Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
kasee
aktív tag
hello
Szeretnék ilyet venni használtan , vannak a wavehez is olyan
teszt kódok mint a galaxyhoz? gps, képernyő stbköszi
-
kasee
aktív tag
Sziasztok
Most jutottam hozzá egy ilyen telóhoz.
Symbian után probalok progikaT rárakni,Tudnatok oldalt mondani ahol megtalálnék egyben programokat, firm frissitésről leirasokat, trükköket
A sygicet azt most rá lejet heggeszteni vhogy?
köszi
-
kasee
aktív tag
válasz San398 #39056 üzenetére
köszi találtam jó dolgokat hozzá!
Csak arra nem jövök rá hogy hogyan lehet több emailt kijelölni, mert nem akarok 98 uj emailt egyesével olvasottá tenni
Illetve alul a 3 ikont hogy lehetne cserélni más alkalmazásra, esetleg többet kirakni?Egyszerüen nem jövök rá
valaki pls helpköszi
[ Szerkesztve ]
-
kasee
aktív tag
Ahogy telefonalgatok az uj telómmal azt veszem észre hogy halkabb a hangszórója mint
a omnia hd mnek volt, pedig maxon van a hangerő.
Van esetleg valami beállitási mod, szerviz menüben vagy barhol ahol lehet erősiteni ? omnian voltköszi
bocs a sok kérdésért
-
kasee
aktív tag
Ok köszi , akkor egyesével gr:-)
-
kasee
aktív tag
Melyik böngésző prg -t használjátok?
Gyári? Opera mini?
Az operat felraktam java prg ként, jobbnak tünik mint a gyári viszont nem tudom kirakni ikonba, widgetbe sehova
Azt irja installálva, nem értem akkor hol vaAN -
kasee
aktív tag
nektek nem szaraxik a samsung Apps telón?
Belépek majd kiirja hogy samsung apps frissitest talalt, majd Várakozás és ez megy 10 perce semmi sem történik. Adatforgalom sincs közben
Kiessel tudok rá tenni programokat
?[ Szerkesztve ]
-
kasee
aktív tag
válasz SlyChocolate #39163 üzenetére
Már nálam sem:-)
-
kasee
aktív tag
válasz leslieke #39143 üzenetére
Hello
ez amúgy hogy működik?
Megveszem a progit meg a térképet egyben?
És ha kellene Ausztria térkép is azt hogy lehet megvenni?Ugyanugy az appson?a prg árát is kifizetem mégegszer?És ha az androidos/symbian telomhoz hasznalt ausztria térképet felrakom a maps mappába akkor tudja vajon használni?
[ Szerkesztve ]
-
kasee
aktív tag
válasz Den Hadnagy #39173 üzenetére
Én kezdő wave s vagyok, 2 nap... nekem jobban bejön mint az asszony Galaxy -a.
Szerintem jobb a design, fém,kisebb:-), van led fénye!
"Hátrány" hogy nincs Android market, na de annyi hülyeséggel tele lehet rakni a telefont, én már is reseteltem mert mindent leszedtem a samu appsrol.Sztem alap programok itt is meg vannak, nekem a Sygic hiányzott eddig de az is megoldódott, bár androidon van okosság hozzá...ami előny:-)
Ja és ha igy megy lesz Android rá...
De ez csak az Én 2 napos tapasztalatom:-)[ Szerkesztve ]
-
kasee
aktív tag
Hi
Sygicet aki felrakta, gyorsabban talál nektek jelet mint a R66???
nekem sajna nem.A hely beállitásoknal csak a legfelső van bepöttyözve, mas nincs.
Ez most a bada vagy a telefonban levő gps hibája lehet?
nem értem galaxy s , és az omnia hd -m is félperc alatt talált jelet.....[ Szerkesztve ]
-
kasee
aktív tag
válasz gamek!ller #39315 üzenetére
Az szép, akkor nem értem...kicsit akadozik is a prg. azt olvastam itt hogy az a memkari hibaja lehet??
-
kasee
aktív tag
válasz gamek!ller #39318 üzenetére
Ja igy más:-(
-
kasee
aktív tag
amit a Telefon memoriaba telepit a Samsung Apps azt miért nem látom?
Ha háttér modban csatlakoztatom akkor a tel memoria / Others mappában semmi nincs
telefonon Sajat fajlok / telefon/ others ben sincs semmi
[ Szerkesztve ]
-
kasee
aktív tag
Itt nem lehetne hangositani a hangszoron , urtam hogy en halknak talalom maxon beszélgetés közben
*#197328640#
Itt az Audio menüben?
-
kasee
aktív tag
Ezt a megoldást próbálta már valaki a gps "javitására" ?Lett javulás??
Ez az egy "kicsi kinom" van hogy lassan talál jelet a gpsSo my solution is to refresh the data under the folder "User / LBS / CGPS_PE", "User / LBS / CGPS_ME" and manual download the binary file from the server
using "LBS Test Application"** Checkpoint **
1. ONLY "Enable location services" is used (Setting> Connectivity> Location)
2. Access "LBS Test App" by dial code * # 4097 * 4097 # on your phone
3. Make sure that under "Application setting" menu
you "GPS mode" is "Standalone" and "GPS Device-Type" is "Hybrid"
4. Under "User setting"> "Assist Method" is "GPS +"PS. Other features such as "Advanced GPS", "Enable network position", and "Enable sensor aiding" will NOT be used.
Some explanations;
"Advanced GPS" is auto-download feature for GPS + to download binary file from the server
"Enable network position" - I have no idea with the feature as I don't see any outgoing connection via my router's log file. And this make
me believe that AGPS or Assisted GPS still not work by now based on my JK1 firmware.
"Enable sensor aiding" - this should be a feature that enable "magnetic sensor" but it seems doesn't work properly after checking with "LBS Test App" and LBS config file.
And it worsen Route66 in terms of accuracy.Ok, lets start!!
1. Gently plug your Wave to the PC using USB and open "sTune".
2. Browse to folder "User / LBS / CGPS_PE" and backup all the files.
3. Delete all the files under the folder.
4. Browse to folder "User / LBS / CGPS_ME" and backup all the files.
5. Delete all the files under the folder.
6. Access "LBS Test App" with * # 4097 * 4097 # and manual download the bin file under menu "Test Application"> "GPS +"> "Download data".
Now, a valid time of 167 hours of "Almanac" and "Ephemeris" files should be ready under "User / LBS / CGPS_PE" (don't worry if there're only Almanac files)
7. Make sure the data has a valid time of 167 hours by checking at the same menu "Test Application"> "GPS +"> "Check valid time"
8. Go out side the house and do the first fix. Now you should get the fix faster and more number of sats. -
kasee
aktív tag
Hi
Nekem ma reggel kb 1-2 perc alatt talált jelet ezutan a müvelet után, ugy 5 óra elteltéverl meg amire elindult a sigyc volt is jel....szoval ég és föld mint előtte.
De további tesztelésre szolgal.Azt nem értem viszon thogy 168 oran at ervenyes a letöltött adat...szamol vissza, akkor ha letelik ujra le kell töltetni vele?
Vagy van olyan opció hogy automata gps+ adat letöltés, lehet majd kiprobalom ha letelt
-
kasee
aktív tag
Valaki meg tudja mondani hogy miverl, hogy tudnam Az email fiokokat, es a benne lévő emaileket eket kimenteni ugy hogy barmikor visszaállitható legyen?
Nem is látom hogy be lehetne állitani hogy hova mentseVan ez az emailok biztonsagi mentése, de nem talalom hogy mentene vmit mint az sms eknel ahol a memkartya gyökerébe menti ki.
Vkinek ötlet?
-
kasee
aktív tag
Sziasztok!
Én is felraknám már az uj 2.0 át, csak egy valami érdekelne, hogy lehet e kirakni névjegyeket widgetként, mert az 1.2 esen lévő speed dial widget nélkül nem tok élni
köszi
-
kasee
aktív tag
Az uj 2 es badan valaki megtalálta, hogyna lehet beállitani hogy barmelyik gombra feloldja a képernyőt?
Nekem ugy tünik hiányzik belőle ez a menüpont!??
-
kasee
aktív tag
Nektek sikerült navigációra birni a rajta lévő R66 ot?
Letölti a térképet, meg a hangot de navigációnál voucher code ot kér! ?Amugy a 1.2 n örök licenszem van, volt?? De nem tudom kódot mivel használtan vettem.
Hogy lehetne kideriteni? Az nem lenne jo a 2.0 ashoz?
Ha visszarakom a 1.2 őt akkor lőttek a navinak? Vagy imei alapján azonosit? -
kasee
aktív tag
Az uj badával egyszerüen nem tudom a freemailos leveleimet letölteni, akarmit allitok, pedig a cégeset siman viszi!
Valakinek sikerült?
kösz
-
-
kasee
aktív tag
Hello
Hogy van ez? Ha kiessel telepitem a progit akkor multizas utan is vissza tudom rakni?
Ha meg a telon samsung appson akkor multi után nem? -
kasee
aktív tag
válasz lasarus1988 #43367 üzenetére
Erre tud vki megoldást? Nekem is hasonló problémám van
köszi
-
kasee
aktív tag
válasz SlyChocolate #43485 üzenetére
Spanyol appon ingyenes az Ndrive?
Én nem találom