Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
-
törölt tag
Sajnos úgy döntöttem a majmozásnak is van határa, a végleges Brutál 1.18.x ben lesz egy új pót ...
ebből sajnos nem engedek
-
flymi
addikt
Az normális, hogy nem enged Print Screen-nel képet készíteni? Beteszem Paintbe/Wordbe, de csak nagy feketeség, meg néhány asztali ikon látható rajta. Ötlet?
Valamint belépek a játékba, bal fölül nekem van egy olyanom, hogy DLC böngésző. Valaki elmagyarázná ezmiez és mire jó?
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Kiss70
tag
válasz Milka 78 #13391 üzenetére
A Skandi megy multiban a megjelenése óta.
Kicsivel több grafikát igényel mint az alap de megéri.Esténként nem érdemes multiba fel menni mert mindenki ott van de jóval részletesebb,élménygazdagabb mint az alap vagy a going kiegészítő. Több mellékút és szűk kanyarok szerpentinek. -
Milka 78
nagyúr
Tényleg...multiba megy a Skandi?Esetleg tervbe van véve és mikorra várható?
-
törölt tag
válasz TheProb #13386 üzenetére
Ugrott de vannak modok level emelésre, pénz szaporításra, ha csak gyüjtögetnék én is és fejlődnék agyvérzést kapnék egy profile vesztésre, de fejlesztek, tesztelek, és így első profile kreálásnál felteszek mindent maxra és csá... nem foglalkozok vele iletve néha mentem így is, de olyan sűrüek az update patch-ek hogy bizony volt olyan update sajnos hogy a profile mentése sem segített...
üdvözöllek a steam világában....
-
TheProb
veterán
válasz #70339072 #13385 üzenetére
Azt tudom, hogy nem steam mappába ment, ettől még lehetne steam cloud-os (persze én írtam, hogy a steam nem lett törölve.. ) Magyarul ugrott a teljes progressem, epic. Nem értem, hogy minek van ez a word of trucks account se, semmit se mentett oda sem.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Nem ment a játék felhőbe?
Újrapakoltam a gépet (steam-et nem) és új profile-t akar velem csináltatni, ha elszállt a progressem akkor letörlöm a fenébe az egészet..."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
törölt tag
válasz Faterkam #13380 üzenetére
az a sárga egy warning és kibontottam utánna néztem biztos hogy skandináv dlc-s cucc. egy object-re hivatkozik ami nincs benne a skandiban illetve benne van csak a light_ sor rész hiányzik. vagy szkript elírás vagy kimaradás amit majd valami javítócsomagban a dlc-hez letöltetnek valamikor.
-
Faterkam
addikt
válasz #70339072 #13379 üzenetére
Csak Brutál gond lehetett, mert az alapban nem voltak hibaüzenetek!
Megvan, így már minden ok!
Az a másik Railing micsoda, az mi lehet? 1,17.-ben nem volt ilyen üzenetem[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
törölt tag
válasz Faterkam #13375 üzenetére
Megvan! nem brutál HD hanem sound enginben lévő szkript probléma.. okozója a mover.
Most néztem a gyári hízott a dupplájára...javítottam...
Hogy ne kelljen újra a 300 megát lehúzni ezt a mover.sii-t kellene a sound engine def/world alkönyvtárába berakni a régi helyére.
-
törölt tag
Plíííz,valaki,. megtudna mondani, hogy hány féle néven van kőfejtő az egész Skandiba? mer 5-öt bejártam, teljesitve van,de 2-t nemtudok hol van, Léci valaki, vagy megelégszem a nevükkel is. Aki tud segiteni,akkor annak köszönet,.
és télleg, nekem nemvolt ez a aurora, fény nyaláb,.
[ Szerkesztve ]
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz kisselandras #13364 üzenetére
Ha tudtad honnan mentsd, akkor nem tudod, hova tedd?
(#13370) Chris0321 Ok... most vagy visszaemlékszel, vagy végigmész az egészen újból... Bármilyen kritériumod is legyen (hosszú fuvarokra mész, vagy miegymás) ez az egy módszer van... (gondolom nem kell monjam, hogy a 30-féle áruhoz is írt lista kell!)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
Ha jól emléxem faterkám mondása nagyon tetszett, a hang körül mondta azt ha jól emléxem, a motor hang nem egy potméter amit fel kell húzni a maxra és üveghangon megy a motor, a kamionosok nagy többsége nem is megy magasabb fordulat tartományokba....
Nos igen, az egyik hiba "ez", az ETS2 "simulátor" alapjainak lefektetésénél, ha szimulátort akartak csinálni, előszőr kamionosokkal kellett volna leülni egy kerekasztal beszélgetésre és nem kevés vén rókát beszervezni a fejlesztés folyamataiba.
a másik van pénz kamiont bérelni hang teknikával felvonulni és rögziteni a légy zümmögését is, és az összerakásnál meg pl elcseszni az egészet.... kidobott pénz.
még egy mezei zajcsík hangért is lusták voltak körülnézni a youtube-on, jó magam és a többiek csiszoltuk azt is a tökéletes eredeti hangra....
kár ezért az ets2-ért mert most másfél év tapasztalatainak távlatában nem semmi amit ebből kicsit más fontossági sorrend ráfordítással ki lehetett volna hozni.
-
törölt tag
válasz erix31 #13366 üzenetére
lassan rájössz amit én már régen tudok, persze hogy nem egy szimulátor, attól ez nagyon messze van. Kamion game és így kell felfogni is, meg játszani is vele.... úgy még szórakoztató is.
Jöttek ezek a "real" enginek is amitől 7 rét görnyedve röhögtem mikor használva a mod-ot térdre esett a gép. némelyik moder nagyobb hülye a legritkább agyú fejlesztőnél is ezt sajnos tudomásul kell venni.
Majd összeállunk egyszer ha nyerek a lottón és megmutatjuk hogyan is kell szimulátort csinálni -
erix31
csendes tag
Ez az ETS2 számomra minden frissítéssel, egyre irányíthatatlanabb. Nem is száguldozok, de eddig csak a fék reakció ideje volt sok, de most a kormányzás is "késik". Nem vagyok egy hardcore játékos, csak olykor szórakozni szeretnék, de ez mostanában csak fel idegesít. Kezdek kiábrándulni a játékból a fejlesztőkből. Az elején még azt mondogatták (interjú volt) hogy sosem lesz igazi szimulátor, olyat nem akarnak. De hogy beleírtak valamit, valahova, hogy csak nekem, csak billentyűvel gagyi legyen, az tuti. Csak tudnám mit és hova.
-
kisselandras
senior tag
válasz ledgeri #13363 üzenetére
Szia!
az van hogy újra raktam a gépemet.
le mentettem a profilom amit eddig játszottam az ets 2 vel
de nem tudom hova kell beilleszteni a le mentett profilt hogy ne kezdjem már újból az egész ets 2Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
ledgeri
nagyúr
válasz Chris0321 #13355 üzenetére
Ha fuvart keresel térképen, balra fent van egy lenyíló menü.. ott kell mindből egyet..
(#13346) kisselandras Picit többet írj már róla, mivel eddig értelmetlen, ha szó szerinte veszem...
Elérési utak , stb... akár kép is ha az egyszerűbb neked![ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
válasz #10234880 #13356 üzenetére
kész a javított és fent is van szedhetitek...
az éjszakai ésőfelhők csíkozása volt az utolsó gond ami javítva lett, több hibáról nem tudok...
TSM 6-al is szépen muzsikál ugyan is az is megy az 1.8.x-alatt mert game.dat file változás nem volt ebben az 1.18.x-ben eddig ergó műxik hibátlanul az is.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Van ez a teljesítmény: Gyakorlat teszi a mestert
Teljesíts egy fuvart az összes rakománytípussal (gépek, veszélyes anyagok, konténerek, fagyasztott termékek, folyadékok, törékeny anyagok, építési anyagok, ömlesztett rakomány)!Hol tudom megnézni milyen fuvarokat kellene még elvinnem?
-
törölt tag
Kitettem az ets2-re egy bétát ha nem lesz hiba így marad ha lesz majd direkt linkelem a javítottat skacok.
müködik a fentibb link is...
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz #70339072 #13351 üzenetére
Engem sem zavart sosem. Általában minden szintlépésnél eltelt vagy egy hét, mire észrevettem, hogy már "nem az vagyok" aki voltam... Mikor megnéztem a hsz-ek számát, abból kalkuláltam vissza nagyjából, hogy hány napja van már új rangom. Ezt az őstagot is tegnap vettem észre, lehet már több napja ez vagyok...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok! újra egy aprócska gondáll vagyok itt
Olyan hogy le mentettem a profilom mert újra raktam a gépet de az istenért nem tudom a régi profilt beilleszteni a multiba hova kell rakni?válaszokat előre is köszönömPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
törölt tag
Az "Aurora bolaris"-t lehet még is belehelyezem az éjszakai égbolt egyik lehetőségébe ha sikerül kitapasztalni melyik a legritkább eset a 4 lehetőségből de csak 1 órára. már csináltam éjszakai felhőseket is és gondolkozom a szivárvány lehetőségén is majd meglátjuk...
ha van ellenvetés lehet "huhogni" ...
[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
Jövő hét közepén érkezik meg hozzám a Skandi DLC! (koronguniverzumból)
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
törölt tag
már akartam kérdezni mi az ISTEN ez a besorolás "tag" "Kvázi tag" "PH adikt" "Félisten" meg ilyen furcsaságok?
-
dokee78
félisten
Valahogy be tudom állítani,hogy az indító ikon a 64 bitest indítsa?
A sound engine ennyire összement?
70 MB?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Naneee TSM MAP 6.0 1.17.x-re ez mind szép és jó,. de már 1.18-ra kell,kéne
-
Milka 78
nagyúr
Per/pill 3500-ért meg lehet venni itthon igaz festés nélkül ami olcsóbb mint a font/euro-s ár.
-
- = Zk = -
félisten
válasz dokee78 #13330 üzenetére
én vettem a Skandi festéssel együtt 14 fontért... külön a DLC 23 font lenne
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz #10234880 #13329 üzenetére
Hát lehet a mentési fileodban volt skandis maradvány és az kavart be,, én most új accountot is gyártottam és semmi hiba üzi.
0...
viszont újabb hangot tettem fel csiszoltam még kicsit az új mercién már valamicskét jobb... de hogy gyárilag semmi mtoorfék hang mint a skániánál alapban van, azért nekem fura.. ez sem lesz kedvenc...
Doke78:
1.16.x
-
dokee78
félisten
Mióta van 2 fokozatú ablaktörlő?
Remélem lesz akcióban is a Skandi DLC hamarosan.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Stew, ez micsoda, mitől? 00:00:20.017 : <WARNING> Mass of sign '/model/railing/tunnel/light_hw2_2_01_nl.dlc_north.pmd' is not set, default value is used.
Na és ezek?
00:15:25.639 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:15:25.639 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:15:29.414 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:15:29.415 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:15:37.685 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx58.sii' conflicts with the accessory 'engine58.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:15:37.685 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx58.sii' conflicts with the accessory 'engine58.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:15:42.379 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:15:42.380 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:15:43.081 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:15:43.081 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:15:43.950 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:15:43.950 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:15:44.234 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:15:44.234 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:15:48.176 : ui t console:system_02
00:16:00.256 : ui t console:system_02
00:16:01.476 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:01.476 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:02.344 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:02.345 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:02.929 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:02.930 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:04.049 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx58.sii' conflicts with the accessory 'engine58.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:04.049 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx58.sii' conflicts with the accessory 'engine58.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:05.001 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:05.001 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:05.502 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:05.503 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:05.736 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:05.736 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:06.070 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:06.071 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:06.287 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:06.288 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:10.799 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:20.973 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:21.825 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:27.573 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:29.110 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.
00:16:32.602 : <ERROR> The accessory '/def/vehicle/truck/mercedes.actros2014/badge_b/badge_xx63.sii' conflicts with the accessory 'engine63.mercedes.actros2014.engine', which declares it as default (directly or indirectly)! Check the integrity of the vehicle's accessory data. Adding item aborted.okés
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #70339072 #13312 üzenetére
(köszönöm)
3000LE .... lol.
a Pete 379-ben van 800LE és az bőven elegendő nekem mindenre[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
Brutál 1.18.x-hez való BÉTA (habár működik az 1.17.x-alatt is ha jól láttam.)
Mivel a videójának is ülnie kell majd, miért is van benne annyi karamból, nos lettek beemelve új karambol hangok az üvegcsörömpöléses mind brutál a többi a gyári csak átvacakolt.
Nálam hiba nélkül fut az új merci 2500 és 3500 LE mocija de majd meglátjuk másnál mit produkál.
A gyári új mercinek a hangja a számomra harmatos bocifing volt (Nem tetszett) és hiába lett V8-as brummogással megspékelve ez még nagyon halovány így is, azaz nem sokat segített rajta de majd meghaljátok.
röviden ennyiAki tesztelgetni akarja töltögetheti is...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ám remélem lesz még FPS gyorsítás, jólenne, mer ez ami van,az csak mint halottnak a csók,. Ám érdekes, most brutál nélkül nyomom, ezt a 1.18-at, és most 18-21 fps közt mozog,ami nagyon kajak,.Ám ha Stew bátyjó felteszi az újat,az erre valót, egyből szedem le, de addig igy próbálgatom, Brutál nélkül,.
-
nyozo
aktív tag
Üdv! Valaki tudna mondani DFGT-hez egy jó beállítást? Köszönöm!
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
törölt tag
Stew. A Skandináv egész részén szerintem nem működik a No damage-ba invertált kapuátsurranó, mert épp átakartam zúzni a fizetőkapun 135-el és bummm., léci, help, plííízz
-
ledgeri
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest