Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plinksd25
tag
Az alap üzenetkezelő alkalmazást hogy lehet eltávolítani ha mást használok helyette? Vagy azt nem érdemes? Néztem a system/app mappát de ott ilyet nem találtam..
[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
Ez szerinte nem ilyen egyszerű, ezt nem lehet megmondani...
Ez a telefon két evés sem volt, és igaza volt nggabi-nak, annyi a memóriának.
Túlzottan nem volt igénybe véve a telefon, egy lány használta, FB, SMS, néha kamera, hanghívás...
Amúgy végül, nem lesz javítva, vesz egy másikat. -
borsodika
őstag
Emlékeim szerint olyan volt az akkor kiadott rom, hogy ha x nand-al szerelt készüléked volt és nyomtál 1 factory resetet akkor halt el az egész.Volt külön program is hozzá playen amivel lehetett ellenőrizni milyen nand van az adott telefonba. Az újabb romoknál ezt a hibát javították.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Dominiator
aktív tag
üdv, pár hónapja vettem egy S3-t amin nem gyári ki tudja milyen 4.3-as rom van és lenne vele egy két gondom.
Az egyik és legzavaróbb, hogy ha bill zában van a telefon a kijelző kikapcsolt szóval szóval nem nyomkodom mert mondjuk a zsebemben van és zenét hallgatok és elkezdeném használni és mikor megnyomom a jobb oldali gombot röviden h elő jöjjön a billzár akkor van mikor fél percet vagy egy komplett percet várnom kell rá hogy előhozza addig meg full fekete képernyő mintha lefagyna vagy ilyesmi.a másik gond az hogy ha zenét hallgatok huzamosabb ideig akkor gondol egyet és elkezd akadni a zene..
esetleg valami ötlet hogy mit tudok kezdeni vele
előre is köszi a válaszokat.
Who's the bigger hero who lives or who want to live?
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz plinksd25 #89667 üzenetére
Azért ha belegondolsz ezek a mai telefonok nem kőbalták, van benne ez-az ami meg tud zakkanni... De hogy 1-2 évesen tömegesen pusztulnának el az S3-ak, azt azért erős túlzásnak érzem...
Annak ellenére is, hogy nggabi mondta, aki eléggé otthon van a témában
Gondolj csak bele, hány 1000-10000 S3 tulaj szaladgál a mai napig, akinek mondjuk halvány fogalma nincs a PH! topikról, csak úgy simán használja a telóját... Aztán vagyunk itt pár 10-en 100-an akik követjük a topikot, ebből 1(!!!) kollégának most lehalt a telefonja. Ezek után azt kijelenteni, hogy MINDEGYIK el fog halálozni, merészség
Holnap majd jól beletépünk...
-
Yeffy
veterán
-
bexinho23
őstag
válasz plinksd25 #89667 üzenetére
Felesleges. Apám SGS plusz telefonja már lassan 4 éves, és hibátlanul működik (2 év után volt egy akku csere). Igaz az én S3-mam akkuja 1,5 év után halt be, és most cseréltem a kijelzőt beégés miatt (lassan fél éve be volt égve az állapotsor). Remélem más baja nem lesz Mondjuk vigyázok rá, mint a szemem fényére. A kijelzőn egy darab hajszálkarc sem volt, pedig sosem hordok védőtokot, se védőfóliát. És napi szinten zsebben van.
-
Raul227
aktív tag
Sziasztok 2 kérdés
ha ezt megcsinálom,ami a képen van,formázza a telót?meg miben változik meg a telom?letorol programokat?megbizhato?[url=http://kepfeltoltes.hu/view/141210/kies_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/141210/kies_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]valamint rendeltem egy 2100mAes autos 2ös töltöt,(szerintem lyukanként 2100 nem összesen) ez miben más mint a hálózati,ami elvileg 800 vagy 1000mA esen tölt?gyorsabban tölt?nem csinálja ki a telot vagy az akksit?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz Raul227 #89676 üzenetére
Sosem használtam, és használok Kies-t és Samu Stock romot, igy nem tudok hozzászólni a dologhoz...
"gyorsabban tölt?nem csinálja ki a telot vagy az akksit?"
Gyorsabban nem valószinű, hogy tölt, mert a kerneled nem engedi! Custom kernelben lehet állitani a töltési étéket 1000 Mah fölé. De nem javallott sem a gyors töltés, és sem a magasabb áram erősség...Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz Raul227 #89678 üzenetére
1A tud felvenni max. a Stock kernel. Hiába küldöd 2A-el, akkor is csak 1-et tud felvenni...
A Boeffla kernelben lehet emelni ezt az értéket 1A fölé...
A gyári töltő 1A ad le, igy annál hiába van emelve az érték, nincs értelme... A te esetedben többet tud a töltő mint 1A (2100mAes ), és ha emelsz a kernelben a töltési értéken, akkor már gyorsabb lesz a töltés, ha nem emeled akkor nem lesz változás a töltésben![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Pecc
őstag
Ez a group play mobilnetet használ vagy min kapcsolódnak össze a készülékek?
-
wertigo1984
őstag
Miert irja ki, hogy Kamera hiba 8 gigas ures cl6-os kartyaval?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
szunyi777
őstag
válasz Raul227 #89685 üzenetére
A Stock kernel nem enged szinte semmit állitani, ezért kell Custom kernel.
A boeffla kernelnek van saját appja, de a TricksterMod app is igencsak szuper cucc!!!Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
wdx
őstag
válasz t_a_m_a_s #89670 üzenetére
Ehhez azért lenne pár szavam... miszerint a régi s3-ak igenis kidőltek. Erre csinálta samu a javítást. Persze pont emiatt nem akartam sose ilyen telefont (s1, s2 után inkább ugortam volna 4-esre)... de én már az újabb szériát vettem meg, ami mentes minden hibától. Ettől független tény, hogy az első szériából több ezer meghalt pár hónapon belül. Elég nagy híre volt. Aztán kiderült a hiba oka, javították. Aki nem frissítette a rendszert, az így járt. További téma (Borsodika): nand... nos ez csak egy logikai kapocs, pont ellenkezője az and kapunak. Egy apró tranzisztorról beszélünk... Nem gondolom, hogy egy ilyen miatt fizikai sérülést szenvedhet egy chip. Kb nulla esélye van. A hibás eMMC-től (belső tároló) már annál inkább.
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
nggabi
félisten
válasz wertigo1984 #89683 üzenetére
akkor kuka, vagy próbáld meg a telefonnal leformázni.
"szenyor dzsíííí"
-
plinksd25
tag
Vettem az adást, nem is akartam pánikot kelteni csak kíváncsi voltam a véleményetekre.. Ettől még nem fogom egyik napról a másikra lecserélni sőt, amíg bírja megtartom
-
bexinho23
őstag
Melyik a legstabilabb gyári független 4.3-as rom?
-
szunyi777
őstag
válasz Raul227 #89693 üzenetére
A busybox alkalmazást csak indítsd el, majd normal install, ha kész akkor a busybox app törölhető.
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
AMD_ok
őstag
válasz kurtuzov #89575 üzenetére
Na eddig azert nem irtam, mert mostmar elvesztettem a fonalat teljesen
Par napja, ahogy tobbszor is toltottem (es eppen most is tolt), siman megy a toltes, semmi baja (orulok persze amugy, csak nem ertem, mi van/ ill volt....)
Megprobalom a szervizt is igy visszamondani, mert nem fognak talalni semmit, ha minden jol mukodik. Sztem az akkunak igy ebben a formaban semmi baja....(mondjuk ezt a TMX nevu ceget eleg nehezkes elerni.. )Szerintetek?
-
Lallerboy85
tag
Hello.
Adott egy független samsung galaxy s3, amiben t-mobilos feltöltőkártya van.Probléma az, hogy ausztriába kiérve nem lehet sem hívást kezdeményezni, sem fogadni, sem sms...Nem is csörög ki, és azt mondja hivás le van korlátozva...Probáltam már állítgatni, de semmi változás! - uj sim kártyáról van szó
Valaki segítsen, fontos lenne! Köszönöm
-
ittakary
nagyúr
válasz Lallerboy85 #89696 üzenetére
Próbáljatok más hálózatot ott kint.
-
x1port
addikt
válasz Lallerboy85 #89696 üzenetére
Roaming ?
-
Raul227
aktív tag
köszi szunyi!
Valaki ?Kies frissités mit takar?formáz is?stabilabb lesz?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)