Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti N95
aktív tag
Szia. Nekem volt az LTE előtt sima, engem idegesített nagyon, hogy két nagyobb program már nem fért el a ramba, és az eggyiket mindig bezárta... Az LTE ilyet nem csinál, és szerintem sokkal gyorsabb is a telefon! Pillanatok alatt bebootol, sokkal gyorsabban nyitja a navit, böngészőt, mindent! Ajánlott az LTE verziót venni!
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
Gizmo94
veterán
Nem akarlak elkeseríteni, de gáz lesz. Yeffy DJ itt ugyanígy járt. Neki a zsebében repedt meg a kijelző. Nem fogják kicserélni, fizikai sérülés esetén nem cserélik ki.. Mondjuk, beszéltük vele, hogy próbálja meg beégetni, hogy a beégéshez semmi köze a repedésnek, de nem tudom ,hogy egyáltalán csinált-e valamit, vagy lett-e a dologból bármi is, mert régen láttam erre. Nem akarlak mégjobban letörni és elvenni a kedved, de szinte nulla az esélyed rá, hogy kicseréljék, hacsak nincs valami nagyon jó bennfentes ismerősöd.. Ez a hülyére edzett üveg feszültsége lesz, mint Jeffy-nél... Mivel nem a sarkán van, talán futhatsz egy kört, de sok esélyt nem jósolok...
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
Nagyon sajnálom, hogy így jártál, szerintem ebből nem lesz csere... Ezt háznál nem javítják, bekérik a szervizbe, ott meg majd azt mondják, hogy állatmód nyomtad a home gombot.. Fizikai sérülés esetén bajban vagy...
(#50024) nggabi Nem, szerintem is teljesen esélytelen... Egy napos telefon bakker...
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Mindenképp próbáld meg. Ez gyártási hiba, viszont bizonyítani rendkívül nehéz. Az egy dolog, hogy fizikai sérülés, de ez önmagában nem zárja ki a jótállás érvényesítését, hiszen rendeltetésszerű használat mellett keletkezett.
Ha ráesett volna valami, vagy földre esik - nem rendeltetésszerű használat -, akkor nem ilyen törés lett volna rajta, mindenképp lenne más nyoma is (kereten, kijelzőn pl. kavicsnyom, stb.).
Egyenes vonalú a repedés, bár a képek nem a legjobbak. Veszíteni valód - már - nincs, próbáld meg. Ha az ügyintéző el akar hajtani, próbálj a képviselet vezetőjével beszélni, ha a szolgáltatónál nem jutsz semmire, akkor vedd fel a kapcsolatot a Samsunggal.
Nézz be ebbe a topikba, hátha tudnak a hozzáértők más hasznos tanácsot adni: [link]
-
apaszka
veterán
Felveszed hangrögzítővel a nevét zenei háttérrel,és azt beállítod neki egyedi csengőhangnak!
A gépi hang az csak úgy beszél tényleg! Töri a Magyart,de szerintem jól áll neki!
Más ötletem nincs sajna!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
havri1
félisten
-
modd3r
őstag
- GALAXY GEAR Support
- TRIM Support (Makes the device much faster)
- Core UI elements updated to the ones on the Galaxy S4 (Galaxy S4′s theme all over)
- New Samsung Keyboard
- GPU drivers have been updated (Higher GPU benchmark scores)
- New Lockscreen: Multiple Widgets, improved ripple effect than Android 4.1.2, ability to change clock size and set a personal message
- New Screen modes (From S4): Adapt Display and Professional Photo
- Daydream
- Driving mode
- Actionable notifications
- Move-to-SD-card feature
- New Camera mode : Sound and Shot
- New Additions in Notification Centre
- Completely revamped Settings UI (Tabbed interface – Exactly like the Galaxy S4)
- Implementation of Voice controls (Let’s you control various parts of the phone using voice commands – Galaxy S4 feature)
- New Samsung Apps: Calculator, Clock, Contacts, Gallery, Music
- Full screen Samsung apps
- New S-Voice (from Galaxy S4)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic