Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
Sziasztok!!
Egyik barátom ma vett egy ilyen telefont...kár volt
Állítólag a telefon le van kódolva német T-mobile-ra, de ez mint kiderült csak állítólag van így, hosszú olvasás után arra a következtetésre jutottam hogy ez egy úgymond DEMO S3. Minden megegyezik, azon kívül hogy nem lehet hívni illetve SMS-t küldeni.
Lehet ezzel a telefonnal valamit csinálni, hogy normálisan lehessen használni?
Gondolok arra, hogy pl. GSM modult rakni bele lehet ez nagyon nagy butaság, az igazság még soha nem hallottam ilyenről, és nem is nagyon vagyok otthon Samsung terén, én most is Nokia-t használok...
Előre is köszönöm
Jah, majd elfelejtem...
A telefont interneten találta, és személyesen találkozott az eladóval, akit azóta sem tud elérni -
matyi19
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy lecserelem a jelenlegi telefonomat egy ilyenre.
Samsungbol, eddig csak az elozo modell az sgs2 volt, az nagyon tetszett. Igazabol ami kicsit zavart az a video resze, eleg rossz minosegben vett fel videot a full hd ellenere is. Az s3 ebbol a szempontbol gondolom mar javult, vagy? Nekem eleg fontos a kamera resze is, de ahogy nezegettem a kepeket amit ezzel keszitettek, a kamera rendben van....
Egyik baratomnak volt, 2-3 honapot hasznalta, es allitasa szerint mikor eladta a sarkai kisse kopottak voltak, tenyleg ilyen konnyen kopik?
Akku atlag hasznalat mellett mennyit tart?
Vannak visszatero hibai, ami mondjuk tobb vagy az osszes keszuleknel jelen van?
Igazabol meg nen igazan olvastam utanna....
Akinek van kedve, irhat par szot rola...
Koszon!! -
matyi19
őstag
Van itt olyan aki iPhone 4s- rol valtott SGS3-ra? En is gondolkodom majd telefon cseren, es ez az eselyesek kozt lenne.... Ha van ilyen megkoszonnem, ha irna par szot altanossagban.
-
matyi19
őstag
válasz ittakary #45743 üzenetére
Koszonom, igazabol volt mar sgs2-m azzal is rengeteget kiserleteztem, hogy melyik a legjobb ROM...
Viszont az i4S-nel, azon kivul hogy frisitek a legujabb szoft.-ra semmit sem kell csinalnom, megy mindenfele lassulas, fagyas, ujraindulas nelkul. (nem vagyok apple fan, kb. egy honapja vab iPhone-om) -
matyi19
őstag
Akkor, ahogy olvasom a hozzaszolasokat az LTE verzio, jobban megeri mint a "sima" i9300...vagy?
(lehet en is veszek egy ilyen telefont, egyeduli dolog ami zavar a merete, nekem kicsit nagynak tunik, eddigi legnagyobb telefonom az elod, s2 volt) -
matyi19
őstag
Ez szerinte nem ilyen egyszerű, ezt nem lehet megmondani...
Ez a telefon két evés sem volt, és igaza volt nggabi-nak, annyi a memóriának.
Túlzottan nem volt igénybe véve a telefon, egy lány használta, FB, SMS, néha kamera, hanghívás...
Amúgy végül, nem lesz javítva, vesz egy másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest