Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
CD galaxis jó árban adja. Vagy az SCS honlapja és kártyával megveszed. Én így csináltam.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Mentések mennek, de nincs benne lámpa javítás. Nekem ugyan úgy lassul. Pedig a scania játékban nincs bajom vele.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Én nem vettem észre semmit. Bár ami hibát javítanak vele, azokkal én nem találkoztam.
(#81) EczkE:Ha lenne még egy track ir 5-öt ki sem mozdulnál előle. Én is így tettem 4 napig.
(#82) jozsi252: Igen,mert így magad tudod eldönteni mikre fejlesztesz meg miket viszel. Meg milyen kamionnal.
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Milka 78 #106 üzenetére
Olyan nekem is volt, elég oda egy fizikai mód is. Az egyik hsz-ben linkeltem is.
Ja, a pótnak semmi baja nem lett, pedig pereceltem egy nagyot, ha meg vigyázok a pótra kapok 9%-os sérülést rá. Ki érti ezt.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Milka 78 #108 üzenetére
Hát na, jó a fizika.
(#109) macy:Az szép! A flotta nem csúnya. Mondjuk nekem only Scania lesz a flottám. Vagyis már 3 van.
-
macy
addikt
válasz Milka 78 #193 üzenetére
Restacar.hu De regelni kell a letöltéshez.
Sub-ZeRo : elég sok mod van.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Milka 78 #270 üzenetére
Nekem már 5 emberkém van mindegyiknek egy 620-as scánia. Dolgozgatnak. Bár arra is oda kell figyelni, hogy milyen fuvarokat vállaljanak, vagy fejlődjenek. Törékeny, just in time stb. Nekem is szoktak üresen mászkálni, de már 5000 e fuvarokat is csinálgatnak.
-
nagyúr
válasz Milka 78 #272 üzenetére
Abba nem, azt a gép dönti el. Én még ilyennel nem találkoztam.
-
nagyúr
válasz Milka 78 #310 üzenetére
Ez igazi. A Scania-nak egy limitált szériás változata, ami csak 100 példányban készült el és ebből 1 itt van a mi hazánkban. Bőr belső, 730-as V8-as motor, topline fülke stb.
(#313) Milka 78: Akkor én kimaradok mert G25 + Track ir5. :/
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Milka 78 #313 üzenetére
DFGT-nél rosszabbat ne vegyél semmiképpen se. Mert megfogod bánni, de nagyon. Ezek az olcsó Trust, Genius kormányok és társai felejtősek. Nekem volt már Momo - DFGT - meg most G27 van.
Ha mindenképp olcsóbbat akarsz venni akkor 10k környékén Momo-t vegyél.
iPhone 13 Pro Max
-
-
nagyúr
válasz Milka 78 #333 üzenetére
Hát a momo-ra szokták írni, annó még RBR-t nyomtam keményen, hogy a pedal a gyenge lánczem.
Amúgy nem használom a Loginak a game programját, nekem ki van kapcsolva. Csak eszközöknél belövöm és kész is. Most már win8 alatt vagyok és nekem játékban ki kell lőnöm a force-t mert nem jó. Ha a G25-nél hagyom bekapcsolva de a játékból kiszedem úgy jó."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
nagyúr
válasz Milka 78 #342 üzenetére
Azért olvasgattam a hsz-ket ott és azért jó néhány modal vigyázni kell, mert eléggé benyúl a játékba. Szóval a kommenteket olvassátok el hozzá, miket írnak!
-
anatre1
tag
válasz Milka 78 #342 üzenetére
A Restacaros regről tudok/unk. Engem és FET-MEN kollégát a 750le-rős Daf érdekelne, mert mindketten érdeklődünk a Daf-ok iránt, csak (szvsz) elég gyengus motorokkal szerelték.
Ha neked sikerült megcsinálni akkor leírhatnád, hogy hogyan vagy feltölthetés valahova a módosított vagy új fájlokatVagy a 750-es motor ebben a pakkban van?
[ Szerkesztve ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát"-Bog \\\ /tele/kommunikáció minden mennyiségben
-
- = Zk = -
félisten
válasz Milka 78 #382 üzenetére
mint vmi kamion-versenyes megoldásnekem sima narancsárnyalatú és konyec. semmi extra xD
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Milka 78 #385 üzenetére
nekem ha megvan a 90 akkor már örülök neki xD
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Milka 78 #410 üzenetére
úú, ez csinos darab... tény
de ha már "csőrős" akkor csakis amerikai" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Vakegérke
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz Milka 78 #446 üzenetére
bányába még nem voltam
nálam a 12-es van. most én is áttértem az automatára. max előre-hátra nehézkes, mert.. váltani kell
megnézem ezt a váltó mod-ot. sok kamionos játékkal toltam már, és az a meglátásom, hogy ide, ehhez a mocihoz nem jó a 12es váltó. csakis billre, és nálam értendő
miféle speed limit mod? sose hallottam
apropó, ez a dupla hátsó hajtás mire jó? azon kívül, hogy csökken az üzemanyagtartály befogadólépessége?!
-
nagyúr
válasz Milka 78 #455 üzenetére
Alapból sem tilt a játék 90-nél, mert én tudok 100+-al is menni egy 730-as scániával. Igaz ki kell jól húzatni, de megy annyit. Csak az 550e-s büntetés a fájó.
-
nagyúr
válasz Milka 78 #457 üzenetére
Érdekes, én a 730-as fenevaddal vígan elérem. Nem tudom akkor mivan.
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #519 üzenetére
Ahogy a NET-en elnézem, a GT-ről lecsatolható a váltógomb. A Pro-nál is elmondható ez?
Nincs rá szükségem.
Ami viszont pontosabb: a combjaimra támasztva is használhatóak?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
nagyúr
-
macy
addikt
válasz Milka 78 #595 üzenetére
A kis beakadások valószínűleg akkor történnek mikor betölti az AI-kat. Épp valamelyik nap néztem hogy töltöget a játék. Elég durva. Megálltam az autópályán, külső nézetre váltottam és néztem az utat. Jött pár autó szembe, gyorsan elfogytak. Bebújtam a kamion mögé, hogy ne látszódjon az út, kikukucskáltam és máris jött egy csomó autó. Sőt az én sávomban nem jött el mellettem senki de jóval előrébb ott is megjelent az ai és mentek szépen tovább. Ha úgy állítod be a nézetet, hogy pl. egy oszlop takarja az út egy részét, látni ahogy "születnek" az autók.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Milka 78 #595 üzenetére
Nem kell nyomnom mert nekem alapból is tudnak 2 keréken menni. Némelyik nyomja mint paja a ludat.
(#596) Vakegérke: Azok a minimumon vannak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest