Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
válasz Fredo_28 #89400 üzenetére
Új gyári akkut nem kapsz 5k-ért.
Ha valami bóvlit veszel ennyiből , lehet hogy csak ront a helyzeten.Inkább próbálj meg energiát spórolni.
Kevesebb fényerő , ez sem automatán.
Kevesebb szinkronizáció.
Facebook app likvidálása ha telepítve van ( az egyik legnagyobb akkufaló ) mint a chrome is.stbstb
-
hori-zoli
tag
válasz x1port #89401 üzenetére
Miért is nem lehet új,gyári akkut kapni 5e ft alatt???? Homályosíts már fel!!
Tessék, itt vaSamu 3 akku.n!! -->
Innen rendeltem a fiam S2-s telójához, és az én S3 LTE telefonomhoz is!
1000ft a posta, és a rendeléstől számítva másnap a kezedben a csomag!! -
x1port
addikt
válasz Rocky975 #89405 üzenetére
Amikor kint volt nálam a szervizes srác rákérdeztem nála.
De voltam a Telemax-ban is és ott is.Horror áron adják az eredeti samu akksit.
messze van az 5 ezertől.Én tényleg nem vitának szántam de ne legyetek már naívak.
21. század..csomagolatlan eredeti termék??? ne!![ Szerkesztve ]
-
Rocky975
senior tag
válasz x1port #89406 üzenetére
Nem vagyok naív, hivatalos helyen vettem és tökéletesen működik.
Az hogy ki gyártotta nem érdekel. Az is balek aki 10-ért gyárit vesz,ami ugyanazon a soron készül mint az olcsó.
Nfc-t nem tudom kipróbálni mert nekem a gyárival sem megy, gondolom kipucoltam valamit a romból.Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
x1port
addikt
válasz Rocky975 #89407 üzenetére
Persze , ne érts félre , mindenki azt vesz a saját pénzéből amit akar.
Csak az ,hogy : Eredetit vettem 5 ezerért vagy az ,hogy : balek aki 10-ért gyárit vesz,ami ugyanazon a soron készül mint az olcsó nem ugyanaz !Én is vettem már Dolce Gabbana parfümöt 4 ezerért.
Dettó úgy néz ki mint az igazi és az illata is olyan.
Ettől még nem győzködök másokat hogy az eredeti
( bár doboza nem volt )Téma lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
Rocky975
senior tag
válasz x1port #89408 üzenetére
Mondjuk a parfüm pont nem jó példa.
Akksinál nincs nagy különbség, parfümnél viszont van.
Én úgy tekintek az akksimra mintha gyári lenne, ez a tudat megnyugtat.
Legközelebb ezt fogom venni, ebben van nfc és tuti eredeti.
[link][ Szerkesztve ]
Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
Laraxior
titán
Én is eredeti akksit adtam el 3000ft-ért. Csomagolás nélküli, NFC-s teljesen eredeti. A teljesítménye is ugyanaz mint a gyárinak. Amúgy máshol is találtam 3950-ért. Meg kell nézni a sorozatszámot. OEM akksiként hirdetik.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
plinksd25
tag
Sok hasznos dolgot olvasok itt de egy valamire még mindig választ keresek. S3 + Cm11 nightly vs. Winxp... Ha össze dugom a géppel miért nem ismeri fel? Miért nem talál drivert? A kies nem megy xp-re?? Eddig csak az airdroiddal tudtam megoldani.. Vagy én vagyok ennyire béna?
[ Szerkesztve ]
-
jano6220
tag
Üdv Mindenki!
Kérni szeretnék háznál tőrténő javitást,a kijelzőm néha elkezd kerezben csikosodni és ilyenkor at ahol a csikok vannak zöldesebb árnyalatú lessz, de eszt nem mindég csinálja szerintetek ha kihivom a szerviszt kicserélik ha éppen nemprodukálja vagy variálnak?.Amugy az egésznek van zőldesebb árnyalata másik S3-al összehasonlitva."Lenovo Ideapad Z570 Core i7-LG 55" Nanocell UHD 4K - Iphone 14 Pro Max *jano6220 felhasználónak 33 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Janou
őstag
válasz plinksd25 #89412 üzenetére
Szerintem ha leszeded az 1. hsz-ben található driver packot és úgy sem megy, akkor szerintem elég valószínű hogy el kellene felejteni egy már 13 éves oprendszert. Ne haragudj, nem bántásból mondom, de azóta volt már Vista, 7 , 8, 8.1 jövőre meg jön a 10 is... Szerintem húzz fel egy másik partícióra pl. egy 7et és nézd meg az alatt.
-
Janou
őstag
válasz x1port #89419 üzenetére
Lehet, de ha már újrateszem nem egyszerűbb egy modernebb és támogatásban fényévekkel jobb rendszert feltenni? A másik hogy egy telepítéssel max 1.5 óra alatt kiderül hogy jó e. Ha pedig egy másik partícióra teszi, pár kattintással meg is szabadulhat tőle ha úgy tetszik.
-
urbi73
senior tag
Hali . Nagyon belassult mostanában a telefonom , mit lehetne tenni , hogy újra olyan gyors legyen mint volt ?
Nagyon laikusként kérdezem , nem értek hozzá , nagyon időm sincs mókolni vele .
Amúgy minden gyári rajta , független 7hónapos telefon .-
-
plinksd25
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest