ra is, ha a padláson nincs áram. És csak egyetlen kábelt kell behúzni.
http://www.kabelhalozat.hu/index.php?data[mid]=7&data[cat]=41&data[scat1]=42&data[scat2]=191
Szerintem van 100m-es dobozuk is. Én tőlük vettem, ők voltak a legolcsóbbak. Lehet kapni máshol méteres kiszerelésbe is, csak ott annyi lesz 20-30m kábel, mint itt 100m.
Azt a 20dB-s esést biztosan házon belül szedi össze a cucc? Lehet átkábelezés előtt kéne tartóstesztet csinálni fent az átadási pontban.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2 + 250 GB HDD/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest