- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
gazfickó #50052 üzenetére
Nem vagy egyedül. Én is jártam már így. Megoldásként fogtam és kivettem az akksit. Ezt nem egyszer produkálta már, de csak is 1.2 alatt, valami oknál kifolyólag. Először én is azt hittem, hogy a telóval van baj, de utána kiderült, de valami nagyon nem okés magával vagy a rendszerrel, vagy a firm.-el. Neked milyen firm. alatt produkálja ezt ?
-
-
snecizero
senior tag
válasz
gazfickó #41579 üzenetére
Szerintem nem fog menni. Ha eladod biztosan meg fogod bánni. Te hűtlen gaz
Viccet félre rakva. Szerintem max 40000 ft ha eltudod adni. A vaterán lehet utána nézni milyen érdeklődés van iránta. Én néztem olyan s8500 wave-et a vaterán ami 35000 ft-ért volt fent. És rá sem licitáltak.Itt egy link a vaterán fix 37000 ft-ért és senkinek nem kell.
[link] -
radav
csendes tag
válasz
gazfickó #33125 üzenetére
Letölteni bármit letölthetsz, Wi-Fi-t használva pénzbe se kerül. Ha lejár a 30 napos próba akkor kell fizetni a navigálásért, a letöltött térképet nézegetni akkor is lehet. Ha a navigációs segítségeket kikapcsolod akkor a navigáláskor sem számíthatsz extra költségre.
-
Varszegig
veterán
válasz
gazfickó #31935 üzenetére
Ma megnéztem a fórumon a gs2-t, tényleg jó kis darab. A méretét szokni kell a wave után, meg azt hogy nem fém. De nagyon gyors. Ami még érdekes volt, hogy a kis galaxik (gio, ace, fit, mini) szintén nagyon virgoncak, persze a kijelzőjük más kategória. (Rajtuk csak 2.2 fut.)
Hogy legyen egy kis on is: állítólag 2011-ben lesz hivatalosan is premium soc hub itthon. -
TomWexX
addikt
válasz
gazfickó #29562 üzenetére
Akkor próbáld meg ezzel a leírással, egy 82-s, vagy 102-s végű KIES-sel! Ezekszerint neked is kell a registry buhera, mert a product kódod nem a normális táborba tartozik.
Ne parázz, bratyómnak tegnap csináltam meg hiba nélkül! -
Varszegig
veterán
válasz
gazfickó #29554 üzenetére
1. milyen forrású a telefon? T? Dzsunka gsm? Vag yhivatalos forgalmazó? Gondolom rossz a product kód
2. Ha KIES-szel frissítesz, akkor nem vész el semmi.
3: spoofer: nem megy már.Rotor82:
A telepített progik nem fognak működni fw frissítés után.Vagyis újra kell őket telepíteni.
2.0 kies esélytelen frissítés. Tedd fel valamelyik régebbit.(én frissítés előtt/után mindig formázok kareszt, telót, mindent. persze biztonsági másolat után. Én így szeretek frissíteni)
Ez mind nem igaz, a progik mennek, 2.0-val lehet frissíteni, és tökfölösleges a kártya, és telefonformázás.
-
Rotor82
aktív tag
válasz
gazfickó #29554 üzenetére
Spoofer nem müxik már vele sajna.
A telepített progik nem fognak működni fw frissítés után.Vagyis újra kell őket telepíteni.
2.0 kies esélytelen frissítés. Tedd fel valamelyik régebbit.(én frissítés előtt/után mindig formázok kareszt, telót, mindent. persze biztonsági másolat után. Én így szeretek frissíteni)
-
TomWexX
addikt
válasz
gazfickó #29505 üzenetére
Mivel bratyóm mobilja T-s, (természetesen már multival felfrissítve JI2-re) ezért kénytelen vagyok registry pacher-rel frissíteni, de ha neked független a telód, így simán akár 2.0-ás Kies-sel is felrakhatod a 1.2-t, mert neked már fel kell ajánlania a frissítés lehetőségét.
Az egyébként nem baj ha JF1-ről frissítesz 1.2-re. -
TomWexX
addikt
válasz
gazfickó #29501 üzenetére
Ne félj tőle,
ezzel a megoldással "szinte" biztos a siker.
Kinyírni nem tudod vele a telefont, max átmenetileg működésképtelenné.Azon meg a multi segít...
Azért JF1 óta sok minden változott jó irányba.szerk. Pláne ha független, akkor már ugye magától felajánlja a frissítést, nem is kell már registrypach.
szerk2.: A 2.0 egyenlőre még igen távol van, (sőt még azt se tudni hogy egyáltalán megkapjuk) addig nyugodtan frissíthetsz 1.2-re!
Én ma fogom frissíteni bátyám wave-jét, mert ő is tart egy kicsit tőle, de nem kell mert az esetek 99,9%-ban simán lezajlik a dolog. -
a510
aktív tag
válasz
gazfickó #20157 üzenetére
Én ezt szoktam nézegetni háttérképet keresgélve:interfacelift
-
-
R3ST
csendes tag
válasz
gazfickó #19569 üzenetére
Nekem ugyanazzal a SIM kártyával másik telefonon megy 3G-n. A másik meg, hogy az ébresztő elfelejtett ébreszteni, az kicsit felháborító. Elolvastam az 1. hsz-t, és úgy állítottam be, ennek ellenére mégsem ébresztett. Alapvetően szerethető telefon lenne, de komolyan mondom, hogy 2 nap után elgondolkodom azon, hogy eladom a ****-be. Hogy egy 80ezres telefonon ne legyen ébresztő meg 3g 2010-ben, szerintem no comment.
-
-
-
csabám
addikt
Aktív témák
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Valami baja van a tápomnak
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest