Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Faterkam #2026 üzenetére
Hátha lesz valamelyik javításban új emberek. Én már jeleztem feléjük a hibát.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Bati0501
őstag
válasz Faterkam #2026 üzenetére
"...van pénzem is, 4,4m euró. a többiek is melóznak folyamatosan. Ember meg már nincs? Akkor most miért játszok? Kamiont vehetek még meg garázst is, de működni, hasznot termelni nem fog :/" Ha ebből nem lesz haszon,akkor semmiből.
Am nem hiszem,h olyan rengeteget játszottál volna,legalábbis hozzánk képest,mert én is majdnem ott tartok ahol Te,de van,aki meg már jóval többnél jár(km-ben és órában),szóval annyira nem durva.
A police kikapcsolásán mit értesz?Azt,h nem kapsz csekket,ha túl gyorsan mész vagy átmész a piroson,koccansz?
Am én hiányolom a rendőrautókat a játékból,ha nem is üldöznének,ha gyorsan megyek,de legalább benne lennének.
Meg egy-két igazán jó verda is lehetne nagyobb városoknál,amiből tényleg csak pár van,pl: Ferrari-bár ebből egy van asszem Dániába,igaz látszik,h csak utólagos,egy mod miatt lehet benne,Rolls-Royce,Porsche,stb.
Meg lehetne pár őrült autós,aki megy,mint a meszes(bár egy-két alkalommal velem is volt,h a kanyarban jöttek szembe),meg ha netalántán egy gyalogos átmegy a zebrán,akkor álljanak már meg és ne üssék el/menjenek át rajta...én is át tudnék menni rajta vagy mi lenne?Ja,amit már akartam kérdezni: ha motorfékkel lassítok,miért ég a féklámpa?...
Szóval vannak hibái,de azért szeretjük...
-
Bati0501
őstag
válasz Faterkam #2036 üzenetére
Az biztos,de a 154 kamionból csak csurran-cseppen vmi....hisz csak összejött ez a 4.4 milka.
Örült autósra úgy értettem,h pl.amikor a városban elindulunk a lámpától és kanyarodunk mondjuk jobbra,akkor 10-el kanyarodik és feltart!Ez igen szokott idegesíteni.
Meg annyi ilyen van,szegény forgalom olyan hülye.
Ma viszont volt olyan,h a kamion kanyarodott és nem fért el tőle és megállt és nem jött nekem.Mindig csak akkor jött,ha arrébb mentem.
Persze az már más kérdés,h a valóságban korrigált volna és nem azon az előre megírt pályán ment volna,ha kell,hanem,de ez azért csak egy játék. -
Bati0501
őstag
válasz Faterkam #2038 üzenetére
Na igen,erről még beszélgettünk...
Az én véleményem,h engem nem az motivál,h néhány óránként a kis menüben vagy hol az alsó soron megjelenik egy kék csíkban szöveg,h XY ennyi pénzt termelt...engem az motivál/azért játszok,mert szeretek vezetni.
Én csak azért kezdtem el a garázsokat kiépíteni,mert a többiek is,de csak azért.Van vagy 5 garázsom összesen vagy 8-10 sofőrrel.Pár mod pedig hasznos,pl erősebb motorok és több váltó,esetleg map mod-ok,szóval egy pár van,de persze meg lehet lenni nélkülük is.
-
nagyúr
válasz Faterkam #2036 üzenetére
Én majdnem 300 óránál járok de nem unom. Annyi igaz, hogy a csúcs kamionokat (730, 750 ló) kukáztam. Inkább egy 440-es man-nal megyek. Legalább kell váltani dombon felfele. Főleg 20 tonna felét. Minden garázs megvan és minden ember. Szeretek vezetni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Faterkam #2044 üzenetére
Nekem minden hitel nélkül van meg. Ha kell tudok adni egy mentést.
-
nagyúr
válasz Faterkam #2046 üzenetére
Nekem is jó lenne munkás emberkék, de nagyon nincs szükségem rájuk, 16 milliárd forintom van, több mint elég.
-
Vakegérke
félisten
-
nagyúr
válasz Faterkam #2052 üzenetére
A 25 tonna homok amúgy is igen nagyon kemény fuvar. Én is bicskáztam meg "2" kerekeztem vele. Szóval a kanyart igen meg kell tisztelni, meg 75-80-nál többet nem menni, mert vannak kanyarok ami borulás veszélyes.
Statisztikám, most látom.
-
Vakegérke
félisten
válasz Faterkam #2080 üzenetére
Ja, hogy így? Hát persze!
Sokszor kezdtem újra ezt a fincsi játékot, általában patch, vagy térkép mod volt az ok. Most éppen 20-as szinten vagyok, és azért hajtok, hogy meglegyen a 28-as. Akkor már az 1.7-es patch által adott lehetőséggel élve csutkára felépíthetek egy szép új FH16-os Volvo-t. Nem hiszem, hogy a belső nézeten kívül mást nyerek a dologgal, de mégis ég bennem a tűz, hogy ez nekem KELL!
Remélhetőleg az új kormánnyal már nem lesz holtjáték, és bátrabban zuhanhatok be a kanyarokba.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Faterkam #2082 üzenetére
Kemény vasad van, irigylésre méltó. Az enyém jóval szerényebb.
Nálam is döccen néha, de vagy az én türelmem végtelen, vagy pedig nem túl sűrűn menteget, ugyanis nem megy a dolog az agyamra.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
zolee5016
őstag
-
zolee5016
őstag
válasz Faterkam #2086 üzenetére
Most épp 7970+gtx285 physix...minden full full +mint már eddig is írtam,ENB+RED grafikai modokkal....
Az egyéb modok meg nem befolyásolják a grafikát,max kifagy,ill el sem indul a játék......
Ha keményen szaggat,akkor esetleg összeakadhatnak..de ritka az olyan...minden mod-ból egyet és nincs baj.........[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Vakegérke
félisten
válasz Faterkam #2073 üzenetére
Nem válasz, csak egyértelművé akartam tenni, hogy miről van szó.
Megegyeztünk, baráti áron megvásároltam Faterkam kormányát. Még az illata is új, csak kipróbálta, de nem használta.
Mit mondjak, egész más a világ. Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés. Már nem csúnyázom össze a gatyám, ha bedöngetek egy húzós kanyarba, miközben ott aprítja az aszfaltot egy túlméretes dög mellettem. Nincs holtjáték, szépen ívesen, bársonyosan tudok kanyarodni.Itt is köszi, Faterkam!
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
nagyúr
válasz Faterkam #2120 üzenetére
Mert a térkép mod kicsit átvariálja a dolgokat. Szóval semmi baj. Inkább csinálj egy új profilt neki.
-
Vakegérke
félisten
válasz Faterkam #2156 üzenetére
Ugyan nem használtam, de biztos uncsi. Minden fehér, oszd be.
Az egyik régebbi verzióban (nem tudom melyikben) volt havas táj is, attól függött, hogy milyen országban jártam.
Van még ebben a játékban potenciál, én a fejlesztők helyében ki is aknáznám a lehetőséget. Komplett világtérkép óceáni hajóutakkal, országtól függő időjárással, az egyenlítőn (ha hajszoljuk a gépet) felforró hűtővízzel, fagyos környezetben fagyállót kell venni, nem csak a városokban lenne javítóműhely, meg egyéb hülyeség, amelyet pihent agyam kitermel.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
failed
tag
válasz Faterkam #2290 üzenetére
Mivel már eredeti játékról van szó, ezért más a hiba oka... Tulajdonképpen az volt, hogy a skinnel kapcsolatos fájloknál rosszul hivatkoztam a festést tartalmazó fájl nevére (elírtam). Ezért mivel nem tudta betölteni a kamionfestést tartalmazó fájlt, így egy "üres" színt rakott rá, ami itt a rózsaszín.
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
törölt tag
válasz Faterkam #2449 üzenetére
A "kockulások" sem egyformák. Aki itt van, az mind fogékony a téma iránt. Én mindenkinek kívánom, hogy legyen alkalma a valóságban is vezetni egy kamiont. Nincs olyan szimulátor, ami azt az érzést vissza tudná adni. Ifjú koromban kérdeztem a truckereket, hogy személyautót, vagy kamiont jobb vezetni. Azt gondoltam, csak nagyképűségből mondják a kamiont. De nem! Ettől tényleg csak a motorozás jobb (a repülőgépet nem próbáltam ).
-
törölt tag
válasz Faterkam #2559 üzenetére
Persze sejtettem a g_police karcsú, kell a devloper és a consol is ami után még van egy parancs is.
Ennyire nem akartam belemenni de jó ez a consol mert debuggol is a game menet közben legalább látni a "mod-os" hibákat...Nos a 20.000 Lóerősben is akad egy plussz kapcsos zárójel a daf-nál már javítottam is...
minden esetre quake dejavoux.
-
Vakegérke
félisten
válasz Faterkam #2841 üzenetére
Hávalahogyígylesz. Csak nagyon nehéz megválni valamitől, amit sok év alatt megszerettem.
Tattix: Ki vannak jelölve a helyek, ahova be kell állni, és ha már majdnem a végénél araszolsz, akkor szól a játék, hogy nyomj egy ENTER-t. Ennyi a titok.
-
erix31
csendes tag
válasz Faterkam #3169 üzenetére
Faterkam!
Amit írtál az egyébként nem rossz, sőt. Most olyan mesébe csöppentünk, ahol Stewen1967 úgy változtatja meg a kinézetet, ahogy nekünk, többségnek tetszik. Amennyiben többen lesztek olyanok, akiknek a melegebb színárnyalat szebb és jobb, Stewen1967 olyanra fogja változtatni. Ez most egy ingyen kívánságműsor, mi szerkesszük (lényegében Stewen1967) a műsorba végén bekerülő változatot, Stewen1967 önzetlen jóvoltából. Vagy ilyesmi...[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz Faterkam #3198 üzenetére
hú az kemény...nekem a megjelenítő!!! 46 fokos és a fizikai 65.....az se semmi
200%os render..minden max,ill ultra.....
nem baxtatás :::de az valami radejon csoda lehet... a 7970-em is 15-25 fokkal magasabb ugyanezen beállításoknál ebben a gémben......[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
törölt tag
válasz Faterkam #3248 üzenetére
Mind 1.
Ha ezzel a vegetációs bővítéssel toljátok és azt mondjátok jó, akkor még visszatérek a textúrák pofozgatásához mert az az FPS-be nem szól bele.
amúgy sem akarom agyon scriptelni még ezt a verziót mert minnél kevesebbet teszek bele annál kevesebbet tudnak majd kilopni belőle
Az viszont tény, hogy ha ebben a formájában agyonveri a RED-2-őt akkor rendesen neki kell veselkedniük, hogy versenyben tudjanak maradni a Brutal 2-vel
ami ugye bár vagy lesz, vagy nem.
ez még a jövő zenéje.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Faterkam #3261 üzenetére
a 2 script alapon behalt.
Elvileg ha én kódolom le akkor ha alapba indul a játék betölti a fileokat és scripteket ami az alapba kell.
De nem én kódoltam le és nem ez történt.Alapba is valamiért beolvasta holott nem kellet volna (mert pl. TSM-nélkül megyünk ugyebár) a TSM vegetációs bővítési filet is.
Programozási anomália, gondolom a programozó lusta volt leírni a file nevet és inkább csillaggal helyettesített és az alap gém így berántott minden filet az adott alkönyvtárból, azt is amiben nem is értette mit kell csinálnia hiszen TSM nélkül ment alapban ugyebár.
ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs