Aktív témák
-
szebev
senior tag
Szia !
Ugyanazt az USB kabelt hasznaltam . Valoszinu , hogy hardveres a problema ahogy mondtad .
Ugy volt, h ha sikerul megjavitani akkor nem vesz masik telot . Igy viszont eladja es vesz O is egy RAY-t .Leslieke : Kiprobalam amit irtal, hatha bejon ! Koszi !
[ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
válasz
zotymoty #50280 üzenetére
Megoldodott a problema .... Viszont nem igazan ertem , hogy mi volt az ! Vegig a Zotymoty gepen probaltuk felrakni a firmet, de nem sikerult, aztan atmasoltuk ugyanazokat a file-kat az en gepemre es elsore felment a KF3 !Leellenoriztem a softver verziot es ezt irja :1106242233LISS8500XXKF3 ! Ez igy nekem erdekesen hangzik
Ilyennek kell lennie , vagy vmit elrontottam vhol ?
Ja , es Zotymoty a tesom es csak azert en irok helyette, mert neki nem volt turelme es ideje megvarni,hogy vegezzek. Nem is tudja , h kesz a teloja ! ( feligmeddig )
Egyebkent azert raktuk ujra az 1.2, mert mindig jelzett ,h usb kapcsolodas pedig nem is volt semmi radugva a telora... Igy 1 nap alatt lemerult a telo, ugy hogy nem is hasznalta ! A baj az , h ez a problema meg mindig jelentkezik az uj firmnel ! Valakinek vmilyen uj otlet esetleg ?
Ez a hsz. inkabb lesliekenek ment volna !
[ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
Sziasztok !
Eppen most raknam ujra tesom telojat multival , de nem tom melyik firmet kell lemasolni ! KF2 full vagy KF3 nem full ? Segitenetek ? Koszi !
-
szebev
senior tag
Sziasztok!
Volna egy otletem miert kesik a Wave 1-2 2.0 ! Szerintem meg nincs kesz es azert halogatjak honaprol-honapra, mert aki eddig tudott varni ra az nem fogja a telojat eladni a 2.0 megjelenese elott . Ezert mondanak mindig rovid idot a megjelenesre . Ha azt mondtak volna augusztusban, hogy bocsi , de nem kesz a 2.0 es csak decemberben lesz kesz azzal sok jelenlegi Wave-s tulajt veszitettek volna el ! Igy akar el is tolhatjak az idopontot egeszen a 3.0-ig....
Hat kb. erre gondoltam es remelem nem jon be a joslatom ! -
szebev
senior tag
válasz
samsung1920 #49740 üzenetére
1920as vagy?(remelem nem) Remeg a kezed? Mert minden hsz-d 2szer jon ki ! Persze csak viccelek,ne vedd komolyan !
-
szebev
senior tag
Sziasztok!
Szeretnek venni egy okos telot a felesegemnek. A mult heten volt a kezemben egy Samu Galaxy Ace es eleg jonak tunt.Felesegem igenyei:kicsi kijelzo, jo fenykepezo,konnyu menu.neha netezes. Szoval tenyleg csak az alap telo kell. Olvastam az Ace topikjat is, ott azt irtak,h kicsit draga a tudasahoz kepest. Ebben az arban lehet venni egy Wave2-t vagy Moto Defy-t.
Tudnatok ajanlani mas telot is kb. ilyen arban es tudasban? Nem ismerem annyira a telokat es nagyon erik egy uj telo vasarlasa.
Tudom ez nem az forum erre a kerdesre,de en inkabb Nektek hiszek mint egy ugymond idegennek!
Nem akarom szetoffolni a forumot , ugyhogy priviben varom kedves valaszotokat ( ha lehet egy kis velemenyt is irni, hogy miert azt a telot ajanlotok amit, az jol jonne )Koszonom !
-
szebev
senior tag
válasz
szimike79 #48954 üzenetére
Pontosan igy gondolkoztam en is ahogy Te !
Mas :
Kiirt olyat a telo netezes elott, hogy kapcsoljam be a 3g vagy a wifit , holott engadelyezve van a 3g... A masik az, hogy kiirta orszagon kivul vagyok engedelyezem-e a roomingot ami ugye plusz penzel jar! Nehany percre ra mar tudtam hasznalni a netet, de bosszantott, hogy akkor nem tudtam hasznalni . Nem tudjatok mi lehetett a baj?[ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
Sziasztok!
Egy kis problema merult fel! Meg szeretnek nyitni egy honlapot es eleinte mukodik minden, de nehany kattintas utan kiirja, h " Atiranyitas sikertelen " . Minden mas honlapnal megy rendesen a telo .
Elore is koszi a segitseget ! -
szebev
senior tag
Tudja vki , h mi a kulonbseg a Flash 10 es 11 kozott ?
-
szebev
senior tag
válasz
ruszi_tomi #47825 üzenetére
a 47774-es hsz-ben benne is van, h nem szabad hasznalni a 5.65-os multit !
-
szebev
senior tag
Tudja vki, hogyan kell hasznalni a Bada nav progit ? Nekem nem akar mukodni angliaban ! Nem mutatja hol vok, nem talalja meg a lakcimem stb.
-
szebev
senior tag
Valaki tudna adni egy linket a legujabb kiesrol ? Koszonom
-
szebev
senior tag
válasz
Goldmen75 #45764 üzenetére
Mi bajod a nokkel ? Vannak noi wave-sek is (voltak is a forumon nehanyan) !
Egyebkent az otlet jo! Pecsre meg el is mennek,ha nem angliaban elnek! Jo nok vannak arrafele es egy jo disco is.Sajnos a nevet nem tom.
Ha ossze is hozzatok , a 2.0 utanra tegyetek! Lenne mirol beszelni asszem! -
szebev
senior tag
válasz
mrhitoshi #45528 üzenetére
Hat nem azert,de wave I es II - hoz rosszabb tudasu telohoz kiadjak a 2.0at amire nem kell varniuk egy evet, mi meg itt szenvedunk mar egy eve es meg mindig huzzak az idegeinket haaat bekap...jak azt a hulye marketingjuket
!
Azert titkon bizom abban, hogy megkaphatjuk a 3.0at, mint ahogy a low end telok a 2.0at -
szebev
senior tag
Szerintetek mit fog a samu bejelenteni holnap ? Ugyanis a wave3-at mar ismerjuk.
-
szebev
senior tag
válasz
bokrosolajos #43906 üzenetére
Ezt kellene berakni az 1.hsz-be !
Igy elkeruljuk a kovetkezo vitakat! Csak azt kell irni majd legkozelebb,hogy olvasd az 1.hsz-t!
Egyebkent sokban igazat adok Neked ! Ami igaz az igaz! Mondom ezt ugy,hogy elegedett vok a teloval. -
szebev
senior tag
Van ingyenes szotar widget! Language Translator.
-
szebev
senior tag
Koszi mindenkinek a velemenyeket!
-
szebev
senior tag
Sziasztok!
Nagyon OFF kovetkezik , de kivancsi vok a velemenyetekre!
A 10forintert.hu-t ismeritek? Megbizhato oldal? Van vmi hatulutoje?
Olcson lehet venni SGS2 -t , csak ezert kerdezem![ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
válasz
rObika8802 #42624 üzenetére
Neked nem hianyzik errol a listarol egy telo? Mondjuk Apple telo? Fura nem? Azert azok nem annyira rosszak, hogy ne ferjenek bele!
-
szebev
senior tag
Szia!
En meg azt hittem Te meg egy madar vagy! Leslieke meg pingvin! Csak, hogy mast is kiemeljek kozuletek.Persze csak vicceltem, nehogy magadra vedd ! Ezek csak "ovodai jelek " a szememben .Nem feltetlenul jellemeznek minket!
Ha mar itt tartunk. TE miert valasztottad a madarat? Kivancsi lennek a valaszodra! -
szebev
senior tag
válasz
leslieke #42252 üzenetére
+1 . En csak az apssok miatt nem rakom fel a betat.Nem akarom elvesziteni oket!
Szimike79: En nem tanultam soha angolt ( nemetet es oroszt nyomattak nekunk akkoriban ), megis angliaban elek! Es kb. annyi idosen jottem ki mint TE! Sot a felesegemnek meg annyi ANGOL nyelverzeke sincs mint nekem,de mar O is megerteti magat ha muszaj. Neked nem adnek 2 hetet es belejonnel a mobilos angolba,biztos vok benne.
[ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
válasz
eladogeppc #41925 üzenetére
Ha nekem kellene valtanom badarol wp7-re ,en varnek vele mondjuk ugy decemberig.Addig kijon a Bada 2.0 es remelhetoleg az appsok is.Meg mar sokan tesztelni,hasznalni fogjak a 2.0-at.Meg fogjuk tudni mi jo es mi rossz benne.
Ha nem tudsz varni a 2.0 megjeleneseig es fontos a navi,szerintem a R66 elegge hasznalhato,megeri a penzet! Ha ar-ertek aranyt nezzuk , akkor a R66 olyan mint a samu wave!
A Wp7-et nem ismerem. -
szebev
senior tag
válasz
richies #41772 üzenetére
Szia!
En ugyanigy jartam a golf battle 3D-vel! Bugos a jatek mint allat,aztan megkerdeztem a jatek keszitojet mikor jon az update(mert a telo jelzi,hogy van,csak en nem tom letolteni ) . Erre azt valaszoltak,hogy az update mar regen kesz van, de a samsungon meg nem ment at.Talan majd 2.0-val jon...
Szoval amit F-ECT$ is irt, valszeg a samu a hunyo!
-
szebev
senior tag
Hi !
Nem ugy volt, hogy julius elso feleben jon a 2.0 beta valtozat?
-
szebev
senior tag
Sziasztok!
Szeretnem megosztani a velemenyem Veletek miert olyan rossz a samu apps!
A Golf battle 3D jatekkal szoktam jatszani ami nagyon bugos.Belepesnel kiirja,h uj verzio elerheto,de persze waveseknek meg nem. Megkerdeztem a moderatort mikor jon a patch, o erre ezt irta:
I'll talk to my colleagues tomorrow and see what we can do for you.
All I can tell you about the Samsung patch is that its been ready on our side for a long time, but we are experiencing difficulties upploading it to the Samsung app-store, so I have no idea when it will become available to you .Szerintem ez mindent megmagyaraz... Na most vagy a Samu baxik az egeszre, vagy megvarjak a 2.0-at es update-lik a jatekot.Lehet igy jart az AB is !
[ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
válasz
Endruboy007 #40516 üzenetére
Hi ! En ugy szoktam csinalni, h bemegyek egy mar letrehozott ebresztobe es atirom az idot aztan rabokok a " ment "-re.En nem szoktam kikapcsolni a telot ejszakara. Igy mindig ebreszt!
Bovebben az 1.hsz-ben olvashatsz![ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
Hi ! Nem tom volt-e mar,de azert leirom hatha...
A mobil samu appson az " uj " kategoria helyett " lista " van. Szerintem nem lett jobb.
[ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
válasz
TomWexX #39964 üzenetére
En is elegedett voltam vele mult het vasarnpjaig! El akartam jutni A-bol B-be, de vmi nagy kiterovel akart elvinni oda! Mondom nem baj,majd ujratervez es minden OK.Hat nem tervezett ujra.... Minden aron el akart vinni kerulobe! Ugyhogy maradt a kezi terkep megoldas.Asszem fel fogom hivni az ugyfelszolgalatot!
-
szebev
senior tag
válasz
rObika8802 #39751 üzenetére
Inkabb lojj egy-ket torokot! Ugyis sok idot toltottek itt
[ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
válasz
brendoncsopi #39426 üzenetére
Szia! Mi is tobbszor kiakadtunk mar ha vki "idegen" idejott es istenitette az androidot. Szoktunk is szolni erte,pont ugy mint Te tetted, de van egy-ket forumtars akitol szivesen meghalgatjuk a velemenyet,mert tobben gondolkodnak a valtason.
Szoval , ha lehet nezd el gamekillernek,hogy leirja a velemenyet ide. -
szebev
senior tag
válasz
bokrosolajos #39031 üzenetére
Nekem is felmegy otthon a titkositott wifire.A tobbivel egyetertek!
Lehet Neked mar megerett egy telefoncsere nem? Ennyi baj utan...
[ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
válasz
gamek!ller #38837 üzenetére
Akkor nagyon jo lesz Neked! A csaj plusz meg a baratnod is!
-
szebev
senior tag
nem is olyan rossz ez a PD monitor app!
-
szebev
senior tag
Milyen hulyeseg ,h mar legalabb 1 napig sem engednek hasznalni 1appsot ingyen! Tegnap reggel irtam,h a Phage Wars jo jatek ingyen, 1 napra ra ( vagy kevesebb ) meg mar £3! Arrol nem is beszelve, h ennyiert draga.
[ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
Aki szeret jatszani annak: Phage Wars.
Virusos jatek,el kell foglalni a tobbi virust.Egyszeru,de jo jatek szerintem.
Aktív témák
ma Elképesztő minőségű és sebességű készülék, melyen a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszere fut.
- Hardcore café
- Xbox One S macerálás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 11 Pro Max 256 GB Éjzöld
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 15 Plus 128GB PiNK 1OO% ! 4 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA