Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ViharVadász
őstag
-
sauser
tag
válasz
migabi24
üzenetére
Megnéztem az eredeti samut,majd ezután a Vivazt de különbséget nem nagyon vettem észre talán aVivaz-é árnyalattal jobb.Viszont most felteszem a JB4-et mert a kannan féle marha jó.2 féle rom:JB4 alapon és JB1 alapon.Most az eredetit akarom feltenni.Különben az új kannanhoz mind kettőhöz jó a magyar rom CS-je.Ha akarod felteheted be vizsgálva.
-
Hege-Zs
tag
válasz
migabi24
üzenetére
Akkor azt mondod kolléga,hogy az lehet,hogy a probléma,hogy amikor feltették a Garmint rá,akkor ezt nem csinálták meg?az a probléma,hogy azt nem én,hanem az előző tulaj ragta fel.Akkor szedjem le?
ui.:eszembe jutott még valami,hogy a képek,és videók mappában vagy egy mikrofonnal ábrázolt valami aminek az a neve,hogy mission impossible,és nem engedi kitörölni,mert valami kulcs jelenik meg rajta,és azt írja,hogy nem engedélyezett.És amikor elhoztam egy darab ilyen volt,most meg kb 10 ilyen ikon van a mappában.szerintetek mi lehet?Vírus?Egy hard reset segíthet rajta?Ha megcsinálnám,akkor lehet,hogy az aksi probléma is megoldódna.van a hard resetnek valami veszélye?Vagy nyugodtan megcsinálhatom most is....?!?!?!
Köszönöm

-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
migabi24
üzenetére
Érdekes. Nyomok a linkre és tele van a lap azzal, hogy s60v5. Nálad nem?
muveszur: Más linket nem is néztem. Örültem mint majom a farkának, hogy kint van. De mondjuk nem próbáltam letölteni.
szerk: most megnéztem. éppen döglött. De legalább tudjuk, hogy érdemes keresni.
Szóljon aki le tudta tölteni. Aztán ha megvan, felrakhatnád a blogodra. -
Tanbá-apó
tag
válasz
migabi24
üzenetére
az újabb, kinetikus fwkben, ujj használata és full page főoldalelrendezés esetén valóban furanak tűnik a közvetlen üzemmódváltás, mert egy másodpercig rajta kell tartani az ujjunkat , h aktívalni tudjuk a naptárt ill a profilokat. Viszont, ha a 3d navigációt kikapcsolód a beállításoknál, újra úgy működik a közvetlen váltás mint rég. Viszont nem lesz fotókontaktok és menü, ha jobbrá és balra húzód a kijelzőt . Valamit valamiért. :-)
-
Tanbá-apó
tag
válasz
migabi24
üzenetére
CSak a real playerben tudod megjeleniteni az srt kiterjesztésű feliratokat. Nagyon fontos h a videofajl és a feliratfájl neve ugyanaz legyen! Pl ha Dexter_s04e12.avi a videó akkor Dexter_s04e12.srt kell legyen a feliratfájl neve, tehát csak a kiterjesztés neve más. Ha tv kábellel tvre kötöd, sajnos nem ta tv-n a felirat...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Aztán nézegettem az egyik Szlovákiai mobilszolgáltató oldalát, és ott most rendkívüli áron lehet kivenni egy ilyen telefont.És hát rögtön ránézésre megtetszett, mind külsőleg, mind tudásilag 
) ez tényleg fölmászott a telóra, és nekem így máris tökéletes a tel.

Az mlm fájl az mi lenne, nem az a térkép?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)