- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali,valaki nemtudja mikor veszik már ki az fps zabáló karácsonyos hátteret a gémből?
-
törölt tag
Stornó. Ha kihúzom a pedált, akkor működik a 2 fül a kormányon. Amúgy még másnak is az a karácsonyi háttér van bent a gémbe? vagy csak nekem?
-
törölt tag
Tud valaki valamit erről?
-
törölt tag
Amúgy most mindenkinél, vagy csak nálam van kulcs csörgés? mer betettem olyan modot, aztán kivettem, és azóta kiléptem 2x is a játékból,de ha úgy ütközök akkor mindig csörög. Vagy betették volna rendesen?
-
törölt tag
Hali, van az a kormányom amit fentebb emlitettem,és ami így néz ki. a kormány mögött mindkét oldalon van füle, azok csak díszek, vagy van valami funkciója? csak mert nemreagál semmmire, és semmit nemtudok hozzá rendelni, és a driverben sem érzékeli,ahol kalibrálod a gombokat és a kormányt is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz barni1122 #18634 üzenetére
hát igen csak most valahogy nemfutja rá jelenleg, és nemtudom mikor tudom beszerválni majd
csinalhatnának valamit, pl. aki lejátszik 1120 órát a gémből,akkor az ingyen megkapja, vagy valami hasonlót. mert ilyen kulcsok,csak úgy neten nemkeringenek, ha igen,az mind csak kamu.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Van olyan map, ami nemhal be a francia dlc hiányában? és amit összelehet rakni úgy,hogy 1 fuvar van akár cca. 4-5000 km ?
-
törölt tag
Hali. Van olyan mod ami kiirja a gémbe a mapon,hogy hol milyen kamcsi kereskedő van?
-
törölt tag
nemazért,. de genya dolog,az,hogy annak nem megy a tsm akinek nincs meg a francia dlc..
-
törölt tag
mar nemkell.lejött.amúgy,hogy kell sorba tenni? és vannak uj városok végre? vagy minden a régi,mer nincs benne semmi uj ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Paladin1492 #18599 üzenetére
koszi az infót
-
törölt tag
válasz Paladin1492 #18594 üzenetére
másnak is ilyen szarul jon le, meg megáll?? vagy csak nekem??
-
törölt tag
jobb mint volt, de mégse megy olyan simán, mint egyeseknek más kormánnyal. nem értem.
-
törölt tag
nemlehet evvel a darabos kormány, volán, forgatással kezdeni valamit? vagy esetleg legfrissebb driver rá? amit nagyon kétlek?
-
törölt tag
Hali,. a gázt hogy kell beállítani a menün belül,hogy neinduljon el akkor is, mikor nem nyomom a gázpedált? Légszi segitsen valaki. a kormány már jó, gombok,funkciok helyükön, márcsak a gáz kéne..hiába teszem forditotttra vagy normálra, akkor hiába gázolok nem indul el.
-
törölt tag
igazán tehetnének a wot-ra is 50t-s pótokat, mert igy azt a little maraton, soha a büdös életbe nemlesz feloldva, mert így, és ilyen 90es tempóval idegölő, katasztrófa lesz. olyan mod meg nem megy, a külső megbízások közé sajnos. mégha alszol,akkor sem jelenik meg, én szerintem. és jólenne, ha a limiter sem lenne, plusz működnének erősebb mocik is, pl. 1000 LE-s
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
vagy összesen 1 óra alatt? vagy hogy? és a progressnél még nincs elérve, a nemtom mi 100 000
-
törölt tag
de ez lehetetlenség!!!!! hogy a büdös francba lehet teljesiteni 1 ón belül 100t fuvart, és ami legkevesebb 100km lehet???? most megvan a 100t 1 ó alatt, de 2-3 fuvar volt 100km alatt. ugyhogy a 100t megvan, de mégse fogadja, el az a bánat, mert pár fuvar volt ami 100km alatt volt, hát mindja, olyan, agybajt kapok, h az nemigaz!!!! . vagy szerválni kell 50t-s pótokat,amit bevesz a wot is, bár amit kétlek, és akkor 2x 100 valamennyi km-s fuvart csinalsz, és akkor sikerülni fog. de igy ez lehetetlen, ja és meg csak 90km/h-val mehetel, többet nem enged. na ez már mindennek a teteje
-
törölt tag
válasz csaba17 #18526 üzenetére
a wot-on, hogy lehet lemondani a fuvart???? akartam betenni erősebb motort, erre az tönkrevágta az egész profilt, kezdhettem ujra mindent. persze gémbe afuvar elveszett, de a wot-on, meg ottvan,hogy még viszam lódzból angolba. és igy most nem enged más külső fuvart, hogy vigyek.és azt már a tenger előtt,az út széléről nemtudom felvenni,hogy tovább vinném.
na már sikerült, azért nemvolt ott a felmondás, mer kijelentkezett az oldalból,. és most visszajelentkeztem, már ott bent letudtam mondani. zsííír,. . látszik,hogy már több mint éve csinaltam igy, hát már elvan felejtve,mit hogy lehet,meg hogy műxik
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nah, elcsiptem 2 karis ajit Lódzba, elsőt viszem cca. 1800km 7-8 km híján. a másik addig sanszos, hogy lefog járni,elfog tünni, ugyhogy megint várhatok majd jó sokat amig megint lesz.
-
törölt tag
én Brnoban láttam 1 ojat. csak mást akartam vinni. és mire végeztem eltünt. úgy néz ki valamelyik városokban lesz csak, és az is 10x
-
törölt tag
válasz csaba17 #18515 üzenetére
már megvan. mielőtt belépnél a profilba, előtte a jobb oldalon a modkezelő alatt menj a world of trucks csatlakozása gombra, ird be az FHn-ed, és a jelszót, és alkalmazd, ekkor a játékba bejelentkezel a wot profilodba is. aztán a játék menüjébe rámész a fuvarokra, és a listában a legalsó, a külső megbízás. ott vannak a fuvarok, de én eddig karácsonyit nemláttam. gondolom olyat kéne vinni, mert azt irják, hogy gift-eket kell leszállítani. és padlóburkolat, meg légkondik, meg miféle kütyük,azok nem giftek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali, hogyan kell WOT-on fuvart vinni? nemtalálok semmi karácsonyit, amit a mikulásnak kéne elvinnie, vagyis neki kéne segiteni. valaki tudja??? mert nézem a fuvarokat, de semmi ajis fuvar nincs. és a WOT profilba sincs semmi, semelyik részen.
-
törölt tag
hogy az a jó, szétcseszett mindenit abba !!! francia dlc részén, párizs mellett , nemnyilik fel az a hülye, sorompó. mindenki át tud menni rajta, de én nem. hiába megállok 10 méterrel előtte, és minden cm-ben megálok,mikor megyek előre, és hiába nyomom azt a nyomorult entert, cseszik felnyilni az a sz@r !!!!!
-
törölt tag
válasz Mr.Franczy #18413 üzenetére
Hali, ezt honnan lehetlesz beszerezni? Mindig innen az üzi boxból,vagy van valami hivatalos oldala is?
-
törölt tag
válasz Peathee #18408 üzenetére
én semmit sem vettem észre. csak annyit, hogy ami játékot már megcsinaltak, utana már nemtörődtek vele, akkor az win 10en nem ment, hibás volt. csak win 7 neki a jó,ami még akkor volt, 2010 és 15 között.
de nemkell itt kitudja milyen nagy fps különbségekre gondolni. de attól is függ,milyen géped van persze,.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ingyen francia, aha,. az nincs benne úgy,ahogy ők mutassák a képen. akkor hova lett útközbe???? Open Beta for ETS 2 Update 1.26
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hy. a francia dlc az mikor jön ki? lehet valamelyik nap? csakmert a teljesitmény nekem nem 100% mert ottvan 5-6 új drb, amihez azt irja a francia dlc kell. és most az mennyiér lesz, vagy ingyen?
-
törölt tag
már tsm map nincs,és nemis lesz? hogy már lassan fél éve volt a legutolsó kiadva 1.24-re?
-
törölt tag
Hy. Valaki tud valamit arról,hogy mivan a renó t-vel???? ködbe veszett,vagy hol a bánatba van már lassan 1 éve???? igaz, találtam pár modot, de az mind 1 kalap sz@r!!.. kifagy a játék, akkor stb. valaki tud valamit?? meg a többiről,aminek kéne,és még most sincs??
-
törölt tag
válasz MrCsiT #18194 üzenetére
hát 1.23-ra az 1.22-t felejsd el. az úgy nemfog menni. és azért is nem mert mindig elcseszi az scs direkt,hogy nemenjen 1 brutál sem.
tesék itt az 1.23-as brutal lentebb ottvan minden külön linken.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kozi71 #17817 üzenetére
a hsz.-t figyeld ott lesz a javitott gps, ha használod. Brutal Environment HD and Sound Engine Gold 2015 1.22.x by Stewen
-
törölt tag
Rus mappal még mik mennek? Amik jók a tsm-el is? és amik vannak 1.23-ra már?
-
törölt tag
hogy az égbe kell betenni a rus-t? mer a térképet nemtudom rendesen magam elé húzni,. csak az eleje a csücske látszik. ugyhogy ha fuvart is választok,akkor nemlátom,hool visz az utam,,meg nemtudom megnézni hol van ,vagy hol nincs kérdőjel.
Aha, már megvan. ám látom tényleg elvettek belőle,mer kisebb lett,és kevesebb is,. meg nincs az a hosszú unalmas út benne,.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
és az a rusmap megvan még? ami érdekes volt,és amiből tán elvan véve? és kell aza russificator is,vagy miaz? vagy nem muszaj?
-
törölt tag
Hééé,heló,. nincs tsm map 1.23-ra? mer az lt.-n a leguccsó az 1.17-re van,.
(#17760) szal, akkor még nincs?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vakegérke #17747 üzenetére
nincs mit,de akkor tényleg jól értem? abbahagyják?
(#17749) pedig még lenne mit csinalniuk a térképen is , már nemazér. nameg értelmesebb,hasznosabb dolgokat is művelhetnének, és nem ilyen kerék,meg anyacsavar marhaságokat,.
(#17750) Fb-n itt tekernei kell,amig eléred.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest