Hirdetés
Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz [KOCKA] #23448 üzenetére
Igen! Fogadd el, és örülj hogy ez a legnagyobb bajod! Esetleg rányomsz a hívásra, és egyből a füledhez emeled...így nem fogod látni. Egyébként más telefon is kírja ezt, pl. Sony Ericsson
Karma: Annak a hívás fogadáshoz van köze nem? Itt meg a hívás kezdeményezésről van szó. Ha tévedek bocsi.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
csabám
addikt
válasz [KOCKA] #23454 üzenetére
Nálam idáig mindig működött. Teljesen mindegy, h milyen a sim kártyád. Akkor nem tudom. Van a beállításoknál is a törlésre lehetőség. (Beállítások-Alkalmazások-Hívás-Hanghívás-Hívásátirányítás-Összes törlése.
szerk.: Akkor passz. . .
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
consono
nagyúr
Karma uram! És persze mindenki aki foglalkozott az SDK-val. Hol lehet beállítani, hogy a kártyára telepítsen az SDK ne a belső memóriába? Lehet egyátalán ilyet csinálni? Mintha eddig nem lett volna ez gond, de frissítettem a végleges 1.2-re és nem látom a kártyán a progit...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
[KOCKA]
csendes tag
Hát mindenesetre egy próbát nekem megér a trémobilnál.
-
-
[KOCKA]
csendes tag
Hát nem vagyunk egyformák és ez így jó
-
consono
nagyúr
Kipróbáltam a WAMO camerát, bejön ez a HDR dolog. Most csináltam két képet, ez itt HDR nélkül:
[link]ez meg HDR:
[link]Már csak azt nem tudom azt hol tudnám beállítani, hogy nagyobb felbontásban csinálja a képet, mert ez így csak játék....
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
hannibal7
csendes tag
Sziasztok!
nagy örlődés és néhány átvirrasztott éjszaka után arra jutottam, hogy eladom Samsung Wave-emet. Nagyon klassz készülék, de visszatérnék inkább a gombos telefonok világába...
A telefon szürke, 08.18-án vásároltam függetlenül, 1 éves samsung gyári garanciával, ami további 2 hónapos garanciával lett kiegészítve regisztráció után, tehát 2011.10.18-ig garanciális a telefon.
Első naptól kezdve szilikontokban hordom, nincs rajta egy karc sem, nem ejtettem le, nagyon vigyáztam rá. A fülese nem volt még kibontva, doboza megvan természetesen töltővel és adatkábellel, papírokkal. December 21-től átvehető Pesten, akkor leszek újra otthon.
69.000Ft volna tokkal-vonóval -
-
victorio79
tag
válasz consono #23465 üzenetére
consono:Akkor nem csak én vagyok balfék.
[KOCKA]: Kívánom neked ez legyen a legnagyobb problémád a telefonnal. Én már egy pár éve biztosan látom, de nem zavart.
consono : Nem tudom 1.2-n megy-e az Stune, de azzal kiderülne.
"Si vis pacem, para bellum."
-
bokrosolajos
őstag
Rég jártam erre, akinek nem új az info, attól elnézést!
Megvan a Developers' Challange eredménye!Fenn van az össze app, és mindegyik Free
Jó hír: a WAMO camera-ban van HDR, így megint egy 'tudás' Amivel az IP4 mellé lehet állítani!Győztes gáma
Final Strike 3D - egész jó, de nem tudom nagyon lelőni a tankokat, nekem túl érzékeny hiába kalibrálom -
bokrosolajos
őstag
További érdekességek:
natív SPB TVNext - to do and task management ezt mindenkinek ajánlom, must have alkalmazás a gyári vacak helyett!
bcontorl12 - ezel gamepad, keyboard, joystick és kormány lehet a szép grafikájú telefon appp WiFi-n keresztül vezérelve a PC-s játékokat
Deathland 3D Egy kis lángszórós zombi írtás
Space Hell ezt még nem próbáltam,de jónak tűnik
-
Polllen
nagyúr
válasz bokrosolajos #23473 üzenetére
SPB TV-t hol láttad? Amúgy majdnem must have ha jó minőségben akar az ember tv-zni...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Csabi42
tag
válasz DonMedve #23411 üzenetére
Szia. Ha "X"-el lépsz ki a böngészőből, s nem a hívás letevő gombbal, akkor nem felejti el a jelszavakat. Nekem egyszer felejtette el, mikor böngészés közben lefagyott a teló. Ami igaz az igaz, ilyen esetben sem kéne, hogy elfelejtse,de hát ez van.
"Ne feledd, hogy van, amikor a csend a legjobb válasz!"
-
bokrosolajos
őstag
Valaki íja meg, működik-e az SPB TV-je.Nekem egyáltalán nem megy, Normal minőségben sem. Kiírja, hogy Buffering, de még a százalék sem jelenik meg Ja és nincs mobil internetem, csak Wi-Fi!
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Ezt a bcontrol nevű alkalmazást hogyan kell beállítani? Valaki próbálta már?
Köszi
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
ratam23
aktív tag
válasz bokrosolajos #23473 üzenetére
Next - to do and task management ezt nem találom sehogy tudnál linket adni? előre is köszi
-
Hubzsi
tag
Sziasztok,
A következő problémával találkoztam: A telefonom híváslistájában SIM számnak jelzi a kapott sms - esek feladóját és random a hívásokat is. Be van állítva, hogy a használt memória a telefon legyen,úgyhogy nem értem miért a SIM - en tároltnak érzi amikor ugyanaz a szám benne van a telefonmemóriában is.
A teló T - és JI5 van rajta, frissítés után megvolt a preconfig és a KIES - ből töltöttem rá vissza a kapcsolatokat.Valaki találkozott már hasonlóval?
-
MerLinh
senior tag
válasz bokrosolajos #23478 üzenetére
nekem megy wifivel
Killerlaca: le kell tölteni egy programot innen itt le is van írva a használata
ratam23: érdekes nekem gyönyörűen megy...több csatornát is néztem tesztnek...a winmos időszakból még nem voltak benne a magyar csatornák.
Bár nem tudom nekem valahogy mindig megy minden, és így lehet nem számítok most..bár premium hub nem megy...=P[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
nagyúr
válasz ratam23 #23483 üzenetére
Csatlakozom, nekem se megy. De nekem a widget+mobil weboldal kombinációjáról se indítja el a videót a beépített lejátszó. Szintén wifivel.
Csak nálam van az, hogy semmit nem talál a samsung apps keresője amit beírok? Az spb tv-t meg a wamo-t is úgy kellett megkeresni a kategórián belül.
Szintén csak nekem sz.r ez a wamo? Sötétben próbáltam ki, ugyan vakut próbál használni, de se nem fókuszál rendesen, se nem villant nagyot, hogy egyáltalán játszódjon valami a képen... Kész vagyok már ettől a telefontól teljesen. -
ratam23
aktív tag
válasz bokrosolajos #23487 üzenetére
bocsi nem láttamaaz o-t próbálkozok ha sikerül valahogy működésre bírnom akkor megosztom veletek
-
sittes79
addikt
-
Killerlaca
senior tag
válasz bokrosolajos #23478 üzenetére
Nekem szinten nem megy wifi-m van.
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
bokrosolajos
őstag
válasz sittes79 #23489 üzenetére
Pedig ez a WAMO nagyon nagy durranás! Már annak, aki érti is mire való
Tök jó a HDR! Kedvesemet lekaptam és össze hasonlítottam a hagyományos vakus móddal, ott az arca beég, a környezete meg vaksötét, a HDR verzióban mintha nem is lett volna vaku, hanem csak jó megvilágítás! Hmmm. Ez fini!
Pirate raid-et töltsétek, nagyon jó (Angry birds klón)
[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
válasz bokrosolajos #23491 üzenetére
és tudtál felbontás változtatni a wamoban? én nem találtam
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #23491 üzenetére
Pirate raid-et töltsétek, nagyon jó (Angry birds klón)
Épp most töltöttem le.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
rObika8802
aktív tag
JID-t aki használ annak mindig ottvan az E? ha bekapcsolod a telot egyből frissíti a widgeteket? nem lehet ezt vhol kikapcsolni v állítani mer nem találtam iet sehol...
.-.-.-.-.-.-.
-
Varszegig
veterán
válasz rObika8802 #23495 üzenetére
-
leslieke
Jómunkásember
A 102-es végű Kies felajánlotta, hogy a JI3-at frissíthetem JI5-re! lehetséges, hogy már nem kell a régebbi verziókkal trükközni?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
sittes79
addikt
zkatter_bada elég jó lehet broadcastingolhatod hogy hol vagy éppen...
-
bokrosolajos
őstag
Na emberek, most jutottam el ahhoz a ponthoz, hogy földhöz vágjam, de legalább is eladjam ezt a készüléket!
Otthon a PC-men, csak egy appot lehet a KIES-szel letölteni, utána végtelen ciklusba kerül
Itt egyáltalán semmit nem hajlandó letölteni, a feléig elteker, aztán szerver túlterheltség miatt pirosra vált és úgy marad az idők végtelenjéig.Az a legrosszabb benne, hogy a fos KIES akkor sem enged telepíteni, ha már a gépen van a cucc, ugyanez a szöveg
Wi-Fin bemegyek a Samsung Appsba, látok mindent, le akarom tölteni, vár, vár, vár és kiírja, hogy 0xFF02 network error. Rágugliztam, látom augusztus óta világszerte fennakadásokat okoz ez a probléma
SPB TV itt sem megy. Tököm ki van, amikor tegnap feltelepítettem, először működött, igaz kockásodott a kép. Ma meg semmi, sem az otthoni, sem az itteni hálózaton
Az érdekes benne, hogy a műsorújság simán tizedmásodperc aaltt letöltődik, és hogy minden csati preview is, tehát a probléma nem hálózat függő. Beállításoknál semmit sem lehet állítani. Talán valami file beragadt a cache-be és azért nem fut. Nem tudom. Szerintem marhára gáz, hogy a wapos spb tv mindig működik, a natív fejlesztés meg ilyen béna ...Négy évig használtam egy WinMo-t, soha semmi olyan gondom nem volt, amiért téptem volna hajam ...
Bocs a kifakadásért, biztos front van
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs