Hirdetés

Aktív témák

  • peterk

    senior tag

    Felraktam a legújabb Kies-t, hááát, ez se mondhatni bugmentesnek. :( Firmware frissítést felajánlja, majd a már korábban is előfordult msc.Thunder.firmwareupdate.exe hibával rögtön el is hasal a frissítés elején. Volt egy kis időm, ledebugoltam, és hát Samsungék a jól ismert "Identity.IsInrole()" exception bugot hagyták a progiban. Nem részletezem, ha netán valakinek kiakadna a frissítés, az vegyen fel egy "Administrators" nevű csoportot a windows csoportok közé. (Jobbklikk a sajátgépen -> kezelés -> itt kikeresni a bal oldali listában a "Helyi felhasználók és csoportok"-at, azon belül "Csoportok", és itt a jobb oldali ablakban jobbklikk, és "új csoport". A név fontos, hogy pontosan az legyen amit írtam: "Administrators" (idézőjel nélkül). Nem fontos beletenni a csoportba senkit.

    (Ez a gyorsfix a legújabb - 82-es végű - Kiesnél megoldja a problémát, a korábbi verzióknál még kellhet a korábban már megírt "FUS" kulcs felvétele is a registryben. Tényleg merő bug ez a cucc... tipikus távolkeleti munka, rapid fejlesztés, nyomják bele a funkciókat mint az állat, de normális tesztelést nem csinálnak majd a júzer leteszteli alapon.)

    Más. Ha frissítés után rögtön nem ismeri fel a telefont a Kies, akkor csak húzd le, várj amíg a lecsatlakozás hang megszólal, majd mehet vissza, várd meg amíg jön a csatlakozás hang, és utána mehet a Kies. Ha ez se segít, akkor egy reboot fog.

    Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Aktív témák

Hirdetés