Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joke7773
tag
Nálam a hang olyan lett hogy szinte csak a menetszél hangját lehet hallani más autók ill kamionok hangjával,alapból elnyomja a kamion hangját 50 km/h-l . viszont mikor elindulok a kamionnal iszonyat jó mély a hangja aztán jön ez a gebasz .Pedig olyan szép a hangja előtte
-
nagyúr
-
tutuhawer
őstag
válasz #70339072 #8096 üzenetére
A Magnum hangja így nem OK nekem, a Premium sem mély, hanem olyan , mint a videómon is az eredeti, gyári megoldással. Külső és belső nézetben is. Én mindig kivertem [moderálva] a Renault-k hangjára a játékban. A Magnum kivitelezése szinte tökéletes, az oldalán a lóerő feltüntetését kivéve.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
törölt tag
válasz tutuhawer #8095 üzenetére
Ezért leszek kiváncsi a véleményetekre, mert annyi történt hogy egy V8-as basszus dübörgést kapott minden moci, így jött nekem csak át az a filing hogy vontatok, megyek mint egy vonat. Ez valahogy eddig hiányzott.
Ha mindenkinek bejön és tetszik mehetünk tovább ha nem akkor más megoldást akarok max keresni, de nem mások hang vackait, mert néztem eleget még régebben és egy kalap kaki majdnem az összes.
Továbbá egy igen nagy problémával is szembekerültem, nevezetesen a hangok mezei fejhallgatón 2 hangszóron 2.1-en és 5.1-en.
Nos teljesen más paraméterezéssel szólnak jól a külső zajok egy mezei fejhalgaton és 2 hangszórón, megint teljesen mással egy 5.1-en.
Na ezt még nem tom hogy fogom áthidalni de nagy gáz.
egy 2 hangszórós vagy jó fejhalgatós beállításon pl az 5.1-emnél semmi külső zaj nem hallatszik.
idegesítő.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz ledgeri #8094 üzenetére
A Brutal mod érdekel most elsősorban, szeretném megnézni, milyen szép, és videóznék is, aztán tolom fel youtube-ra, meg véleményezek itt is. Ha a mod +/- , akkor itt véleményezek, ha a youtube +/- , akkor a youtube-os fórumtopikot figyeld, habár nekem PC-n, notebookon és mobilon is korrekt módon hasít a tube. /Annyira unikum tartalmak vannak, hogy az a fiókom marha értékes nekem, egyéb videómegosztó szóa se jöhet, pedig keresgéltem, nézelődtem, de a youtube mindent visz nálam/
A multiplayer is tetszene továbbra is, de előbb a brutal mod, ez a legfontosabb. Azért is , mert nekem nem volt komolyabb gondom a Reanult gépkocsik hangjával - külső nézetben meg belsőben sem.[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
-
nagyúr
válasz #70339072 #8089 üzenetére
Én kérnék egy sound mod-ot, mert van tapasztalat 410-es cf daf és egy 480-as magnum terén is. Koszi.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Sirandrish #8081 üzenetére
Nem, csak most sz@r volt a reggelem.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
Vakegérke
félisten
válasz Sirandrish #8087 üzenetére
Ugye milyen okos vagyok?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
tutuhawer
őstag
válasz #70339072 #8082 üzenetére
Hey
Itthon vagyok Győrben - sajnos vagy nem sajnos, mindegy - és gyenge géppel megpróbálnám tesztelni a Brutal modot. Picit akad a játék amúgy, nem vészes, a multiplayert is tudtam játszani szépen, annyira tán mégse gyenge, és ahogy mondod, a brutal mod csak segít a gyengébb gépek esetében, így mindenképp érdekel a téma. Hangok is érdekelnek, főleg a 460-as Premiumok és a 480-as Magnumok, illetve 460-as XF105 DAF-ok ismerősek élőben.
HeyNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Vakegérke
félisten
válasz Sirandrish #8083 üzenetére
Beállítások, Játékmenet, a légfékszimuláció elől vedd ki a pipát.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Zozzer888
addikt
válasz Sirandrish #8083 üzenetére
Eredeti a játék?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Sirandrish
legenda
Ezt az alacsony a nyomás a légfékrendszerben baromságot nem lehet kikapcsolni valahogy de úgy hogy soha többé ne kapcsoljon vissza?
Az elmúlt 20percből 15öt álltam emiatt a......áááááh inkább nem mondok semmit.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
Skacok.
Most Brutál 12.1 tesztre olyanok jelentkezését várnám akik a Vontatók hangját tesztelné szívesen mert alapjaiban egy másik felfogás szerint változott az összes.
Az alapok hangban (Mag) hogy rájuk lehessen ismerni megmaradt azt nem bántottam. ami változás van hogy megpróbáltam az eredeti hurka hangokhoz képest belecsempészni a lóerő hangokat mint pl a scania v8-nál. Azoknak lehet ez jó és elsőre nagyon hallható, akik pl 5.1-es hangrendszerrel rendelkeznek mint én vagy 2.1 el amiben van subwoofer. Persze cserélődtek hangok máshol is de a fő csapás a vontatók engineje.Javaslom kipróbálni és használni a Stewen 2000 LE mocit és a hozzátartozó retarderes váltót, ez a scániánál 2 félébe is változik, egy simára és egy V8-ra.
Erről is jó lenne beszámolni, hogy érzitek játszható e vele a játék mert a játszhatóság is egy szempont lesz a 12.1-es brutál kiadására.Grafikában nem sok változás van, a benzinkutak visszakapták a régi nagy textúrájukat mert sokat időzünk ott tankolás alukálás egyebek. pár apró finomítás.... tehát a 11.1-hez képest még nem számot tevő az akkor lesz ha kijön majd a 14-es patch ami előreláthatóan a brutálra is vonatkozó változásokat hoz, amit minden képen követni kell majd.
Jelentkezés priviben.
-
Sirandrish
legenda
válasz Sub-ZeRo #8080 üzenetére
Gondolom nem minden nap tudsz ilyen jól felépített érv-rendszert elsütni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyúr
válasz Sirandrish #8079 üzenetére
Ugye? Én is meglepődtem.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Sirandrish #8077 üzenetére
De, mert egy úttal 10x annyit kerestem, mint te, akinek 10 útból kell ennyi pénzt összeszedni.
-
Sirandrish
legenda
válasz Sub-ZeRo #8056 üzenetére
Az kb 10szeres pénz 10szeres távért szóval sokkal jobban nem jártál te sem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyúr
válasz ledgeri #8070 üzenetére
Igen, láttam. Már mindenhol achik vannak. Ha hazamész, megkapod, a "Honey, i'm home" achi-t.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #8067 üzenetére
--------------------------------------------
Wolrd of trucks update Achik, ott is...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
valakinek működik a railway cargopack? vagyishogy eltüntette valakinek a fuvarjait,vagy nem, a legujabb 1,5-ös? ez [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ledgeri #8066 üzenetére
Nekem volt 1, 2200 km-es, meg 130.000 euró feletti, de pont fuvarban voltam, most meg üresen vagyok és nem ad olyan fuvart. Pedig már csak az az egy achi kell.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #8056 üzenetére
Már végképp nem értem.. nekem is volt már olyan.... (bár most megint vadászok egyet, mert achi gyanús
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
nagyúr
válasz #10234880 #8063 üzenetére
A törésre. Az kamu. A zombis is olyan szagú, de az mégis közelebb áll az ets2-höz, mint a töréses.
-
törölt tag
ám ha valaki megtudja van e új multiplayer, ami megy 1.13.3al vagy az 1.14-el is, az irja meg ide, vagy privibe,. előre is köszi, mindenkinek
-
nagyúr
-
törölt tag
Nagy változások lesznek a Brutál 12.1-ben Hangokban és Stewen engine háza táján is.
fő csapásvonal a játszhatóság lett most.
Jól letekertem a teljesítményt de sajnos kénytelen voltam mert a hangokkal is vacakolok.
új szám: 2000 LE
2 dolgot művel a stewen brutál engine.
1. Jól lehet menni de nem úgy mint eddig akár 25 tonnával is. (de nem repülni)
2. Aki pl a Scania V8-as tuningot választja 5 gangos váltóval és motorral együtt, a hangok kezdenek sztem jóvá válni de még vacakolni kell vele, és lassan megjön végre az a régi dejavoux ami az első régi kamionos szimulátorbol hangilag bennem nagyon megmaradt és a fülemnek eddig hiányzott.
ha eléri majd a tesztelhető verziót úgy is szólok, azonban szintén remélhetőleg nem adja tovább majd senki, mert már a verzió számon kívűl bele van satirozva a kompatibilitás a 1.14.x-es patchel is ami még 1-2 hónap amire majd kijön
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
valaki nemtudja, mikor csinalják,meg hogy menjen a multi az 1.13 feletti patchokkal,és a 1.14 felettiekkel? mer igy nekem az nem megy,.
-
törölt tag
válasz Sirandrish #8054 üzenetére
dikk,.
(B)(#8056) Sub-ZeRo (/B) ez nemér, nekem mérnem volt olyan még sose??? de persze euróba
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz Zozzer888 #8047 üzenetére
ám nemjó,nem műxik mer először kiirta,hogy a steam_api dll fájl hiányzik a gépéről,. akor azt beszereztem, bemásoltam az ets mappájába,és ugyszint a multi mapájába is, és most azt irja, h nem kompatibilis a játékkal,vagyis mer ez az 1.12.1-esel megy a multi ,. ugyhogy akor bukta,ha csak nincs már 1.13.3hoz is megcsinalva, és az azutaniakra.
-
Sirandrish
legenda
válasz #10234880 #8053 üzenetére
Jólvanna..én tegnap kezdtem a játékot..4milla az kész vagyon
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sirandrish #8052 üzenetére
4 Millaa??? Naneee most komoly??
-
Sirandrish
legenda
válasz #10234880 #8051 üzenetére
Ahham..nah jól van csak mert a cégem eddigi legnagyobb fuvarja
Majdnem 4M forintMert még ha fusiba el lehetne adni a rakományt, akkor lesz*rnám, de ííígy
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sirandrish #8050 üzenetére
Ha kiérsz a kapu bejáratához,van,hogy akkor vált a gps ,és akor mutassa, merre hova, ugyhogy indulj el nyugodtan,jelezni fog,neagodj
-
Sirandrish
legenda
Olyankor mi van amikor éppen fuvarba vagyok, majd lerobbanok. Hívom a segítséget..el is visz egy garázsba, de a fuvaromat már nem jelzi a GPS.
A pót még a kamion után ficeg, de nem tudom hova kell vinniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
amúgy,hogy működik ez a multiplayer? mer ahogy látom,sok dilinyák van benne, de én adnák nekik nos?? honan kell,vagy hogy kell leszedni,ésha megvan,akkor tovább,mit hogy??
-
törölt tag
aztaa szűzmariskaa,. a railway, meg a cargo packok, és még plusz a megatandem modok voltak a ludasak ,először kivettem a cargot, a part1-et semmi,. akor viszatettem,kivettem a part2-t és semmi,. aztan kivettem belőle,mind2-t. semmi,. és jott a railway, ugyszint mind2-t, és megjelent pár fuvar. aztan fuvaroztam,és 4 oldalam volt, mondom még valami cseszexik,. hát kivettem a megatandemet, és 4 oldalból volt 10,. ugyh még azis rosz volt,. nemhiszem el,. h most nemtudok vinni,se vonatot,annak vagonjait,meg sineket se,.. ppff,..
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
Ez sem rossz...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #70339072 #8042 üzenetére
jaa, értem,. ám valaki valamit erről? jó lehet, kipróbáljuk vagy ne? Új TSM map 5.4-es valami márió jóvoltából,és alitolag még nagyobb mint eddig volt [link]
SZERK: vagyis nem [link] mer,ahogy látom ez valahogy mégis régi map,és evel a újjal nem megy, csak korábi verzis ets-el
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Találtam egy v12-es brutálos engint... még esetleg be is lehetne tenni,, minden fordulat megvan ami kell...
-
Vakegérke
félisten
válasz #10234880 #8032 üzenetére
Ne vállalkozói fuvart keress, hanem a gyors fuvarok közt válogass. Ha új profilt kezdtél, nincs garázsod, nincs vontatód, nincsenek alkalmazottaid.
-
törölt tag
Óha,ójaj,. eltüntek a fuvarok !! ijenkor mihozza őket vissza,mi a teendő????
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #8025 üzenetére
Gondolom... az ÉSt azért emeltem ki (láttad a vidit teljesen? Jópár fokkal bonyolultabb... és akkor hol vannak még a vitatott többpótos rendszerek, JAJ)
-
törölt tag
Szépen gyűlik a Brutál 12.1-es anyaga.
Természetesen akkor lesz izgalmas majd és tesztre kész ha kijön majd a 1.14-es patch.Viszont a benzinkutak textúrájának pl nem jó az optimalizálás, sokat vagyok tankolni sokszor ott is henyél a karakterem ezért az visszaváltozott már az eredeti méretűvé viszont így miindjárt 1.2 GB csak a Grafikai anyag.
a hajnal sem 2 órán keresztűl tart és az alkony is remélem jobb lett....
Hangok:
Sokat már is cseréltem sztem jobbakra és beemeltem egy régóta idegesítő dolgot a zenéket. természetesen marad az eredeti "kotta" tojok rá, ami viszont agyvérzést okozott a hangereje leüvöltötték a zenei részek a fejemet, nem győztem a potmétereket tekergetni.Nos most az állapot, beindítod a gamét, beállítasz egy kellemes zenei hangerőt és játszol. nem kell utánna már semmit tekergetni.
a mocik belső kapin hangján is köszörülök lehet meg van mit csesztek el miért nem lett jó a gyári és így feljavítva egész kellemes lett sztem...
Mi a fenéért nem lehetett ezt így megoldani gyárilag???
na mind 1.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Bunken
tag
Valaki tud olyan modot amivel a pótokat lehet "tuningolni"? Mint a MegaStore-ban a kamionokat.
-
Zozzer888
addikt
-
törölt tag
Helló Stewen, valami baj van a 21 millával, mer elmentem 1 fuvart és nemadta hozzá,. vagy pedig azt rögtön a legelején kelll,mikor a legelső fuvart viszed,és akor csengeti ki? vagy ,ez most,hogy,mikor? hogyvan?
-
Sirandrish
legenda
válasz Vakegérke #8019 üzenetére
Hát sajna mindjárt indulok melóba de azért előtte mentem 1-2 fuvart.
Jurij kolléga 750ft-t keres a cégemnek kilométerenkéntEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vakegérke
félisten
válasz Sirandrish #8018 üzenetére
Nincs mit. Na, nyomás fuvarozni, még a végén éhen halsz.
-
Vakegérke
félisten
válasz Sirandrish #8016 üzenetére
Minél hamarabb veszel saját gépet, annál hamarabb kapsz zsíros fuvarokat.
Szerk: Ja, hogy már van...
Inkább fejleszd azt. Jobb motort bele, jobb váltót, a többi már csak bónusz.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Vakegérke #8015 üzenetére
És nem éri meg jobban inkább gyűjteni mondjuk lv10ig és akkor venni egy jobbat majd azt fejleszteni?
-
Vakegérke
félisten
válasz Sirandrish #8014 üzenetére
Magadnak feltétlen. A melósnak mindegy.
-
Sirandrish
legenda
válasz Vakegérke #8013 üzenetére
Amúgy érdemes az alap kamiont fejleszteni? Vagy inkább valami lv10 körüli kamiont?
-
Vakegérke
félisten
válasz Sirandrish #8012 üzenetére
Egyelőre ne számíts sokra, de majd fejlődik, szinteket lép, és akkor termeli a susit.
-
Sirandrish
legenda
válasz Vakegérke #8011 üzenetére
Olyasmi
Garázsfejlesztés+1 kamion neki több mint 80M-be került szóval remélem keresi majd a nagy dellát
-
Vakegérke
félisten
válasz Sirandrish #8010 üzenetére
Málenkij robot, dá?
-
Sirandrish
legenda
-
Vakegérke
félisten
válasz Sirandrish #8008 üzenetére
Keresd a városokban a kérdőjeleket. Vagy autó kereskedés, vagy munkaközvetítő, előre nem tudni. Beállni nem kell, elég, ha elmész mellette.
-
Sirandrish
legenda
Hogy néznek ki a munkaközvetítők? Én hüle felvettem 120M-t, erre nem tudok felvenni +embert mert nem fedeztem fel még munkaközvetítőt
-
ledgeri
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Joke7773
tag
Volvo márka kereskedőt melyik városba találom ? Vagy az mindenkinél máshol van ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest