Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz Milka 78 #15994 üzenetére
Hozzáteszem van baj a térképpel,mert a városba a házak falából jönnek elő az autók,de látok benne fantáziát.
Természetesen 6 map megy együtt,IndoMap,ROCMap,EAA,TSM,RusMap,Balti sorrendbe.
Az IndoMap-en hasonló nyalánkságokkal lehet találkozni,az egész pofás térképdarky@ : Modmappádat ki kéne pucolni,mert a Brutál semmivel sem akad össze,de a térképek,kamion modok,régi mentések igen
A Brutal meg az Indo végképpen nem akad össze,nálam flotul megy.Fél Indonéziát bejártam nálam semmi fagyi nem volt.[ Szerkesztve ]
-
Beerdrinker
tag
Második teszt: Legújabb Brutal, Scania 360, Stewen féle 70t pót.
- 4x2 rendesen húzza
- 6x2 nem kanyarodik
- 6x2/4 rendesen húzza
- 6x2 hátsó, nem kanyarodik, hátsó tengelyt felhúzva felemeli az elejét
- 6x2/4 középső, rendesen húzza
- 6x4 nem kanyarodik.
Nálam jelenleg ez a helyzet. Már ha ez érdekel valakit..."Where is Jessica Hyde?"
-
rocket
nagyúr
válasz #70339072 #15992 üzenetére
Nem tudom akkor, de az biztos, hogy nalam a Brutal az elso a mod listaban, es siman elhuztam a 75 tonnas SS-27 Sickle B rakomanyt
Linket kernek az uj Brutalhoz, szepek a felnik
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Beerdrinker
tag
Gyors teszt eredmény: Legújabb Brutal, Scania 440, Stewen féle 60t pót.
- Legdrágább dupla hátsó tengelyes nem kanyarodik semerre. Csak egyenesen megy, hiába van elforgatva az első kerék teljesen.
- Alap, egy hátsó tengellyel simán elhúzza a rakományt..."Where is Jessica Hyde?"
-
Milka 78
nagyúr
ROC (Taiwna) Map skacok?Félek,hogy beleér az IndMap-be.
-
Milka 78
nagyúr
válasz #70339072 #15992 üzenetére
Nem azt te vetetted el Én mondtam,hogy oda is átmeneti megoldás kéne.
2 tengely semmi.3 tengely belenyúl.Ezen belül is lehet móklni,hogy mely 3 tengely mit bír.Már leszedtem az új verziót Csak most bolondozik a gépem azaz kernel hiszti van.Most adtam feszt a cpu-nak,memóriának,vga-nak és majd kiderül,de ezt bonyolítja,hogy a hibából kifolyólag dobtam egy mod biost is a karira,persze egy új Béta Drivert és ezen kívül akár táphiba is lehet,úgyhogy van baj rendesen
Ezen felül szívok a Volvo slott átírásokkal.Hiába írom át feszt az 5-ösre rakja magát és ezzel már volt korábban is bajom Persze a Volvon kívül siker az összes
-
törölt tag
válasz rocket #15990 üzenetére
Nos a kérdésre a válasz ugyan az.
vettem egy scania streamline-t 440-es mocival és a legerősebb tengellyel!Kicsi optikai tuning is belefért még jól is nézett ki.
Rakomány kiválasz 80 tonna ez volt a legelső ha 70 lett volna akkor az mert tökmindegy, a végeredmény ugyan ez...
beáll felcsatol a pót és akar kanyarodni és mitörténik? megy egyenesen előre hiába néz jobbra a nézőpont ugyebár...
és ennyi...
csak a brutál volt bent. a mostani...
eszembe jutott volt egy próbálkozás amikor a gyáriakat alkalmassá tettem arra hogy nagyot is vontathassanak de azt elvetettük ugyebár...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz rocket #15988 üzenetére
csak arra hogy 70 - 80 tonnánál egy daf, mercédes, vagy scania is ha elindulsz előre pl és alászeded mert ki kell fordulni a telephelyről, megy tovább egyenesen a gyárilag berakott legdrágább és legerősebb tengelyekkel is.
persze erre is vannak modok, bele is néztem párba, de a legtöbbet rosszúl paraméterezett kiserletezgetéssel rakták csak össze,,, 2 tengely, 3 tengely 4 tengely, 100 tengely azt bakfitty az is.
nem mondom lehet 1-2 jól megírt is mert mindet nem próbáltam ki ugyebár,, de ha megnézed hogy a brutálba lévő amcsik 100 tonnát elhúznak (de lehet akár 120-at is) kormányzási problémák nélkül akármelyik!!! tengellyel a sima 2 kerekessel is, akkor ez nyílvánvalóvá teszi hogy ezek elhúzása nem tengelyszám függő, hanem jó, vagy rossz paraméterezésé.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15985 üzenetére
akkor szedd le és próbáld ki...
az ide feltöltött képek azért sem mérvadóak mert a töltéskor lekonvertálódnak pár k-ra és elveszik egy csomó információ.
még van idő kitalálni a korlátokkal merre hogyan de a puding próbája az evés tehát ne képek alapján hanem próba alapján emeljük vagy csökkentsük a fényeit.a másik jó hír, az általam használt pete felmatricázásának a kulcs file-ja pont a brutál gyükerében lévő templ.dds
ez alapján (mert ez pont a 389-é) bárki olyan skint gyárt rá amilyet akar.
-
Milka 78
nagyúr
válasz #70339072 #15971 üzenetére
Ha egy javaslatot elfogadsz...Én imádtam a világító korlátokat,baromi látványos volt.Persze az nem reális,hogy 500 méterrel arrébb a kamion melletti kanyarban is (ahol a kamion világítása be sem világított)szórta a fényt,de most szerintem annyira sem tükröződnek mint az életben.Köztes megoldás.Ha a legalsóbb képet veszem példaként amin a bal első bója még világít,de a jobbos már nem.Szerintem minimum a jobb elsőnek is világítani kellene,de lehet a bal másodiknak is.
Ez durván 50%-os távolság emelést kéne jelentenie,de a 100% sem lenne rossz.Ez még mindig jóval kevesebb mint az eddigi felállás.Reális vagy sem,de a világító korlátok nagyon sok ember kedvence amit vétek így kigyomlálni,max mérsékelni kellene. -
petrusz82
aktív tag
Pár napja 50, 70, 100 tonnás pótokat vontatgatok, nagyon tetszik. Egyébként mióta van jelen a játékban ez a súlyú rakomány. Ez Brutalos kiegészítés, vagy TSM mapos, vagy esetleg az Scs tette bele valamelyik frissítésnél.
Már pár hónapja nem követtem a fórumot, ezért elnézést a kérdésért ha volt róla szó valamikor. -
Milka 78
nagyúr
válasz #70339072 #15962 üzenetére
A verzió az utolsó előtti.Csak a csőrös Peterrel van gond.Olyan mintha más lenne a kaszni az általad integrált és a friss 1.8-as Peternél.Dobok majd fel képet,de mint mondtam a külső mod-okkal van a frixi.Lehet az a gond,hogy te(talán) az 1.4-et használtad.
EZT dobd fel és látod a problémát.Jól gondolom,hogy template probléma?
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz ->Raizen<- #15972 üzenetére
A promods-ot hagyd ki, nem fér össze a TSM-mel.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
válasz erix31 #15970 üzenetére
A "brutálunk" a jellegét sosem fogja elveszíteni de alapos átalakításon ment át.
Sajnos az 1.21-es éjszaka valahogy lilás horizontot adott és nem vettem észre ez lett most javítva nagyon sok mindennel ami viszont zavaró volt, és szerencsére mivel a motor kezeli a true coloros dds-eket is hát pár dologra bizony ráfért ez a kis tuningolás is.
a javítás remélhetőleg nem az elcseszést jelenti, ugyanis nekem pl már zavaró volt a szalagkorlátok erős fénye kiégette a szemem éjszaka.. most ha igaz olyan lett ha nem nézel oda nem is látod
azért így már mindjárt más nem?
mész nem zavaró, ha látni akarod oldalra nézel és ott van...
a hajnal is régóta idegesített, az is végre olyan amilyennek lennie kell...
én már jó pár napkeltét és napnyugtát megnéztem az életem folyamán nos egyáltalán nem mások sőt ugyan olyan mind a kettő.
a görögben készített fotó sorozatomra ami a napkeltét örökítette meg mások azt mondták nézegetve hogy ez napnyugta...
nos a brutálban mind a kettő a kelte is és nyugrta is mostantól majd 2 féle lehet és lesz is,, és mind a kettő ugyan olyan... nem lesz rossz majd meglátjátok. -
Vakegérke
félisten
válasz ->Raizen<- #15968 üzenetére
Akkor nem tudom. Én TSM map-et használok.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz ->Raizen<- #15964 üzenetére
Próbáld meg a rusmap-o(ka)t előre tenni.
-
->Raizen<-
veterán
Sziasztok megcsináltam a mapokat az új verziós fájlokkal.
eaa v2.8.2
z-promods-def-v195.scs
z-promods-map-v195.scs
z-promods-v195.scs
zzz 01 PolRebuild_def_1.96.scs
zzz 02 PolRebuild_map_1.96.scs
zzz 03 PolRebuild_model_1.96.scs
zzzzfix_for_rusmap_1.4.9_and_poland_rebuilding_1.96.scs
zzzzz_rusmap_ver_1.5_for_ets2_1.18_def.scs
zzzzz_rusmap_ver_1.5_for_ets2_1.18_map.scs
zzzzz_rusmap_ver_1.5_for_ets2_1.18_model.scs
zzzzzz_FIX_RusMap+ProMods+port_connection_1.18.scsA sorrend ez, be is tölt a játék, de a térkép el van csúszva, mit tegyek?
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15960 üzenetére
én nem tom melyik brutállal tolod de az utolsónál csináltam "egy rakat" stewen-es fényezést ami az összes importált csőrősre működik...
Természetesen mindenki olyan skint csinálhat magának hozzájuk amilyet akar hiszen direkt nincs levédve a brutál akár szét is lehet lopkodni.
A skinek megcsinálását ráadásúl tovább is gondolhatja aki akarja, nem véletlen a beemelt 100 tonnás fekete fehér amerikai pót 2 fajta szine sem, ebből is olyat és azt kreál magának mindenki amilyet akar....most az éjszakai szalagkorlátok fényeit bindzsizem kevesebb-több lenne alapon látszik majd de nem veri ki senki szemét...ugyani létező dolgokról beszélgetünk ilyen van láttam a you tubeon "night truck driving" keresésre csak lestem én is.
ha ettől sem fogják jobban fogyasztani fingom sincs mit tegyek ráadásul az éjszaka már tényleg éjszaka lett, esetleg még a youtube-on megnézett aszfalt éjszakai csíkok is lehet fénylenek majd egy kis részen még próbálgatom...
ha kimegy majd mint 1.22 brutál meglássuk lehet egyre többeknek tetszik és a skinek meg a többi hozzá illeszthető dolog csak beindul majd mert annyira azért nem szar, hiába szeretnék hogy az legyen "jó páran" ...
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
Sziasztok a lehető legtöbb játékteret szeretném látni a játékban. Modokkal, sok mappal. Melyek azok a map fájlok amik hajlandóak egyszerre menni? Olvastam itt brazil indonéz, orosz, meg tsm mapról. Ha valaki megosztaná milyen mapokat használ, és milyen betöltési sorrendben megköszönném! 1.20.1-es verzióm van.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Stewen!
Nem lehetséges frissíteni a Brutálban lévő 389-est,gondolok itt a templatesre.Valamibe benyúltak,mert az összes külsős mod fényezés el van nyekkenve.Az 1.8-as verzióra kifeszül,de a "miénkre" nem (géptető,tető,stb).Pl a T800 teljesen jó e téren,rakat fényezés van hozzá és működnek is.
A másik,hogy szerinted lehet a moder népet ösztönözni,hogy csináljanak már egy két faja fényezést a többi kamionunkra?
A Titánra van 2 egész fényezés (terepminta,nehéz szállító) ami baromi kevés.
Pl az Optimuszra készült egy fényezés és ki is írta,hogy Brutál kompatibilis,ilyenből kéne még. -
törölt tag
válasz Vakegérke #15955 üzenetére
az 1.22-es gyári pöcs után fogod rendesen élvezni csak sajnos.
a hibát levideóztam, scs-nél bejelentettem iktatták és sorszámot kapott sorban áll és vár a javításra.
addig sajna ez az élmény akkor bukkan csak elő, ha bemész a menübe fuvar elött és buzerálod a csuszkát...
ha nem akkor sajnos alma -
Vakegérke
félisten
No, felakasztottam egy 80 tonnás ámerikás pótot az ezer lovas Volvómra. Toledóból Indoakárhova vittem, élmény volt. Olyan, mintha egy túlterhelt fékhibás IFA-t vezettem volna. Fékezésnél bólogatott a fülke, az úton néha akkorát ütött fel a futómű, hogy megijedtem. "Öröm" volt nézni, hogy oldalirányban hintázik a pót.
Száguldozás nyista, előzni lehetetlen.Tudom, ráerősíthettem volna a pótkocsi stabilitására. Háromnegyedig húztam a csúszkát, mert félállásban táncolt, de még így sem volt piskóta a mozgása. A fékerőt hagytam úgy, ahogy volt, egyébként is erősített, csak nem maximumon. Ennyi kellett, hogy élvezzem a fuvart.
-
rocket
nagyúr
A Scania R & Streamline Modifications V1.4.1 tudtok 730pacis Scaniat valasztani?
Kommentetknel irjak, hogy alapbol nem jon elo euro 5-6 motor, menteni kell es utana mar ott lesz, de nalam nem jelenik meg akkor se.
-
dokee78
félisten
válasz Beerdrinker #15944 üzenetére
Volt egy real forgalmi mod is hozzá,arról van linked?
-
bajzal
őstag
A magyar map mod melyik verzióval megy? Linket tudnátok adni a mod telepítéséről?
-
törölt tag
válasz Beerdrinker #15938 üzenetére
a képen meg ha jól látom 18 colos gumikat tettél fel de felniből elfelejtetted
ezek összetartoznának
-
törölt tag
válasz Beerdrinker #15938 üzenetére
a no damagenek az elsőnek kell lennie prioritásban...
kéne a game.log.txt tartalma mert nálam nem fagy és nem értem akkor nálad miért teheti... -
Beerdrinker
tag
Stewen: A kamionböngészőben, ha a Western Star-on akarok abroncsot cserélni, olyat fagy a játék, hogy ihaj... A másik dolog, hogy a No Damage patch valamiért nem működik nálam... Törik a gép rendesen. Ennek mi lehet az oka? (Természetesen új profil, csak a Brutal van benne.)
No akkor két képet én is
Tomdriver: Köszi a linket, ezt már használtam korábban, valóban jóféle Csak hát 1.18-hoz van...
"Where is Jessica Hyde?"
-
törölt tag
egységesítettem a dizájnt egy féle lesz de 6 szinben...
talán így jobb...
már megy is fel reggeltől szedhető... -
Tomdriver
őstag
válasz Beerdrinker #15926 üzenetére
Ezzel speciel nem, a legöregebb Pete ez volt a játékhoz, legalábbis én csak ezzel találkoztam. 1.18 alatt használtam, van hozzá sound mod is, nagyon jó!
[link] -
törölt tag
válasz Beerdrinker #15928 üzenetére
lesz vörösben conti meg sárgában is goodyer aszem...
még kicsit átkell dolgozni és szeretném ha maradhatna, mert ez is brutálos attitüd és emeli a munkánk gyümölcsének a "brutál"-nak a megszokott csengését
-
törölt tag
válasz Beerdrinker #15926 üzenetére
-
Beerdrinker
tag
válasz #70339072 #15924 üzenetére
Gyönyörű ez a vas, bár én "félek" tőle... Nagy is, hosszú is, alig látok ki belőle, meg hát megy is mint a veszedelem... (Hajtottam már 180-al 15t almát húzva. Egy élmény volt. A végén nem akarták átvenni a telepen, mert az mondták ők almát vártak, nem cefrét... )
Bár nem nagyon használom az amerikai gépeket, mert a sok krómmal eléggé küzd szegény videókártyám, de néha azért csapok velük egy két kört, már csak a hangjuk miatt is. Szóval jöhet mindenféle tuning.
Ilyen "szépséggel" nem találkozott valaki a játékhoz? Szivesen hajtanám a sok csillogó villogó gép után...
Peterbilt 281. A Párbaj című filmben látható a kicsike...
"Where is Jessica Hyde?"
-
törölt tag
Köszi skacok másoknak a helpet, nem mindig vok,, gép előtt sajna én se...
GARANCIA:
Nos az biztos, hogy erre tudok garanciát vállalni azaz az 1.21-es patch és az 1.21-es brutál együtt hibamentessen megy nagyon úgy néz ki... Ez nem azt jelenti hogy nem lehet benne 1-1 esetleg eddig fel nem fedezett anomália, de nagyon kemény teszten vagyunk túl és úgy nézki valóban hibátlan.
Hogy más modokkal hogyan működik vagy nem működik együtt, azt sajnos nem tudom senkinek sem garantálni de ezek a prioritás játszadozásával kiszürhetőek és megtapasztalhatóak mindenkinek saját használat közben. -
Milka 78
nagyúr
válasz Kisficek #15919 üzenetére
Összes mod ki,új profil,Brutál be és keresd meg a kamion shoppot ami tuti fagy.Ha nem fagy mentés a shop előtt és egyenként mehetnek a modok.Jellemzően az OpenSpace csinált nálam ilyet,vagy valamely térkép mod.
Ha viszont ez sem segít akkor mehet a legyalulás.rocket : Brutál elé max kamion mod mehet,mert azt néha kiüti,hiába más slotton van.
[ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
válasz Kisficek #15919 üzenetére
Szedegesd ki egyenként a modokat és úgy próbáld végig, hogy kiderüljön, melyik kavart be.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Kisficek
csendes tag
nem változott ahogy előreraktam a Brutalt szal nemtudom még mindig nemenged venni sem mast csinálni kifagy a Kamionshopnál
-
törölt tag
válasz rocket #15915 üzenetére
hát igen, ilyen az amikor egy másik mod szétbarmolja a brutált vagy a Brutál hibájának próbálták számtalanszor titulálni a megjelenő anomáliákat.
szerencsére a kőkemény teszt csak a brutállal zajlik, se tsm se más modok, így mára már nem rezzenek össze egy ilyen screenshoot láttán hiszen nem a Brutál okozhatja hanem egy összecsapott nem kellően letesztelt másik gányolt mod.
sajnos,,, hálaistennek
-
rocket
nagyúr
válasz Vakegérke #15916 üzenetére
Kozben rajottem, hogy az lesz a megoldas, de azert koszi
Egyebkent valami mas is felulvezerelte, mert most, hogy legelsonek raktam vissza jottek a savok kozti sarga vonalak, es mar jo ideje feher vonalak voltak"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Letezik, hogy a EAA vagy az Indonez map felulirja a Brutal bizonyos reszeit?
Iszonyat sarga lettek az ejszakai kozvilagitas fenyei (nem az uj Brutalt hasznalom amiben Stewen valtoztatott ezen), visszatert a kod effekt, sarki zold feny is feltunt, es vonalas az egbolt
[ Szerkesztve ]
-
Kisficek
csendes tag
Üdv mióta 1.21 + Brutal van azóta nem tudok Kamiont venni, sem testreszabni.. mitől lehet ez? mert eddig pl jóvolt minden (Win10 steam verzió + DLCk)
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Tudtok valami ledes modot?
Ami működik a legfrissebb verzióval is és sok lehetőség van benne. -
Milka 78
nagyúr
válasz rocket #15909 üzenetére
Sokáig OpenSpace-eztem,de tele van hibával és folyamatosan fagyogat.Túl sok mindenbe nyúl bele (benzinkutak,szervizek,cégek,textúrák) és hajlamos összeakadni mással.
Pl az EAA val fagyogat egy külföldi srác tapasztalatai szerint,kutak,szervizek közelében.Nekem televágta a logfilet erroral.[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz Dananto #15902 üzenetére
A fenti sorrendben jól működik mind az 5 map,nincs lóvé leszedés mert az Indonéz felül írja.
Most néztem,hogy a gyári és a Brutál kamionjai mellett bent van T908,K100,K200,W900,VNL670,Intrnational 9800,Scania T kamionok,mindez egyszerreSittes73 : Kifagy?
[ Szerkesztve ]
-
Sittes73
csendes tag
Sziasztok!
Szentpétervári komp működik nálatok?
Nálam az 1.21 óta nem. -
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15901 üzenetére
Közben leesett, hogy ez a brazil, ami leveszi eléggé a lóvét, az se volt bejövős, nem szeretem, ha egy mapon sokat baszkurálnak, mert akor tuti, hogy borítja a többi mapot.
Nálam a tsm, balti, orosz és indonéz van, eddig jól muzsikálnak egymással.Tomdriver, jogos, nálam eddig még egyszer volt csak olyan, amikor valamilyen román map működött, azóta az összes crashelt a többi map miatt.
Rocket, igazad van, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Milka 78
nagyúr
válasz Dananto #15898 üzenetére
Jó kis map,de megint sokat akartak vele.Van benne egy elég erős Hard Eco mód integrálva,legalábbis a pénz csak csordogál benne,igaz minden olcsóbb is és valóban értelmet nyer a hitel és az alaklmazottak fogalma.A másik galiba a saját cégek ami szerintem nettó baromság,állandóan ezek akadnak össze más térképekkel.Mivel mindenképpen a TSM fölé kell priorizálni ezt nem tudod kikerülni azaz ezzel a Indonéz térképpel sikerült.Pl.ha a TSM van elöl az EAA map megbolondul,az összes cég eltűnik és velük együtt a Brazil fuvarok.
Tehát a TSM-et felül kell írni a Brazillal amit felül kell vezérelni az Indonézzal (már ha használod),hogy ne fagyjon ki az egész.
Tényleg jó ez az IndoMap.Nincs túl bonyolítva,nincsennek laggolos városok mindenhol,csak erdő és masszív hegyek szerpentínek.Az utánfutó stabilizáció (köszi Stewen nagy ötlet volt ) levétele után (kb 1/4-re),keményen kell kapaszkodni már egy éles kanyar és 60km-es sebesség kombinációjánál .Van benne kihívás,mindjárt nem repked 140-el az utakon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Linux kezdőknek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest