Hirdetés
Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Goldmen75 #42651 üzenetére
Egyelőre még elég szűz a rendszer nálam, de tetszetős nagyon is, aki azt mondta, hogy megéri feltenni(kb. max. 7-8 perc mire felmegy, persze adatok vesznek, a telóról, további 10 perc nyomogatás és be is gyorsul a kezdeti akadozás után) igaza volt. Gondolom minden alapfunkció megy, nem olvastam még itt olyat, hogy baj lenne. Nyilván a végleges rendszerben csiszolva lesz sok minden, azért is adták ki ezt, hogy lehessen tesztelni és majd a visszajelzésekből szemezgetnek.
Wifi-m sajnos nincs így nem tudom kipróbálni.
Widgeteket szerintem még nem érdemes próbálgatni, vagy te tudod, max újraindul.
Attól függ miket használsz. Gyors kontakt elérési rész van alapból, naptár widget, hírek, időjárás."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
snecizero
senior tag
Megvettem a Route66 teljes Európa térkép licenszet. 49,99 Euro volt. Most töltöm a térképeket. (8gb) Sokat vaciláltam a Sygic és a Route66 között. De végülis a Route66 lett a befutó. Remélem nem bánom meg.
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Tomajdon #42653 üzenetére
Ha mindent le tudsz menteni, nincs nélkülözhetetlen widget vagy program, akkor édemes lenne kipróbálni. Nagyon f@sza tényleg. Ha nem jön be meg visszamultizod az 1.2-őt.
De szerintem nem fogod már visszatenni a 2.0 után.[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Goldmen75
őstag
Újabb felvetődött kérdés!
Ha felteszem a 2.0-bétát,. s kijön a végleges, vajon az hogy megy majd rá?! Multival szintén?! Ezt még úgyse tudja senki, csak felvetődött bennem... -
s4hu|SyD^
addikt
válasz Goldmen75 #42657 üzenetére
Más lesz a verziószáma, így gondolom a KIES érzékelni fogja, ha valami új firm lesz.
De ha már olyan nagyot nem változtatnak rajta, meg lehet majd multival oldani, hogy nem vesszen semmi sem, ha azzal frissítesz fel a véglegesre. Legalábbis nálam volt olyan még az 1.2-nél, hogy kijött újabb, de multival kellett csinálnom, egy dolgot nem raktam be multinál és maradt minden adat, cuccom stb..."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
snecizero
senior tag
Ezért maradjatok badások:[link]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Goldmen75
őstag
válasz F-ECT$ #42659 üzenetére
Dehogy gondoltam Bár az 1.2-őt kiessel tettem fel anno! s csak hard resetet kellett bepötyögnöm, hogy legyen bada logóm is))
Na....francba vele!!!!!!! Ki segít nekem hogy "átálljak" 2.0-ra? A legegyszerűbb, leggyorsabb megoldás érdekel
A legfontosabb: a telszámokat ki hogy rakta vissza?? Kiessel ha lementem , vissza tudom pakolni?????????????
[ Szerkesztve ]
-
Lotusomega
senior tag
válasz snecizero #42662 üzenetére
Hűha, a 300kból 400 darab anno kb symbianon is volt egy csomó vírusos meg rosszindulató beágyazott script, és mégse volt soha semmi gondom vele. Szóval ez sokat nem dob a rendszer népszerűségén sztem
Más: ez a control tower anno nagyon tetszett androidon, na meg is örültem h végre akkor badan is van, aztán rájöttem h ezen ak is fos képernyőméreten ezt sem lehet normálisan játszani úgyhogy uninstall
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz sittes79 #42668 üzenetére
Esetleg itt is érdeklődhetsz:
Fiatalkorúak Regionális Büntetés-végrehajtási Intézete
7621 Pécs Papnövelde u. 7-11.
Telefon: 06-72/520-100Dékány Zsolt bv. ezredes
igazgató
--------
Lényegében ugyanaz:Baranya Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet
7621 Pécs, Papnövelde u. 7-11.
Telefon:06-72/520-100
pecs.uk@bv.gov.huDékány Zsolt bv. ezredes
parancsnok[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
hát én se sokáig bírtam a 2.0 nélkül
meg az érzés mikor állítgatnik kell.... hát az nagyon jóóóóóóó!viszont érdekelne hogy a prémium soc.hubot fel tudta rakni vlki?
a multkor kérdeztem az egyik fórumtársat /mert Ő felrakta azt írta/ hogy hogy csinálta? azt válaszolta mint a régit.
de nem lehet. nincsenek benne azok a fájlok. de még másikban sem találtam. -
consono
nagyúr
XEH mappát biztosan nem fogsz találni, mert az nincs ebben a CSC-ben, de elvileg csak ennyi a különbség. Nézz ki helyette valami szimpatikusat (pl. KOR ) és azt módosítst! Bár én ezt nem próbáltam...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
mangorlo
csendes tag
Sziasztok !
Kellene egy kis segítség, most akarok venni egy Samsung wave II-t és azt akarom kérdezni, hogy a fizetős GPS-en kivül valami ingyenes gps verzió van-e már a telóra ??Köszi előre is !
mangorlo -
sittes79
addikt
itt van egy fw amiben aktiválták a p. social hubot
van egy bátor jelentkező aki felteszi?
hja lehet hogy csak olasz?
[ Szerkesztve ]
-
Tompkins
tag
Hát srácok, én sem bírtam ki...
Azzal, hogy beragadt a procim 99%-on, elkezdődött a lavina.
Először csak multiztam egyet, aztán ha már úgyis mindent töröltem, fel kellett raknom a 2.0-át.
És nagyon-nagyon tetszik!!!
Ráadásul a proci is helyreállt, ismét 1%-on pihen, ha épp nincs dolga. -
Goldmen75
őstag
Öööö...3 napja vettem meg Bruce Lee-t....akkor az megy a levesbe??????
Illetve mi van az apps-on megvásárolt progikkal??? Azokat vissza lehet valahogy tenni?? Me azé van pár amit tényleg vettem pízé....
[ Szerkesztve ]
-
-
Goldmen75
őstag
S gyorsabban is rúg/űt?
Jajj, mindig elfeledem nézni hogy van-e még idő az előzőhöz szólni....bocsi modik!
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Üzeneteknél csak ez az egy nézet van 2.0-án?
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
consono
nagyúr
Szegény kis lesajnált Bada
Goldmen75: Nem próbáltam a Bruce Leet, csak láttam a kompatibilitási listában az NFS-sel együtt...
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
szebev
senior tag
Sziasztok!
Nagyon OFF kovetkezik , de kivancsi vok a velemenyetekre!
A 10forintert.hu-t ismeritek? Megbizhato oldal? Van vmi hatulutoje?
Olcson lehet venni SGS2 -t , csak ezert kerdezem![ Szerkesztve ]
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
szebev
senior tag
válasz leslieke #42698 üzenetére
PL.:Samsung UE46D6500 3D LED Full HD televízió
315.000 forint helyett 7200-ert vette valaki!Nem reklamozni akarok, csak most vettem eszre ezt az oldalt netezes kozben.
[ Szerkesztve ]
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
rizso
addikt
válasz szebev #42695 üzenetére
Kerüld az ilyeneket! Én egyszer csúnyán megszívtam egy hasonlóval. Vásároltam krediteket, nem használtam még fel mindet, és egyszer csak megszűnt az oldal, viszont a bennmaradt krediteket nem fizették ki! Én a saját káromon tanultam meg, hogy az ilyen oldalakat el kell kerülni!
A másik dolog, hogy nem olyan egyszerű megvenni egy terméket, és sokkal többe is kerülhet a licitálással, mintha megvennéd egy drágább boltban...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5