Hirdetés
Aktív témák
-
szebev
senior tag
valaki meg tudna mondani,hogyan lehet videokat lejatszani pl.: Blikk.hu-rol,Youtub-rol,Videarol stb?sehonnan nem indul el!Segitsetek kerlek!!!koszi!
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
szebev
senior tag
valaki meg tudna mondani,hogyan lehet videokat lejatszani pl.: Blikk.hu-rol,Youtub-rol,Videarol stb?sehonnan nem indul el!Segitsetek kerlek!!!koszi!
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
szebev
senior tag
szia!azt irtad fel tudtal tolteni voip klienst!nekem van pc-en voipwise.ezt fel tudom rakni a telora?ha igen akkor hogyan?segitenel ebben legyszi?koszi
-
szebev
senior tag
fel lehet rakni a telora skype-t es msn-t?
-
szebev
senior tag
hol tudom beallitani a telot,hogy a bejovo hivasokat rezegve is jelezze?
-
szebev
senior tag
szisztok!van 2 problemam!1- Elinditom az asphalt5-ot es 1 ido utan kiirja,hogy zarjak be mas programokat(persze be kell zarnom az asphalt5-ot is)miert!
2- Netezek.nagyitani akarom a lapot,hogy be tudjam irni a usernevemet valahova erre kiirja a lap tul nagy,vagy visszaugrik az eredeti nagysagra!Es itt is ki szokta irni,hogy zarjak be mas alkalmazasokat(naptar,home page,widget...) holott meg sem nyitottam oket!(tudtommal).Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
szebev
senior tag
-
szebev
senior tag
-
szebev
senior tag
megy az asphalt! . talom hejett meg telot ertettem,ea hejett meg ..az-t..
-
szebev
senior tag
sziasztok!frissiteni akarom a telot,de nem megy!kies le van toltve!leirom mit csinal a pc pontosan!kies megnyitva.osszes futo program bezarva.kies kiirja:az eszkoz csatlakoztatasa folyamatban(vagy 10 perce).neha kiirja,hogy nem tudja installalni az mtp device ,samsung mobile modem v2.a teloban csatlakoztam a kiesre,de kiirja hogy remove the cable.eltavolitottam!most akkor ,hogyan csatlakozik a pc-hez?frissiteni akarok,de mikor megnyomom a frissites gombot kiirja,hogy nincs csatlakoztatva a telo!ordogi kor nem mondom .tudnatok segiteni?
-
szebev
senior tag
Valaki megnezne, hogy mijen a video minosege a youtube-on 3g-n? nalam pocsek!
-
szebev
senior tag
hali! tudja valaki , hogyan kell egy mappat lekodolni?Ertem ezalatt , van egy kep, elrakom egy mappaba es ha meg akarom nyitni ezt a mappat, akkor kodot kerjen a telo. Koszi a valaszokat elore is!
-
szebev
senior tag
sziasztok! Csinaltam egy kepet es elmentettem a memokartyara. Majd megnyitottam a Media Browsert (angol a telo) es kitoroltem onnan , de igy kitorlodott a memokartyarol is! Hogy lehet elerni , hogy memokartyarol ne tunjon el a kep, de a Media Browserbol kitorlodjon?
-
szebev
senior tag
Sziasztok! Elofordult mar valakivel , hogy jatszas kozben a telo csak ugy kilep a jatekbol es nem tudsz visszalepni, mert kiirja nincs eleg memo hozza? En Empire Defence-el jatszottam es ezt csinalja a telo ! Ja ! A jatekot telora mentettem el,de van rajta eleg hely! Es meg valami ! Ha memokartyara toltom a jatekot , azt hol lehet lecsekkolni a teloban , hogy oda mentette-e le? Valaszaitokat elore is koszi !
-
szebev
senior tag
SZiasztok! Azt meg lehet nezni valahol a telon , hogy egy jatekot a memokartyara mentettem-e el. Beallitottam a telot hogy a jatekokat kartyara mentsem , de nem talalom rajta!
-
szebev
senior tag
Sziasztok! Gps-es kerdesem lenne hozzatok! En angliaban elek, ugyhogy a Gps-t inkabb itt hasznalnam. A kerdesem az , hogy melyiket lenne erdemesebb megvennem R66-ot 50eurert orok elettel vagy az Ndrive UK,IRL 18fontert, de evente fizetve? Amit nem tudok az az, hogy mennyire reszletes az R66. Sokan mondjak ,hogy az Ndrive jobb! Europaban nem jarok tul sokat, de nem tervezem ,hogy angliaban maradok( nem is megyek vissza Mo.-ra), tehat mas orszagba koltozok egyszer.Talan ezert megerne az R66. Szoval nem tudom mi legyen!
-
szebev
senior tag
válasz Faresz29 #17439 üzenetére
Szia! Ha meg aktualis a jatek , akkor leirom ,hogy ez a jatek jo lenne ,ha nem lepni ki a 6. palya utan. De a kommentekben benne is van! Szoval egy nagy sz.r sajnos. Egyebkent meg kell nezni, hogy milyen figuraval tamadsz. Aztan, hogy mijen jeleket kell osszehozni! A Hp,ATK,DEF tudom mit jelent, de nem tom mire jo! Viszont a HP melletti jeleket kell mindig osszehozni(max. 2ot lehet).Kb.ennyi! Szerintem ezutan mar rajossz a tobbire is! Ha van meg kerdesed irj nyugodtan! De mint irtam , jelenleg ez a jatek bugos!!!!! Programverziotol fuggetlenul!
-
szebev
senior tag
Szisztok! Olyan mar elofordult veletek, hogy menyittok egy honlapot( en a forumot szoktam), aztan megnyittok egy olyat amin ker jelszot meg username-et es siman bejon a 2. honlap ugy ,hogy nem kell beirni a jelszavakat? Mert en ha egybol megnyitom a 2. honlapot akkor ker jelszot a telo! Ezt vhogy nem ertem miert csinalja!
Mas: most JEE van a telon es venni akarok ra R66-ot. Ha frissitek 1.2-re nem veszitem el az R66-ot?
-
szebev
senior tag
Na asszem ilyen meg senkivel nem fordult elo!! Tortent ugyanis, hogy a telokonyvbol egyszer csak eltuntek a kepek. Mondom nem baj ujra csinalom azt kesz. Aha, nem igy tortent! A telo ujraindult, kiirta amit ilyenkor kell. Aztan eltunt, majd kulonbozo szinu csikok jelentek meg .Azt hittem lefagyott , de azert elindult! Ha valakinek volt mar ilyen baja jelezne? Tudjatok mi volt ez az egesz? Ja es soha nem frissitettem, meg ilyenek! Koszi
[ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
17933-as hsz-re senki? Annyit meg hozzatennek ahhoz a hsz-hez , hogy a widget ikonok is eltuntek alulrol, de az irasok megmaradtak . Szoval elvittem a Virgin-hez (angliaban elek), hogy mi ilyenkor a teendo, ok azt mondtak,frissitsem a szoftvert. Mivel en nem ertek hozza, megkerdeztem ki csinalja meg nekem(mielott elvesztenem a garit). Mondtak vigyem a Carphone warehouse-ba. Ezek utan kivancsi leszek milyen szoftvert tesznek ra! Remelem holnapra (hetfore) kiderul, mar ha elkeszul.
-
szebev
senior tag
Sziasztok! Hogyan lehet a kartyara elmentett appsokat feltenni a telora? Uj szoftvert rakott fel a CPW( angol mobil bolt) es legyalultak mindent ami a telon volt, ezert kell(ene) visszarakni oket.
[ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
Sziasztok! Kerdeztem itt egyszer, hogy ujra lehet-e telepiteni az appsokat(a telorol) ha a telo teljesen le van gyalulva.Leslieke es Karma azt mondta, hogy nem csak Kiesrol lehet visszatenni oket. Nos, nekem sikerult a telorol, ugy hogy ramentem az Apps widget-re es az irta , hogy 5 frissitest csinalhatok! Tehat amit elozoleg elmentettem appsokat, jatekokat a telora , azokat egytol-egyig vissza tudtam rakni, mert azok meg mindig ott voltak a letoltott prgramok kozott . Szerintem eleg fura Ja es JH3at raktak ra nem a legfrissebbet
[ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
Van olyan a telon a Beallitasokban nektek, hogy Software update?
-
szebev
senior tag
Valaki irta , hogy mar vett wave tartot es toltot a kocsi szelvedojere. Nem talalom azt a hsz-t ahol ezt ajanlottak.Tudna valaki segiteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.