Hirdetés
Aktív témák
-
senior tag
na elsőként amik nekem még mindig hiányoznak:
- E-Mail accountnál beállítani hogy a levelek letöltését letudjam állítani (jelenleg a telefon lévő account törléssel vagy összes levél letöltésével lehetséges), illetve amiket letöltök és törlök a telefonrol az pl a gmail szerverről ne törölje
- Java alkalmazás részletes beállítása (gondolok itt képernyőhöz igazítás, vagy a virtuális billentyűzet kiszedésről)
- Zenelejátszóban ha a csúszka elő van hívva az egész még mindig akad
- Ez a dupla kattintásos dolog, kikapcsoltam de még mindig működik...Részemről röviden ennyi, ha lesz még pótolom csak ezek amik így elsőként szemet szúrtak
edit: ha valamelyikre van megoldás kéretik közölni
[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz mZoleee #42351 üzenetére
"amiket letöltök és törlök a telefonrol az pl a gmail szerverről ne törölje"
ezt idáig is be lehetett állítani.
kérdezi a beállításokban valahol hogy telefonról és szerverről is törlöd vagy csak a telefonról.
nekem is mindig csak a telóról való törlés van beállítva és ha hazajöttem akkor átfutom és törlöm végleg a gépról és szerverről. -
ASUSSACAHD
tag
Sziasztok!
A Wave-re milyen navigációs szoftvereket lehet telepíteni?
Fizetősek/ingyenesek?
Intel Core i7
-
m.zso
aktív tag
látom, nagy az öröm. 2.0 badalovasoknak külön kösznönet,h megosztják a tapasztalatokat . felpezsdült a fórum, végre van mit olvasgatni. veletek vagyok, de sztem a végére hagyom a frissítést. túl sok app van fent,h csakúgy eldobjam, pedig szívesen kipróbálnám az új bétát. viszket az újjam a multiloaderen, de nem lehet. még nem.türelemmel várok
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
leslieke
Jómunkásember
válasz ASUSSACAHD #42355 üzenetére
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Na végére értem a hozzászólásoknak. Látom alakul a 2.0. Én még megvárok egy jobb/hibamentesebb verziót.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
consono
nagyúr
Elsőre ami nem tetszik: youtube belépésnél újraindul a teló...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ruszi_tomi
aktív tag
Tapasztalatok:
-A facebook sokkal jobb lett, de a chat még mindig rossz, "Failed to Connect" felirattal kilép
-Film nézésnél ha elforgatom a képernyőt, utánna pedig vissza, akkor a felbontás nem mindig ugrik vissza, nagyon torz a kép...........
-Az MSN nagyon jó lett, illetve az animációk tetszenek pl. a kép nézegetésnél.
-2-3 óra nyomkodás után nekem még nem indult újra egyszer sem, a flash még mindig gyengéje a böngészőnek sajnos.
- Sebesség tekintetében lehetne gyorsabb, de elfogadható, ennél már csak gyorsabb lesz, nem lesz vele gond sztem.
Összességében nekem nagyon-nagyon tetszik, profi munka.Oneplus 8T 8/256
-
senior tag
bocs a dupla komment miatt, de
szükségem lenne a javított Opera Mini-re amit lehet forgatni meg minden akinek megvan a link kérem pasztázza be nincs kedvem/se időm most több oldalnyi kommentet visszaolvasni köszi
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült 1.2-alá Ndrive-ot telepíetni?
-
matthews
aktív tag
Sziasztok!
Valaki írja meg llégyszíves mert nem figyeltem, hogy a 2.0-ás firm alatt megmaradt az a ficsör, hogy ha jobbra húzom a kontakton akkor hívja, ha balra az ujjam akkor meg üzenetet küldök?
Köszi!
"No brain, no problem"
-
Faresz29
aktív tag
Ha valakinek sikerült bada 1.2 alá Ndrive-ot "telepíteni" legyen szíves privátban elküldeni hogy csinálta!! Előre is köszönöm.
-
anrab
addikt
raktak is hozzá meg vettek is el. amit hozzárakott szupi lesz. amit kivett azt remélem vissza rakja. pl. hotmail push sync., google naptár sync.. stb.
összességében nekem sz@rabb mint az előző. -
szimike79
őstag
Még a végén kiderül hogy nem is lesz jó a 2.0-a? Eddig szinte több negatív véleményt olvastam, mint pozitívumot!?!
Ne keserítsetek már el!Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
-
nVIPER
senior tag
mi a jelszó a rar-hoz?
-
senior tag
Hoppáá.. most nézem hogy a legfrissebb KIES látja az uj Beta-s telót
[ Szerkesztve ]
-
zazumisi
tag
Ezer éve nem jártam erre...
Illetve jártam, de csak olvasgattam a dolgokat.
Pár napja benézek és mit látok? Android, Bada 2.0!?
Elsőre az android érdekelt jobban, hát ráhekkeltem a kis 1. generációs telcsimre. Nem rossz, de a jó az nem ilyen.
Aztán gondoltam megnézem az új Badát is. Na kérem, ez igen!!! Szinte új telefon lett a kicsikéből. Nekem nagyon bejön, alig várom a végleges verziót!
Ha ez így megy, akkor kell a francnak az android!
Mondjuk az iPhone 4 marad, de azért ez az irány már tetszik. Szóval részemről gratula Samsung, így tovább! -
nVIPER
senior tag
5.65-ös loadertől van újabb? Vagy ti mivel rakjátok fel az új badát? Nekem felrak mindent, első indításnál Samsung bada képernyőnél kifagy. . Nem tom mi lehet a baj.
-
BlackTreff
tag
válasz nVIPER #42391 üzenetére
Nekem is 5.65-ös verzió van fent és azzal sikerült felrakni!
Első indításkor elég sokat tölt, már én is azt hittem, hogy lefagyott, de szerencsére elindult mire kikapcsoltam volna!Más:
Megmondom őszintén nekem így első nekifutásra nem igazán nyerte el a tetszésemet a 2.0, ez mondjuk lehet, hogy azért van, mert nekem az 1.2 is tökéletesen megfelelt!
Olyan dolgok újultak meg amiket vagy nem használok egyébként sem vagy már régen máshonnan érem el ( pl.: FB kliens), szóval nekem egyenlőre a béta alapján nincs meg ez a " mintha új telefonom lenne" feeling!
De ez csak az én érzésem, véleményem...[ Szerkesztve ]
-
nVIPER
senior tag
válasz BlackTreff #42392 üzenetére
Jó. Feldobtam újra, most úgy néz ki bejön! Csak várni türelmesen az első indításnál
-
senior tag
nemtom ki írta hogy szar a FB chat neki, nekem teljesen jól működik
-
mrhitoshi
veterán
Na nyomkodtam egy fél napot ezt az új állatot.
Vélemény: Aki teheti rakja fel, többé rá se mer nézni majd az 1-el kezdődő szarokra.
Annyira eltalálták a dizájnt... a gombok többsége ilyen fémes valami, ami nagyon passzol a telóhoz ugyebár.
Akkor ez a Firm sokkal stabilabb, jobb mint az előző szerintem, kevesebbszer jelentkezett fagyás, zenéknél igaz volt akadás, meg mikor egyszerre ment pár alkalmazás, de kibírható.
Akkor FB kliensre ráfért már egy átpofozás, és ugyebár nem kellett messze mennie a Samu-nak de legalább meg csinálták végre és jó lett, igaz baromi lassú, de majd alakul.
Internetezni jó rajta, kissé lassúcska még, de már sokkal jobb mint a régi. Nem tudom mit lehetne még mondani, amit eddig nem tudtatok volna. Ja igen, Twitter kliens baromi jó lett!! és szerintem saját fejlesztése teljes egészében a Samunak, de nagyon jó lett.
Egy negatívum ért, mégpedig egyszerűen nem akart működni nálam a mobil hálózat.
Van ez a Social Hub, ami nagyon ígéretes egy jószág.
Még egy valamit fogok kipróbálni, a premium SH-t, ha lehetséges, mert arra nagyon kíváncsi vagyok.Egy tömör mondatban: Kezelhetőbb, szebb, jobb, lesz ez, nekem minden várakozásomat felül tudta eddig múlni, igaz a sebességgel vannak gondok, de hát béta...
[ Szerkesztve ]
PS4
-
SlyChocolate
senior tag
Bekerült a mostani FW-vel a memoria kártyára egy SS-Backup nevezetű mappa.
Ez mi célt szolgál? -
Goldmen75
őstag
Üdv!
Más jellegű kérdésem lenne...Bruce Lee game 840Ft,nem tudjátok véletlen , nincs valahol ingyen fenn? Nem magyar apps-on?
-
Goldmen75
őstag
Most olvastam appson, egyik játéknál a hozzászólásokat...a skacok még mindig 1.0-val nyomják s csodálkoznak hogy nem mennek a játékok Írtam nekik mi a francra várnak, miért nem teszik már fel az 1.2-őt, már mindenkinek sznte ez van)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest