Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
válasz ledgeri #12598 üzenetére
Én úgy csinálom, hogy először kiegyenlített képzésen hagyom őket míg mindenből meg nincs az első szint utána a távolsági fuvarozást(nem tudom mi a pontos neve) felviszem 3.-ik szintig aztán újra kiegyenlített képzésre kapcsolok. Nem követendő példa és kíváncsi vagyok egy tapasztaltabb játékos véleményére. A garázs és a kamion tudtommal nem számít milyen.
-
Chris0321
addikt
Szevasztok.
High Power Cargo Pack-al kapcsolatban lenne kérdésem, rákerestem a fórumon de nem találtam rá választ. Azt szeretném tudni, hogy ezekért a fuvarokért több pénzt lehet-e kapni vagy ugyan annyit mint a többért és mennyi esély van rá, hogy ilyen fuvart tudjak felvenni?
-
Chris0321
addikt
válasz Sub-ZeRo #12680 üzenetére
Értem. Azt meg tudnád mondani, hogy milyen gyakran találkozol ilyen fuvarral? Tudom nem drága, kb. 1500 ft de ha szökő évente egyszer kapnék ilyen fuvart akkor nem igazán éri meg megvenni és inkább a térképbővítős DLC-re költöm a pénzem mert az 1000%, hogy mindig ott lesz és annyiszor használom amennyiszer akarom.
-
Chris0321
addikt
Ezt az új frissítést mindenki megkapja? Nekem Steam-en van meg a játék és nem láttam ,hogy bármit letöltött volna ma.
-
Chris0321
addikt
válasz újraregelt #12802 üzenetére
Azt hol lehet engedélyezni?
-
Chris0321
addikt
válasz kisselandras #12818 üzenetére
Szeva.
Sikerült megtalálnom a beállításokban és be is kapcsoltam. Újraindította a Steam-et és frissítette de a játék a verziószámnál maradt 1.6 valami s és a frissítés sem tartott addig, hogy lejöhessen több mint 1 Gb adat. Vártam pár napot majd kikapcsoltam, majd ha jön a normál verzió lefrissíti magát.
-
Chris0321
addikt
válasz #10234880 #12939 üzenetére
Már bocs de kicsit kezd idegesíteni az állandó sírásod valami miatt. Tökéletes játék nincs, nem volt és nem is lesz ebbe jobb ha beletörődsz. Én évek óta WOT-ozok, ott t*kön szúrtad volna már magad régen. Szívat az MM, az RNG, a szobanövény csapattársakról nem is beszélve, laggol a játék, random összeomlik a kliens, néha a csata kellős közepén is akár. Nerfelnek buffolnak a nélkül, hogy beleszólásod lenne. Arról nem is beszélve mit meg nem ígértek már, hogy javítva lesz(pl. az összeomlások ami már nem tudom hanyadjára jön elő) és beraknak a játékba(HAVOK-ra már ki tudja mióta várunk) és az egy processzor szálat használó játék motor (BIGWORLD) amit az istennek nem akarnak lecserélni egy másikra ami használná az összes magot mert megvették a céget. Mégis játszunk vele, ha unom már kicsit lerakom én is és utána megint elővesszem. Szóval ha nem tetszik ne játsz vele és kész, ott a tetris és a barbei. Ha esetleg valakinek belegázoltam a lelki világába, ez van.
-
Chris0321
addikt
Pl.: Tesco, Média Markt, számítógépes üzlet ahol árulnak játékot is.
CskSimánGabi: Nekem egy Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz 3.24-re húzva, 4 Gb ram és egy ASUS GTX 560 Ti(Később majd lecserélem az alaplapot a procit és a ramot is), esőben városban nappal nem ment az fps 24 alá maga beállítások mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz #70339072 #13039 üzenetére
Én évek óta játszom a WOT-al, ott is ugyan ez megy. Pár havonta pach, előtte legalább van tesztszerver ahol ki lehet próbálni a változtatásokat és lehet tesztelni a modokat azoknak akik fejlesztik és a pach után a játékosok keresgélhetik az új modokat amiket már megszoktak. Én már egy ideje egy telepítős modpackot használok ahol kipipálhatom mire van szükségem és csak azokat rakja fel plusz biztos nem fognak ütközni a modok egymással. Ha micropach van akkor pedig lehet újra bemásolni mindent hacsak nem találja meg valaki melyik az az egy fájl amit megváltoztattak és nem indul miatta a játék.
-
Chris0321
addikt
válasz Sub-ZeRo #13046 üzenetére
A Steam-en már ki van téve a Skandinávia DLC, persze megvenni még nem lehet de már csináltak neki külön oldalt, gondolom az érdeklődés felkeltése miatt, ott ez szerepel:
Scandinavia expansion will be released on May 7th, 2015 at midnight CEST (May 6th, 2015 at 10 PM UTC).Price of the expansion: €17.99.
-
Chris0321
addikt
válasz Chris0321 #13163 üzenetére
Ha Steam-es az alapjátékod akkor ezt kell tenned ha jól tudom. Ha nem Steam-es akkor nagy rá az esély, hogy nem fog működni de én megpróbálnám azt, hogy letölteni a Steam programot a gépre és ott a Játékok/Nem Steam-es játék hozzáadása a könyvtárhoz majd utána megpróbálni aktiválni a kódot.
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
Van ez a teljesítmény: Gyakorlat teszi a mestert
Teljesíts egy fuvart az összes rakománytípussal (gépek, veszélyes anyagok, konténerek, fagyasztott termékek, folyadékok, törékeny anyagok, építési anyagok, ömlesztett rakomány)!Hol tudom megnézni milyen fuvarokat kellene még elvinnem?
-
Chris0321
addikt
válasz - = Zk = - #14318 üzenetére
Miért ne aludhatna az ember a hosszú komp vagy vonat úton? Szerintem ez teljesen reális.
-
Chris0321
addikt
Nemrég rakták ki az ETS2 facebbok oldalára:
Euro Truck Simulator 2 Update 1.19 of is nearing completion. One small but nice feature in this update will two new cities for Going East! expansion: Pécs and Szeged.
-
Chris0321
addikt
válasz #70339072 #15189 üzenetére
Sajnos sok, nekem most 2.6 GB van üresen a C meghajtón és mivel amit csak lehetett más meghajtóra tettem így nem igazán tudok még ez alá menni. Csak a Scania-hoz való hangmodod van fenn amit ki tudok még törölni. Talán a Mac-et vagy a Freightliner-t feltenném, azok nem túl nagy méretűek.
-
Chris0321
addikt
válasz Milka 78 #15196 üzenetére
Kösz, eddig én úgy tudtam csak akkor lehet változtatni a patríció méretét ha formatálják a winchestert, hát úgy néz ki tévedtem. Gyorsan meg is dupláztam a C meghajtó méretét így most már bőven van rajta hely.
Stewen1967: Most már több mint 20 Gb üres helyem van így ki tudom próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz #70339072 #15204 üzenetére
Mentem pár kilométert, először a Scaniámmal, legnagyobb motor legjobb váltó és észrevettem, hogy kicsit hullámzott a fordulatszám egyenes úton tempomat mellett. Aztán lecseréltem a Peterbilt-re és ott még jobban előjött. 1500 LE-ős motor, legjobb váltó. Ránézésre teljesen egyenes sima úton tapasztaltam ezt semmi emelkedő és gondoltam rákérdezek direkt van-e ez így.
-
Chris0321
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek még jó, hogy már levezettem egy 100.000 km-t mire észrevettem ezt. Általában belső kameraállásban szoktam vezetni, úgy pedig alapból elég halk a játékbiztos azért nem tűnt fel eddig.
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
Kótai Zoltánnak megnéztem pár videóját, mond érdekes dolgokat csak néha kicsit unalmas amit a videók hossza miatt nem is csodálok. St22lacika-nak is megnéztem tegnap este pár rövidebb videóját, kicsit zavart, hogy valamin mindig kiakadt. Lehet én fogtam ki az ilyen videóit, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Sub-ZeRo #15251 üzenetére
Nekem nem kell elmesélned, 5 évig dolgoztam a Penny karcagi raktárában ott a söfőr ráállt a rámpára majd bejött és elektromos békával megpakolta a kamiont. Utána dolgoztam hűtőházban, ott megpakoltam a targoncával a kamiont amit egy fizikai munkás békázott be. Most a KUKA-nál targoncás pakolja a kamiont, de a söfőr békával rakja a helyére az árút, szóval láttam más példát mindegyikre.
Bármelyik munkahelyen dolgozol vannak dolgok amin ki lehet akadni. Én igyekszem úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy ne húzzam fel magam hülyeségeken mert nincs semmi értelme csak a vérnyomásom bánja.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget, megpróbáltam magamtól is megszerezni a kódot de nem ment, mint kiderült hiába volt nyilvánosra állítva a profil újra menteni kellett ezt és már adta is a kódot.
-
Chris0321
addikt
válasz #10234880 #18362 üzenetére
Ezt találtam a google segítségével, október 7-én még azt írták ha jól értelmezem, hogy több hetes munka vár még rájuk. A Francia DLc mint a Going East vagy a Skandináv fizetős lesz szerintem de nemrég láttam valahol egy magyar videót amin körbejárják Párizst ami meg fog változni és az mindenkinek egyforma lesz mivel az már benne van a játékban.
-
Chris0321
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest