Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominiator
aktív tag
hello, nekem az lenne a kérdésem hogy nincs rá valami mód hogy a rendszer memória ne teljen meg ennyire hamar? mert ugye 1gb ram van benne. 2 napja vettem a telefont, feltettem 1-2 játékot de semmi extra. és az elérhető memória sokszor leugrik 192 MB-ra. ha egy appal(Advanced Task Killer Free) kilövöm a felesleges appokat akkor felugrik 360-ra amit szintén keveslek.és 10 mp múlva ugyan úgy futtnak a háttérbe..
esetleg erre valami ötlet?Who's the bigger hero who lives or who want to live?
-
Dominiator
aktív tag
üdv, pár hónapja vettem egy S3-t amin nem gyári ki tudja milyen 4.3-as rom van és lenne vele egy két gondom.
Az egyik és legzavaróbb, hogy ha bill zában van a telefon a kijelző kikapcsolt szóval szóval nem nyomkodom mert mondjuk a zsebemben van és zenét hallgatok és elkezdeném használni és mikor megnyomom a jobb oldali gombot röviden h elő jöjjön a billzár akkor van mikor fél percet vagy egy komplett percet várnom kell rá hogy előhozza addig meg full fekete képernyő mintha lefagyna vagy ilyesmi.a másik gond az hogy ha zenét hallgatok huzamosabb ideig akkor gondol egyet és elkezd akadni a zene..
esetleg valami ötlet hogy mit tudok kezdeni vele
előre is köszi a válaszokat.
Who's the bigger hero who lives or who want to live?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest