Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
hdsentinel #3462 üzenetére
Szívesen
Csökkentett módos témát megnézem majd feltétlen. Nagyon kíváncsi vagyok milyen szoft kavarhat be.
Majd összeírom a gépen telepített szoftvereket, hátha abból könnyebb következtetni. Van pár tucat program telepítve...pff..Én általában vonzom az ilyen anomáliákat
Fő gépem is azért ilyen, mert a korábbival (P5K Premium+Q9600+4x2GB DDR2-1066, ami tökéletesen megfelelő lenne számomra most is egyébként) véletlenszerű fagyásokat sikerült összeszednem egyszerű netezgetés közben. Fullra terhelve a gépet pedig flottul működött. Fél év után berágtam és eladtam a régit és összeraktam egy új gépet. Itt egyértelműen következik a kiindulási pontból, hogy ezzel a géppel is ugyanúgy jelentkeztek a fagyások, tehát pont nem hardveres hiba volt. Egy sz.ros tűzfal-böngésző összeakadás okozta a problémát. A tűzfal tartalomszűrőjét kikapcsolva megszűnt a gond. No de mire idáig eljutottam....
Van egy olyan érzésem, hogy most is hasonlóba futottam bele
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest