- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
13100 - 13001
31503 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-01-03 20:07 Téma összefoglaló
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
-
Faterkam
addikt
-
törölt tag
A hangrész tulajdonképen a régi brutálban, egyetlen szkriptben a "mover"-ben változott csak.
a gyári fülkehangok sokat bővűltek azokat nem bogarásztam még át, nem íródott át a gyáriból semmi.
nyílván új file-okról van szó, és mivel a brutál nem tartalmazza nem is írja át.
motorfékhang ha volt ilyen sztem az újban sem lesz, ugyanis az összes engine szkriptben újításként gyárilag az "enginebreak" sorokat gyárilag száműzték, ez is az elején egy hibaüzenetet okozott a brutálban ami ugyebár még tartalmazta, de követve a gyári változásokat lelettek radírozva ahogy kell.
én automata váltóval megyek és mentem is mindig, és bizony én pl szoktam hallani a visszaváltásokat ahogyan eddig is, valószínűleg csak idő kérdése és te is hallani fogod
nem lett száműzve ilyesmi... -
Sub-ZeRo
nagyúr
Na srácok, én délután elkezdem nemzetközi pályafutásom első részét, a betanulást, így nem nagyon leszek résztvevője eme topiknak, de amint tudok feljövök és olvasom mik történnek a játékkal, veletek!

A dlc-t pont nem tudom elkezdeni, de amint lesz időm megveszem majd és játszok is.Még visszatérek!
Ha jók lesztek, a blogomban írok egy kis beszámolót nektek, képekkel!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." -
Faterkam
addikt
Reggel most nem sokat játszottam, ami nekem nagyon fura ebbe az 1.17.-be: A nyekergő, röffenő hangok nagyon hangosak, állítólag a vontatmány mocorgását tükrözi. Szerintem ez így fura, (ez nem a brutal, ez gyárilag) Az alapjárati, motorfékhang szinte nincs is, visszaváltásokat nem lehet igazából hallani, mint gyárilag, mint Brutal alatt. Pont éjszaka megyek, fények, látvány eddig ok, evvel eddig sem volt gond. Hangilag nekem eddig visszalépés gyárilag is :/ Köszönjük a linket!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3 -
Dr.Én
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Ááá,ezazz köszönjük,
holnap rögtön leis töltöm,mer mostmár mek,feküdni.,Ám No damageba benne van akkor a tollgate átszáguldás is? 
SZERK: s télleg, és télleg ,hogy már éjjel van.
holnap azlesz az első reggel,hogy letöltöm. És most elteszem magam. És még1x köszönjük,.
Nah jóéjt. -
törölt tag
És akkor tölthető a FINAL már ha újabb patch-el nem lepnek meg... akkor, de csak is akkor így maradna.
Aki tesztel ezt véleményezze please.Az éjszakai vak sötéteknek vége. mindig lesz egy kis derengés hogy élvezetesebb legyen az éjszakai műszak.
Az AI-k lámpáinak fénye élesebb nappal és éjszaka messziről is jól láthatóak a fékezések és irányváltások.
A szalag korlátok messzire fénylenek hogy ne kelljen még a refit se kapcsolgatni, az éjszakai szágulldozásoknak a 3500 LE mocival immár semmi akadálya.
Sok textúra finomodott cserélődött mert a gyáriak is cserélődtek.
Több féle zöld árnyalat a vegetációban.
A gyári és brutálos skybox immár öszekeveredik és lehet tovább is finomul még, egyenlőre azonban csak egy látványos egyveleg, de látványosabb mint a gyári a fény viszonyok és a HDR tovább fejlesztésével.Nem is sorolom, tovább, kipróbálni és élvezni... azután véleményezni....
És hogy a linkekért se kelljen messzire menni:
Csak a Grafikai engine:
Csak a Hang engine:
Külső hangerő növelése csak 1.17.x-hez
Külső hangerő fel + NO DAMAGE és + Ingyenes Tollgate átszáguldási lehetőség:
Vigyázat mert CSAK! az 1.17.x-alatt működik...
-
törölt tag
-
törölt tag
lehet beinvertálom ezt a tollgate-s fizetés nélküli átszáguldást a nodamages. brutál szkriptembe...
már én is untam most meg csak átmegyek a sorompon fizetve 210-el és kész is...
Brutálos...
-
Vakegérke
félisten
-
tatabike
őstag
-
Faterkam
addikt
-
tatabike
őstag
-
Vakegérke
félisten
Vegyük úgy, hogy nem is kérdeztem semmit. Tényleg, kérdeztem valamit?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic) -
tatabike
őstag
-
Milka 78
nagyúr
-
törölt tag
-
Vakegérke
félisten
-
Faterkam
addikt
-
Vakegérke
félisten
-
törölt tag
-
Vakegérke
félisten
-
törölt tag
-
Vakegérke
félisten
Engem hidegen hagy a koreai térkép.
Pillanatnyilag csak a RusMap működik az új patch-csel, szóval semmi ingerenciám nem nincs arra, hogy sutba dobjam a régi jó térképeket. Arról nem is beszélve, hogy az 1.17 még csak béta, és nem publikus. Steam sem érdekel.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic) -
Milka 78
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
-
törölt tag
-
Vakegérke
félisten
-
Dananto
tag
Remélem a következő patchre is összehozzák a jó működést, mert nálam most nagyon egyben van minden a mapok terén.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27 -
Vakegérke
félisten
Igen, passzol a TSM-hez, meg a RusMap-hoz is, de jelenleg (ha jók az információim,) csak 1.16-tal működik (mind a kettő).
Rendszeresen keresgélek, és ha lesz térkép változás, belinkelem az új verziót. Ezzel biztos nem vagyok egyedül, a többiek is áhítoznak a minél frissebb, ropogósabb, tágasabb térképekre.
Szerk: Ja, hogy Baltic Map, persze ez is csak 1.15, 1.16-tal működik pillanatnyilag.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic) -
törölt tag
-
Vakegérke
félisten
RusMap v1.4.8 (1.17.x), tehát minden 1.17-tel kezdődő patch-csel működnie kell.
törölt tag
-
Vakegérke
félisten
Faterkam
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Dr.Én
veterán
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a Skandinávia DLC-t meglehet majd venni valami dobozos letöltőkód formában is, vagy csak Steam-en?
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Ja, nem. Az 1.17-el jön a merga is. az 1.18 meg ki tudja mikor jön, ha jön, bár spanyol, meg portugália hiányzik..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más:
Ezt azért néztétek, hogy a dlc-.nél mit írnak?!
RECOMMENDED:
Processor: Quad core CPU 3.0 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 760-class
DirectX®: 10
Hard Drive: 200 MB available space
Sound: DirectX compatible
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." -
törölt tag
-
Dananto
tag
Rendszerkövetelmények
Windows Mac OS X SteamOS + LinuxMINIMUM:
Processor: Dual core CPU 2.4 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GeForce GTS 450-class
Sound: DirectX compatibleRECOMMENDED:
Processor: Quad core CPU 3.0 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 760-class
Sound: DirectX compatibleelég durca a követelmény a játékra nem mondom
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27 -
törölt tag
-
Chris0321
veterán
A Steam-en már ki van téve a Skandinávia DLC, persze megvenni még nem lehet de már csináltak neki külön oldalt, gondolom az érdeklődés felkeltése miatt, ott ez szerepel:
Scandinavia expansion will be released on May 7th, 2015 at midnight CEST (May 6th, 2015 at 10 PM UTC).Price of the expansion: €17.99.
-
ledgeri
nagyúr
Rendom streamben hallottam: 1.18-cal fog jönni az új Mercedes...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM // -
Vakegérke
félisten
-
törölt tag
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Hogy értve 2-3 hétre?!
Április 16-án nyiltá tették a bétát. Onnantól 3 hét az nyerő. Így érted?
törölt tag
-
törölt tag
-
Sub-ZeRo
nagyúr
20 megán nem is fogsz mergát kapni egyszer.
Másodszor meg mondták a készítők, hogy az új dlc-vel érkezik az új patch (amiben benne lesz a merga) ami majd május elején esedékes...
Harmadszor meg egy kis türelmet kellene mutatni, nem cask a hsz-ket gyűjteni...valami 20on megás frisités jött le Negyedszer meg mivel béta csatornán vagy steam-en, a javításokat kapod egészen az új patch-ig. Amiben debütál a merga, mert azt csak a végleges patch-ben kapod meg. Stimt?
törölt tag
valami 20on megás frisités jött le,. és uj merci sehol még most se -,-"
-
törölt tag
-
Chris0321
veterán
Én évek óta játszom a WOT-al, ott is ugyan ez megy. Pár havonta pach, előtte legalább van tesztszerver ahol ki lehet próbálni a változtatásokat és lehet tesztelni a modokat azoknak akik fejlesztik és a pach után a játékosok keresgélhetik az új modokat amiket már megszoktak. Én már egy ideje egy telepítős modpackot használok ahol kipipálhatom mire van szükségem és csak azokat rakja fel plusz biztos nem fognak ütközni a modok egymással. Ha micropach van akkor pedig lehet újra bemásolni mindent hacsak nem találja meg valaki melyik az az egy fájl amit megváltoztattak és nem indul miatta a játék.
-
erix31
csendes tag
Jelentkezem Főnök!
Valamikor még régi tesztelésekor én nyafogtam hogy nem világítottak eléggé a korlátok. Viszont ha már nyafogás, nyafogok. Lehet hogy csak nálam látszik így, az autók lámpája. A régieknél is jeleztem, most is jelzem. Tehát hamarabb észreveszem azt amit az aszfaltra világít, mint maga lámpát az autón. Talán angolul ez a "flare" , de ez egyáltalán nem biztos. Szóval nálam, szerintem ez lehetne erősebb. 1366x768-ban futtatom a játékot, 125% a renderelés, a fények távolsága maximum, vannak árnyékok, a fű az alacsony beállítás, mert ugye ez mégiscsak egy laptop. -
törölt tag
az igen,alig mentem 50-el mikor 1 autó elakart hagyni,én meg picit ráhúztam, és nem mentem neki és mégis úgy eltünt mellőlem, mint a sicc,. egyszerűen eltünt mint petőfi a ködbe, az mán 1 anomália, vagy mi a bánatnak hívják azt.

Más. az fps most valami kataszrófális, csak 10 + , - 2,3 fps körül van mindenhol ,(de a menüben nem) most vagy valami frisités jött le akkor,amikor nemvoltam gépnél, és azér, vagy már látszik,hogy kb. kemény 4 éves a lapim,.
de sztem a 4 év a hunyó, mer a 37es végű verzió van még,ami tegnap,vagy azelőtt jött le. -
törölt tag
Ám oké, én nem mondtam, hogy csak a tied, meg az enyém a Brutál,olyat nemirtam,sőt eszembe sem jutott,hogy olyat irjak, mer azér mindenki tett bele ötletet, stb. ugyhogy nem is vitatémának szántam.Ám télleg mihamarabb bekell egy asztalit szereznem,és mindenből a legjobbat, mer ez igy nemlesz jó,.
ha 20 ezer euró lesz,akkor 20ezer, csak legyen mán jó minden. -
törölt tag

nincs semmi probléma, így gyártunk magunknak....
sztem ez a Brutál azért egy kicsit itt mindenkié úgy ahogy van.
és ez nem is lehet vitatéma...Az SCS meg magasról tesz rá, és ezt meg is mutatta, minden mod amit megírnak max pünkösdi királyság, mert a köv patch ki is nyírja.
a gond az hogy van a user, megveszi hazaviszi felrakja és játszik. ha jobban belemerűl rátalál a modokra is.
nem hinném hogy boldog attól hogy verziószámokat kell figyelnie vadásznia, és fogalma sincs hogy az övé melyik verziós? mire rátalál nagy nehezen ha egyáltalán keresi a steamen ha olyan van neki önálló életre kel a gém és már nem is az van neki hanem egy másik.ha én user lennék felkiáltanék ekkor:
-MI A TÖKÖM EZ A SZAR?

és ha kicsit arogánsabb lennék lehet már menne is a kattintás a piros x-re a sarokban.
-
törölt tag
Azt nemirtam,hogy én oldottam meg a problémákat, hanem,hogy mi vagyis mink. És persze van,volt amit én vettem észre,. de Stew bütykölte meg és nem én. De sebaj. Ja és gondolom ez még nem elszállás. Csak öntelt vigyor az SCS felé,. hogy koppannak párszor,némikor,sőt egymás után,.
És azt is odairtam,hogy Stew érdeme a Brutál mod de lehet nemvolt látható?
És nemakarok vitába folyni,hogy megint csak én legyek a rossz.Ugyhogy rövidkén ennyikeh 
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Vakegérke
félisten
"De velünk nemcsesznek ki,hiába rontanak el bármit, azt mi mindig megoldjuk,kiküszöböljük, így, mindig borsot törve az orruk alá,ami akkor a legnagyobb élvezet,amikor meglássák, hogy mégis megoldották, ezt és ezt a problémát.!
Mi persze meg röhögünk rajtuk
"Sorold már, légy szíves, te ugyan milyen hibát oldottál meg, küszöböltél ki?
Nem mondom, a tesztelés is érdem, de attól, hogy a "credits" névsorban szerepelni fogsz, még nem kéne elszállnod magadtól.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic) -
Faterkam
addikt
Öööööööö én azt nehezményeztem, hogy kifolyt a szemem, olyan élesen világított éjjel, de ezt is orvosoltad!

Ez majdnem olyan, mint amikor Moszkvában Volgát osztogatnak ...
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3 -
törölt tag
ezzel az fps dologgal csak az a gond hogy minél gyengébb egy videokari annál látványosabb a különbség sajnos.
az Én GTX 560-asommal ez csak pár FPS külömbség, egy csúcs VGA-val meg gondolom semmi külömbség nincs ezért aki azt írta a kommentbe annó az ETS2.IT-n hogy ez kamu lehet még az sem hazudott de csak az ő hardverére vonatkozott.
Nyílván egy tipus megnevezéssel írhattam volna 50%-ot is de a 10% a nagy közép átlagának szerintem elfogadható mint az enyém is. -
ledgeri
nagyúr
A játék báli órát lehet resetelni egyéb negítívumok nélkül, vagy mindent úgy beállítani, hogy "most vettem meg", de a szintjén marad?
Az a problémám, hogy a multi oda-vissza tologatta az ingame időt, így van olyan garázsom ami már az enyém, de csak "ezerórák múlva veszem meg és hasonlók.. és hiába van x garázsom y dolgozóval, z bevétellel, a garázsösszegző listában bevétel nélkül álnak így achivement nuku.... (bár most elkezftem egy hetet single-ben, hogy hátha ez segít...)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM // -
törölt tag
Stew, ezt figyeld má. Direkt elindultam Brutál nélkül, és képzeld a betöltő képernyő is nélküle, 40-41 fps a Brutállal viszont 59 - 62 fps között szok lenni az mán valami. A menübe szok 34-38 fps közt mozogni, most Brutál nélkül a menübe az fps 23-27 fps közt mozog,. tiszta szégyen , hogy egy ilyen faszántosra sikerült mod mint a mienk ami persze Stew érdeme,hogy csak ez tud rajta nagyot lendíteni,mikor alapból a fejlesztőknek kéne ezt produkálni. Hát ez valami hihetetlen, és ez kicsit,eléggé égő ő feléjük nézve, hogy egy ilyen mod,mint a Brutál, ez tud belőle sokkal többet kihozni, mint az alap, mert ugye alapból kellene ezt kihozniuk belőle,de nem. Nade ő bajuk, nem az enyém, vagy nem a Stew hibája,hanem az övék,hogy bénáskodnak.,De velünk nemcsesznek ki,hiába rontanak el bármit, azt mi mindig megoldjuk,kiküszöböljük, így, mindig borsot törve az orruk alá,ami akkor a legnagyobb élvezet,amikor meglássák, hogy mégis megoldották, ezt és ezt a problémát.!
Mi persze meg röhögünk rajtuk
Csak így tovább Stew, és mindenki. 
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
A most feltöltött legújabb brutálban már az éjszakai vezetéshez markánsabbá tett korlátok is helyet kaptak ha jól emléxem faterkám régi óhajára, nos világít a korlát mint a salamon töke...
Balra fent megfigyelhető a hold, ami ugyebár szintén a brutál sajátossága lesz, ugyanis a gyári éjszakákból lemaradt...
ez mekkora már,, fejlesztenek, hold nem kell!!! kuka... az is legalább 0.00000000000000000000000001 fps.

-
Milka 78
nagyúr
Pedig jó a multi...de baromi nehéz egy ilyen motorral felszerelt játékot erre kényszeríteni.8-10 játekos agyon textúrázott kamionjának egy képernyőn való megjelenítésekor a játék eldobja magát,laggol,akad és ezen nincs az a vga/proci/beállítás ami segítene ezen.
Én is tiltom az 1.7-et,mert mindenmap/kieg 1.6 kompatibilis. -
tatabike
őstag
Na majd figyeld meg az 500 lovas Euro6-os Volvót, vagy az új DAF-ot...

Amúgy az új, MP4-es Actros meg olyan nyers, mint az állat. A hangja nagyon béna szerintem, erős meg minden, de a vezetni is olyan robotos, fura. A régiek szerethetők, de ez tényleg egy munkagép, semmi több. Kíváncsi leszek, ezekben meddig bírják majd a váltók, a régebbiekkel az volt a baj. Amúgy meg kívülről a legszebbek ezek az MP4-esek.Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ -
Vakegérke
félisten
-
törölt tag
-
törölt tag
remélhetőleg jobbá szebbé, játszhatóbbá.
a gond az h véglegesedik az 1.17x akkor azonnal fel kell tolnom nekem is a hozzá való brutált mert a bétás bukott sajnos a további érthetetlen fejlesztések és gyári változások miatt.
Mondjuk nem is értem ha kiadnak egy publikus bétát az az én szakzsargonomban annyit jelent : - kész vagyunk teszteljétek, és a hibákat javítjuk.
Nos ezzel szemben az SCS megint csak érthetetlen dolgokhoz is hozzányúkál menet közben amiről szó sem volt és ugyebár a kiadott béta nem is tartalmazta nem a tesztelési dolgokat fedte le hanem az utólagosan hozzáírt és megváltoztatottakat.
ezért is ér aranyat nekem most aki tesztel mert nem elég végig bogarászni, azt is figyelni kell menet közben nincs e piros error üzenet a minikonzolon és már megint milyen idióta újítás okozza?
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Vezettem a nagyfülés mp2-es actrost. Olyan mint az álom. Nagyon jó gép. Bátyám azt mondja lomha, pedig 25 tonna sóderrel ment mint a barom...
Vakegérke
félisten
-
erix31
csendes tag
Naaa... Ne hogy összeroppanjál itt nekünk Stewen1967 mester! Igaz ami igaz, a brutal születésénél aktív résztvevő voltam, ellenben a mostani a fejlesztésével, itt már csak olvasok naponta, két naponta. De azért már várom azt a pillanatot, amikor már kész 1.17 SCS verzióra frissíthetek és akkor én is nyomatom az új brutalt. És tudod miért várok? Mert a mostani amit használok, meg az előzőek miatt, meg vagyok győződve és bízok benne, hogy most is jobbá és szebbé teszed a játékot és mindezt mint eddig is, teljesen ingyen, mert még baráti sziveségről sem beszélhetünk, ugyanis virtuális kapcsolatunk van csak. Tehát ezért várom, igaz csöndesen a háttérben, de itt vagyok(unk) és olvasok, ritkán beleszólok és várok... és várok...
-
törölt tag
Fityfenét...
Bárki belehuhoghatna aki hajlandó az 1.17-el vacakolni de nem sokan vannak, a többség kivár a véglegesig..
így aki marad és hajlandó tesztelni az részesűl a beleszólás kiváltságában.
itt most épp ő a legaktívabb máshova meg lusta vagyok menni
bár minnél kevesebben ismerik a letöltő linket annál kevesebben lopják el
És a Brutált már nem kell összerakni mert kész van amit kell vele tenni az sajnos az hogy továbbra is működjön, mert minden egyes új patch a régi modok kukázását is jelenti egyben. -
tatabike
őstag
-
törölt tag
-
tatabike
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Vakegérke
félisten
-
törölt tag
Jó.
A hírnévért meg kell dolgozni.
mivel újra ki kell adni majd az ets2-re úgy tolom fel hogy credits: Stewen, csksimánGabi.Mit csináltam? tényleg részletezzem? mert akkor estig írhatnám.
A lényeg hogy pl csak egyet említsek, elcseszték a kerék textúráit az AI-ken, ezért a gyáriba Brutál nélkül az a fehéredési ótvar.
a Brutálba már ez sem látszik.
Vagy pl voltak valami lámpa objectre vonatkozó piros hibák az automata szkriptet írtam át amit nekik kellett volna mert a Brutálba mint mondtam nincsenek objectek csak textúrák és szkriptek.
Ha brutállal mész az a hibaüzenet sem lesz, ami gyári alapon IGEN.Azon kívül mint látod visszakapta a régi méretét ha már ennyit dolgoztam vele és sok finomítás is történt már.
röviden ennyi.
-
törölt tag
-
törölt tag
Na most nyomhatod Gabikám.
A hang engint ha használod azt is húzd le újra mert szétbarmolták a mover szkriptet oda is belekellett nyúlni.
Most elvileg már hibátlan, és olyan szinten hogy a gyári elcseszett baromkodásokat is javítottam.
Ergó: ha a Brutálunkal nyomod még azok a piros üzenetek sem lesznek benne amik Brutál nélkül alapon benne voltak.
csak tundám minek csináltam ezt? na mindegy.
használja és élvezi.
mer én már kezdem unni. -
Sub-ZeRo
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Köszönöm, viszont! Sok sikert neked is.

Én ma ezzel mentem egy kört! 25 tonna 0-4-es sóderrel. Nagyon jó kis gép!
És hivatalosan minden papírral a kezemben, aminek örülök!
ledgeri
nagyúr
Biztos kell a fizikai hordozó?
7Euro körül ETS2+Going east+ 3 fetékpakk + ETS + Bus Driver + Scania Truck Driving Simulator + Trucks & Trailers.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM // -
törölt tag
-
tatabike
őstag
Akkor sok sikert, és csak ügyesen. Örülök, hogy sikerült minden...

Én még csak most kezdem a 'C'-t, de már javában gyakorolok a telepen a dögökkel,meg néha kilógunk a forgalomba a mentorommal,de csak a szomszéd telepre...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Új hozzászólás Aktív témák
-
13100 - 13001
31503 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gitáros topic
- Napelem
- LEGO klub
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- S22 ultra 512/12
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem lett száműzve ilyesmi...
Ha jók lesztek, a blogomban írok egy kis beszámolót nektek, képekkel! 

ja,és hány mega?
de sztem a 4 év a hunyó, mer a 37es végű verzió van még,ami tegnap,vagy azelőtt jött le.
ha 20 ezer euró lesz,akkor 20ezer, csak legyen mán jó minden.

Z0C!