Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz #70339072 #12695 üzenetére
Elméletben az 1.17-ben low end pc -sek is örülni fognak. De ezt majd meglátjuk.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #70339072 #12693 üzenetére
ó,. köszi,. akkor semmire se mentem vele, mert nemvolt semmi változás,. és asszem muszaj uj gépet, min. 3.50ghz-st felhajtanom, kb. 3 hónapon belül,. mer ahogy amilyen beálitásokkal eltudtam menni,. most az katasztrófa, városba 7 fps körül mozog,. valamit igen elcseszhettek vele ezalatt a 2 hónap alatt,ahogy elnézem. Nade majd az új gép,az megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Dananto
tag
válasz KaiotEch #12691 üzenetére
én nem vitázok, az első mondatomba leírtam, hogy nem kötekedek, csak kiváncsiság.
van neked is igazad abban, amit írtál, csak tudod sokunknak pont a hasonló önjelölt zsenikből van úgymond elegünk (most nem csaksimángabiról beszélek), hogy kb minden 100 modból, ha 1 működőképes.
és azért valld be, egy játékba belenyúlni tudatlanul, több, mint hülyeség.EDIT: és még egyszer mondom, nem vitázok, nekem a válasz stílusa nem tetszett, holott direkt leírtam, nem kötekszem, csak érdeklődök.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
nagyúr
válasz Dananto #12690 üzenetére
Nem akarok beszállni a vitába, de csak így fejlődik az ember, vagy tud meg újat, hogy kipróbálja, Ő megkérdezte, ha nem kap választ, akkor átírja 0-ra és kiteszteli. Én nem gondolnám, hogy ez a "profik"-ra kell hagyni, mert nagyon nincs mit elrontani. Ha nem jó, akkor visszaírja, ez nem orvostudomány...
[ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
válasz #10234880 #12689 üzenetére
ritka értelmes egy példány vagy te... ha, én nem értek valamihez, amit nagyon el tudok rontani, ráadásul olyan dolgot, ami inkább profiknak van, akkor nem is piszkálom... azaz, hogy még te is értsd, nem nyúlok hozzá, hanem meghagyom a hozzáértőknek...
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
törölt tag
válasz Dananto #12688 üzenetére
azér mer tudni akarom mit csinal,vagy mit nemcsinal. Mér, ha te sem tudsz valamit mire van,és hogy,akkor te nemkérded meg? Dehogynem, ugyhogy erről ennyit.
És akkor ennyi erővel én is megirhatnám neked,hogy te is mér akarsz belenyulni,ha nemértel hozza? Na.[ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
válasz #10234880 #12687 üzenetére
Tényleg nem kötekedek, csak szimpla kíváncsiság, hogy miért kell belenyúlni abba, amihez nem ért valaki?
-
törölt tag
a config.cfg fájlba lent látok olyat,hogy uset r_vsync "1" az micsoda,mit jelent? és ha azt átálitom 0-ra akkor mi történik? jólesz,jobblesz ,? nemfog megakadozni?
-
nagyúr
válasz Chris0321 #12684 üzenetére
Kb. 40%-os a találat vele. Az biztos, hogy nem mindig ott lesznek ezek a pótok, ahol vagy, de ha gyors fuvart szeretnél csinálni, ott kb. minden 2-3 lapon bent van egy dlc-s pót. Ami nem rossz.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Chris0321
addikt
válasz Sub-ZeRo #12680 üzenetére
Értem. Azt meg tudnád mondani, hogy milyen gyakran találkozol ilyen fuvarral? Tudom nem drága, kb. 1500 ft de ha szökő évente egyszer kapnék ilyen fuvart akkor nem igazán éri meg megvenni és inkább a térképbővítős DLC-re költöm a pénzem mert az 1000%, hogy mindig ott lesz és annyiszor használom amennyiszer akarom.
-
nagyúr
válasz #10234880 #12681 üzenetére
1.16.3 a legújabb ami van egyelőre. Talán ezen a héten, vagy a jövőhéten jöhet valami béta patch szerűség.
"We expect 1.17 public Steam beta will see the light of day next week, fingers crossed that the coders fix all the problems by then."
Lehet akkor az MP4-es traktor is benne lesz remélhetőleg. A dlc még nem jön, az majd jövőhónap 7-én. Gondolom 10 eurós áron.
-
törölt tag
Sziasztok. Érdeklődnék,hogy hanyas verzinél van most az ETS , és mi újak kerültek bele 2 hónap alatt? Pl. kamion, vagy bármi más érdekesség? Finomitottak azóta rajta? gondolok itt a játszhatóságra. Ja és pár napja olvastam,hogy kijön,kijött a public beta 1.17 steamen, de eddig akarhányszor ránéztem, csak mindig public beta 1.16 van ott, vagy azér,mert nincs feltelepitve? Ha fel lesz,csak akkor ugrik át public 1.17 betára?
Na és a Brutal? Ettől újabb tesztverzi nincs? Na és a TSM ? ettől sincs ujabb? Működik a jelen verzioval?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Chris0321 #12678 üzenetére
Nem tudod meghatározni, hogy többet, vagy kevesebbet kapsz értük, mert számít, hogy hanyas szinten vagy, milyen besorolásban van a pót( időre kell vinni, törékeny) meg számít az út hosszától. Mg attól is mennyire töröd össze a pótot.
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Chris0321
addikt
Szevasztok.
High Power Cargo Pack-al kapcsolatban lenne kérdésem, rákerestem a fórumon de nem találtam rá választ. Azt szeretném tudni, hogy ezekért a fuvarokért több pénzt lehet-e kapni vagy ugyan annyit mint a többért és mennyi esély van rá, hogy ilyen fuvart tudjak felvenni?
-
Gigi01
őstag
válasz - = Zk = - #12673 üzenetére
Nem találom,mindegy azért köszi.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Gigi01 #12651 üzenetére
őőő...
hát vissza kéne keresni a keresőben" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
flymi
addikt
válasz ledgeri #12671 üzenetére
Gyors mentéshez a Scroll Lock van beállítva. Ha megnyomom, akkor ment és az lesz az utolsó. Olyankor is szokott picit laggolni, pontosabban egy negyed pillanatra megáll a kép. De gyors mentésen kívül is vannak ilyen jelenségek.
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
ledgeri
nagyúr
Még átállítás nélkül rendelj billentyűt a gyorsmentéshez és nyomd meg, hogy akad-e (fog) Vagy még egyszerűbb: használd ahogy szoktad, és ha akad, akkor néz meg a betölthető mentéseknél, hogy akkori-e az utolsó...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Ha 100%-ig biztos akarsz lenni, akkor engedélyezed a konzolt, és a röcc után megnézed az volt-e (vagy maradsz 99%-on )
-
flymi
addikt
Erre tudna valaki megoldást? Köszi előre is!
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
dokee78
félisten
Na ezt dobja multira.Hopp közben telepítettem a Multit újra és megy.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
A multi egy másik időzóna, sőt ha úgy tetszik másik dimenzió...
A fentit úgy értem, hogy a szerók a saját idejüket szinkronizáltatják a játékosok gépére. Az ezerórás eltérések is ebből akadnak nálam is előfordult, hogy (oda-vissza) single-ben vettem fel egy fuvart, majd beléptem multiba, és 7000-val korábban voltam.... Ezen nem kelleme meglepődni, csak számolni kell vele...
A héten vettem egy garázst S-ben majd vettem egyet M-ban, 4000 órával korábban, és a S-ben vett garázs heti bevételénél nem növekszik egy mutató de csak egy helyen.... mindegy...
-
tatabike
őstag
Ezt nem lehet számon kérni rajtuk, mivel a multit nem veszed meg, az csak egy folyamatosan foltozgatott, akut béta verziós teszt, ha úgy tetszik a két szép szemünkért működtetik, és sem Téged, sem Őket nem kötelezi semmire. Ha holnap kihúznák a szerverek kábeleit, mert megunták, egy rossz szavunk sem lehetne.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Sleek
senior tag
-
-
Sleek
senior tag
válasz dredbiro #12656 üzenetére
Érdekeset produkál. Pl hosszabb úton kb 1000km. Megyek folyamatosan egyszer csak a hétfőről átvált csütörtökre. Azt már el is késett a fuvar
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Sleek
senior tag
Én értem hogy javítani akarnak a multin de az elkésett fuvarokból fatel error lett ismét . Szinte 5 percenként l Ha az ember vesz egy játékot akkor működjön már
[ Szerkesztve ]
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
nagyúr
válasz - = Zk = - #12650 üzenetére
Nekem kell a rezgés. Valahogy átadja az út egyenetlenségeit. Ha nincs, az olyan mintha légpárnással mennél. De persze ki hogyan szereti.
[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
válasz - = Zk = - #12650 üzenetére
És ezt a beállítást is elkérhetjük?
-
- = Zk = -
félisten
válasz KaiotEch #12639 üzenetére
én Sub-ét használom. picit módosítva... semmi rezgés, meg erőlködés.... halál finoman lehet vele menni
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
dredbiro
senior tag
válasz dokee78 #12648 üzenetére
nem hallottam erről a 64 bites dologról,igaz nálam is 64bites win 7 van fent.jó lenne pontosan tudni a hiba üzenetet,mert abbol elvileg sok mindenre rá tudnál jönni,ha nem talál valamit az indításhoz vagy ha hiányzik neki valami,stb próbáld meg totál legyalulni a gépről (mentéseket vedd ki) majd ujra feltelepiteni, hátha
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
nagyúr
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #12642 üzenetére
A Red Miszterz-en erről papoltam a srácoknak, hogy egy játszhatatlan vacak ez az Open RusMap, erre jól leoltottak, hogy azért, mert nekem nem tetszik, még nem kell fikázni. Mondom nekem tetszene, ha lehetne játszani, de nem lehet. Kifagy, lefagy, megfagy, meg a tökömnek van kedve 500km-en keresztül a térdig érő hóban 40-nel menni úgy, hogy azt sem látom, hol az út...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #12642 üzenetére
South Korea Offroad Map v1.2 <--- ezt nézegettem én is már, de valami hihetetlen gagyi lett az egész, ugye a videóban is látni, hogy hiába nyúlik be a hegy az útra, vagy bármi más, az autók kajak átmennek rajta, csak egyedül te nem tudsz
kár, hogy a csávó, aki csinálja, nem sok ötletet rak bele, hanem pár dolgot ismételget, legalábbis a videó szerint.
minden más nap nálam is megvan és eddig mapok terén így elégedett is vagyok, hasonlókat keresek még, de majdnem mind különálló sajna.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Milka 78
nagyúr
válasz Dananto #12641 üzenetére
Egy kalap sz@r az egész.Kamion kereskedőnél,szerviznél kifagy,függetlenül a játék verziójától,milyen vontatmánnyal,kamionnal,gyors fuvar/vállalkozói,stbstbstb...Teszteltem 1.16.2s/1.16.3 Going East DLC+TSM 5.4+Rus Map 1.4.8+RO Map+Balti Map.Ezek szépen mennek együtt és erre még rádobtam a South Korea Offroad Map v1.2 kiegészítést ami szintén megy (mondjuk még tesztelgetem).Ellenben ez az Open izé még a játékomat is taccsra vágta,de ahogy olvasom ne egyedi eset.
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #12640 üzenetére
pont erről a mapról kérdeztem nem sokkal feljebb, hogy milyen, azt hiszem, akkor ezt nem töltöm le.
-
Milka 78
nagyúr
Jó ez az Open Rus Map...már aki szét akarja fagyasztani a gépét,mert minden kamion kereskedőnél kifagy
-
nagyúr
Üdv. Nálatok mennyire erős a FFB? Most vettem egy G25-öt, és annyira nem érzem, hogy rázna vagy bármi ilyesmi lenne. Köszi!
-
dredbiro
senior tag
ha van kedve valakinek multiban tolni egy kicsit, nyugodtan felvehet steam: andor1987hun
múltkor nem semmi konvojt láttam a törököktől,kb 60 kamionnal vonatoztak volt is lagg keményen
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
tatabike
őstag
válasz - = Zk = - #12634 üzenetére
Az a lényeg, hogy "lesben" kell állni, és mikor a szembejövő fizet, felnyílik neki a kapu, kövér gázzal 40+ tonnával frankón vissza lehet tolni a nyitott sorompón és Te is átjutsz...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Vakegérke #12632 üzenetére
ejj, ezt nem próbáltam... namajd...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
Dananto
tag
válasz Vakegérke #12628 üzenetére
őszintén szólva nem figyeltem, de azt vettem észre, hogy ha viszonylag nagy sebességgel érkezem, akkor mindig fal van, de ha kb 30- cal, akkor semmi gond.
-
Dananto
tag
válasz Sub-ZeRo #12626 üzenetére
nálam is most hatalmasakat akad a játék, de imádom, amikor kanyarban csinálja előzésnél
illetve még egy bosszantó dolog, ez most történt meg velem megint sokadjára, hogy a vasúti átjárónál ugye fent a sorompó, rányomok a gázra, hogy haladjak, erre belefutok egy láthatatlan falba, jön a nagy károsodás, most épp 11%, majd pár másodpercre rá zárja le a sorompót...Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
nagyúr
válasz Dananto #12625 üzenetére
Nekem az 1.14 óta akkorát akad (ment a játék) hogy ha kuplungolok akkor hiába van sebességben, üresbe érzékeli a játék..
-
Dananto
tag
3 hétig nem játszottam egy percet sem, tegnap este ültem le ismét a kormány elé, előtte a steam frissitette a játékot és hát nagyon nem vagyok elégedett.
akadozik sokszor és nagyokat, pedig előtte jóformán egy röccenés sem volt.
stewen motorját, ha kiválasztom, amikor elérem a 15. szintet, nem is működik nálam, mert, ha kiválasztom, akkor nincs eleje a kamionnak, illetve ki is dob a játékból.ez az orosz open space map működik nálatok rendesen, érdemes letölteni ?
-
nagyúr
-
tatabike
őstag
válasz ledgeri #12621 üzenetére
A Youtube kicsit le van maradva (301+ megtekintés, és 1200+ like...
Csak nekem tűnt fel, hogy a trailer is kicsit akadozik...? A feeling meglesz, az biztos...
-
ledgeri
nagyúr
-
tatabike
őstag
válasz újraregelt #12614 üzenetére
A mod-okkal nagyon jól testre szabható a játék. Van olyan mod is, ami megváltoztatja a gazdasági feltételeket, és olyan kemény anyagi helyzetet teremt, hogy még a tankolást is 2x meggondolod, és nem fog adni egy fuvarért annyit, hogy 5-6 kanyar után vegyél egy vontatót...
-
nagyúr
válasz Gigi01 #12618 üzenetére
Nem. Egy 24-es full hd-vel nyomom. Igaz, 75%-os rendereléssel, mert a vga gyenge. De egész jó a játék.
-
Gigi01
őstag
válasz Sub-ZeRo #12617 üzenetére
Te nem 3 monitorral tolod?Gondolkozom én is az olcsóbb,freetrack megoldásban.
Nekem többmonitoros módban,az oldalsó 2 monitoron megnyúlik a kép,pedig láttam videón,ahol nincs ez a jelenség.Ez valami móddal megoldható ezek szerint?
De lehet marad az egy monitor+freetrack,mert a gépemen akadozgat azért 3-al. -
nagyúr
válasz újraregelt #12611 üzenetére
Játszál vele G25-el, egy 24-es full hd monitorral meg Track ir-rel és megváltozik a véleményed. Én ezekkel a kiegészítőkkel játszom és hosszú idő óta ez a játék köt le... Csak azért, mert így, élethűbb, mint ha csak billentyűzettel meg egérrel játszol.
[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
Üdv!
A végigszenvedés már alapból rossz, ez nem egy rossz házasság, ezt élvezni kell...
Valóban szimulátorként adják el, ez nagyrészt igaz, de tökéletes szimulátor semmilyen más műfajban nincsen, miért pont ez legyen a kivétel?
A kezdetektől rengeteg hibát javítottak már ki, de a játékmenetre kis figyelmet fordítottak, ebben igazad van. A csicsázásokat remekül lehet a modokkal elintézni, de a játékmenetet csak a gyártó tudja befolyásolni, illetve szimulációs szempontból helyesen kiadni.
Igaz rétegjáték, de anyagi megfontolásból igyekeztek széles rétegnek megfelelni, ez nagyon látszik a játékon és így kell elfogadni, ez nem egy kamionos oktatóprogram! -
ooszi
senior tag
Szerintem mindenki egyet ért veled, ez nem vitás amit itt felsorolsz, így kell elfogadni, de szerintem játszható a játék, és ha egy kis életet akarsz vinni a játékba, ott vannak a MOD-ok.
BY ooszi
-
újraregelt
tag
Hát nem igazán. A demoból pár óra alatt nem vettem észre, hogy nem az, aminek mondja magát.
Megvettem, végigszenvedtem, de mostanra semmi érdekeset nem találok benne.
Egyik legbosszantóbb rész benne, hogy bármi történik az autóval, az motorhiba. Akkor is, ha a szerviz menüben a sebváltó és a motor 2-3%-os, a futómű/alváz meg 50%-on van. -
ooszi
senior tag
válasz újraregelt #12609 üzenetére
Szerintem ez a játék nem a te játékod, én megoldottam ezt a problémát egyszerűen, nincs sofőröm vagyis alkalmazottam, ennyi.
Mindenre én brácsázom össze a lóvét.BY ooszi
-
nagyúr
válasz újraregelt #12609 üzenetére
Úgy csinálod, mintha minden játék tökéltes lenne és csak ebben van hiba...
-
újraregelt
tag
válasz ledgeri #12608 üzenetére
Miért? Lehet, hogy csak én nem érzékelem a változást, de úgy tűnik, tökmindegy, milyen kerék van az autón, sem a sebességen, sem a stabilitáson nem változtat. Puszta dekoráció. Akkor meg nem tökmindegy?
Egyébként egyetértek az egyik hozzászólóval: ahelyett, hogy ilyesmire pazarolják az energiát, inkább csinálhatnának valami értelmesebb fejlesztést is. Például a stratégiai részt bővíthetnék, mert ha az embernek van pár garázsa és 8-10 sofőrje, akkor akár dolgozni sem kell, csak utazgatni a garázsok közt, mégis irreálisan magas összegeket lehet bezsebelni...
Szimulátornak sem igazán nevezhető, de ezt ugye korábban részleteztem... (tegnap játszottam vele öt percet, egy munkagépet szállítottam, átmentem vele egy személyautón úgy, hogy utána háromszor megpördültem a hossztengelyem körül, aztán mintha mi sem történt volna, mentünk tovább. -
ledgeri
nagyúr
-
tatabike
őstag
válasz villámló #12606 üzenetére
Új profillal kezdted a Magyar Map-ot? Ha igen, akkor a régi profilt töltsd be, ami az alap térképpel fut. Ha nem, akkor ki kell kapcsolnod a mod-ot.
-
villámló
csendes tag
Üdv! Ismét lenne egy kérdésem : a magyar mod feltelepítése után hogyan "jutok" vissza az eredeti európai térképre? A két térkép nem használható együtt?
-
ledgeri
nagyúr
Köszi mindenkinek!
-
tatabike
őstag
-
újraregelt
tag
válasz ledgeri #12598 üzenetére
Nekem úgy tűnt, nincs jelentősége, hogy milyen kamion van alattuk, nem láttam érdemi eltérést az alap és a max. kiépítésű autókkal felvett sofőrök teljesítménye közt. Mi több, azt sem vettem észre, hogy a felvett sofőrök kezdeti képzettsége sokat jelentene.
Az első öt-hat sofőrt hosszú utakra állítom be, így elég hamar kezdenek elfogadható nyereséget termelni.
Egyébként ez is egy olyan téma ami... szóval nem nyerte el a tetszésemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest