Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. tudna nekem valaki segiteni? Aza problémám,hogy leszedtem modokat az ETS 2-höz. Szedtem le trélerest, amibe többbféle márka van,. és vanak ojanok köztük, hogyha jön szembe 1 másik kamion,avval az új póttal,akkor kegyetlenül beszaggat a graf. és mikor majdnem eltünik a tükör látótávolságábol,akkor elmulik ez a szaggatás,. és simán megy tovabb. és még szerettem volna leszedni a magyar térképet,. de sajnos nemmegy,. összeomlik a játék,. valaki léci segitsen,. jah,és 2000 LE motor módot szedtem le,és kék belső világítással, és a panel zöldest világít.és egyéb jó kis tuning modokkal. És most azlenne a kérdésem,hogy valakinek,megvan,mindez benne a játékban,hogy megy rendesen,vagy menne rendesen?? akinek igen,az léci segicsen, mer nagyon kéne,. És a gépem [link] aki tud segiteni,annak előre is köszi.
-
törölt tag
válasz #10234880 #4911 üzenetére
Jah,és persze ez az új Volvón Volvo FH 650 és 700 ( vagy simán csak Volvo 650 és 700ason) van aza kék belső tér és a kékes xenon világítás is,. ha minden igaz, ésa 2000 Le-s motor,minde1ik fajta kamionnál,. és a váltó asszem valami tripla x (xxx speed racer) sajnos még nemjutottam el addig,hogy ezt kipróbájam,. deha van akinek igy mindezekkel megvan, és megy jól,múködik,akkor segithetne,. vagy pedig feltölthetne valahova,. sha gépemre valóan múködik,akkor az ,az már csakis fantasztikus lehet,. mer ami mostvan az 1.8.2.5.ös verzió,. ott nekem minden alacsonyra van téve,. és vagy kivan kapcsolva pár dolog a grafikán,. ugyhogy aki tud segiteni,annak előre is hálás köszönet
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,léci valaki.. plííízzz
-
törölt tag
válasz Vakegérke #4919 üzenetére
aha,igen,télleg. köszi,. nade van ott vagy 400 error,. hát a fene se tudja,én meg pláne mer nemértek belőle egy mukott se,hogy ott azoknal a bizonyos dolgoknal van error,hogy akkor most mivan velük,vagy mit tudom én,.- esetleg el küldhetném neked és meg vagy stevenek, ímélre azta game log txt. hogy megnéznétek,és megmondanátok mia baj, vagy mit kéne tenni?és ott látni lehet a modokat,amilyeneket be is tettem,.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #70339072 #4922 üzenetére
Úgyis próbáltam,. és ugy csinaltam,ahogy irta,. hogy aktiváljam a magyar zipet,. és aztán játék modulként válasszam ki a hungary vbs-t de ojat a profil szerkesztésbe nemtaláltam,nemjött ki sehol,semmi ojan,hogy azt kitudtam volna választani,. és ezt még akkor csinaltam,amikor még semi más modot,meg tuningot nemtettem fel,.és akkorsem ment,.
-
törölt tag
válasz #70339072 #4924 üzenetére
oké,.értelek,. . vagy lehet van egy egyszerúbb megoldás,. és minden gond nélkül,. és az,hogy olvastam,hogy te csinálod az ets 2 -t vagyis ugymond javitgatod,vagy jobbá teszed,vagy valami ijesmi, igaz? vagyis nemlehetne ha kipróbálnám,a te átszerkesztett,minőségibb ets 2-t? és abba is olvastam,hogy valamennyi ezer lóerős motort tettél be, meg nemtudom milyen váltóval,. és az nekem pont jólenne,. ésha még bele is tetted a magyar mapot,akkor mégjobb. de nemtudom,hogy ezen,ijen procival [link] ,menne e-úgy,hogy nekéne valamiből viszaveni kicsit. Szerinted?
-
törölt tag
válasz #70339072 #4928 üzenetére
oké.köszönöm még 1x ja és még valamit akartam kérdezni,.hogy ebbe rendesen is törik a kamion,meg minden autó,ha neki mész?? vagy azt nemcsinaltad meg,vagy meglehetne csinalni egyátalan? Mer szerintem nagyon zsír lenne az,hogy ha necsak kiirja,hogy törik a kamion,hanem akkor valójából törjön is,.vagyis legyen látszólagos jele,annak,hogy télleg törik. nos? kinek mi a véleménye erről,? mer az eredetiben,hiányolom,ha nincs látható jele a törésnek,csak kirija ,hogy törik. de és mégse törik,.és nemhullanak szét az alkatrészek,sajnos
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #70339072 #4930 üzenetére
óh,. hát ők sztem, felse figyelnének erre,. megmondanának,mit okoskodik itt,.. de am te ha úgy,akkor megtudnád csinalni? Léciiii,plííízzz .. jólenne ha horpadna minden, aminek csak nekimész,. pl.korlát,. fal,az pedig omlana széjel,akor a lökhárítóm leesne ha karamboloznék,vagy pedig megreped az üveg ésa lámpa a kamionon,és ugyszint az autón is,. és felgyúrődne a kasztni, meg ijen dolgok,. és törmelékek maradnának az uton, ez szerintem nagyon zsír lenne,és mindenkinek tetszene,. de főleg nekem,mer pont ezt hiányolom,az eredetiből,.. naa,léciiiii
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #70339072 #4945 üzenetére
hát jah,. de azér ha megesik pár koccanás,valami jólenne ha törne,.de sajnos,akkor mégsem,. na mind1. ám Steven, kiprobaltam a mododat, és nagyon zsir, Kassa és Banská Bystrica közt kb. 40 km-n keresztül mentem 130al,. . egy ideig anyian jöttek szembe,hogy muszaj voltam legálisan jobbrol mellőzni,. és pont anyi hej volt az autó mellet,és az út szélénél lévő utjelző közt, hogy éppen elfértem köztük nagyon király,. gratula a mododhoz és köszii még1x
-
törölt tag
upsz,. és bocsi a sok smiléért az ezelőtti h.sz-emben
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
húú,ahogy olvasom televan pár hibával az 1.9-es patch [link] pl. nemtud felkapcsolni pótot, és akkoris balesetet ir ki,mikor gyakorlatilag nemis csinaltal semmit,nem mentél neki semminek,és senkinek,. az igen.
-
törölt tag
mármint a magyar térkép? igen,jó,.. és ojan jó,hogy csinaltam egy uj profilt,és ugy tudtam beteeni a magyar mapot,. edig minden okés is volt,. átmentem szépn az oktató részt,csepelbe kellett mennem,. és megis volt,beértem a célba,. aztan kiválasztottam egy gyors fuvar közül egyet,. de már nemtudom,hogy hova kellett mennem,. és épphogy elindultam,fordultam volna ki a kapun, és lám,. lefagyott az egész játék,. kikelllett kényszeritenem a pc kikapcsolását,. mer sehogysem tudtam kimenni a játékból. és MEGJEGYZEM: Csak a térkép modot tettem be, a többit nemvolt beaktivalva,alkalmazva,.. és a végén ugy lefagyott ahogy fentebb leirtam. Nos erre valaki valami magyarázatot?
-
törölt tag
Sziasztok. Valaki megtudna erről mondani valamit,hogy milyen mod ez : Truck S.T.M. scs . egy modban volt benne több,amit leszedtem,és gondoltam eztis akkor beleteszem,de nemtudom mire van ez,vagy miez, mer semminsem látok változást, se kamionon,se semminek sehol,semelyik részén,vagy lehet felesleges ez bele az ETS 2-be?. Valaki,valami tipp,,vagy valami hasonló
-
törölt tag
Sziasztok ! Ezt skubizzátok meg : [link] kijött az 1.9.22 -es verzió,demég nemtölthető le. Nagyon kivancsi vagyokk,hogy miben lesz másabb,vagy jobb, De szerintem a Brutal akkoris jobb marad,/ lesz,mert az élethűbb.
-
törölt tag
válasz #70339072 #5133 üzenetére
Nemkis munka van ebben,ahogy elsőnek gondoltam. Dehát az igaz is,hogy ennyi dolgot átcsinalni benne,átirni,az nemkevés idő,. hanem, pár hónap,. és látom megvan az eredménye,. hiszen élethűbb. élénkebbek,a szinek, a textúrák,és minden egyéb jármúvek hangja más.vagyis megközeliti a valóságot. És ami a legfontosabb, sokaknak bejön eza BRUTAL és tetszik is,. Ahogy főleg nekemis tetszik,eza jól kidolgozott grafika, textúrák,és minden egyéb jármú hang is. Úgyhogy Gratulálok,hozzá,mindenkinek,aki ebben az átdolgozásban benne volt,és segitett(ek) neked,és mindenki egymásnak,. Ugyhogy még1x Gratulálok hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #5141 üzenetére
ezt rendesen is lehet telepiteni?
-
törölt tag
Srácok ! Valaki megtalálta a DLC-ket azta 3at? mer én nem,nemllátom sehol,. se a játékba bent,és sehol másütt.
-
törölt tag
jajjj, fene valaki helppppppppppp,plíííízzzzz. kitöröltem a ets 1.8.2.5.ös verzit,. mer gondoltam,öszeolvad az új vele. és most meg kéri a kódot,. és edig amiket találtam,probáltam,egyik se jó
-
törölt tag
Sziasztok. Léci valaki megtudna mondani,hogy,hogy lehet fotózni ebbe a ETS 2-be? mer a játékba ottvan a fotostudio,. de nemértek hozzá,hogy kell mondjuk gépre lementeni azta bizonyos képet,. és pl,. netre feltenni,. a masik lehetőség ami ottvan,hogy egyenest feltöltöd a world of trucksra,.de én oda nemakarom. ja és kabinbol,hogy kell képet csinalni? Léci valaki segitene?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest