- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
velkeibalesz #52997 üzenetére
Ezek tipikusan olyan programok, aminél számíthat a net sebessége. Facebooknál érdemes kikapcsolni a videók automatikus indítását is. Nekem mobilneten villámgyors, az otthoni wifin nem annyira. Mondjuk azon állandóan lóg 10-15 cucc, plussz az okosotthon rendszer. És csak 100as netem van. (ez a maximum.
)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
velkeibalesz #52997 üzenetére
Nekem a pie gyorsabbnak tűnik,viszont van hogy a messenger hosszú mp-ig vagy akár egy percig sem tölt be.Arról már nem is beszélek,hogy akkor jelzi az üzeneteket amikor kedve van...
-
velkeibalesz
tag
A messenger villámgyorsan bejön. Chrome is. A facebook és a gmail a tetű lassú.
Oreon nekem minden gyorsabb volt, de az új rendszer jobban tetszik kinézetre. Tiszta telepítés volt, hard resettel. Rendszerszintű, samsung appokban gyorsabb a pite, szebbek az animációk, de a letöltött alkalmazások Oreo alatt szebben futottak valahogy.
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
velkeibalesz #52992 üzenetére
Szerintem is gyorsabb, kiveve ha ertesitesi listabol nyitsz meg valamit, mert akkor atom lassu..remelem azt majd javitjak vmikor.
-
marquuard
veterán
válasz
velkeibalesz #52992 üzenetére
Facebook appra alapozni egy készülék teljesítményét nem szabad.
Én nem vettem észre különbséget, inkább csak gyorsabb lett az egész.
-
velkeibalesz
tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy pite alatt, mintha pár app sokkal lassabban indulna el, ha nincs a memóriában? Facebook, Gmail pl. A rendszerappok és a többi gyorsan megnyílik. Érdekes.
-
hunluigi
senior tag
válasz
laszlolczka #52986 üzenetére
Én nem neveznélek hazugnak de... Ugyan "vissza áll" a knox számláló alapra, és ha a szervíz szoftverrel nem néznek rá, ki sem derül a turpisság. Fizikálisan az e-fuse nem fog vissza állni semmilyen mókolástól, csak a közbeiktatott soft fog hazudni a lekérdezésnél az állapotáról.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
laszlolczka #52986 üzenetére
Eddig úgy tudtam, hogy a Knox egy hardver elemen alapul. Ezért érdekes, hogy szoftver útján módosítható.
-
laszlolczka
őstag
válasz
gidano #52982 üzenetére
Én használtam,és működik.S7 edge S6 on,képernyő képet is tettem fel ,garancia vesztéssel majd a program lefutása után az eredeti knox 0:000 -val.Amit eltudok mondani kaptam egy zip fájlt,ezt kicsomagoltam lefuttattam(a program a háttérben dolgozik,semmit nem látsz).De a bizonyitékok ellenére majdnem hogy hazugnak neveztek.
-
gidano
tag
Amennyire tudom ez pénzes megoldás, de használta már itt bárki?
Nem tudom ez maradhat-e a témája miatt, de érdekelne ha lenne kivel erről beszélgetni... -
gidano
tag
Adhell3 - HU
Frissítés: 3.1.1.290- 3.1.1.291A Build 291 verzióban EnterR javaslatára az Ő általa menedzselt ~15000-es domain listát állítottam be alapértelmezettként. Egyenlőre fent marad a korábbi is, válogasson mindenki kedvére. Egyéb jelentős módosítás ebben a verzióban nem történt.
Használjátok örömmel!
-
S@c@
őstag
A telefon láthatóságát hol lehet kikapcsolni?
Oreo, no root.
-
martonl
senior tag
válasz
AliasB #52975 üzenetére
Nugát óta ezt már a szolgáltató intézi, ha jól tudom, tehát ha a szolgáltató aktiválja, akkor ott lesz a menü. Az IMS menüt kéne kézzel előcsalni, ott be lehet kapcsolni, de nugáton lehetett ezt utoljára megtenni, oreótól letiltották. Gondolom akkor a pitén sem kapcsolható. És/vagy a rom régiójának is van köze hozzá.
-
ToBeY
nagyúr
-
Tomiii258
tag
Én ezen úgy látom, hogy éjszaka egyáltalán nem merül durván, úgyhogy nincs gond.
Az, hogy az android rendszert írja oda fogyasztónak, az inkább abból adódhat, hogy úgy jeleníti meg, ha más appok használnak rendszer-folyamatokat.
Azért gondolom, hogy egyszerűen csak ennyiről van szó, mert tegnap én is ránéztem a fogyasztásra, nekem is ott volt eléggé elöl az android rendszer valami 6-7%-kal, miközben az akku 60% körül járt, tehát arányosan kb annyit evett, mint nálad a printscreenen a 72%os akkuból 5-öt.
Viszont!
Ha az eggyel kijjebbi akkufogyasztási adatokat néztem ahol se a képernyő, se az Android rendszer nem szerepel (és amit ha mai napi adatokra állítasz a hetiről, plusz este lefekvés előtt töltöd tele a telót, akkor lényegében ugyanazt mutatja mindkettő fogyasztási lista), akkor nem láttam semmi furcsát vagy rendkívülit.Egyedül annyi volt a difi, hogy kint a Messenger 8%-ot evett, bent meg csak 3-at, de így voltak ezzel más appok is. Szóval csak az a helyzet, hogy a rendszer-dolgokat és képernyőt használó appok fogyasztásai szerintem kint az apphoz vannak sorolva, bent meg mint képernyő és Android-rendszer jelennek meg.
-
ToBeY
nagyúr
Ez egyre "jobb"
most reggel ilyen...[kép]
-
-
UfoZoli
aktív tag
Használ valaki Helium backup-ot a telón?
Gondom hogy S7-en MM-el faszán működött, ment is a driveba mentés azon app-ok esetében melyek fejlesztője azt nem tiltotta, s app data-t is mentett.
Viszont most S8-on Oreo-val a drive-os mentés alapból nincs engedélyezve, mert nem látja a progi a google account-ot.
Gondoltam mentsen akkor internal storage-re. De ott is mindig hibára fut, még azon appok esetében is melyeknél úgy jelzi menthetők.
Kis mókolással S7-ről a fontos cuccokat lementettem internal storage-re amiket felmásoltam az S8-ra s ment a helyreállítás.
Viszont mivel mostantól az S8 lenne a fő telefon, így fontos lenne hogy ott is működjön legalább az internal storage-re a mentés üzembiztosan. Aztán majd havonta kimásolom pc-re.Ja, és tudom, hogy kell hozzá ADB pc kliens, meg Universal driver. Ez mind meg is van, s a telefon engedi is a mentést. Ugyanakkor nem fut le, mindig hibát dob...
-
ToBeY
nagyúr
Kijelző után még mindig az android renszer a legnagyobb fogyasztó,ami szerintem nagyon nincs rendben.
-
gidano
tag
Display Tester - HU
LCD és OLED kijelző - akár TV panel - teszt számtalan paraméter alapján
-
martonl
senior tag
válasz
alasoh #52945 üzenetére
Nem aggódok, valószínűleg akkor pont belenyúltam. Majd 1-2 év múlva, ha új telefont vesz az emberem, akkor esetleg visszatérünk erre a Pie témára, ha már nem lesz más választás.
(#52946) bigdady : Sajnos ezeket az appokat nem frissítik annyira sűrűn, a Superlive-ot talán 3 évvel ezelőtt, a CCTV-t is tavaly, de hátha észbe kapnak. Addig marad az Oreo.
-
hunluigi
senior tag
Huba AHD8 rögzítő P2P hozzáférésű freeip kamera appja is hibátlanul megy... mondjuk ezt rendszeresen frissítik is. Egyedül a mentett felvételek visszanézése nem működik, de az már oreo alatt sem ment.
-
martonl
senior tag
válasz
alasoh #52939 üzenetére
Superlive Pro. El sem indul. Valamint CCTV Guard. Ez elindul, de lejátszás hibát írt ki minden kamerára, pedig frissen telepítettem és az alapokról állítottam be.. Érdekes módon Titaniummal lementettem ez utóbbit, visszatettem Oreo-ra, és abban az állapotában tökéletesen ment. Ezt a kettőt teszteltem, tovább nem jutottam. Superlive-nál írják is a véleményekben, hogy leáll Pie alatt.
-
alasoh
aktív tag
válasz
martonl #52936 üzenetére
Szia!
Konkrétan melyik app -ra gondolsz?
Nekem az itthoni babafigyelővel sincs gond és semelyik egyéb kamera appal sem. Forgalmazunk, sőt, fejlesztünk ilyen app-ot, de nem hallottam semmi ilyesmiről. Mármint, hogy konkrétan a Pie bármiféle jogot megvonna az ip kamerák nézésére alkalmas app-októl. -
martonl
senior tag
Jó ez a pie. Azt tudtuk, hogy a hívásrögzítés nem fog menni. Persze aki ezt nem tudja előre, az majd szembesül vele, ha frissíti a telefonját. Ezt tetézi, hogy a biztonsági kamerák távoli megjelenítő appjai sem mennek. Erről még nem olvastam semmit (biztos kellett volna), újdonság erejével hat. Ma fél napot szenvedtem egy készülékkel, mire vissza tudtam állítani oreo-ra emiatt.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Den Hadnagy #52930 üzenetére
Szerintem rakj fel egy Telenoros romot, akkor hátha jó lesz.
Telekomnál régebben Telekomos rom kellett még az elején, de utána jó már a független is.
Lehetséges jobban járnál egy Telenoros vagy független rommal, egy próbát megér. -
AliasB
senior tag
-
Den Hadnagy
senior tag
Telekomnál vásárolt, alapból független S8+ készülékben használok Telenor Hello Data előfizetést. A telefont egy összegben kifizettem, semmi hűség nincs rá, első naptól Telenor sim van benne.
A telefon szoftverében (Pie) nincs voLTE kapcsoló. Szerintetek kihez kell fordulni, hogy a szolgáltatás elérhető legyen? Telenor vagy Telekom? Vagy hagyjam a fenébe?
-
kozma1986
tag
Üdv!
Ez a VoLTE vodásoknak is van? Mert Redes vagyok, de nálam nincs ilyen menüpont
-
válasz
AliasB #52925 üzenetére
Nem csak az előfizetéseseknek adja, illetve de, havi díjas és Domino előfizetőknek is már, mert a Domino is előfizetésnek számít a kapcsolódó ászf alapján.
Láthatod a linkelt hozzászólás dátumát, az nem két hete volt, hanem néhány napja, annyi idő alatt pedig sokat változik egy új szolgáltatás mód státusza.
A hivatalos Telekom közösségi fórumon is informálódhatsz, sokan bekapcsoltatták már Dimonora is - tettek is be képeket, az aktivációs SMS-ről -, de itt a fórumon sem hiszem, hogy bárki hazudna azok közül, akik írták, hogy bekapcsoltatták, vagy automatikusan bekapcsolta részükre a szolgáltató Domino előfizetésre.
Telefonálj ismét, ha hozzáértő és képben lévő ügyintézőt fogsz ki, akkor azonnal bekapcsolja, ha pedig olyat mond, ami már nem igaz, akkor kérd meg, hogy nézzen utána, vagy kapcsoljon hozzáértőbbet, mert tudomásod van arról, miszerint sokaknak bekapcsolták már Domino előfizetésre a VoLTE szolgáltatást: [link]
Vannak még ügyintézők, akikig nem jut el kellően gyorsan az új információ, de csak tudatosul majd minden illetékesben, hogy már nem csak havi díjas előfizetőknek adott a Telekomnál a VoLTE, hanem Domino esetén is, továbbá nem csak automatikusan kapcsolja majd be a rendszer valamikor, hanem manuálisan is kérhető, azonnalosan. -
AliasB
senior tag
-
válasz
thamasz #52919 üzenetére
Manapság már nem is nagyon kérdezik a Telekomnál a készülék típusát, nekem is simán bekapcsolták az egyik előfizetésemen és működik úgy, hogy egy a szolgáltató által nem forgalmazott, emiatt a támogatási listában nem is szereplő View 10-ben használja a feleségem a SIM kártyát.
Régebben valóban sok ügyintéző ragaszkodott a szolgáltató támogatási listájához, de jellemzően elég volt egy azon szereplő típust bemondani, hogy olyanban lesz használva és aktiválták a funkciót. Az S7-ek, majd később az S8-ak voltak a menők, sokan azokat mondták, mert azok mentek fejből a legtöbb ügyintézőnek.A van vagy nincs külön HD ikon a VoLTE híváskor, firmware függvénye is, nekem a Note9-en TMH-val nem volt, XEH esetén viszont van.
-
válasz
hunluigi #52902 üzenetére
A Telekomnál az S8 már régen benne van a VoLTE támogatott készülékek listájában; [link] és be is kapcsolják az előfizetésen a 4G hanghívást, ha viszont a Telenorra értetted - mert amire válaszoltál, abban a hozzászólásban mind a két szolgáltató említve van -, akkor ott igaz lehet, sőt, akiknél eddig működött az általuk nem támogatott készülékeken, azoknál is kikapcsolják, mert gondok vannak: [link]
Domino előfizetőknek is elkezdték bekapcsolni a Telekomnál a VoLTE funkciót, akinek még nem, kérésre külön megteszik manuálisan. -
thamasz
senior tag
válasz
Probert75 #52909 üzenetére
Telekom, korábban volt hd hívás kijelzés is most valamiért nekem is eltűnt. De biztos hogy lte mert 4g nem kapcsol vissza és piszok gyorsan kicsöng szinte nem tudom olyan gyorsan a fülemhez emelni a telefont. Ha nem lte lenne akkor volna késlekedés míg felépül a vonal.
-
ToBeY
nagyúr
Ezt itt ki vagy inkább be kéne kapcsolni akku idő szempontjábol?[kép]
-
dkovizoli
addikt
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
toto0569 #52905 üzenetére
Ez nálam is be van kapcsolva. De a Telenor oldalán be van kapcsolva a VoLTE-tiltás. És így nem is működik sajnos.
Itt olvasható rá egy indoklás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest