- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #6197 üzenetére
A gép? Tulajdonképpen 90 százalékra tenném. Problémás 3 bill.: kamera, hangerő fel + menü. Minden funkció megy, amihez nem kell feltétlenül az a 3 gomb. (A kamera hol exponál, hol nem).
Most viszont a service manual alapján levettem a hátulját, hogy a billentyúk mikrokapcsolói meg a a bill kábel csatlakozója kiszáradjanak. Volt hajszárító, porszívás. Egyébként víznek nyoma nem volt. Ezért gondolom, hogy csak a mikrokapcsolókban maradhatott.
De amíg a billentyűkkel baj van addig nincs 3 gombos hard reset + flashelés. -
sauser
tag
válasz
muveszur #6195 üzenetére
No én is megcsináltam ezt a videó bemásolós dolgot,most már ez a legjobb a piacon.Pedig nekem a kanan féle rom van fönt,ez nagyon közel 3 nap huzza az igát.Most néztem hyper honlapját tett fel a JC1-el készült képet de véleményem szerint nem jobb.Talán a vivaz kamera firmwarejével készült kép jobb.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #6196 üzenetére
Örülök, hogy Neked is tetszik
Egyébként hogy áll a géped? Százalékban mérve mennyire becsülnéd a jelenlegi állapotát?
-
muveszur
addikt
A vakus képek: [link]
Mindegyik teljesen sötétben készült automata módban, természetesen vakuval...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #6193 üzenetére
Dobok fel 20 percen belül vakus képeket is...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #6191 üzenetére
Pedig a teljes méret is ott van
[link]
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #6188 üzenetére
Itt a blogomon van 3 kép. Ezek automatán készültek vaku nélkül, viszonylag rossz fényviszonyokkal...
Csinálok most még pár vakusat, meg ,még holnap délelőtt beltérben is párat.
-
muveszur
addikt
Srácok, én ma lettem tökéletesen megelégedve a telefonnal! Végre beltérben is király képeket tudok készíteni vele automata módban, és a 720p@24fps már hab a tortán nekem...
-
bedugen
csendes tag
Sziasztok!
Müvészúr: Nem kívánt fájlok kihagyása a Galériából blogodban leírtak szerint, ha az f:\ megjatón lévő dolgokat akarom kizárni a 0x3 string -et kell beírni értelemszerüen? -
Hege-Zs
tag
Skacok.Most tudtam meg,hogy ha gyári garis a telefon,akkor a samsung honlapján regelve,2 hónnappal meghoszabodik a gari
Meg is csináltam egybőllNa szóval van olyan ember aki segítene megérteni a telefonomat személyesen,vagy pedig tudna nekem rakni rá valami jó kis programot/navigációt/játékot bp-en?
-
muveszur
addikt
Felraktam én is a patchet, nálam egyetlen egyet sem hagyott ki, a Media Info szerint stabil 24 fps volt. Még csinálok párat, és rakok fel a blogra egy összehasonlítást.
-
Tomeewap
tag
Csináltam egy tesztvideót a 720p patch-el.
Jónak jó, de a végén van benne egy kihagyás. Csináltam több videót is más-más helyeken, és ott is kb. 10sec után jelentkezett egy akadásNo majd HyperX megoldására leszek kiváncsi, hátha az fix lesz.
-
factory01
tag
be van állítva biztos a routereden,hogy kérje a MAC számot,nekem is be van állítva,hogy kérje e a MAC számot és mikor én is megvettem a telefont megtalálta a routert,de nem tudtam felmenni rá,mert nem volt beírva a telefon MAC száma!
Ahogy muveszur is írta írd be a kódot és kiadja a telefonod MAC számát aztán azt pedig be kell írni a routerben a megadott helyre,de mivel nem tudom milyen routered van ezért kérdezz utánna! -
Peti567
aktív tag
12.-én írtam a fórumba az olasz oldalon, ami 11.-én nyílt!
Eddig mindig 2 naponként bezárták, most miért nem vagy csak én nem látom jól? -
benceje
csendes tag
Üdv!
menü->beállítások->kapcsolatok->célok->internet->új hozzáférési pontként kerestesd meg a wifit. bírod a kulcsot, de tudnod kell, hogy a routereden van-e
1. mac szűrés (ez elvileg írásod szerint nincs)
2. dhcp engedélyezve van-e (ha nincs, akkor neked kell a létrehozott hozzáférési pontba lépve a további beállítások között IPV4-ben ip-t beírnod)így mennie kell.
Én most csináltam dsl lanból egy usb wifi stick segítségével win7 alatt wifi hálót!
I8910 és n5800 simán megy róla... -
muveszur
addikt
Elérhető a 720p@24 fps patch!!! Bővebb információ, és később tesztvideók is itt: [link]
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
muveszur #6166 üzenetére
Hali Művészúr!
Sajnos nem tudom hogy be van-e állítva mert anno ezt ugy csinálták meg hogy a gépeket látja a router. Azt meg hogy mi lehet a teló MAC címe azt megtudom valahol nézni? Privátba ha tudnál segíteni megköszönném.Bocsi ha ennyire láma vagyok hozzá de időnek kell eltelni hogy megismerjem ezt a telót.
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Szeretném megkérdezni hogy mit kellene csinálnom ahhoz hogy a telóm felismerje a WLAN-omat?Odáig eljutottam hogy megtalálja a routert és kéri a jelszót. Ahogy beírom a telóba le okézom kis idő után kiírja hogy nem található a hálózat. Jelenleg a telefon " szűz" mivel két napos.Esetleg van rá megoldás? Köszi előre is. -
migabi24
nagyúr
Elérhető a 24fps videó fix http://www.mediafire.com/?z2yoaymyrlj
-
migabi24
nagyúr
válasz
Gabenpetit #6153 üzenetére
Formázás előtt mentsd le az Ndrive mappádat, aztán csak visszamásolod és telepíted, nem kell újra törni és a beállítások is megmaradnak
-
Peti567
aktív tag
-
Peti567
aktív tag
RoadSync -et nem bírom beállítani, a szerver névhez mit kell írni freemail ill. citromail esetén? Tartományhoz mit kell írni? SSL használat igen vagy nem?
Ez tud több email címet is kezelni úgy hallottam!
Segítsetek! Köszi -
Geni86
tag
Érdemes feltenni az új HyperX romot? Stabil,gyors?
Mivel nem tudok szignózni turbóromnál, fel szeretnék tenni egy hackelt verziót, és a legújabbat néztem ki. -
muveszur
addikt
válasz
Gabenpetit #6153 üzenetére
Szia!
A szignófájlok csak az IMEI-től függenek, így nem kell újra megigényelned őket, jók azok bármelyik firmwarehez.
Igen, ajánlott a hard reset és az E:\ formázása is, így az Ndrive is eltűnik.
Igen, minden flashelés után... Játék már 2-3 hónapja nincs a telómon, egyszerűen nem érek rá visszarakni mindent.
-
Gabenpetit
csendes tag
Ha felteszem az uj magyar fw-t, akkor ujra kell kerni a szignozashoz a fajlokat?
.. es ugyebar ujra kell telepiteni az Ndrive-ot, meg inden nyavajat ami mar fent volt?
Ti ezt minden egyes fw telepites utan megteszitek? Vagy van ra valami gyors megoldas? -
muveszur
addikt
Én is örülök neki....
Úgy szeretem barátnőmet fotózni a szobában...N82-vel olyan szépet lehetett csinálni, de a HD-vel mindig szarul sikerültek (ilyenkor nincs idő állítgatni), de mostmár úgy látom, ezzel sem lesz baj.
Az akkura vagyok még kiváncsi, de az a baj, sokat van gépen, így alig tudom megnézni az akkuidőt.
-
muveszur
addikt
Egy kis összehasonlítás képileg: [link]
Az biztos, hogy nem sikerült a legjobbra az összehasonlítás, de egyértelműen jobb lett a kamera. Van néhány fotóm, amin különösen látszik...Sajnos nem tölthetem fel, mert testvérem a főszereplő.
-
muveszur
addikt
válasz
phaet0n #6146 üzenetére
Vicc az egész
Pedig a miénk a legjobb!
Hamarosan elkészíti Wireless a patchet a stabil 720p-s videóhoz! Így nem kényszerülünk a HyperX-féle főzésre...
Most dobtam fel a legújabb magyar firmwaret.... Eddig nagyon jó. Tetszik. Mintha a kinetikus görgetés is simább lenne, mint a JA2 lengyelnél. Csináltam képeket is, az előzővel, és az újjal is, próbáltam ugyanabba a pozicióban csinálni. Infók nemsokára a blogon.
-
hjanoo
csendes tag
Délután raktam fel a XXJB1 XEOJA1 Generic Poland romot. Már a legutóbbi magyar se volt rossz, de ez mintha még gyorsabb lenne. Aki most gondolkozik flashelésen és magyar nyelvűt akar, az szerintem ezt rakja fel.
-
galusz72
tag
Tud valaki a car packhoz hasonló progit ami szól is kihangosítva? A car pack sajnos nagyon halk.
Köszi -
phaet0n
tag
-
Peti567
aktív tag
válasz
Hege-Zs #6139 üzenetére
Pár progi fel megy szignózás nélkül is, de sok nem!
Itt le van írva faszául hogy kell szignózniKövetkező progi ami kéne a telómra: email kezelő!
Olyan kéne ami több (3) email címet is tud kezelni, és wifiről is működik!
Hasonlóra gondoltam mint az outlook, de nem lenne muszály letöltenie az emaileket, ne terhelje a telefont, vagy azt mindenképp letölti? -
phaet0n
tag
válasz
Hege-Zs #6139 üzenetére
Szignózni magukat a .sis (ez a kiterjesztése a symbian telepítőcsomagoknak, ezt másolod a telefonra, és ezeket elindítva telepíted az adott dolgokat) fájlokat kell. Ez a művelet nem minden esetben szükséges, de ha mégis, akkor arra szolgál, hogy hitelesíted a fájlt, ezzel lehetővé teszed a telepítést a telefonon. (A telefon minden esetben ellenőrzi a fájlok eredetének hitelességét, és van, hogy enélkül nem megy a dolog.)
-
phaet0n
tag
válasz
Peti567 #6136 üzenetére
Igen, elég a kikapcsolás-bekapcsolás.
(Hyperx újabb romjaiban egyébként már reboot gomb van kikapcsolás helyett, ami ilyenkor jól jön.)
Mondjuk én nem tartom kizártnak, hogy ezt újabban javították, ugyanis amióta XXIL5-öt használok, nem érzem szükségét ennek. Nem tűnt fel, hogy jobban merülne USB kapcsolat után. -
Peti567
aktív tag
válasz
Hege-Zs #6134 üzenetére
Hege-Zs:pl.: Vatera
Nagyon jó ez a Hack Proof Password Manager progi, ilyenre gondoltam!
Remélem én nem járuk úgy mint haverom:
( Olaszországba a repülőtéren akartunk kocsit bérelni amit bankkártyával akart fizetni, és egy ilyen progiba volt neki eltárolva a PIN kód, azonban a progi nem akart megnyilni, valami lett vele, kezdtett pánikba esni, de aztán szerencsére eszébe jutott a kód és 2-3 probálkozás után ki tudta fizetni a kocsit)
Ezt csak így érdekesség képpen osztottam meg veletek hogy mindig legyen B terv!A garminos engedélyezés, letiltás dolgot megcsináltam, (eddig nem volt), remélem jó lesz mostmár! Amugy az USB töltés utáni ujraindítást uye úgy értitek hogy kikapcsolom és bekapcsolom a telefont, nincs külön ujraindítás funkció ugye? Esetleg reset gomb?
Aranyat ér ez a fórum és a segítőkész emberek benne, nem győzök hálákodni!
-
Hege-Zs
tag
Jah,és ehez ugye mini usb adatkábelé kell?nem tud hozzá valaki eladót?
Üdv
-
Hege-Zs
tag
válasz
muveszur #6132 üzenetére
Mindjárt kipróbálom a Garminos tanácsot,bár nekem "gyárilag" engedélyezve volt,ugyhogy csak szimplán kikapcsoltam.Így is jó vagy engedélyezzem újra,aztán reset,majd kapcsoljam ki?
Ha azt mondod szellemképek,akkor no para.Max ha nagyon "elszaporodik" akkor hard reset.
Köszi a segítséget.
-
muveszur
addikt
válasz
Hege-Zs #6129 üzenetére
A Garmin background service letiltásához csináld a következőket:
Garmin-->Beállítások--->Beállítás-->Rendszer--->Launch Backround service. Engedélyezd, Garmint indítsd újra, majd tiltsd le.Esetleg nem raktál bele memóriakártyát Nokia telefonból? Ilyen művelet után szoktak előjönni ezek a szellemképek. Nem vírus, ne aggódj...
A Hard Reset pedig teljesen legális, visszaállítja a telefont a gyári állapotba. Lepucol mindent a C:\-ről. Gyanítom a Garmin az E:\-n van, meg a szellemképek is, úgyhogy ha nagyon meg akarsz szabadulni tőük, formázni is kell az E:\ meghajtót.
A szellemképekre és az akkura is jóhatással lesz, mivel lejön vele a Garmin is.
De én nem csinálnék Hard Resetet ilyen helyzetben, 10 kép nem sok, a Garminra meg fentebb írtam a megoldást.
-
Hege-Zs
tag
válasz
migabi24 #6126 üzenetére
Akkor azt mondod kolléga,hogy az lehet,hogy a probléma,hogy amikor feltették a Garmint rá,akkor ezt nem csinálták meg?az a probléma,hogy azt nem én,hanem az előző tulaj ragta fel.Akkor szedjem le?
ui.:eszembe jutott még valami,hogy a képek,és videók mappában vagy egy mikrofonnal ábrázolt valami aminek az a neve,hogy mission impossible,és nem engedi kitörölni,mert valami kulcs jelenik meg rajta,és azt írja,hogy nem engedélyezett.És amikor elhoztam egy darab ilyen volt,most meg kb 10 ilyen ikon van a mappában.szerintetek mi lehet?Vírus?Egy hard reset segíthet rajta?Ha megcsinálnám,akkor lehet,hogy az aksi probléma is megoldódna.van a hard resetnek valami veszélye?Vagy nyugodtan megcsinálhatom most is....?!?!?!
Köszönöm
-
muveszur
addikt
válasz
Peti567 #6124 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta, kell az újraindítás...És természetesen a Garmin is ludas.
A jelszókezelésre nagyon jó a Hack Proof Password Manager. Rengeteg jelszavat és egyéb kódot tud tárolni.
Az új ROM-nál se lehet Ujj használata és widgetek egyszerre. El kell dönteni, melyiket használod, nem lehet kevergetni.
Hege-ZS:
USB csatlakozás után újraindítás
Garmin háttérszolgáltatásának letiltása
Videomegosztás kikapcsolása
Felesleges kommunkiciók kikapcsolása, pl Bluetooth, wifi.Plusz további tippek: [link]
-
Hege-Zs
tag
Hello.
Nekem ugyan ez a problémám,mint Peti kollégának,ha nyomkodom,egy napot se bír az aksija....Jól lenne valami tanácsot kapni,hogy miért csinálja ezt.Én még csak nem is csatlakoztattam usb-n a pc-re.lehet,hogy ez a probléma?Mit tanácsoltok?Vegyek új aksit?esetleg tud valaki eladó aksit hozzá?
Köszönöm a választ,és a segítséget.
-
Peti567
aktív tag
válasz
muveszur #6108 üzenetére
Nagyon, köszönöm a segítséget, most valóban megjlenik a naptár, viszont eltünkek a widgetek
háát egy köztes megoldás kéne! Az uj ROM-mal is csak így lehet megoldani?
Kéne nekem egy olyan progi amibe tudok jegyzeteket írni pl: pin kódot, jelszót, és ezeket egy jelszóval levédeni, tehát hogy más ne tudja megnézni, tudom hogy iphone-ra van ilyen biztos van erre is, csak tudnám mi a neve...??!!
A telefon aksijával nem igazán avgyok megelégedve!
Reggel 7 kor levettem a töltőről (egész éjszaka fent volt), most 1 csík van rajta!
Használat: 2perc telefonálás, 1 névjegy beírás, 10 perc GPS (garmin), 10 perc játék,15 perc internet, 1 óra rádió hallgatás!Háttérben szerintem nem megy semmi, ha hosszan nyomok a középső gombot nyitott alkalmazásokba nincs semmi csak a 3 gyári bezárhatatlan ikon (fényképes névjegyz, menu, meg alap képernyő vagy miez)!
Elképzelehető hogy megy valami háttérben, attól hogy a nyitott alkalmazásokba nem látom?
Fényerősség automatikusan van, belső GPS nincs letiltva (mert néha kell), Blootuth KI, videomegosztás KI, adatkapcsolta ha szükséges!
A konektorból nem húztam ki a töltő használat után, és az USB-s töltés után sem indítottam ujra, azokat is kell régi gyári magyar ROM-nál?
Mit tudok még tenni???Ez így elég gáz hogy egy napot se bír ki!
Ja tudom hogy harmadik töltésre éri el a maxot az aksi, az ma lesz,-van de nem hiszem h sokat javulna! -
muveszur
addikt
HyperX honlapja szerint sikerült megoldani, hogy lehessen Macró módot választani videokészítés előtt. (Ha jól értem a Pre-Autofocus foggalmát).
-
Hege-Zs
tag
Sziasztok.
Esetleg lenne bp-en egy olyan jóindulatú i8910 tulajdonos kolléga,akinek vannak jó programjai,esetleg játékai,navigációs programja ehez a telefonhoz,és mondjuk ráérne ma és elmennék hozzá és tennénk az enyémre is valami jó programokat?!esetleg vinnék cserébe egy sört
Sajnos nekem nincs most otthon gépem és nem tudom feltölténi a 8Gb-os tárhelyetKöszönöm ha valaki segítene.
-
Tomeewap
tag
Itt egy rossz fényviszonyok közt készült kép
-
sauser
tag
válasz
muveszur #6100 üzenetére
Most nézegettem vissza a gépen és most már látom hogy a kamera modul megeggyezik a Turbóroméval.Ugyanis ezzel készült képeket is hagytam a gépen és nem látok minőségi külömbséget pedig 20-20 kép készült egyforma beállitással.Elvileg egyezni kéne mert a Turbóromnak is a JB1 januári az alapja,és azt nem irta Jyned hogy valamit változtatott rajta.Úgy látom az akku időn javitottak valami mert tegnaptól vagy 30 kép van benne esti is plussz beállitások ismerkedés a rommal és 1 csik tünt el.Eddig elfogadható.
-
muveszur
addikt
válasz
Peti567 #6105 üzenetére
Gyári magyar ROM-on nem működnek Yayha.hamid időjárásos widgetei.
A Widget főképernyővel sehogy sem lehet kirakni a naptárbejegyzéseket, csak az Ujj használata főképernyővel. (Viszont ilyenkor nem lesznek widgetek).
Menü-->Beállítások-->Személyes-->Főképernyő-->Főképernyő téma-->Ujj használataFeltöltötttem Neked a Garminhoz a magyar hangot: link
Csak másold be a Garmin/Voice mappába.Már két kiszivárgott magyar nyelvű firmware is van. Úgyhogy biztosan nem lehet mondani.
-
Peti567
aktív tag
Muveszur letöltöttem pár widgetet az oldalaldról, azonban egy sem akar műkösni, megjelennek az oldalsávban, kihúzom és vagy meg se jelenik vagy nem jó (pl. időjárásos).
Gyári magyar ROM van, az a baj? Nem lehet vele mit kezdeni?Másik problema:
Hogy lehet a naptárba beírt eseményekt kipakolni a főoldalra?
Letiltottam a naptár widgetet ahogy itt ajánlotta Quasi_modo
de után mit kell? "Ujj használata bekapcs?" ez mit jelent??JA, sikerült Garmin-t feltennem!
Hang navigáció bár még nincs azt gondolom külön kell feltenni!
És már msn ezni is tudok (fring)!
Apró örömök az életben - fejlődök,lassan de biztosan! -
galusz72
tag
Hali!
Van 1 hihetetlenül bosszantó gondom. Bárki, aki hív, csak másodikra tud megkapni mert az első hívás foglalt. Ha harmadszor rámcsörög újból foglalt, majd 4.re újból ok, és ez így megy vég nélkül. Ha valaki mesélné nem hinném el!
Kb 2 hete h szóltak először, nem vettem komolyan, de most kipróbáltam és igaz. Pedig már romot is cseréltem azóta. szenvedek már régóta, de nem jövök rá mi az. Érdekes h a feleségem kártyájával nem csinálja, viszont az én számom az ő mobiljában okés.
Nem tom mit bénáztam el, kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Filmvilág
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A dbrand is tokot mutat az iPhone 17 Próhoz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest