- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
grippen53 #5351 üzenetére
ennyi okos és önzetlen ember van közöttünk.
Hehe. Bizony. (nem vagyok beképzelt.)
Nálam a váltás valahol jövő február után. Addig nem . Ugyan mire?
joey20de szerintem egy i8910 kaliberű készülékről nem sokan váltanak majd erre
Véletlenül megint egyetértünk.
Persze másban nem.
muveszur Szerintem olyan még nincs... -
joey04
titán
-
Gabenpetit
csendes tag
válasz
grippen53 #5093 üzenetére
Off
Bocs hogy en is belepofazok ebbe a helyesiras hiba dologba, de a te masfel sorodban is van 3 hiba, es ahogy visszaolvasom a beirasaidat, hat sok figyelmet nem szentelsz a minosegnek. Ezt azert irtam, mert egy smiley-t sem latok a beirasodban...
Amugy is erdekes, hogy bevallod gyenge vagy angolbol, es masok segitsegere szorulsz, kesobb meg pont angol oldalakat hivatkozol meg az ott olvasottakkal. Akkor hogy is van ez?
On -
muveszur
addikt
-
muveszur
addikt
válasz
grippen53 #4876 üzenetére
Nem akarlak megsérteni, de az az oldal, illetve firmware, amiről Te beszélsz,
nem hivatalos!!!
A Samsung sohasem tette letölthető formában elérhetővé egyik firmwarét sem, csakis PC Studion keresztül!
Sőt, az általad említett oldal "donation"-ket is gyűjt, tehát ebből is látszik, hogy nem hivatalos. -
muveszur
addikt
válasz
grippen53 #4865 üzenetére
Nem jelent meg semmi sem az oroszoknál...
Az egy dolog, hogy egy béta kiszivárgott...De ez közelsem megjelenés!Megjelenni holnap fog egy firmware az Egyesült Királyságban. Addig az összes jelenlegi csak béta, és hivatalosan nem elérhető a végfelhasználók felé.
mod: Úgy tűnik, hogy jobb lett a kinetikus görgetés a Zenelejátszóban, a Galériában a csúszkát kijavították, talán jobbak lettek a fotók...
-
muveszur
addikt
válasz
grippen53 #4705 üzenetére
A legújabb a 3.01-es verzióhoz képest több javítást is kapott. Másrészt ha jól látom a külföldi fórumokat, még nincs megoldás, hogy települjön a legújabb. Aki előbb megcsinálja, az valószínűleg világelső lesz. (Ez pedig 200%, hogy nem én leszek, mert nem értek hozzá
)
-
-
muveszur
addikt
válasz
grippen53 #4241 üzenetére
Ez az firmware az, amit talán tegnap vagy tegnapelőtt írtam ide be. A Play online bolt telefonjai kapták hivatalosan a frisssítést. Nincs benne semmi módosítva, csak pár plusz könyvjelzőt tartalmaz.
Viszont szeptemberi a ROM alapja. De újabb, mint az eddigi bolgár, és magyar gyári szoftverek. Ha ezt kb 1 hónapja elérhető lenne, akkor örültem volna, hogy van egy elég új firmwarünk. Most viszont, hogy közeleg a kinetikus firmware, nem sokat dob a latba számomra.
zola: Samsung I8910 Omnia HD XXII1 PRTII1 Play Poland <--- Erről a firmware-ről van szó.
Egyébként nem értem, miért az II1 lett az alapja ennek a firmwarenek. Rengetegen panaszkodtak, hogy rossz az akku üzemideje ezzel a firmware-rel. II2-ben pedig javították is. Akkor miért az II1 lett az alapja?
-
muveszur
addikt
válasz
grippen53 #2920 üzenetére
A patch nem oldja meg a c2z problémáját! Csupán azt, hogyha feltelepítjük a python-t és az animationplus programot, a RomPatcher+ nem omoljon össze...
A patch egyébként semmi mást nem csinál, csak és kizárólag a c2z és az installserver.exe patchet másolja az E:\Patches mappába.Egyébként a két patch beépítetten is megtalálható a ROM-ban, a Z:\RP_Patches.zip könyvtárban, sajnos ez a megoldás a RomPatcher összeomlását idézte a fenti két program telepítése után.
A c2z patch problémáját HyperX nem tudja megoldani, csak is a patch fejlesztője!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 17 - alap
- VGA kibeszélő offtopik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest