Hirdetés
Aktív témák
-
Jegbonto
csendes tag
válasz rObika8802 #42126 üzenetére
Ezt nekem is csinálta csak a 3G jellel. Miután kikapcsoltam a csomagkapcsolat használatot utána meg elkezdett sírni a net után minden képernyőzár feloldás után. Kitöröltem minden fiókot a telóról mégis csinálta. Ami még rosszabb hogy készenléti állapotba mertül tőle az aksi 50%ot egy nap alatt úgy hogy se wifi se 3G.
Csak egy preconf segített. -
Jegbonto
csendes tag
válasz rObika8802 #42241 üzenetére
Akkor neked szerencséd volt.
Én amúgy a push-ra gyanakszok mivel itt már be lehetett állítani a sima gmail-es fiókhoz is a push szinkront viszont nem jelezte a kis kék nyíllal hogy menne is mégis működött.
Szerintem ez "akadhatott be" a profil törlése után is. -
Jegbonto
csendes tag
Nálam most kezd betelni a pohár a bada programkínálata miatt.
Megvettem 560 forintért a bLastFm alkalmazást ami elvileg egy last.fm scrobbler és zenelejátszó, hát nem tudom mit csinálnak samsungnál hogy ilyen alkalmazást átengednek mert kb használhatatlan:
Csak akkor tölti fel a zenehallgatás adatait ha a saját lejátszóját használom(az androidos verzió kb 15 lejátszóval működik együtt).
Viszont a beépített lejátszó egy vicc, hiába van playlist lezárt képernyőnél sokszor nem hajlandó számot váltani vagy ha vált akkor is fél percig tart neki, az meg csak plusz hogy néha kihagy számokat a listáról.Korábban írta valaki hogy a samu nem engedte át a programját mert nem indult el most kérdem én akkor egy ilyen minőségű program hogy mehetett át a rostán? Ráadásul még fizetős is (ja lehet hogy pont azért).
Ha nem lesz működő android pár hónapon belül szerintem én is kidobom a wave-et mert ezen a 2.0 sem fog segíteni. Lecserélem egy SE Xperia Neo-ra ami lehet hogy műanyag de nem túl drága és hardveresen kb. olyan mint a wave.
+SSH alkalmazást is kerestem nemrég, persze egy sincs (droidra vagy 8).
[ Szerkesztve ]
-
Jegbonto
csendes tag
Hogy őszinte legyek nem számítottam másra tudom mennyire zárt a rendszer de reménykedtem hogy hátha rosszul tudom és mégis hozzáfér legalább kiolvasás szinten valamilyen adatokhoz. Pl.: az aksi töltöttséget ki lehet olvasni, akkor a zenelejátszó is kiadhatná a zeneszám adatait.
Viszont arra nincs mentség hogy a programba épített lejátszó ilyen rossz, ha már egyszer direkt erre készült.
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs