- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok milyen a dlc?!
Még én nem vettem meg, mert nincs olyan hosszabító a géphez, ami jó lenne, holnap meg megyek vissza. Szóval?
-
törölt tag
Kiposztóltam az SCS-re hogy kiírhatnának egy videó versenyt de nem csak huzogatós uncsit hanem inkább valami művészit...
Ötletnek jó nem?
Minden esetre nem dobják kukába meglátjuk mi lesz, azaz hagyták egyenlőre kirakni ha igaz...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Vakegérke #13181 üzenetére
Hogy hivatalos legyek te a tartalomért fizetsz, jöhetne egy nap zipben is, amit kicsomagolsz... Nomeg alapból oda települ a játékok tömkelege, ahova a steamet telepítetted, de meglehet adni bármelyiknek bármilyen útvonalat (persze /c, és társai kizárva
)
(#13184) Vakegérke Próbálgatni szabad, nem lesz károd belőle...
(#13194) Vakegérke Ezt viszont olyan szinten nem ajánlom, hogy steam is van, meg másik... válasz egyet!
Plusz fontos, hogy lehet, hogy 1.16-tal nem fog menni a skandinávia, mert az az 1.17- után jött ki... de számolj be mi történik -
Vakegérke
félisten
Hopp, találtam valamit. Innen letölthető az egész hóbelevanc. Természetesen a kódokkal rendelkezni kell, de legalább publikus.
-
törölt tag
válasz
Vakegérke #13189 üzenetére
Szivesen,. Nos Katt a Könyvtár vagy ráviszed az egeret, és lejön egy lista, ott legfelül katt Játékok és ott találod a ETS2 -t fent bal oldalon. Azután rányomsz a nevére,vagy csak ráviszed az egeret, és simán jobb klik, és a lista alján Tulajdonságok aztán fent jobbról a második fülre katt a Bétákra és fent van olyan,hogy válaszd ki a bétát amire jelentkezni akarsz, ott lenyitod a listát, és kikeresed,melyik volt a legutolső 1.16-os pöcs. Azt kiválasztod, és a játék neve utan megjelenik,hogy frisités várakozik és rámész a letöltésre,hogy lásd,hol tart,aztán mikor befejezte, akkor ugyanugy ki ixeled, és nyomhatod az ipart,.
-
Vakegérke
félisten
Gépem az adatlapomon. Nekem a DirectX, vagy az OpenGL lesz jobb? Természetesen 64 biten.
-
-
Vakegérke
félisten
Valami Viking Legends izét is telepít. Ez festés csomag?
-
törölt tag
válasz
Vakegérke #13179 üzenetére
az egészet ide tölti C:\Program Files (x86)\Steam de telepítők nincsenek, nem te telepited külön,hanem saját maga,magát. mihelyt letöltődik az egész, automatikusan települ minden DLC-vel együtt a gépedre, és mikor kiirja, hogy játékra kész,azt ki ixeled, és mehet is a játék.
-
Vakegérke
félisten
Tényleg volt Steam fiókom, be is léptem. Nagy nehezen megtaláltam a lehetőséget, hogy a beregisztrált játékot, és a DLC-ket is telepíteni tudom. Természetesen az alapjáték, és a Going East, no meg a Scandinavia is regisztrált már.
A kérdés egyszerű. Hova a bánatba tölti le a telepítő progi(ka)t a rendszer?
-
Vakegérke
félisten
válasz
ledgeri #13176 üzenetére
A Going East is karton dobozva csomagolt DVD tok volt, amelyben nem volt lemez, csak egy szabvány tájékoztató, a kód, meg a számla. A progit le tudtam tölteni, ráadásul Milka 78 is volt olyan kedves, hogy eljuttatta nekem a sajátját.
Délelőtt megyek a csomagért, aztán azonnal írok a PlayON-nak, hogy ha már kódom van, legyenek szívesek azt is árulják el, hogy honnan a bánatból tudom letölteni a progit.
Azt hiszem, régebben már beregisztráltam az alapjátékot a Steam-re. Ha másképp nem megy, leszedem a klienst, telepítem, megértetem a rendszerrel, hogy jogtiszta vagyok, és adjon lehetőséget a Scandinavia letöltésére.
No, majd meglátjuk. -
tatabike
őstag
válasz
Vakegérke #13169 üzenetére
Elvileg bármilyen játékot be tudsz regisztrálni a Steam-re, amit egyébként ők is forgalmaznak, még akkor is, ha az alapot nem tőlük vetted. Gondolom ez azért van, mert utána a DLC-ket meg tőlük veszed elvileg (hiszen mi másért regisztrálnád be a játékot), így jól járnak ők is, meg Te is...
-
Milka 78
nagyúr
Nekem is korongos az alap és a Going is,de gond nélkül steames lett (576 kbyte Árkád-os vásárlás).
-
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
válasz
Chris0321 #13163 üzenetére
Ha Steam-es az alapjátékod akkor ezt kell tenned ha jól tudom. Ha nem Steam-es akkor nagy rá az esély, hogy nem fog működni de én megpróbálnám azt, hogy letölteni a Steam programot a gépre és ott a Játékok/Nem Steam-es játék hozzáadása a könyvtárhoz majd utána megpróbálni aktiválni a kódot.
-
Vakegérke
félisten
Megrendeltem.
Azt tudom, hogy a Steam-ről lehet letölteni a progit, de azt, hogy miként, nem tudom. Elmagyarázná valaki? -
ledgeri
nagyúr
18 EUR a steamen, és official oldalon az ára... HÁÁT...
-
törölt tag
Új brutál videó, 2 nap alatt ennyi jött össze de a lényeg amit akartam remélhetőleg már átmegy...
címe:
Legjobbakat.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ledgeri #13148 üzenetére
Ja még kimaradt, hogy a BUBU érzetre eddig olyan volt, mintha úgy folyt volna le, hogy
gombnyomásra a váltó visszakapcsol 2-őt (kuplung nyitás mellett), és a szelep zár, majd a kuplung zárásakor már van fékhatás (és a régi váltó volt mellette...)
Most meg előbb a szelep zár, de nem elég a fékhatás, kuplungnyit, levált (az új rendszerű) váltó, kuplung zár, fékhatás. persze ez valamiért alapból lassabban indul.nomeg még minden gyes visszaváltásnál gázfröccs van, amit ki is jelez a pillanatnyi fogyi-mérő...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
erix31 #13146 üzenetére
Én is leírom amit láttam, kb a fentiek mellett még:
Az autómata válto most nem próbál meg alacsonyabból indítani: rakomány nélkül 5., rakománnyal 3. az első.
Bányából kijövet 6x2/4-essel vígan szétpörgeti a fokozatot, ez jobb, mint a lele váltogató korábbi...A tempomat meg most finomabb lett: nem "régi autófokuszos"-nem lő elé, mögé, hanem szépen rácsillapít eme oszcillációjára, és 2-3 gázelvétellel beáll a sebesség tartásához elegendő értékre...
-
törölt tag
Én meg egy új brutál filmbe kezdtem, hááát eszméletlen qrva jó lesz sztem....
nem lövök le poént, előre, ha már lesz valami nézhető teszek fel....
nagyon baba a zene az ötlen minden.............. -
erix31
csendes tag
válasz
Dananto #13139 üzenetére
Nos az új 1.17-es SCS frissítésről néhány észrevétel, brutal mentes próba után. Módosult a grafika. Lámpák fénye erősebb, sajnos még rövidebb az éjszaka, ami most nem tök sötét, hold nincs. A visszapillantó színvilága olykor különbözik az "előrenézés" színvilágától. Délelőtt a kék szín néha olyan erősen dominál, hogy fázom a szobába a foltelomban, pedig ma 30-fok volt. A visszapillantó látás távolsága még magas szint esetén is kicsi, látom ahogy mögöttem eltünnek a fák. Az akadás jelen van, de sokat javult, maga a játék szerintem simább. A kezelhetőség is változott, a gáz elvétele után még gyorsul a kamion. A fék számomra csalódás, az erőssége csökkent, de ez állítható. Ami katasztrófális, az a reakció ideje, a "fékgomb" (billentyűzet) megnyomása után több tized késéssel reagál a fékrendszer. Ez gyorsjavításért kiált. Szekvenciális módban a kedvenc 7-sebességes kézi váltóm "álmosabban" dolgozik, hasonlóan a fékhez. Ennyi egy 1500km-es fuvar után.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Dananto #13139 üzenetére
Az a tapasztalat,hogy 1,6x-et használj ha TSM/Ro Map/Balti Map (Orosz Map már okés)és társait akarod használni.Én is visszafrissítem mindíg,mert a fenti 4-est használom + multizok is.Hagyom még kifforni ezt az 1.7xx-es mizériát (Addig Skyrim/Dragon Age 2 nosztalgia partizok) amig nem áll össze legalább a TSM/Orosz/Skandináv dlc.
-
Dananto
tag
kérdezném a steameseket, hogy mi a tapasztalat, hogy megy az új frissítés a tsm és a többi mapokkal?
-
törölt tag
válasz
#10234880 #13136 üzenetére
Nos nem akarom lelőni előre a poént, de vélhetően egy jobb gépen többet is produkál.
én csak a 200%-os és a 150%-os rendering között váltogatom de a 200%-os után hiányzik a szememnek a látvány ha vissza teszem pl 150%-ra. szóval az még neked is meglepő lesz, amit majd akkor látsz vele. -
törölt tag
-
törölt tag
Óh,gyáá,
köszi Stew,ez igazán megtisztelő, de nemkellett volna. Ha nemis irod oda a nevem a Creditsbe,akkor is ugyanugy segitettem volna letesztelni,ugyhogy ez nemarra ment, hogy ha beirod oda a nevem,akkor segitek csak. Mer ez nemigaz, mer ha tudok akkor szivesen segitek,úgy hogy nemis kérek cserébe semmit sem.Röviden ennyi, és de már akkor még1x köszönöm.
-
-
törölt tag
válasz
Vakegérke #13129 üzenetére
sztem itt most mindenki büszke lehet magára, habár ha kicsit többen tesztelhettük volna hamarabb kiderűlt volna hogy nincs éjszaka pl "Hold" így nem csak 2 napom lett volna vele bindzsizni...
de talán így sem lett olyan rossz, és a telihold bevilágítása miatt már is indokolt az éjszakai kicsit nagyobb fény ugyebár..
kösz mindenki.
-
tatabike
őstag
válasz
ledgeri #13126 üzenetére
Mondjuk akik ilyenekkel nyomatják.
"...hiszen a komolyabb szintű versenyzésnek egyáltalán nem alapfeltétele a erő-visszacsatolásos technológia"
-
tatabike
őstag
válasz
Dananto #13124 üzenetére
Én sosem értettem, miért erőltetik ezt a feedback-et a kormányoknál. Mikor megvettem a mostani kormányt, hazavittem, ki sem próbáltam, első dolgom volt leszerelni a feedback motor tengelyéről a fogaskereket, meg lehúzni a kanócát a vezérlőpanelről. A profik sem használják a több százezres kormányukon, meg azért egy normális szervókormányt a valóságban is lehet egy ujjal tekergetni, vagy akár egy hörcsöggel is...
-
Dananto
tag
válasz
guftabi96 #13123 üzenetére
nekem is G27 van, én Stewen váltóját és motorját használom, (igaz a motor visszafogva 6000- re) az 5 sebességes, de lefojtva a mocit, csak 4 sebességet kell használnom.
a G27-es a játékban isteni, előtte egy régi szar manta kormányom volt, ami erőteljesen szaggatta le a karomat, na a G27- es meg olyan, hogy egyik kéz a kormányom, másik a váltón és lehet tolni neki, imádom, jól jársz a kormánnyal. -
guftabi96
addikt
válasz
Feribacsi555 #13120 üzenetére
Régebben már mesélték, hogy hogy van ez a valóságban, de videót még nem láttam róla( bár szerencsére van annyi képzelőerőm, hogy egy hasonló műveletet képzeltem el
)
Várom már nagyon ezt a G27-et. Mondjuk tény, hogy nem Ets-hez vettem, de azért jó lesz ezzel is játszani, ha egy kicsit lazítani akarok -
törölt tag
Nálam akkor még,mér van ott az,hogy public beta?
-
flymi
addikt
Automatát használok, nincs kormány, ilyesmi. Volt most egy-két érdekesség, pl.: föl-le váltogatott D7-D9 között pályára felmenet és nem a gomb ragadt be...
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
guftabi96 #13114 üzenetére
Pontosan. Profilok között kell váltani és úgy jönnek újra a sebesség fokozatok.
Mint a valóságban is, ott is a kamionok váltóján van a felező meg a sorváltó.
Ha esetleg érdekel és/vagy még nem néztél utána akkor itt egy kis videó róla, hogyan is tolják élőben
Aztán ha nem izgat, akkor meg csak belinkeltem -
Milka 78
nagyúr
Hát ha alap map+butitás van akkor tényleg nem akadáj,de más esetben ez barokkos túlzás.
Dobj fel pár map/mod-ot,tolj fel minden koppig (szűrők/rendelés),engedélyezz mindent...most hoztam zavarba egy 980oc-t a játékkal az Orosz map-on ( laggolt),de esőben TSM erdős részeken is érezhetően erölködött.
A gépigényét teljes pompában jelenleg talán egy Titan X tudja stabilan hozni...talán. -
guftabi96
addikt
válasz
Feribacsi555 #13112 üzenetére
Köszönöm a választ.
Tehát akkor ha jól értelmezem az első módnál van 2 profil, amik között egy gombbal tudok váltani.
Tehát végigváltom az 1-6-ot, és mielőtt raknám hetedikbe, akkor profilt váltok és rakom az 1-es sebességi fokozatba?
Ez így elég jó lenne, és ez lenne a legjobb megoldás számomra. -
flymi
addikt
Na én épp most töltöm a frissítést. Lehet nem kellett volna még?
Gépigény nálam nem akadály...(Most még...)
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
guftabi96 #13110 üzenetére
Szia.
Több féleképpen lehet használni a H váltót.Van olyan mód, hogy valós automata, akkor a 3-asba téve előre megy, 4-esbe téve meg hátra a szekér, a többit váltja magától.
Aztán van a manuális rész. Abból is talán 3 fajta.
2 sorban fogja majd használni, ezért gombot kell majd neki beállítanod, hogy melyikkel váltja a sorokat.
Asszem az egyik mód, hogy 1-6 ig vannak az első sorban a sebességek, a második sorban meg 7-től 12-ig.Aztán van olyan mód, hogy páros páratlan sor. Pl: ha páros sorban van, akkor mikor 1-esbe váltassz, az a játékban kettes lesz, 2. fokozat 4-es, 3. fokozat 6-os, stb.. és akkor ezt lehet "úgymond" felezni a páratlan sorral.
És van az a váltó, ami szerintem a legfaszább, asszem scania váltóként van elnevezve.
Ebben a részben a váltón csak az alábbi fokozatok fognak működni:
4-es fokozat, 5-ös fokozat, meg a 6-os fokozat + az 1-es fokozat, de azzal csak hátrafelét lehet váltani.
Itt már viszont 4 sor van
Ezt viszont úgysem tudnám leírni, a játékban a beállításokban lesznek majd képek, hogy hogy működnek ezek a dolgok.Találtam képeket a fentebb írt dolgokról:
-
ledgeri
nagyúr
1.17 kint (kvázi kidobott a játék a frissítés miatt...)
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Rendeltem egy G27-et, ami még a héten megjön, ha minden igaz.
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet használni a H váltót a játékban? Láttam videókat, ahol azt használják, de az ugye csak 6+1 sebességes.
Valaki el tudná magyarázni, hogy ezt hogy lehet? Válaszokat előre is köszi. -
tatabike
őstag
válasz
Dananto #13108 üzenetére
Zsír, örülök, hogy bejött a vas. Nekem az a kedvencem, egy bajom van vele, hogy a többi géphez képest kicsit nagy a fordulóköre, de ez gondolom a való életben is így van. Egy hosszabb póttal már elég necces vele megkerülni a garázst...
Jó is az a G27, bár én mondjuk sosem költenék ennyit játékvezérlőre. Kár a kezembe, annyira nem vagyok ügyes, de érdekes módon billentyűzettel irányítható autós bulikban egész jó vagyok (NeddForSpeed). Na meg régen sok pályacsúcsot tartottam a CollinMcRae rallyban kormánnyal, de hát akkor még fiatal voltam... -
tatabike
őstag
válasz
Faterkam #13099 üzenetére
Automatával? Nemá...
Én élőben is rühellem az automatát, sokkal jobb a 8gangos, kéziváltós MAN-nel veretni a telepen...
Arról nem is szólva, hogy kézi váltóval ki lehet csapatni a seggét kanyarban elég rendesen, pót nélkül persze...
A játékban is kézivel nyomulok csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN