- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senser87
tag
A garancia csak akkor él, ha gyári garis a telefonod...Boltban nemvalószínű, hogy foglalkoznak vele...Sőt tuti nem...
És mivel tavaly október óta nem kapsz gyári garisat, ezért az újonan vett készülékek ilyen téren...
A sorozatszámot gondolom a telefonban, az akksi mögött találod, ha nincs, akkor IMEI kell, az is ott van.
-
Bdanyy
addikt
Kontaktos lett a micro usb csatlakozó (folyamatosan megszakította a töltést, meg kiírta hogy akku leválasztva stb, a legkisebb mozgatás után), és még régebben tönkrement az akku
Meg az usb fedője kezdett leszakadni (láttam Hyperx-nek már teljesen [link] , ha még garis akkor inkább nem akartam megvárni hogy szétmenjen ennyire)
-
phaet0n
tag
#8341-ben ezt említettem.
[link]
Regisztráció után itt lehet szemezgetni. (ez nem warez. DM-on is szigorúan tiltják a warezt..)Kilépsz a Shellből. Letöltöd a neked tetsző cuccokat, ha csomagolva vannak, kicsomagolod őket, a .dat fájlokat felmásolod a telefonra. Megnyitsz a telefonon egy olyan fájlkezelőt, amivel látod a rejtett fájlokat. C(vagy E):\Private\20028b16 -ba bemásolod a fájlokat (ha kérdezi, felülírod őket..). És ezután amikor indítod a shellt, már látni fogod a változásokat. Annyi, hogy pl. az időjárásos óra az három widgetből áll: maga a digitális óra, az időjárás-jelentés, dátum.. Szóval ezeket mind ki kell rakni, ha szükséged van rájuk.
-
-
muveszur
addikt
Tapasztalatok:
-Eddig nagyon stabil, Rompatcher teszi a dolgát, ahogy kell
-Jó végre magyarul látni a telefont
-Kinetikus böngésző még jobb lett! Simább, rugalmasabb az egész...
Azt vettem észre, ha pl, elinditom a görgetést álló módban, és elfordítom a telefont, akkor a görgetés "nem vész el" folytatja továb...Nem volt sok időm még, minden felmegy szépen, talán az eddigi legkorrektebb ROM. Eddig még nem találtam benne hibát, egy újraindulásom sem volt.
-
Tanbá-apó
tag
Húúú, hát nekem egész napos fél óránkénti mail frissítéssel, napi 2 óra böngészéssel, 4-5 fotó- 1-2 videóval, 30-50 perc telefonnal, 1 óra videózással bír ki kb másfél napot, vagy épp 2-t! De ez volt a rekord, bár kissé extrémebb user vok ezek szerint mint te.
Én az egy teljes napi akksira is irtó büszke vok, egy nokiám sem bírt soha ennyit! (jó, mondjuk nálam egy nap reggel 7-től este 11-ig tart...)
-
Quasi_modo
nagyúr
Látom jó ideges vagy , hogy 3x elküldted.
Mennyire meleg a kijelző? Ez kb olyan igénybevétel mintha filmet néznél. Csakhogy akkor nincs a kezed kijelzőn. Halvány langyos, vagy tényleg forrósodik? Hátul nem meleg?
Én nem netezek vele 10-15 percnél tovább, addig sose melegedett. Viszont filmet azt nézek. De akkor sem melegszik.
Hadi: próbáltad rejtetté tenni az említett képeket? Persze lehet hogy akkor a Navigon nem látja őket. Nekem a Sygic képecskéi látszanak. De azok egy kupacban vannak, így nem zavaróak. -
abubaka
csendes tag
Én is ezért csodálkoztam,amikor megkérdezte,hogy milyen szinben.És utána várt is,hogy mondjam.Buta arcot vágva,agyamban átsuhant pár kellemes szin,de azért rákérdeztem,hogy milyen is van.Utána hallottam,ahogy mondja írás közben,hogy fe-ke-te.
Amúgy azt hittem,hogy szombat de. még van szállítás.Hogy bírom ki majd hétfőig??
Téged vissza hívtak?Nem ellenőrizték le a rendelésed?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új Xiaomi 14T 256/12GB Lemon Green
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest