Hirdetés
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
Na jó, de az alap probléma, hogy mindenki a hülye driver telepítéssel szív, és ezt látod a legtöbb helyen. Én is anno a W3+-ra azért nem mertem flashelni ROM-ot mert olyan vudvnak tűnt a dolog, hogy vagy sikerül vagy nem. Meg az akku is hogy most akkkor ki legyen véve vagy be legyen téve. Aztán eléggé tartottam attól, hogy ha nem sikerül, akkor kinyírja a telót.
De aztán rájöttem, hogy ha driver probléma van, akkor el se indul az egész. Ugyanúgy az akku is. Ha meg elindul akkor végig is megy. Csak az eszközkezelős beírással nem kell foglalkozni. A W3+-nál ha fejre álltam is mindig HTC Phone-t vagy mit írt oda. Így nem is próbáltam flashelni. Most W8-nál meg leszartam. Úgy rootoltam, hogy semmi nincs az eszközkezelőben ami a telóra utalna. Lefuttatam a driver telepítőt, az azt mondta rendben feltette a drivereket, én meg hittem neki. Sem MTK Phone sem Android sem más nem került be az Eszközkezelő listába. És mégis megy a flash.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- DJI topic
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 86% gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő