Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Igen van még: a szerver szabályozza a játékosok idejét, így ha multiban mentesz akkor a mentésben az az idő lesz. Akkor kavarhat be, ha multizás előtt veszel sofőrt, garázst, vagy multiban (ez talán...), és azt a mentést használod tovább single-ben.
Az okozza a problémát, hogy ha pl veszel egy sofört és garázst az 5 hetedben, de a szerver valamiért 4. hétre van beállíva, akkor a soför megzavarodik, mindig pihen, nem termel, de gyűjti a kilométereket , míg a garázs bevétele nő, bevételi %-a vagy mi az ami kell az achi-hoz nem változik. Mindez addig megy, míg el nem éred azt az időpontot ami megfele, vagy talán akkor sem...
Magas szintű profilnál már sokat kell előremenni az időben (single-ben), hogy helyrejöjjenek a dolgok, sajna jön a pénz... igy lett 77 milliárdom 2 nap alatt 1,5 ből..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Vakegérke
félisten
-
Bunken
tag
Üdv mindenkinek.
Kicsit rég írtam már ide azért követem a fórumot!Most viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy a játék mentés könyvtárát nem-e lehet máshova átrakni úgy, hogy a játék meg is találja és oda is mentsen?
Egy 64 GB-os SSD-m van amin a windows fut és már minden más programot és egyebet egy másik vinyóra raktam de így is reklomál, hogy kevés a hely a lemezen. Pedig a windows-on és játék mentésén kívül nincs már semmi. Kicsit nagyra nőtt már ez a win 7.
-
Out
addikt
Aki játszott az egyszemélyes és a többszemélyes (ETS2MP) verziójával a játéknak, az megtudná mondani, hogy a forgalom hiányán kívül még miben van különbség a két verzió között?
Mióta bekerült az 1.20-as verzió a többszemélyes játékba, azóta lecsökkentették a maximális játékosok számát 3500-ról 2400-ra. Tegnap este alig tudtam belépni emiatt.Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Dananto
tag
idézek:
"állítólag néhányan a base.scs fájlban találtak már tandempótkocsikat és merevvázas új Actrost is"
Stewen, te tudsz róla valamit?
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
tag
-
Vakegérke
félisten
válasz Paladin1492 #15386 üzenetére
Köszönöm, biztos jól fog jönni.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
tag
Ha minden igaz, ez a kis fájl megszünteti a piros textúra hibákat a TSM-mappon. Legalábbis úgy vettem észre. Nálam nincs ilyen.
[link]“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
Tomdriver
őstag
válasz Milka 78 #15381 üzenetére
Erről beszélek én is.
Ha nem lehetne modolni a játékot mint a legtöbb esetben, a gagyi alaptartalom miatt már rég itthagytam volna. (Mint ahogy történt ez az velem ETS1 megjelenésekor, majd később ETS2 esetében is.)
Most, hogy újrakezdtem találok benne fantáziát, de ez köszönhető főként Stewenek, a TSM meg RUS map, no meg az American truck mod készítőinek.De hogy ezt minden újabb patch megjelenését követően újra kelljen kínlódni, mármint hogy működik e a korábban kiadott mód vagy heteket várni kell még az updatre, és ha kijön lesz e olyan mint az előző volt - na ez már kissé kezd frusztrálni.
Persze tolom itt is amíg lehet, de ez annak is köszönhető, hogy van más game is ami azért felhőtlen kikapcsolódást ad.
Milka gyere próbáld ki iRacinget, nekem az még nem okozott csalódást!
-
erix31
csendes tag
válasz #70339072 #15367 üzenetére
Nem nyúltál mellé, én sem vagyok oda az amerikai modellekért, csak én csendesen nem használom. Mivel a használata nem kötelező, kikerülhető, a játékot nem rontja, a nemtetszések véleményezése számomra ok nélküli. Olvastam én is a kérdésed a bekerülésről, de nem voltam ellene mert a választás opciós lehetőség és nem kötelező tétel. Lassan lehet, hogy tényleg üzleti okok állnak az ellenzők hangja mögött.
-
tag
Ha valakit érdekel. Megjelent a Peterbilt modified 1.7
Innen lelehet szedni.[link]“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
Milka 78
nagyúr
-
törölt tag
válasz Tomdriver #15373 üzenetére
Én nem konkurencia akarok lenni, hanem irányt akarok mutatni hogy az amit letesznek az asztalra azért messze nem elég.
kár hogy itt nincs modellező mert nekem erre már tényleg nincs időm, (holott én is letudnám modellezni) most megtetszett még egy amerikai truck és ha lenne ilyen be is emelném 5.nek
WESTERNSTAR:
Mellesleg a Transformers animációs filmben szereplő optimus fővezér is ilyen "westernstar"-ra tudott átalakulni.
[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
válasz #70339072 #15371 üzenetére
Jól gondolod, mert az előzetes látva az ATS-t lehet meg sem veszem. Uncsi amcsi országutak, nem a legkedvencebb csőrösök az alapjátékban - hmmm itten mi jobban szórakozunk.
Tegye is magasra a mércét az SCS, ez a havonta kijövő új peccsezés is csak parasztvakítás hogy mennyire dolgoznak, de valójában nem sok tartalom van benne, hogy miatta heteket várjak míg valamelyik kedvencemet újra moddolják, ez már fárasztó.
A Brutállal meg jó konkurencia vagy nekik, dolgoztasd is csak meg őket, mert amit Te egyedül fél gőzzel megcsinálsz pár nap alatt, ott egy egész csapat nem győzi szusszal egy hónapig, bár lehet tényleg csak a lábukat lógatják...
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz #70339072 #15371 üzenetére
Nyomasztó lehet számukra a tudat, hogy kijönnek egy frissítéssel, erre azonnal megjelenik egy újabb Brutal, amely sokak kedvence, hiszen extra élményt ad a gyárihoz képest.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
válasz Vakegérke #15370 üzenetére
Vagy csak az SCS hangját halljuk , azoknak ugyanis "ez" a Brutál már anti marketing mert megunják az amerikai cuccokat a gamerek és a kutya sem fogja megvenni mire kijön, arról meg nem is beszélve lesz összehasonlítási alap a Brutálba már ilyen is van és nagy pofon lenne nekik az, hogy a Brutálos esetleg jobb.
Minden esetre remélhetőleg magasra teszi a mércét és az SCS-nek most nem lesz ideje a lábát lógatnia.
oda kell tennie magát ha eredményt akar majd elérni és ez csak a játékosoknak lesz jó, nem nekem... -
törölt tag
ennyire mellényúltunk volna?
nem tetszik sokaknak az ets2-lt-n a 3 importált és hibátlanná varázsolt amerikai vontató.Nos ÉN Beláttam ezt a Brutális hibámat és korrigálni fogom az 1.21-re.
BELEKERÜL AZ 1.21-RE MÉG EGY KENWORTH T800-AS IS.
idióták.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ha az ets2-ről szedtetek le mindent akkor nem lehet hiba, az ottani a legújabb illetve az a kiadott 1.20
már van újabb de az az 1.21 lesz úgy hogy azzal most még nem kell foglalkozni senkinek. -
törölt tag
akkor ha nincs ellenvetés a régi logo :
az új majd az 1.21-től él.
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #15354 üzenetére
Leszállítottam a befejezetlen fuvart a havas-jeges tájon, aztán úgy döntöttem, hogy hadd szóljon az újdonság.
TSM map 6.1, Russian_Open_Spaces_v2.2_1.18.1, RusMap_v1.5.2, meg a baltikum. A térkép rendben van, aztán majd kiderül, hogy működnek-e.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
erix31
csendes tag
Kedvenc játékom ez, mert tetszik. De ha így haladnak, gondolkodóba esem. Normális az, hogy aszfalton egy Scania vontató, trélerrel, kormányt betekerve, 4. fokozatban gázt adva egyenesen haladjon????? Kipróbáltam egy másik, hátul dupla tengelyes traktort, egy MAN-t, ugyanaz... Homokban, sárban talán... már ugye szerintem... ez így nem bejövős... inkább kiábrándítós...
-
-
Vakegérke
félisten
Szégyenkezős kérdésem van.
Visszatértem az 1.19-es patch-hez. Megbántam, de a lehetőségek közt csak temporary béta verziók vannak. Miként tudnám az egészet visszacsinálni, hogy megkapjam a frissítéseket? Nem a bétákra gondolok, azt eredetileg is letiltottam.
-
Vakegérke
félisten
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #15346 üzenetére
Találtam még pár FPS gyorsulási lehetőséget a gyengébb hardveresek problémájára...
[ Szerkesztve ]
-
tagagaba53
tag
Akkor nálam van a gond, ha nektek megy !
Az 1.20-s bétánál még ment, ennél: 1.20.1s meg nem.
Más játéknál működik.- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
Tomdriver
őstag
válasz tagagaba53 #15343 üzenetére
Én is használom, hasonló céllal mint kaszaking fórumtárs.
Jól működik, de nem annyira játékfüggő, úgyhogy minden game alatt jól dolgozik nálam.[ Szerkesztve ]
-
kaszaking
tag
válasz tagagaba53 #15343 üzenetére
Én szoktam a hőfokok és a cpu terhelésének a monitorozására
-
tagagaba53
tag
Sziasztok !
Használja valaki ezt a játékhoz ? : MSIAfterburner
[ Szerkesztve ]
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
Milka 78
nagyúr
válasz Paladin1492 #15338 üzenetére
-
tag
-
Vakegérke
félisten
válasz Paladin1492 #15338 üzenetére
Köszi, már jön is lefelé.
-
tag
Innen lelehet szedni a RusMapot 1.20-alá.
[link][ Szerkesztve ]
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #15335 üzenetére
Nem ott, de voltam semmibe vezető út végén lévő szeméttelepen. Az a helyzet, hogy spirálban (a szemétcsíkot követve) feljebb lehet menni, és csak a vége meredek. Mit mondjak, szívtam a fogam, küszködött a 750-es motor, de épphogy csak feltornázta magát. Ha jól emlékszem, 24 tonna volt a vontatmány.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz #10234880 #15330 üzenetére
Köszönöm az ötletet, de az 1.20-ra frissítés előtt gond nélkül menet a játék, folytatni is fogom. Már voltam Nadim-ban is, ott korábban fagytam, ez esetben nem.
-
törölt tag
válasz #70339072 #15328 üzenetére
"nem a brutál miatt, hanem érdékességként ha kipróbálod olyan patyolat tiszta logot amit az kreál talán még nem is láttál" osztom
(#15329) na és a log? Hogy néz ki? menj le egy kört először, és utana megint tégy fel 1 logot a sharemodsra,hogy lesz e benne valami error,vagy warning. vagy csak te nézd meg először,ha nincs benne,akkor nemkell feltenni,deha lesz, felteheted,vagy kimásolsz idézeteket.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz #70339072 #15328 üzenetére
Nem 1.18-as Brutal van, csak amikor újat nyomok a mod könyvtárba, a régi néven teszem, így nem kell mesterkedni vele.
Közben elindult a játék, megint én voltam a butuska. A legújabb Brutal-lal indítottam az 1.19-est. Visszacseréltem a korábbira, és már vehetem is fel valami orosz katonai területen a fuvart.
-
törölt tag
válasz Vakegérke #15325 üzenetére
játszható ez az 1.20 nincsen azzal gond.
berakod alá az 1.20 as brutálokat mást nem és láss csodát....
2 napot adok és nem akarod visszatennni a régiteleve nem volt szerencsés 1.19 alatt 1.18-hoz írt brutált használni a többi modot nem is mondom mert azok mehetnek is a kukába nagyrészt.
de te tudod....
nem a brutál miatt, hanem érdékességként ha kipróbálod olyan patyolat tiszta logot amit az kreál talán még nem is láttál
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15324 üzenetére
Hát,kb.úgy valahogy,vagy kuka az egész. vagy pedig,. amilyen verzióra ezek vannak,frisitsétek arra vissza. és akkor ha minden igaz, jónak kéne lennie,az összesnek. AKkor azt az 1et,hagyhatod, Egérke,. de még akkorsem hiszem ,hogy menni fog,.de próbáld ki,teis és Milka is,frisitsétek vissza arra a verzire a gémet, amilyenekre ezek vannak,lettek csinalva. és úgy,ha minden igaz, nemkéne lennie errornak,se warningnak.de még akorse biztos,hogy nemlesz. attól függ milyen trehányul vannak megirva a modok, a brutálon kivül.
(#15326) Stewen1967 azt énis csodálom
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz #10234880 #15323 üzenetére
Szép kis lista.
A busz nem poén, külön profil, törlés.
A magyar se poén, az is külön profil, törölhető.Visszamászott az 1.19.2.1, indításnál kiadja a betöltő ablakot, de bármit akarok betölteni, hibával kilép. Jó poén.
Apropó, a Brutal stimmel, csak átneveztem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vakegérke #15320 üzenetére
Igaza volt Stewnek :
Kukázhatod is, valamilyen alltrucktransmissions váltókat
akkor EAA busz modokat, Honvédség packot,akkor valami magyart is, a russian open space térképet, TSM map, sorba az egészet, zz map18, ZZ eumap baltic countrys, zz snow road, megint 1 zz map18,
akkor az 1.18-as brutálok,mind, hd,és hang egyaránt, akkor valami tréler pakkokat, és a többit nenmértem, de Stew fogja,mer azok ignoring valamik,meg convertinges kütyük.ez a log, majdhogy 90%-a szinte csak errorból,és warningból áll,semmi egyéb jóból
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz Vakegérke #15320 üzenetére
Különben az anyját b***@ meg a SCS ezzel a toplák hozzáállással.A moderek nélkül egy forintot sem érne a játékuk,már rég uninstall lett volna nélkülük,de rúgjunk még egy kicsit rajtuk,had legyen kuka az eddigi munkájuk...
Az egyik legunszimpatikusabb hozzáállás amit láttam fejlesztő cégtől...már az ubisoft után. -
Vakegérke
félisten
CskSimánGabi és Milka 78, köszönöm szépen, épp most tölti le a régi finomságot.
-
törölt tag
válasz Vakegérke #15314 üzenetére
nos, megnyitod a steamet, ahol majd az áruház fogad.akkor utána fent kikeresed a könyvtárat, rányomsz,hogy lenyiljon a menü és legfelől a menübe ottlesz játékok,katt rá,akkor kijönnek bal oldalt listába milyen játékaid vannak. Kiválasztod az ETS-t jobb klikkket nyomsz rá, és legalól a listába Tulajdonságok és a béták fülön lentebb a listába,kiválasztod,melyikre akarod visszafrissiteni.
-
Vakegérke
félisten
válasz #10234880 #15310 üzenetére
Ezt közvetlen nekem is mondhattad volna. A lényeg az, hogy a log tele van error-ral.
Egyszer már elmondtad, hogy lehet downgrade-elni, csak nem találom. Elmondanád most nekem, hogy miként tudom visszacsinálni 1.19.3 patch-re a játékot?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
válasz #70339072 #15308 üzenetére
Énse használom TSM-t és én Egérke helyébe, az 1.17-re valót besem tenném,. ugyhogy sztem, az teszi,de megnézhetne a game.logot, vagy pedig ide bemásolhatna az error sort,vagy warningot,ha van. azt megköszönnénk.mer abból kiderülne,és nemkéne nyálazgatni megint.
Milka jön,ha jön,. ha csak már rá nem untak a folytonos foltozgatásokra.mer ha igen, akkor pá örökre tsm map
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vakegérke #15307 üzenetére
a TSM-et én most nem próbálgattam,...
Olyan trágya sajnos az egész hogy az egészet át kellene dolgozniuk.
Folyamatos piros devloperkonzolos üzenetekkel megy, egy darabig nálam mellőzve lesz sajnos.A Tesztet a Gabcsival ketten éjjel nappal az Alapmappel és a Skandival csináltuk, ott hibátlannak tűnt.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz #70339072 #15304 üzenetére
Köszönöm, már jönnek lefelé.
A problémámhoz mit szólsz?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Vakegérke
félisten
Megengedtem, frissített 1.20.1-re. Úgy néz ki, hogy a térképekhez nem nyúlt, azonban van egy ilyen bibi. A felirat "Texture not found".
Ami azt illeti, láttam ilyen rikító piros munkagépet is. A játék eredeti.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Paladin1492 #15301 üzenetére
Pont a többi a poén. Nem díjaznám, ha elvesznének.
-
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest