Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt még egy érdekes tapasztalatom, elmondom hátha valakinek segít..:
Ma kezdtem volna finomhangolni a BitSwitcher beállításait, de nem ment. Bármit átírtam a webes felületén, amikor megnyomtam a mentés gombot akkor kiírta hogy "Please wait, transfer data.." de semmi sem történt percekig, ha visszamentem a menüpontba nem látszott semmi változás. Ezt csinálta akkor is ha routeren keresztül próbáltam, akkor is ha közvetlen kötöttem össze őket egyetlen kábellel.. Már nem tudtam mire gondolni, mert hardreset után is ezt csinálta (flash-meghibásodás vagy mi, gondoltam) ?
Aztán egy ötlettől vezérelve kikapcsoltam a vírusvédelmet (AVG) és egyből működött a mentés. Gyorsan visszatöltöttem mentésből a beállításokat. Most már tudom hogy ahányszor változtatni kell a beállításain, ki kell kapcsolni a vírusvédelmet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest