- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mancer7151
tag
-
-
®abstract®
őstag
-
Z0C!
Topikgazda
a zeemods / Kriexchbaum hangcsomag legutolsó update-je megvan, igazából már nem nagyon updateli, max ha új kamion jön ki.
ha nem érdekel új kamion, nem kell vele foglalkozni.
Az, hogy másik játékban hogy jártál...azt sajnálom.
13 év ETS2 - ATS után sose volt problémám moddal.
Az SCS csapattal inkábbDe csak 1x amikor az Actros modelt frissítették.
Ha gondolod és szeretnéd kipróbálni őket, csak írj. -
Z0C!
Topikgazda
próbálj ki egy Kriechbaum csomagot.
Egy Cater 3406 ugyan úgy szól a Peterbiltben mint a Kenworthben.SlavJerry és Kiechbaum is felvett kamionhangokból dolgozik.
Az FMOD megjelenésével már sikerült egész kellemes hangokat létrehozniuk.Zeemods kicsit más kategória.
Ha kell adok hangokat...
-
Z0C!
Topikgazda
-
®abstract®
őstag
# Hunym
ez a sicsi tim tekniksz
a baromi regi prizma 3d grafikus motor van felpofozva, ami olyan amilyen..ott van pl. a Unity [link] meg az Unreal 4 engine.amikre nagyon sok jo jatek keszult,ha jol tudom ezeket lehet pofozni vulkan vagy DX12 api ra,vagy tevedek 🤔
A sicsi tim ha meg tudna oldani a portot a 2 fajta engine re minden bizonnyal jobb lenne az elmeny,gondolom..de hat ez ugye csak nice dream 😎 -
®abstract®
őstag
meg az odavalo kamionok,szebb vasak,mint ets2 ben, főleg a volvok.. masvilag az ats, észrevettem
olyan helyszíneken gurulhatok,ahova soha az életben el nem jutok 😎 kényelmesebb a fuvar,sivatagban semmi látnivaló az olyan chill s, kruzolos- odaérek majd..
a hosszú overload fuvarokat nem kedvelem,30 t klima szerkezet,ami nagy ívben kanyarodik,meg a végén is van még kb 3 méteres pót..az gáz..meg cumi.. írtad a kanyarodási gondot, én 1 ilyennel alig tudtam bárhová bekanyarodni 😐ez a neve=
légkondi szerelvény, alkatrész 12m*5m*3m.. -
®abstract®
őstag
ez változó, átmegyek rajta, néhány lámpa van, majd kifele, országúton,vagy külvárosban.. denver-gran junction fuvarba vittem 30 t- 465 km szakaszon,kenworth w900 al, érdekes volt 😎 sok remek útvonal van szerencsére,van miből csemegezni
Z0C
Ets2 be volt ilyesmi fuvarom-korzika-ajaccio-bastia völgy bánya- 25-30 t kavicsot- sódert vittem,azt hittem soha nem érek fel a meredek, kanyargós úton.. botrány 😎
-
Z0C!
Topikgazda
Maradhatsz nyugodtan belső sávban. Ráérsz kanyarodás után kisorolni.
Ajánlom az amcsi truck spotting videókat, vagy a youtubereket.A túlméretes szállítmányoknál is sokszor csak 6x4 és egy oversize molinó van a lökösön...meg néha 1-1 villogó..a komolyabb (nehezebb szállítmányokat meg már felvezetik/kísérik...
őket ajánlom
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]#30041
Szerintem a videóban túlságosan kiengedted.
Próbáld meg, hogy csak a belső sáv széléig engeded ki az elejét és alászeded...
A balra forduló sáv úgy is üres....volt. -
Rossz helyre forldultál... nem a külsőbe kell ilyenkor fordulni hanem a belsőbe, mivel él a Californiai stop ezáltal a külső sávba a tőled szemből érkező fordul ki neki jobbra a te külső sávodba.. Hozzáteszem ez Amerika nem Magyar O. Szal az ottani szabályokat kéne követni ha a saját sávod 2 sávos lett volna és te a külsőben fordulsz balra akkor igen helyesen fordultál volna.
Az előtted haladó helyesen fordult, ő a belső sávban maradt. -
Ablakos
őstag
(1 link) Nem lehet, hogy ez csak térkép hiba? A keresztforgalom hívólámpája alatti áthaladáskor büntet. Úgy érzékeli, hogy a keresztforgalomból érkeztél, akiknek épp piros van. Talán rossz a megállási hely jelölése.
(Van itt profi térképkészítő ő biztos tud jobb magyarázatot.) -
tatabike
őstag
De ATS-ben legalább élhetők azok a hangok. Szerintem. Mondjuk én perverz módon az ATS-ben is európai talicskákkal játszok, nem igazán jönnek be a csőrös vasak. Ha ráfanyalodok is valamelyikre, általában egy palacsinta-elejű, régi modellt választok. Egy időben nem volt ennyire megengedő az USA-ban a méretekre vonatkozó szabályozás, akkor mindenki FLB fülkés traktorokat gyártott. Aztán mikor változott a törvény, mintha elfelejtették volna ezeket, azóta mindenki csőröst gyárt.
-
Jadro
veterán
Mentem közben én is egy karikát vele. A hangok naaaagyon rosszak. A közelségérzékelő vinnyogás irányjelzéskor rettenetesen idegesítő.
A műszerfallal nincs bajom, csak pl az, hogy nem mutatja sehol mennyi üzemanyagom van. SIMDashboard-ot használok és tableten van kint egy csomó infó meg gomb, de ott is zérón áll az üzemanyagszint mutatója. Valami bug van itt. A hátrtalévő kilométereket viszont számolja, de tablet nélkül nem lenne meg az info hogy menynit mehetek még.
Szóval megy pihenőre amíg nem kapják kicsit össze a modderek, mert ez így nem igazán élvezetes.
-
Ablakos
őstag
Nekem határozottan javult a játék teljesítmény az alaplap+cpu cserével. I9 9900k ~10%-os terheltséggel működött szintén 3060 ti kártyával. Szerintem indokolatlanul, de az fps persze ócska volt. A gpu sokszor ~60% -on döcögött.
Az I7 14700KF sokkal egyenletesebb gpu terheltséget ad (szinte mindig 99%) Az fps kb 100 körül megy.
(Tudom ez erősen anyagi kérdés, csak technikai tapasztalást írtam.) -
®abstract®
őstag
értelek persze.. ez a gyakorlatban így működik mert ugye ezek a számok..
Ha jól értelmezem akkor 2012 óta reszelgetik pofozgatják a grafikus motort,amit ugye a sicsi tim megmarketingel hogy új meg minden pedig valójában nem csak tovább van fejlesztve azt annyi 🤔 oszt olyan amilyen részükről röviden ennyi 🙄
véleményem szerint az ets 2-ben olyan szutyok az egésznek a működése (úgy vettem észre hogy hanyag a fejlesztő csapat vagy igénytelen nemtom) az ats-ben mintha jobb lenne a helyzet.. az ilyesmik optimalizálás miatti gondok lehetnek..ugye hogy más autós játékokkal hasonlítom..
ETS2= A steamen az a sok nyálas seggnyaló ömlengő dicsérgető vélemény amit lehet olvasni hát az valami hihetetlen, mintha egy másik játékról lenne szó nagyjából 😬 -
®abstract®
őstag
Ja hát ezek vannak kérem szépen itt a játékokban ahogy észrevettem 🤔 meg a 12 sebességes váltó számomra elég (valamikor 10 is jó lehet de ki kell fogni) a kevesebb az a baj ha több az meg nekem sok már, mert folyamatosan váltogat és a motor hangot alig hallom, én meg azért oda vagyok 😎
Hát nem tudom lehet hogy ez így marad mindig, de mint írtam nekem power mód az szimpatikus jónak tűnikTatabike
Igaz egy 60 tonnás vontatmányhoz a 400 lovas motor emelkedőn az rendesen kevés tud lenni, ott szokott behugyozni a technika
és olyankor szoktam látni hogy a fordulatszám az egekbe szökik
-
®abstract®
őstag
Hát érdekes dolgok ezek hogy így működik 🤔 viszont amikor szakad az eső akkor kimondottan előnyös hogy ki tudok nézni, ha már az üveget nem húzom le 😎
Automata váltó: no megnéztem a játékokban amit írtál de hát ugye én gamepad kontrollerrel játszok- ott a bal és jobb oldali ravaszzal ugye simán kényelmesen tudom adagolni a gáz és fék mennyiséget, ahogy nekem tetszik
man tgx gx volt a vas,ats ben a western star 57x. Az élmény hasonló volt szinte ugyanaz.simpla automata-power mod.1500-1600 fordulatnál váltogat hogyha padlógáz van akkor 1800-2000 körül. Viszont hogyha nehéz a pótkocsi tudom is én 40-50-60 tonna vagy még több akkor emelkedőn simán felmegyünk a fordulat 3000-re vagy még feljebb is tud menni attól függ milyen tipus a váltó 🤔
-
Z0C!
Topikgazda
Én általában konténerezek néha valami apró extraként ponyvás fuvart viszek.
Ehhez írtam 6 gangos váltót és 500le-s motort.
Eredetileg 4x2-vel nyomattam, de most majd jön egy extra kihívás a kommunitynek így kellett a 6x4, bár így se növeltem a lóerők számát. Csak a kabin hosszátG25-t használok, igaz most már egy másik váltóval, így a pillangók az index, a 6-os váltó meg pont jó.
-
Ablakos
őstag
Nem tudom megállni, hogy ne használjam a hint gombot. (Kormány pillangó váltó) Ha látom, hogy emelkedőre 1000rpm-el akar neki kezdeni, akkor az emelkedő előtt közvetlenül húzok egyet vissza. (Felet vált vissza) Nem szabad túl korán az emelkedő előtt visszatenni (pl 20 méterrel), mert mire odaér az autó megint feljebb teszi a váltót.
Ha az emelkedőn elfogy a lendület, akkor sem várom meg, hogy 1000 alá essen be.A városi tötyögésben a váltást lehet, hogy a gázpedálnyomással kell koordinálnom.
Nem szabad hirtelen odapörkölnöm.
Azt még megoldhatná az scs, hogy ha az automatika pont vált és én is akkor húzom a hint-et, akkor csak az egyik parancs érvényesüljön. Mert így két felet vált az autó (túl magas, vagy túl alacsony lesz a fordulatszám) Persze utána korrigál, de ez bénaság.
-
®abstract®
őstag
Nagyon baba
meg egyébként is oda vagyok a csőrös modellekért 💯 ahogy nézem ez ráncfelvarrás inkább.
nekem egyébként ez az új,meg a cascadia 2019 & western star 57x interiorban nagyon hasonló utóbbi is csak ugye persze más a kormány..
Meg a belső nézetben elérhető egyébként az a oszlopra szerelt mirror kamera, vagyis a felszerelt tükör az a oszlopra jó pár modellre.mindkét játékhoz van
ats [link] ets2 [link] zseniális az biztos.
Z0C!
Topikgazda uram! No már ilyen is van itt nekünk, örvendek!
-
®abstract®
őstag
örülj neki szerintem
ats ben 1.48 óta jelen van- satufék esetén a gumi nyikorog,majd megcsuszik a vasaló,kikapcsolt aszisztensekkel persze..az is lehet a realistic truck physics hozzátesz.. nekem tetszik ez..ets2 ben ugyanez nincs benne ha jól tudom..
Delerium
ajaccio- völgyben lévő rakhely-onnan feljönni gyengébb vassal-20-25 t puttonnyal igazi cumi 😁
-
®abstract®
őstag
nekem ne állítsanak be controller profilt a gamepad re mert mind2 játékban testreszabom ahogy nekem jó! a másik az,hogy pont a kontroll profilok hiányoznak..forza horizonokban
több mint 10 fajta lehet, mindet úgy állítod be ahogy akarod..a sicsi művek meg csak..kodikJadro
ahogy észrevettem már 1.48.5 v. óta hízott a gépigény mind2 ben..a west Balkánt nem tudják megreszelni-ott kb. 2x a hardverigény ha jól vettem ki..persze a menü átszabásra van idejük az optimalizálásra meg a térkép fejlesztésre nincs
-
-
®abstract®
őstag
-
tatabike
őstag
Engem ez a veszély nem fenyeget, mert egy "analóg" Chevy HHR-em van, amit 2008-ban raktak össze Mexikóban, szóval ....
Amúgy nézegettem a régi kommentjeidet, 9éve, mikor elkezdtünk játszani ezzel a bigyóval, volt egy interakciónk a játék optimalizálás (vagyis éppen annak hiánya) okán. Repül az idő... -
tatabike
őstag
Valami ilyesmire számítottam, köszi. Sikerült aludni?
Más. Az miért lehet, hogy mikor meg akarom nézni a vállalkozói fuvarokat, akkor csak azokat adja be, amelyik városban éppen vagyok? Rá kell klikkelni másik városra, és akkor azokat a fuvarokat adja be. De emlékeim szerint ez régebben úgy működött, ha nem választottál ki várost, akkor odatolta az összes fuvart. Esetleg térkép-függő a dolog?
#28777 Bunken az SCS oldalán azt írták, hogy egyelőre még mindig a DirectX11-en alapulnak a renderer-változások, szerintem ez azt jelenti, hogy maradt az engine....
-
®abstract®
őstag
Nem tudom pontosan de ha ilyesmire gondolsz akkor ez irányba tudsz nézelődni [link]
TATABIKE
Ja az alvást kikapcsoltam mert néhány hétig úgy mentem de nagyon gyakran elkéstem úgyhogy nem sok értelme van így
mindent meg lehet szokni de nem muszáj elfogadni hogyha van más helyette
Ezek a lelkes vezetők 10-12:00 óra alatt le is vezetik azokat a brutális távokat 😎
Egyébként érdemes belenézni ezekbe a nagyon hosszú fuvarokban érdekes az hétszentség 😎
én már annyi vasat összegyűjtöttem hogy valójában nem is tudom hogy melyik a kedvencem mert egyik jobb mint a másik.Az eu-s meg a usa kamion modellekbe is nagyon jók vannak. Csak egy példát írok az eu volvo kamionok nem a kedvenceim de az usa modellek nagyon bejönnek szebbek is 💯 ami fullos vasaló kenworth t2000 . Mindkét játékhoz elérhető.
Tehát akkor neked a rövid nózis modellek tetszenek azok a cab overek. Ats-be is be lehet illeszteni eu-s vasakat. Teszteltem mert működnek. Ezek elérhetőek [link] -
®abstract®
őstag
-
Z0C!
Topikgazda
ez sajnos azért van mert nem vonalban van a sebességmérés.
Nincs ilyenre lehetőség.
Hanem egy adott méretű körön belül méri a sebességed...
Tehát hiába van kirakva ITT a tábla a mérés előtt és utána is 1-2M lehet...
Térkép szerkesztőben megmutatom neked.Ahogy látod ez egy X sugarú kör ami érinti a felezővonalat, és nem a tábla vonalában, hanem előtte és utána méri a sebességet.
-
-
®abstract®
őstag
ja, én is ezt láttam
pc verzioba elvileg beleteszik majd az amd fsr & nvidia dlss t. remek lesz. azon is mulik a dolog, mennyi idő alatt sikerül behangolni a gameket- hardverigény- meg ugye world of trucks néven fog folytatódni a 2 össze hegesztett kamionos játék.kíváncsi leszek mit szőgelnek össze.
-
Jadro
veterán
Igen, ő Pavel Šebor Chief Executive Officer. Biztos nem a levegőbe beszélnek, ezek a terveik a jövőre nézve. Bőséges, van még tér a fejlődésre, csak szemmel kell tartani a gépigényeket is. Ha túl magasra teszik a lécet, akkor sok ember leléphet a kevéssé váló hardver miatt. Jól kell egyensúlyozni, mert a másik oldalon meg várjuk a szebbnél szebb fejlesztéseket.
Én a buszos kiegészítést várom, remélem sikerül jól megoldaniuk.
-
®abstract®
őstag
-
-
®abstract®
őstag
ezeket a javaslatokat szedtem össze amik elvileg tudnak javítani mind2 gamen.
vagy jobb lesz vagy
kikapcsolt vsync mellett nekem 15-20 fps is meg tud szaladni de sajnos nemjo igy mert szakadozik a kép100 fps? jo lenne
ATS & ETS2 be is vsync nem adja-eco meg normal modban is szaggat-laggol-mikrolagol mind2 game..neked is?
vannak jobb autos gamek nekem,de ilyen laggolast nem tapasztaltam mint ezekben a truck simekben..az fps ingadozást persze lehet a load screen helyett kapjuk..erre gondolok.
ETS2 teszteltem vulkan apin de rosszab volt mint a DX11..
a doom az nagyon jol optimalizalt game volt-van-lesz-mert adnak erre.
ahogy megismertem a kiadót,megtudtam,hogy 11 év alatt az ETS2 nem tudták profin felpofozni optimalizálni meg ilyesmik..szoval remenykedni lehet..ahogy megtudtuk egy vezető bejelentette 2024 ben megkapjuk a new grafikus motort ami faxa lesz...majd..egyszer amikor tudják úgy pofozni,hogy nem fog laggolni..siman lehet emiatt is évek fognak eltelni.. -
®abstract®
őstag
amit en tudok javasolni=
game könyvtár-config cfg-r buffer page size-40 vagy 50 ertekre veszed.
windows energia- teljesitmeny centrikus mód-ugyanezt be tudod allitani minden játék esetében a win tárhely-programok alkalmazásokban -ezutan inditod a gameket-a menüben vagy-windows gomb-feladat kezelő-game- prioritás-magas értékre-game vissza=teszteled
mind2 game ikon asztalon van-ott-tulajdonsagok-ikon-neve-szerkeszt- szóköz-nointro-mented- kész van.amit írtál azt megpróbálom.
nekem ezen beállítások mellett jobban mennek a játékok- meg szerintem számít az is,hogy 1,5 év után hajlandó voltam updatelni a radeon adrenalintgood lett az 23.11. v. a többi játékomnak is ízlik ahogy látom.
-
-
AcCEsS
senior tag
Mégsem a mod volt a hibás (a kikapcsolása semmit nem számított), hanem maga a vontató. Szinte kizárólag 6x2 vagy 6x2/4 felépítményt használok, és úgy néz ki a dupla hátsótengely okozta a problémát!
Fel kellett emelnem a mozgatható tengelyt, és úgy tűnik, csak így volt elég tengelynyomás a havas emelkedőhöz. Semmi mást nem módosítottam, és minden ok lett.
-
-
őstag
őstag
Amúgy 100% a VGA kihasználtság? Talán az is számít. Meg nem mindegy, hogy 60Hz vsync 60 fps-ről esik-e be.
Nekem 300% scaling is 100% -al tekeri.
200% scaling 90% 200+ fps
100% scaling 80% 300+ fps
Elég jól skálázódik a beállításokkal.Érdekesség képpen levettem FHD 60Hz-re vsync on 200% scaling.
Így 40% kihasználtság mellett eszik 42 wattot és 20 perc után még passzívban megy a hűtés 45 fokos a GPU, 52 a hotspot.
Annyira alacsony a kihasználtság, hogy még a VRAM-ot is visszateszi 10Gbps -re 23 -ról.
De ami a lényeg, hogy a 0.1% az 48 fps és azt már észrevenni. Aki 60 fps limittel nyomja annak lesz mikrolag. -
Jadro
veterán
Nagyon hívogat ez a Northwest bundle...
Az a baj, hogy jóval kevesebbet ATS-ezek, inkább ETS vonalon mozgok, de néha beakad, hogy Usánkában vezetgessek. Egyelőre az alapjátékon kívül az ingyenes dolgok vannak meg (térkép szinten ez ugye Arizona). NO nem baj, van még pár napom törpölni.
-
-
Marci112233
addikt
Semmi probléma sima potméteres fékkel sem ETS2 vagy ATS esetén. Nekem a T150-eshez T3PA-GT pedál van és a játékon belül adva egy kis holtjátékkal simán tudom adagolni a féket ahogy nekem tetszik avagy milyen erősen kell fékezni. A holtjátékot példának azért hoztam mert így pihentetni tudom rajta a lábam. De mondjuk én más játékban is tudtam már finoman és erősen is fékezni vele amit egy habarom is csak lesett, mert neki ez egyáltalán nem megy, szóval a potméteres megoldású pedállal is le lehet lenni csak érezni is kell. Nem vitatom hogy a load cell rossz sőt, de nem mindenkinek van rá szüksége.
-
-
-
slice14
veterán
Az új M60-as szakasz eléggé elüt a régi map-tól. Ha így fog kinézni meg mint a Román határ előtti szakasz, akkor az már jó. Valamint jó volna ha legalább egy várossal bővülne majd a felújított magyar map. De erről még említés sem volt. Kb ez lesz az utolsó rework szerintem.
Az új dlc eddig nagyon bejövős. -
Delerium
senior tag
California, Nevada és Arizona amik benne vannak az alapban, nem túl izgalmasak. Kb. olyan mint az Ibéria DLC, nekem unalmas. Remélem ha elérhető lesz a West Balkan, azzal egyidejűleg lesz sale is. Akkor lehet benevezek pár érdekesebb államra, amik csatlakoznak az alap államokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged