Hirdetés
Aktív témák
-
SirDöme
tag
MEGVAN VÉGRE A TELEFON! WOAH...
Azt valaki meg tudná mondani, hogy lehet azt kideríteni, hogy t-s szoftver van rajta vagy független(a körülményeket ne is kérdezzétek )
SAMSUNG Wave I
-
romoka123
csendes tag
hello, tud valaki valamit arról hogy mikor lesz android a wave-re? mert úgy hallottam hogy lesz rá
-
mothugs
tag
válasz haxxika #13045 üzenetére
Én egy Koss Porta Prot vettem hozzá, szerintem baromi jól szól!! Igaz ez nem agybadugós, de össze lehet csukni!!
Amúgy nekem is volt Arenám és ha egy valamiben jó volt akkor az a zene volt. Baromi nagyot szólt szerintem, persze egy normális füles oda sem árt, de a gyári is jó volt. -
DonMedve
addikt
válasz cryingdr4g0n #13057 üzenetére
Előbb beszéltünk Bögre kollégával(ő intézte nekem is) telefonon,ha minden igaz holnap reggeli órákban megkapom.Képek természetesen lesznek.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
En nem zarom ki, hogy a JetDroidhoz hasonlo projekt sikerrel jar idovel, a ket hardver kisertetiesen hasonlo. A baj az, hogy az ilyen muveletekhez szukseges szaktudas nagyon keves ember kezeben van (nem szamitva a Samsung alkalmazottakat, akiket zaros hataridon belul felakasztananak ha ilyesmiben segitkeznenek), igy az o szabadidejuktol, hangulatuktol es kitartasuktol fugg csak.
“All nothings are not equal.”
-
-
Jake88
tag
Tud valaki már megoldást arra,hogy elkészült playlisteket amit nem wave lejátszóval készítettem kezelje (lássa) lejátszó. m3u-ról van szó. memkarin zene mappába raktam.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz Jake88 #13067 üzenetére
Nem látja, sajnos. Továbbmegyek, letöltöttem egy samsung playlist maker programot, az valami spl, v milyen formátumot kreál... direkt samsung mp3 lejátszókhoz... azt hiszitek, ezt látja? Dehogyis... Egy módja van, úgy tűnik: a telefonnal kell playlistet létrehozni...
fhunor: akkor látja? mert így még nem próbáltam. Jó lenne, ha igen...
[ Szerkesztve ]
• Flies around shit - bees around honey •
-
user137
őstag
urak, nem bírom itthagyni ezt a telefont! annyira szép, és annyira tökéletesen megalkotott darab eszköz, h elnézem neki azt a hibát is, amiért a Nokiát a földhöz vágtam volna!
a héten elnézek a pólusba és megnézetem a szervízes sráccal ezt a naptárhibát. telefonban ő is hitetlenkedett, majd élőben meglátjuk :-) (nem ér rá valaki JH3-as fimreware-el velem eljönni egyik este a Pólusba 1 órára, léccilécci?! )
[ Szerkesztve ]
-
romoka123
csendes tag
hello, 1 kérdés... tud valaki ilyen live wallpaper-eket a wave-re mint ami pl a nexus one-on van? előre is köszi.
-
Tomajdon
aktív tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy melyik a legújabb szoftver? NEkem most JF2_TMH van. Melyik az a szoftver amit hivatalosan is fel lehet rakni rá, és a legújabb?
-
rizso
addikt
válasz Tomajdon #13082 üzenetére
Ahogy Varszegig is ajánlotta, érdemes bepróbálkozni egy szerviznél! Én ma írtam a pécsieknek, hogy jó lenne frissíteni a T-s szoftot, kiderül mit reagálnak - azt úgyis megírom majd itt is
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
romoka123
csendes tag
hello, a telóm 1 nap alatt lemerül de nem tudom miért
kicsit visszaolvastam és volt ez a 2 mód: ap és cp uart mode, nekem alapból ap-ban volt, most is abban van de még így is 1 nap és vége, hívást alig fogadok, max wifin 1-2 óra net de ettől nem merülhet le ennyire.. elvileg 2-3 napig kellene működnie 1 töltéssel ,legalábbis én ezt tudom,ja meg nekem most a kies szerint ez a firmware van rajta: S8500BSJF2/S8500TMHJF2
ezt meg lehet oldani kies registry hackel? vagy inkább szerviz? lényeg a gari megmaradjon[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz romoka123 #13089 üzenetére
Nekem kétszer volt ilyen. Egyszer azt hiszem tunewiki shoutcast rádió akadt be valahogy. Hiába lőttem ki a progit, folyton felmászott a netre. Restart megoldotta. A másik meg ha jól emlékszem a weatherbug időjárásos cucc szívta le este az akut elég jól. Ott nem is nagyon néztem milyen időközönként frissít, úgyhogy valszeg user error. Nem volt fontos, leszedtem inkább. Szóval próbáljatok meg a programok közt keresgélni!
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
válasz romoka123 #13096 üzenetére
Most meg nem mondom, a telefonom töltőn alszik már és sosem kapcsolom i a 3G-t, mert rendszeresen használom. Viszont ha a csomagkapcsolt le van lőve és a wifi is ki van kapcsolva akkor elvileg nem tud netre mászni. Érdekes. Valami viszont leszívja azt az akkut, mert normál esetben ennek nem ennyi az üzemideje. Marad az hogy valami a procit pörgeti. Ilyenkor jönne jól az androidra írt programok tömkelege. Ott van erre olyan progi ami megmondja mi mennyit használ az erőforrásokból és logolja szépen.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Kis@
tag
Ma felhívott egy fazon a samsung magyarország nevében, hogy megkérdezze miért regisztráltam a wave-emet. Ilyen piackutató féle volt. Megkérdezte, hogy a nyereményjáték vagy a 2hó garancia hosszabítás miatt regeltem-e. Megkérdezte, hogy elégedett vagyok-e a telefonommal, mondta hogy ő is,. most is épp arról telefonál. Olyan szürreális volt az egész beszélgetés. Nem is értem, hogy mi volt ez az egész. Nektek nem volt ilyenetek? Olyan váratlan és furcsa volt, hogy nem is jutott eszembe feltenni a kérdéseimet.
Kis@
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest