Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
Igazából szerintem nem szükséges még úgy csúcs symbian
Számomra akkor lesz érdekes egy új Symbianos gép, ha azon már az új rendszer ketyeg. Ezért szerény számításaim szerint majd csak jövőre foglalkozom a váltással.
ezzel együtt ha kihoznak egy új gépet még izmosabb vassal, akkor vevők is biztosan lesznek. Meg hát akkor fenntartják a folyamatosságot. Vagy az új Symbianos gépbe beépítenek valami új dolgot: projektor, xenon, vagy engedélyezik a transmittert...
Obolony De az is plusz eladott darabszámot jelent. Csak erre gondoltam. -
zack
nagyúr
Jah...értem. Itt meg se néztem van e ilyen funkció.
Nem vagyok egy nagy mobil net felhasználó. Amire kellhet arra jó a HD is. Iwiw-et, hirkereső-t néztem teszteléshez, és elég jól lehetett kezelni. De talán az egyik legfontosabb funkció az email-ek lekérése...mást nem nagyon szoktam használni, esetleg néha-néha egy kis jutyub.
Minden másra asztali 60/6 netet használok. -
zack
nagyúr
Igen.
Biztos a T a hunyó, főleg így, hogy neked is volt hasonló szitud.
A böngészővel kapcsolatban kellemes volt az első benyomásom Arena után. Használható, élvezhető, szórakoztató. Számomra itt kezdődik a mobil net..ennél kisebb kijelzőn, egész egyszerűen nem lehet jó a böngészés. Arena kijelzője ugye 3 col, de kicsike volt...bármire rá akartam bökni, nagyítanom kellett, és csak úgy ment, elég körülményesen. De itt HD-nál ritkán kell nagyítanom, mert alapértelmezett méretben is kijelölhető, és indítható szinte bármi.ui: mi volt a gond a Hero-val?
Nem jött be a droid?
-
Quasi_modo
nagyúr
-
muveszur
addikt
3D Navigáció alkalmazásainak testreszabása:
Szükséged lesz:
-Hackelt telefonra
-Erre a szöveges fájlra.
-Fájlkezelőre, ami megjeleníti a rendszerfájlokat
-AppUidList widget-re (Letölheted [innen])Leírás:
1. Nyitsd meg a letöltött szöveges fájlt, és szerkeszd át az alkalmazások UID-jét arra, amelyire akarod.
Az alkalmazások UID-jét az AppUidList widgettel tudod megnézni.2. Az elkészült szöveges fájlt tedd rá a telefonodra. Ezután másold be a C:\Private\10202be9 mappába, és írd felül a régit.
Ezek után lépj a C:\Private\10202be9\persists mappába, és töröld ki a 20020607.cre fájlt.3. Indítsd újra a telefonod!
Fontos megjegyezni, hogy a 3D Navigáció alkalmazásai mindig futnak majd, így hatással lehet az akkumlátorra!
-
muveszur
addikt
Én nem tudok róla, hogy azokat meg lehet változtatni...
Viszont a 3D Navigation alkalmazásait meg lehet változtatni egy egyszerű hackkel, így oldalra lapozás esetén bármilyen programot be lehet állítani, mert szerintem a photocontact-et és a menü-t lehet nélkülözni innen.Bocs a késői válaszért, kb 1 órás áramszünet volt...
-
muveszur
addikt
Szia!
Felrakom a Handy Shell 2.0 betát, megnézem, mit tud.
zack kollégának a Nokioteca-ról szerzem be, nemsoká kész lesz.Még nem valósult meg a Day Hand Input következő verziója, de már én is nagyon várom...
Ha nem mégse úgy alakulna a dolog, lehet elkezdem megnézni, hogyan kell ilyet csinálni. -
zack
nagyúr
Három lehetőség van:
-Ujj használata
-Samsung Widget
-Gyenge"Ujj" használatánál a főképernyő lapozható, és 4 ikon jelenik meg felül...gyorshívás, üzenetek írása,könyvjelző,galéria. Az alsó 4db alap ikon persze nem változik.
"Widget" funkciót tudod...
"Gyenge" beállításnál tök üres a kijelző, csak az alsó 4db alap ikon látható, de ugyanúgy lapozható, mint a többi módban.Handy Shell-t még nem próbáltam, túl friss a kütyű...várjuk a szignó fájlt.
Quasi_modo:
"A képernyő jobbra balra tologatás külön kell kikapcsolni.(3D navigáció)"
Ezt nem tudtam én se. -
muveszur
addikt
Esély van rá, hogy rendszerszintű lesz a kinetikus görgetés az HD-ben, de kicsit rögös az út afelé...A legkorrektebb az lenne, ha maga a Samsung csinálná meg, ami nagyon jó volna.
A hackerek sajnos eddig nem győzelemre állnak, mert nem tudják újracsomagolni az egész ROM-t, de a megoldáson még dolgoznak.Igazság az, hogy Sevent használok, és csak a flashelésre kell az XP...Az első XP cd-t telepítettem fel, amit találtam a DVD-k között, szóval semmi finomítás nincs rajta, a lényeg, hogy flashelni lehessen rajta
-
Na nem mintha az Luna szebb lenne
Egyébként jó kérdés. Az S60-ba bekerült, de csak és kizárólag a Samsungon múlik, hogy mikor frissíti fel az i8910HD ágát erre, vagy hogy egyáltalán megcsinálják-e. Arra nem nagyon szabad számítani, hogy a mindentudó hackerek áttákolják N97-ből.
-
muveszur
addikt
Én használom az Opera mini 5-t, de ritkán, mert a gyári nagyon ott van, és az Operához csak akkor nyúlok, hogy ha fontos az adatforgalom.
Megnéztem most, 6 füllel sincs semmilyen lassúlás, tovább nem szórakoztam...
Billentyűzet? Nem hinném, hogy egyszerűbb lehetne az ékezetek bevitele, az "á" betűhöz, le kell nyomni az " ' " ékezetet + az "a" betűt. Két nyomás mindössze.
Az Opera 5 mini billentyűzetén: karakter gomb + á betű + karakter gomb a normál betűkhöz. -
muveszur
addikt
-
novinyul
veterán
Szerintem a két teló nem lehet teljesen egy kalap alá venni,én az N97-t inkább az üzleti széria felé sorolnám,az I8910-ben meg a multimédia dominál.Én ezért vettem a samsungot,nekem fontosabb a multimédia.viszont ha a munkavégzére használnám akkor bizony a nokia jobb választás lenne számomra.
-
Lirion
addikt
Mind1, most kerestem multitouchos resistive panelről videokat, van olyan, ami odab@sz, szóval a lényegen nem változtat: nem csak a kapacitív képes MT-ra. Az meg lényegtelen, hogy prototipusról van-e szó, a technológia képes rá.
Amúgy meg 1 évvel ezelőtt is volt már MT-s resistive technológia. -
zack
nagyúr
i8910 csak annyi a bajom, hogy érzésem szerint nem az igazi a szoftvere...de ne legyen igazam. A másik, hogy előfizuval akarom megvenni a T-nél minnél olcsóbban havi 10-12k lebeszélhetőséggel. Az iPhone 3GS Július 9.-én jön...ez behatárolható. Az Omnia HD-ről meg semmi hír. Az se biztos hogy lesz a T-nél. Ha meg lesz ki tudja mikor. Jelenleg kölcsön telefonnal nyomom, mert a sajátomat már eladtam, tehát minnél előbb vennem kell valamit. Nincs gondom az Omnia HD-vel, de kétlem hogy előbb jönne mint a 3GS. De ne legyen igazam, és akkor lesz választási lehetőségem is.
Nézegettem az LG Arena-t, N95 8GB, és a Samsung Omnia-t is, de egyik se győzött meg. Szeretnék érintés vezérelhetőt, és ebben jelenleg az iPhone az etalon.
Meglátjuk mi lesz júliusban...mert 1 hónapon belül kell valami. -
zack
nagyúr
Ezt nem tudom honnan veszed...
Mert azt kijelenteni hogy "nem lesz benne", "soha nem fogják", balgaság, főleg úgy hogy a telefon hivatalosan még nem is jutott el Magyarországra.
Specifikációk ismertek, és a szoftveres bekapcsolás lehetőségét több nagy 3GS tesztelő csoport sem vetette el, bár biztosra sem mondták. Gondolom ők azért kicsit közelebb állnak a "tűzhöz" mint te vagy én. Ezért sem értem a kijelentéseidet.
Vagy esetleg van valami olyan infód az Apple fejlesztői csapatától amiről még senki se tud?
Az hogy az előzővel mi tettek meg és mit nem...én nem hallottam ilyen pletyit hogy a sima 3G-s verzió processzor sebességben többre is képes lenne hardveresen de nem aktiválták. Te hallottál ilyet? Mert egy linket dobhatnál róla...
Csak hogy tudd a tesztelői csoportok szerint, szoftveresen aktiválható lesz, amit esetleg egy pl. 4.0 szoftverrel akár aktiválhatnak is, ha a konkurencia túlságosan a fejükre nőne.
Ez logikus és okos lépés lenne, de ssenki sem tud biztosat....persze rajtad kívül. -
-
babosmiki
addikt
Hát igen! Ha már HD videó akkor legyen tökéletesen szaggatásmentes...
Külömben nincs sok értelme, csak zabálja a memóriát.
Az átlag 22 f / sec az mindig és minden lejátszón kicsit akadozva fog menni,
főleg a gyorsabb oldalmozgatáskor észrevehető.
A tapasztalat azt mutatja, hogy a szoftverfrissítés sem fog ezen változtatni.
( I900 Omnia ) Sajnos.
Valószínű a korlát itt már a proci. -
-
marchellow
tag
azért nem folyamatos, mert nagyon ugrál az fps, ráadásul sokszor elég mélyre (19 fps), tehát nem végig a maximum 24 fpsen. ezt jól írtad te is.
csak a hsz-edből úgy tűnt, hogy magát a 24 fpst okolod, hogy az sosem folyamatos. ezt szerettem volna eloszlatni a mozis példával, hogy lehet az folyamatos, csak akkor végig 24 képkockát kell rögzíteni.van aki nem érzékeny az ilyesmire, azért nem veszi észre.
ugyanez van amikor rákötsz egy blu-ray lejátszót egy olyan TV-re, ami nem támogatja a 24p-t. ilyenkor a tv próbálja "megszülni" a hiányzó képkockákat, ami lassulást, gyorsulást eredményez.
ezt is van aki abszolút nem veszi észre, van aki a falra mászik tőle. egyénfüggő -
marchellow
tag
Videó: ez bizony nem folyamatos... mivel még a gyári adatok szerint is maximum 24FPS-t tud már nem lehet teljesen folyamatos, és persze bele kell venni azt is, hogy ha 2x ilyen erős vas lenne alatta akkor sem tudná végig a maximum fps-t hozni, mert még olyan eszközt nem találtak fel, ami végig 100%-ot nyújtana.
ez azért így nem teljesen igaz. a mozifilmek is 24 fpsel készülnek mégsem szaggatnak
megnéztem quicktimeban, az fps 19-24 között ugrál, átlagosan pedig 22.57 fps a lejátszás sebessége.az a szaggatás amiről te beszélsz az a transzkonvertálás miatt van, amikor mondjuk egy 30 fps-es videót konvertálsz 24-esre vagy fordítva. ilyenkor bizony beszaggatgat és framedrop is becsúszhat.
figyelni kell, hogy stimmeljenek a formátumok, pal, ntsc, 24p.
tehát önmagában a 24 fps nem baj, az még folyamatos (ha valóban 24 fps végig).
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest