Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
üzenetére
"olyat lehet programozni amilyet akarsz, az engine szkriptekben a "torqe=" sor a lóerő.
5000 torque = 1000 LE"Stew segíts lszi, én ezt az engine sciptet nem találom. Hol lehet?
Ha az scs fájl tartalmazza, akkor azért nem, mert azt meg nem tudom megnyitni. Nálam jegyzettömb nem nyitja, van egy SCS Encder program, de az sem nyit mindentt, lehet régebbi verzió - nem tudom.

-
ledgeri
nagyúr
Megesik -
tatabike
őstag
válasz
Milka 78
üzenetére
A RedMiszterz oldalon, mikor megjelent ez a map, én is erre panaszkodtam, hogy ez így használhatatlan. Alacsony fokozatban parkettáig taposva 40-nel kínlódni a hóban, miközben az "őslakosok" 70-80-nal előzgetnek mindenféle szutyok verdával. Jól leugattak, hogy én vagyok a hülye, mert ez így jó, ha nem tetszik, ne használjam. Különben is, 3-400 km után jobb lesz az út. Mondom az király, és az nem gyanús, hogy kb. 300km után kifogy a gázolaj és egy kút sincs közben?
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Paladin1492
üzenetére
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Paladin1492
üzenetére
Lejött, köszönöm szépen.

-
Ha jól linkeltem, innen letudjátok tölteni.
[link] -
Vakegérke
félisten
válasz
Paladin1492
üzenetére
Ha nem tartod arcátlanságnak, én is kérném szépen.
-
-
Milka 78
nagyúr
Aki Rus Open Space-t használ...az normális,hogy a hóba max 50,de inkább 40-el tudok menni,trepni gázon?Vannak nagy ötletek benne és a Jazzy féle orosz forgalmas mod-dal élvezet a Ladákat kerülgetni,de ez a havas dolog ebben a formában eléggé frusztráló.
Magyar Map,tényleg szűk,de szűk volt az Boxer Tandem Trailer-el is a forgolódás élőben,pedig az egy kicsit kisebb.

-
Sordoran
addikt
A Hungary Map nem olyan arcade jellegű mint amihez hozzá vagyunk szokva (gyári térkép, TSM, ProMods stb.), hiszen sok alacsonyabb rendű út is van benne, valamint valósághűbb is, ami ezzel jár, hogy valóban nehezebb sok helyen vezetni (de sehol se lehetetlen, legalábbis én nem akadtam még el sehol, automatikus parkolást se használtam még soha (steam acsi sincs meg
)). Sokkal reálisabban van felépítve a pálya, ami azzal jár, hogy aki nem szereti a kihívásokat, egyszerűbb játékra vágyik, annak lehet nem fog bejönni, én nagyon jól elvagyok ezzel is, és szeretem, pont ezért.
Szerintem a plusz kihívás pont megfelelő, és nagyon hangulatos ismerős környezetben, magyar feliratokkal tarkított magyar városokban, magyar rádiót hallgatva vezetni, magyar forintot gyűjtögetni.
-
LordRajZoL
aktív tag
Engem az is zavar hogy semmilyen térképhez se kapcsolódik. Pedig milyen jó lenne ha aktív része lenne a "Nagy" mapnak. Tok jó érzés ismerős vizeken utazni. Pl fatornyos falum. S munkahelyem is ott van benne felismerhetõen
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Paladin1492
üzenetére
Épp most szedtem le. Érdemes megnézni a kedvcsinálót.

Magyar a szívem, de ahogy már korábban mondtam, nem tudom megszeretni a magyar map-et. Túl szűkek az utak, hogy a körforgalomról ne is beszéljek. -
Megjelent a legújabb,magyar map. Letölthető az alábbi linkről.Akit érdekel.
[link] -
-
Faterkam
addikt
Valaki írta régebben, hogy a frissítés óta beleakad az útszéli táblákba, én ilyet eddig nem tapasztaltam, de ma 2x is történt olyan, hogy a szalagkorlát mellett totyogva 120Km/hval azt érezte, hogy nekimentem, és feldobott a levegőbe, előzésnél ua, egy kamiont előztem, direkt néztem a tükröt, az enyém nem is sérült, hozzá se értem, ő meg megállt rögtön 0.-ra

-
Milka 78
nagyúr
Na ez az Open Spaces Orosz egy forintot nem ér.Egy 4 órás fuvar finisében állandóan kilép (KEMb kikötőjében)...értékelhetetlen

-
Tomdriver
őstag
Ha beteszek egy új vontatót, pótot, akkor az előjön a meglévő profilnál is?
Betettem a csőrös Scaniát, Peterbit és Argosy_Cat járgánykat, aktiváltam is mind, de a meglévő profil alatt nem jelennek meg a kereskedőknél.
Ha új profilt kreálok, ott viszont már az elején választhatok belőlük, kivéve a Cat-et, mert az ott sem jelenik meg. -
-
Sordoran
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Na ja, bár mivel új, ezért kérdés mennyivel lesz olcsóbb. Most -15% van rajta, szóval még így nem éri meg, érdemes ellenőrizni mindig. High Power Cargo Pack 50%-os, szóval le is csaptam rá, 2,24 eurót megér. Multiba elindultam egy hajóval, erre chat-en beírta valaki: "boat o.O". Mondjuk ha látja, akkor neki is megvan a DLC, szóval miért lepődött meg.

-
Dananto
tag
válasz
Paladin1492
üzenetére
Igazán nincs mit

-
Milka 78
nagyúr
Köszi Urak!

Meg tudtam szerezni 4 ropiért az Örsön az 576-ba,így a LeMans 24 bámulása mellett ezt is elkezdem beüzemelni.
Lehet csinálok egy új/próba mentést és azon tesztelek,majd elkezdem berakosgatni...ha elakadok majd még kérek segítséget.
Előre is köszönöm!
-
dokee78
félisten
válasz
Paladin1492
üzenetére
RusMap_v1.4.9. megy Skandi nélkül?
-
-
Dananto
tag
válasz
Paladin1492
üzenetére
-
-
Dananto
tag
válasz
Paladin1492
üzenetére
nálam a brutal is megy gond nélkül, én azt "zéztem" a legvégére.
-
-
Milka 78
nagyúr
Hali Urak!
Ma megyek megpróbálom megszerezni a Skandi DLC-t és ezzel együtt felengedem a frissítéseket,amivel ugye bukom az eddig kis világomat.
Nagyjából követtem,hogy mi mivel megy együtt,de azért a tisztánlátásért...
Legfrissebb alap+East DLC+Skandi DLC+TSM 6.0.1...és innentől a kérdés...RusMap_v1.4.9+Russian_Open_Spaces_v2.2__1.18.1_ (természetesen a hozzá való 2kiegészítéssel,hogy a két Orosz Map össze legyen kötve közúton)+zzzzzEU Map_Baltic_Countrys.
Ez így menne?
Ezen felül gondolom a Jazzy féle Trailer Packek gondolom mennek,ja és még az új Mercire van e váltó mod?
Előre is köszönöm!
-
Xmodule
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Jaa
Azt irja, hogy kompressziós motorfék -
Sordoran
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Igen, régen külön játéknak szánták, de belátták, hogy nem lenne túl fair, mivel az ETS 2 térképét használnák fel egy az egybe, így egy ETS 2 DLC lesz, ami így megkap minden frissítés az alapjátékkal együtt. Itt olvashatod el a World of Truck első hírlevelének alján.
Restacar oldal egy magyar ETS 2 (és szimulátor) rajongói oldal, elsőként itt érhető el pl. az új magyar map is, érdemes regisztrálni, vannak belső béta tesztelők is, így csöpögnek ki infók.
-
huskydog17
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
A Coach Simulator egy teljesen különálló játéknak készül, nem tudom honnan veszed a DLC tervet. Az SCS CEO-ja is korábban azt nyilatkozta egy interjúban, hogy ahhoz teljesen át kell alakítani a gameplay-t és a játék még csak tervként létezik, a megvalósítás még nem igazán kezdődött el. Az interjút azt hiszem a Squirrel nevű brit Youtube-er csinálta, amikor kilátogatott az SCS főhadiszállására.
14144: Sajnos az oldal regisztrációt igényel, így nem látom a tartalmát. Mi ez a Restacar és ők honnan szerezték az infókat? Sehol nem találni a neten erről szóló hivatalosan megerősített infókat.
-
mdani01
aktív tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Jó hír tényleg, ingyenes lesz ha minden igaz az uj DLC bovitmeny

-
Sordoran
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Coach simulator csak egy DLC lesz ETS 2-höz, már most vannak buszmegállók és buszállomások városokban, szóval akár 1 éven belül az is jöhetne (azt nem tudjuk a buszok hogy állnak, de remélem az összes valódi márka lesz indulásnál). ATS-hez is szép sorban jöhetnek valóban DLC-ként az új államok majd, szóval ellesznek azzal is egy ideig, ETS 2-vel is, még évek vannak hátra míg jöhet az utód.

Én azt mondom még 4-5 évig kihúzza legalább az ETS 2, ha ők is így akarják. -
Sordoran
addikt
válasz
üzenetére
Még 2 térkép DLC simán beleférne a játékba, amit én el tudok képzelni:
DLC 1: Franciaország másik fele, Spanyolország, Portugália (és esetleg Írország, hogy ne legyen nyugaton érintetlen terület).
DLC 2: Olaszország kimaradt része, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Románia stb., itt igazából elég sok ország van, Görögországig lefele belefér akármi, bár mindet beletenni nem tartom valószínűnek.És ezek után már bővítési lehetőség nem sok maradt területileg, jöhet ETS 3. (de ne felejtsük el, jön ATS lassan, és nagyban épít az ETS 2-re az is, tehát teljesen új játék/motor nem fog jönni, azt is lehet sokáig bővíteni) Persze fentebb leírt esetleges DLC-k kijövetele is sok idő, még 3-4 évig simán mehet a szekér, közbe jön egy Renault T, az új MAN, valódi abroncs márkák, új pótok stb.
-
ledgeri
nagyúr
jaj GTA...
-
Sordoran
addikt
válasz
üzenetére
Már volt bővítve korábban Ausztria is 2 várossal, és magyart is ígérték, tényleg jó, hogy végre beváltják a szavukat. Kérdés, hogy most tovább kelet/dél irányba akarnak majd új DLC területet? Nem ártana ha francia/olasz területet is kiegészítenék, valamint spanyol, portugál rész jönni DLC-ként, bár önmagában az a két ország kevésnek hangzik, hozzájuk csaphatnák Írországot is.

-
erix31
csendes tag
1.19
Idézet:
Az élet a New Actros-t elhozó 1.18-as tapasz után sem állt meg az SCS-nél, a csapat ugyanis már serényen dolgozik a következő frissítésen is: a valószínűleg 1.19-es verziószámmal érkező tapasz első látásra jelentős újításokat nem tartalmaz majd, kellemes kényelmi szolgáltatásokat viszont annál inkább. Noha teljes listát a tervezett javításokról/újdonságokról még nem kaptam, az eddig ismert infók elég szaftosnak tűnnek, így gondoltam, ideje megosztani veletek.
A következő tapasz legfontosabb újdonsága minden bizonnyal a korábban már emlegetett Modkezelő képernyő lesz, amivel végre a játékon belül, egy képernyőn, könnyebben és egyszerűbben kezelhetjük, állíthatjuk betöltési sorrendbe, valamint aktiválhatjuk és tilthatjuk le a telepített modokat.
A fentiek persze a modderek részéről is igényelnek majd némi extra munkát, a képernyő a tervek szerint ugyanis a modokhoz mellékelt információs fájlokból olvassa majd be a képernyőn megjelenő adatokat (úgymint készítő, támogatott játékverzió, stb.) és előnézeti képet. A modok modképernyőre való felkészítésére külön leírással készül majd az SCS.
A változások listája persze a fentivel nem ért véget - lássuk, mire számíthatunk még majd az új peccstől!Játékmenet:
•A szervizben és kamionböngészőben készített képmentések immár nem az éppen vezetett kamion, hanem a képernyőn lefotózott vas adatait tartalmazzák.Kamionok:
•Új beltéri hangeffektek több gombhoz és kapcsolóhoz.•Menet közben immár van hangja az abroncsoknak.
•Javítottak a digitális fék érzékenységén.
•Valósághűbb fogyasztáskijelzés.
•A menetinformációk (fogyasztás, levezetett távolság) immár a járműben is eltárolódnak, amiket egy beállított gombbal törölhetünk.
•A játék új beállítható gombot kapott, amivel egy gombnyomással válthatunk a valódi automata és szekvenciális váltó között.
•A valódi automata váltó új beállítható gombot kapott, amivel magasabb/alacsonyabb fokozat váltására késztethetjük a váltóművet.
Szerkesztő:
•Javítások a kezelőfelület keretrendszerén.•A gombok a játékbeli kezelőfelület helyett külön eszköztárra kerültek.
•Immár lehetséges az editor ablakát az egérrel húzva átméretezni - az átméretezés után persze várni kell egy kicsit, hogy a szerkesztő az új méretnek megfelelően rajzolja ki a képernyő tartalmát.
Noha gyanúm szerint ezúttal sem ússzuk meg pár száz pályajavítás nélkül az új peccset, számunkra ezúttal inkább egy képmentés tűnik érdekesnek, úgy tűnik ugyanis, hogy (ha nem is feltétlenül az 1.19-es tapasszal egyidőben) de az SCS végre befejezi a cirka egy éve meglebegtetett Magyarország-kibővítést (mint korábban írtam, a tervnek valószínűleg a Skandi DLC elhúzódó munkálatai, és a nem brillírozó alvállakozói csapat tehetett keresztbe).
Az SCS ugyanis a közeljövőben kibővíti kishazánkat, hogy legyen hova terjeszkedni később: Debrecentől délnyugat fele kezdtek vezetni egy főutat (a képen 47-esnek van jelölve, de első blikkre inkább a 4-esnek tűnik a nyugatra tartó része), Budapestről ugyanakkor elindították dél-délnyugat felé az M5-ös, M6-os, és M7-es autópályákat, illetve egy csomópontnál (ami valószínűleg Székesfehérvárnak felelne meg), a Balatont északról kerülő nyolcas főút kezdő csonkját is elkészítették.
Tudjuk, hogy az SCS betervezett még legalább két magyar várost (Szegedet és Pécset), illetve hogy az új utakat úgy húzzák meg, hogya.) egyrészt összekössék Nyugat-Magyarországot Kelet-Ausztriával
b.) a későbbi könnyebb bővíthetőség végett elvigyék az utat a déli és keleti határokig.Gyanúm szerint így az M5-ös elmegy majd Szegedig (és a szerb határig), az M6-os Pécsig (és a horvát határig), az M7-es pedig (egy későbbi Zágráb-irányú terjeszkedés okán) szintén a határig és Nagykanizsáig.
A nyolcas főút a Balatontól északra adná magát, Közép-Nyugat Magyarországon ugyanis így lehetne a legkönnyebben elhúzni Grazig egy összekötőutat; Debrecentől ugyanakkor vagy Nagyvárad, vagy Arad felé vihet el egy főutat az SCS. Noha szívemnek biharkeresztesiként közelebb állna az előbbi lehetőség, a játékbeli térkép alapján egyelőre úgy tűnik, hogy az SCS inkább Békéscsaba (vagy Gyula) és így Arad felé tervezi húzni a keleti határvonalat, amit a 47-es jelzés is alátámaszt a játékbeli térképen (ha viszont tényleg ez a terv, sikerült elég jól nyugatra, a 4-es út nyomvonalára rakni a 47-es egy jó részét).
És hogy a fentiek közül mely városokra számítsunk?
Nos, Szeged és Pécs szerintem adott, Nagykanizsa szintén esélyes a 8-as vonalán esetleg Zalaegerszeg vagy Szombathely figyelhet be (vagy egyik sem), míg keleten Békéscsaba vagy Gyula jelezheti a pálya jelenlegi végét - már ha nem raknak be egyszerűen egy benzinkutat, és egy lezárt csomópontot helyette.
Ami az árazást illeti: miután a bővítmény a Going East pakkot toldja meg új területtel, annak megléte kötelező lesz az új területekhez, a frissítés ellenben szerintem ingyen elérhető lesz majd minden Going East tulajnak.
-
Xmodule
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem értem a kérdést.
-
törölt tag
-
ledgeri
nagyúr
Ami a játékban párszor megtörtént, az most a valóságban is Volvo két keréken -műdrámával
-
Xmodule
őstag
Micsoda gyermekkor

-
törölt tag
Stew, ha ebbe beleinvertálom a többi kamiont,akkor azok is fognak működni,azoknak is meglesz az ugyanolyan minden,tandem rész,mint alapból a Volvónak? Vagy pedig nemlesz semmi?
-
tagagaba53
tag
Nekem pl. ha nem lenne az 5 ezres motor, akkor ritkán
jutnék el Á-l - B-e
-
törölt tag
válasz
Tomdriver
üzenetére
a 700 lovas motor gyárilag is benne van nem? legalább is ha jól emléxem a többinél 750 körüli a vége.
olyat lehet programozni amilyet akarsz, az engine szkriptekben a "torqe=" sor a lóerő.
5000 torque = 1000 LESzóval ha neked túl sok a 2500 LE vagy 3500, használd a gyári legutolsó 700 körülit, mert az a + 100-200 LE plusz amit csinálna egy olyan paraméter amit kérsz az bakfitty.
Én ezt így tapasztaltam.
-
-
ledgeri
nagyúr
Aránylag olcsó a "Trucking Fan Bundle" -3.99€ A heavy pakk, és 4 festés van benne...
-
Dr.Én
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
az utóbbi időben , talán mióta elkezdték bétára kiadni az 1,17-es foltozást, azóta vettem én is észre hogy 6x4-es alváz esetében nehéz fuvaroknál, némelyik kamion sokkal nehezebben irányítható, tolja az orrát a kanyarokban, valszeg akkor bele nyúltak az irányításba is

aztán azóta inkább csak 4x2-es alvázzal megyek.
igaz most mióta megvan az új MP4 1.18 óta, annál nem vettem észre a nehezen irányíthatóságot.. -
dokee78
félisten
Saját kis videó,most munka után.
-
Sordoran
addikt
válasz
Xmodule
üzenetére
Az összes kb. Beállításokban keresd meg a limitert és kapcsold ki, akkor 90nél nem szabályoz le. Persze "szabályosan" csak angliában van lehetőség többel menni, ott autópályán 97 km/h a határ, de ha ilyenek nem érdekelnek, tudsz menni 120-130-al is, csak itt tényleg figyelni kell, ilyen sebességgel belemész egy kanyarba ami 90nél sima volt, itt csúnya borulás lehet a vége.
Én most utakat fedezem fel multiban, és ezért néha megyek mercivel 110-el, de nézem közeli kamionokat, és ha valaki jön akkor vissza lassítok, még véletlen se ütközzek vele. Single-be meg nem üresek az utak, így ott nem unalmas betartani határokat se. -
huskydog17
addikt
válasz
Xmodule
üzenetére
Szerintem az összes. A játék beállításaiban ki kell kapcsolni a Sebességlimitert és akkor máris tudsz gyorsabban száguldani, csak vigyázz a radaros méréseknél!
Én a 750 lóerős Volvo-ból üresen kb. 158-at tudtam kihozni, de megpakolva sosem merek 120-nál jobban menni, azt is csak könnyű rakománnyal, vagyis max 10-12 tonnával, de inkább 7-8 tonnával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)). Sokkal reálisabban van felépítve a pálya, ami azzal jár, hogy aki nem szereti a kihívásokat, egyszerűbb játékra vágyik, annak lehet nem fog bejönni, én nagyon jól elvagyok ezzel is, és szeretem, pont ezért.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ami már nemrég óta keringett a fejembe,hogy az SCS is tovább bővithetne az alap térképet.és láss csodát, nekik is eszükbe jutott ez a briliáns ötlet,.

Z0C!