Hirdetés
Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
serial port detect error!!!
Ilyenkor mivan???
-
Tomajdon
aktív tag
válasz Goldmen75 #42750 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő, szóval bocsi!
Én így: letöltöttem a samfirmware.com-ról a csomagot, abban volt egy multiloader a v5.65. Azt megnyitod, kicsomagolod a firmware-t pl. asztalra. Multiloaderben: full download pipa, telefonon kamera gomb+hangerő le+bekapcs gomb egyszerre megnyom, majd ha kiírja hogy Download mode, csatlakoztatod a géphez. A multiban betallózod a szükséges fájlokat, majd port search-re rányomsz, és ha megtalálta mehet a download. Lehet hogy neked is kiírja majd hogy Wait reset !! Ne ijedj meg (én beszartam ), menni fog tovább magától. Aztán lehet hogy csak én voltam ilyen szerencsés hogy ezt kiírja.
LSI csatlakozást válaszd ki, majd port search. A teló download mode-ban, csatlakoztatod, majd utána port search elvileg mennie kell.
Bada 2.0: mennyivel jobb érzés ugráló címsor nélkül netezni! El is felejtettem hogy milyen jó! Nagyon király rendszer ez emberek... Kell a francnak android!
[ Szerkesztve ]
-
Necro_Ramone
tag
Ó, én úgy visszaraktam az utolsó 1.2-t, mint a szél. Sima a scroll a menüben. Sima a scroll 900 fénykép között. Sima a scroll a zenelejátszóban. A 2.0-val minden úgy szaggatott mint a a hulladék androidok. (tudom tudom debug meg béta megmittudoménmi, de a nyakamat teszem rá hogy pont ilyen szar lesz a végleges is).
-
Goldmen75
őstag
dbL: erase error.....jól kezdődik...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Necro_Ramone #42754 üzenetére
Nálam semmi nem szaggat! Sőt sokkal gyorsabb!
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
snecizero
senior tag
Egy kérdés. Ha én pl 100x regizek különböző névvel és e-mail el. A samsungkies apps programomba akkor annyiszor feltudom használni az 1400 forintot ?
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Goldmen75
őstag
Van ez a homescreen vagy mi, amik ott vannak hülyeségek azt hogy lehet eltüntetni??? Mást kirakni , na meg ha többi képernyőt hogy szerkesztem? nem fordul el a képernyő...
-
TomWexX
addikt
Na lefrissítettem én is a KIES-t, és a T-s XEH-re csinált telómra továbbra is azt írja hogy ez a legfrissebb készülékszoftver. Tehát aki hasonló cipőben jár, és az új KIES "nem frissíthető"t ír ki, az user error.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Goldmen75 #42765 üzenetére
Tartsd lenyomva valamelyiken az ujjad egy ideig, aztán ott csúszkával állíthatod. Nem sok widget van még benne sajnos.
Átmész a 2 vagy a további képernyőkre és csinálsz egy multitouchot(a két ujjaddal összehúzod a képernyőt), ha végeztél meg kilépsz belőle.Ikonokat meg úgy teszel az asztalra, hogy ott is hosszan nyomva tartod az ujjad majd lehúzod valamelyik asztalra alul. Majd kitapasztalod.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
mrhitoshi
veterán
Igen, beállítod ezt az új kapcsolatot, úgy hogy az internet ezt használja, majd bekapcsolod a Wifit.
PS4
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Goldmen75 #42768 üzenetére
Mennie kell. Egy üres képernyőn csináld, mintha kicsinyítenél egy képet.
2 oldal ikon van csak a menüben igen. Ez nem teljes firm, csak egy béta, ne várj játékokat.
Menüből értettem, hogy az asztalra lehet pakolászni kifelé, amit akarsz.
Na majd belejössz, én megyek aludni, jó éjt!"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Goldmen75
őstag
Na, alig élek, olyan álmos vagyok, szét nyomkodtam a hullálom még éjjel
1. Qrva gyors lett a teló!!!!!
2. Csipkebokor vessző)
3. Az ikonokkal még mindig nem tudok bánni, sem az üres vagy nem, lapokkal, multitouch sem megy...de minjá nekiugrok youtube egy kis moziért
4. Minden nagyon tetszik, menük, állítási lehetőségek, 4 soros ikonok...
5. Fényképezőnél sokkal jobbak a beállítások s több mindent tud!
6. Sajna az apps nem megy, mivel nem HUN a cucc....
7. Napközben folytatom az ismerkdést)Üdv hullámosok
-
TomWexX
addikt
válasz formanekzs #42774 üzenetére
Úgy, hogy először fagyjon be a Kies annyira, hogy csak a reinstall segítsen rajta, majd újratelepítés utáni frissítés közben jelezzen egy csomó hibát, majd harmadjára sikeresen frissüljön a program! Ugyanis nálam így zajlott le a folyamat.
Komolyra fordítva nekem továbbra is azt írja hogy ez a legfrissebb készülékszoftver, tehát nálam nem lehet hiba.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
válasz formanekzs #42777 üzenetére
Ha van kedved vele szórakozni, akkor csináld meg mégegyszer a preconfigot XEH-re! (gondolom nincs kedved hozzá ) JL2/JL1 van fent?
szerk.: Visszaolvastam és most már tudom hogy az van fent!
Itt mire gondoltál? :
"...A telefont is felismerte, de eddig mindkét helyre kiírta az aktuális szoftver verziót...."[ Szerkesztve ]
-
-
Goldmen75
őstag
Várom a véglegest MAGYARUL!!!!!)) Nagyon tuti! Csak most nincs semmi lehetőség, opció, game, apps.... Na de sebaj, gyors mint az állat! Iphone elbújhat))
Az accountot elfogadta apps-ba, csak a régió miatt nem jön be, úgyhogy szerintem, meglesznek az eddigi letöltéseink a saját accountunkkal való belépés után!
[ Szerkesztve ]
-
EAndrew
aktív tag
Valaki használ BadaTube-ot? Nem rossz, de valamit nem értek benne. Egy ideig simán lejátszotta a videókat amiket kerestem, de most azt írja hogy a megnézendő videókhoz adja, rákattintok hogy megnéz, erre kilép. Ötlet, hogy hol lehetnek a megnézendő videók, vagy arra hogy miért lép ki?
Üdv!
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
-
Tomajdon
aktív tag
Egyre jobban tetszik ez a bada kettő gyors böngésző ami tördeli a szöveget, akkor most kipróbáltam a voice comand cucot és állati azt mndom hogy facebook update és benyitja a facebook app frissítési cuccát vannak lassulások, főleg amkor az appsról töltök le 1.0-ás appot... akkor micsit befagy meg amkor le akarom törölni de nekm nagyon bejön
-
F-ECT$
titán
Azért az durva, hogy egy bugos, fagyós, csomó appot futtatni nem képes béta fw ekkora örömet okoz. Ebből is látszik, hogy mennyire le van maradva az 1.2.
Dive ever, work never.
-
Goldmen75
őstag
Valaki segítsen ha tud #42784)
-
Goldmen75
őstag
Látom mindenki dolgozik...
Én is csak én egész nap géppel, gép előtt -
snecizero
senior tag
Azt tudtátok ,hogy ha az apps-on regisztek egy új névvel akkor kaptok 1400 ft kupont.
Na jó ezt biztosan tudtátok. De nem kell a bankártyát regisztrálni. Így is igénybe lehet venni. Én már legalább 5x regisztem és jó párszor elköltöttem az 1400 ft kuppont.
De ez ügye nem illegális ?De ez már nem sokáig lehet elérni. Aki akarja szerintem használja ki.
2011.09.30-ig[ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
TomWexX
addikt
válasz snecizero #42794 üzenetére
Most próbáltam, még a 10minutemail-el is működik! Csak akkor lesz necces a dolog, ha multival teszem fel a 2.0-t, mert akkor elveszik az app! Persze csak akkor ha kompatibilis lesz vele.
Közben találtam egy témát (Blood [SonicThemes]) 2800HUF-ért!
Na ki akarja megvenni???[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Mobilon a letöltések részen azok az alkalmazások is ott vannak a listában, amiket nem az ott regisztrált e-mail címmel szedtem le, hanem kiesen keresztül kuponokért.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5