Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

Hozzászólások

(#23144) ABal válasza Zumave (#23141) üzenetére


ABal
őstag

Gondoltam...

Az Androidhoz és a Nokiához képest valóban kevés alkalmazás van, de hogy neked ez mennyire fontos, azt én nem tudhatom. A kis számú alkalmazás egy része az oprendszer fiatalságával magyarázható, de sajnos a Samsung se nagyon töri össze magát ha a támogatásról van szó. Ha igazi okostelefont akarsz, jobb, ha visszaolvasol a fórumban, mert jónéhány panasz felmerült bizonyos funkciókkal kapcsolatban. De kinek mi az igénye, leginkább ez dönt szerintem.

Nekem két hónapja van meg, és most sincs vele különösebb gondom. A fórumban előjött problémák egy része nem érint, más részével szerencsére nem is találkoztam, úgyhogy elmondhatom, hogy szeretem a Wave-et. A hardver most is az élmezőnybe sorolja, szoftveresen meg talán fejlődik még. Én sem szándékozom lecserélni a közeljövőben.

A kijelző nagyon szép, a filmek jól mutatnak rajta. Voltak itt gondok bizonyos formátumok és méretek lejátszásával, de olvass vissza ez ügyben. Én mp4-be szoktam tenni a filmeket, azzal semmi gondom nem volt. Az mkv-t is gond nélkül viszi.

"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.