- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBazsi
senior tag
Srácok help!! megőrülök ettől a downgradetől
Sammobilról az utolsó 2 XEH oreót (január , és december) letöltve, lejön ugye egy zip fájl 4óra szenvedés után...
winrarral kicsomagolásnál rögtön az elején jelzi h "az archívum sérült" . de ennek ellenére kicsomagolja, megvannaka fájlok látszólag, viszont odin flashelésnél a tegnapi csatolt képeknél megáll.
mi az istent csinálok rosszul? nem létezik h h a sammobilon 2 is sérült egymás után
Honnan máshonnan tudnám letölteni az utolsó xeh oreót?
fölhözvágom azt a szart lassan komolyan, 2 napja ezzel szopok meló után.
Légyszi aki tud segítsen mert agybajt kapok! -
dnelb
veterán
egyébként ez a jelenség nekem is megvan. Ha jön pl egy fb, instagram értesítés, akkor ranyomas után van egy 3 másodperces megállás.. érdekes mert ezen kívül mindenhol smooth
-
Ateszpapa
addikt
válasz
eladogeppc #51784 üzenetére
Nekem a sima S8 van, annak megfelelő mérete a mancsomnak.
Töltést meg simán meg lehet oldani akár egy powerbankkal útközben is., tehát nekem a töltés másodlagos dolog. -
Tujmos
tag
előtte oreon is le volt titlva és semmi gondom nem volt belőle, legalábbis nem vettem észre, azért gondoltam, hogy feleslegesen ne kínlódjon itt se.. viszont azt nem értem miért más feladatkezelő jön elő ha navigációs gombokat használok, mint amikor teljes képernyős kézmozdulatok van kiválasztva
-
dnelb
veterán
válasz
eladogeppc #51784 üzenetére
15% kb (független tesztek , nem itteni bemondasok alapján)
-
Ateszpapa
addikt
válasz
eladogeppc #51777 üzenetére
+
-
sgeza
veterán
-
Probert75
addikt
válasz
thedarkfox #51773 üzenetére
Hogyan kell telepíteni és mit? Mert a Galaxy Store-ban nincs ilyen app, csak Indiában.
(#51778) anrab És ezt a menüt hol lehet fellelni? Menüben navigálva eljutni nem tudok oda! De ha keresőbe beírom, akkor meg van. De mihelyst aktiválom, akkor a kisegítő lehetőségekben felül megjelenik, hogy 1funkció használatban. És megjelenik egy lebegő gomb a főképernyőn és az értesítési sávba berögzíti magát.
-
eladogeppc
veterán
Srácok. S8 vagy S8 plusz jobb akku időben ?
-
thedarkfox
senior tag
Megjött pitére a good lock , quick star telepítésével vissza lehetvpl rakni az órát jobbra, vagy középre.
-
Tujmos
tag
válasz
Tujmos #51765 üzenetére
na megvan a ludas, egyenként végig mentem mindenen, a samsung experience kezdőképernyőt ha tiltom akkor nem nyitja meg a jelenleg futó appokat, de csak gesztus vezérlés esetén. megnéztem ha a navigációs gombokat választom, akkor teljesen máshogy néz ki a jelenleg futó appok listája, valahogy meg lehet oldani, hogy teljes képernyős kézmozdulatoknál is ugyanaz jöjjön elő mint a navigációs gombok esetében?
-
tetova
tag
Nem akarok megbántani senkit, de tényleg nem tudom, milyen programokat használnak egyesek a telefonjukon, ami "megöli" a rendszert. Az első bétától kezdve a Pie van fent az enyémen, az még akadozott, de a másodiktól kezdve villámgyors, és magasan jobb az akkuidő. Pedig használom a Bixby-t, az Edge-képernyőt, a Samsung Health-öt, folyamatosan megy a WiFi és a mobilnet, 3 e-mail fiók, plusz a OneDrive, a Google Drive, a Samsung Account szinkronizál, de nem akarom tovább sorolni. Letiltva is csak a Chrome, a Gmail és a Facebook van. Egyetlen akadás még nem volt, és minimum 15-20%-kal tovább bírja az akkumulátor. Bocs, hogy hosszú voltam, de akinek nem működik normálisan a rendszer, az "nézzen körül a saját házatáján"!
-
Tujmos
tag
csináltam egy fr-t miután telepítettem a pie-t, és mivel eltűnt a bk disabler, felraktam a package disabler prot, remekül működik, letiltottam nagyjából mindent amit az oreon is tiltottam, viszont most a navbar gesztus vezérlése nem tökéletesen működik, esetleg van valakinek valami ötlete mi van tiltva aminek nem kéne?
-
viktorhu
veterán
válasz
kislaci #51762 üzenetére
Nem kötelező, mindenki maga viseli a következményeit, de felhasználói élményben nagyon komoly tud lenni a különbség. Simán lehet +30% akkumerülés, lényegesen több lag, előző és új rendszer vizuális elemeinek keveredése stb. Igen, működni fog, nem lesz bugos, le van tesztelve, mindenki magának mérlegelje. De reset nélkül nem az új rendszerről mondasz véleményt, hanem egy kompromisszumos kényszerhelyzetről.
-
kislaci
senior tag
válasz
viktorhu #51761 üzenetére
Hogyhogy hogy? Sehol nem írja ki a telefon, hogy ajánlott resetelni vagy ilyesmi. És hidd el aki nem ilyen kocka, mint mi és nem olvas ilyen fórumokat, az rohadtul nem resetel. És az emberek legalább 90%-a ilyen. Szóval reset nélkül is jónak kell lennie. Ha szar lenne verziofrissítésnél írná hogy ajánlott resetelni. Szerintem
-
Quqesz
nagyúr
válasz
#58978304 #51750 üzenetére
Apám, pont most akartam leírni ugyan ezt. Xeh, ota, fr.....a hívás indítása botrányos. A gomb megnyomása és a hívás indítás kijelzése közt min 5 sec eltelik, de lehet több is...van összehasonlítási alapom itthon, hát ez komolyan elkeserítő. Minden akkor megy normális ütemben, ha már a multitaskban benne van. Első megnyitás meg.....lajhár. Aksi szintén kevesebbet bír, ugyan azokkal, mint oreon.
-
marquuard
veterán
Én is ki tudom jelenteni, hogy ebben a pár nap távlatában tényleg fürgébb a rendszer Pie-al. Még így is, hogy nem volt FR.
-
viktorhu
veterán
válasz
sebgutkopf #51738 üzenetére
Én meg folyamatosan nyomkodom a telefont. Ott nézem meg először az emaileket, ott nyitom meg először a dokumentumokat, ott keresek információkat... Akkor is, amikor a laptop előtt ülök.
És nekem is jobban bírja sokkal az akku! Munkába menet még megszokásból a waze miatt töltőre dugtam, de aztán nap közben végig nem kellett tölteni, hazafelé sem éreztem szükségét, miközben ment a waze és a spotify, aztán este is még arról néztem videókat, aztán ott hagytam, és nagyon későn jutott csak eszembe, hogy nincs is töltőn a telefon, és még nem is kéri.
Van olyan munkám is, amihez gyakorlatilag folyamatos SOT tartozik (akár majdnem egész nap), az olyan szituációkat is sokkal jobban bírja az update óta, most először volt, hogy nem éreztem szükségét, hogy az ebédszünetben töltőre tegyem a telefont.
Eddig nálam semmit nem bírt ki, max. boltba mehettem töltő nélkül.
Akiknek rövidebb ideig bírja, nem arról van szó, hogy nem kalibrálódott még be, és nem tudja a rendszer, hogy mennyi van még belőle?
-
törölt tag
válasz
Predatorr #51751 üzenetére
Nem vicc!
Pl. Most pont írtam ide ès jött Whatsapp on egy üzim mire állapotsávot lehúzva odabökve kinyitotta lazán 3mp be tellik
A galéria vagy fényképező megnyitása szimtén időigényes!
Igen van sd kártyám ami a pie előtt is benne volt..
Újabb alkalmazásokat sem telepítettem.
Szóval jah gyalúlásig ez biztosan ilyen marad...vagy utána is (Másnál,nálam biztos nem)
Katasztrófa! -
Csabee80
csendes újonc
Sziasztok!
Tudná valaki linkelni 9.0 piét? Telenoros vagyok ha ez számít valamit.
Sammobilon körülnéztem de nem tudom melyiket töltsem le 🤔 -
paatrick
őstag
Visszakapcsoltam a Play Áruházat és most már feltelepíti mindet. Hát erre sosem gondoltam volna. Köszönöm.Karma FW-t pedig kipróbálom.
Még 1 kérdés:
Tényleg nem lehet saját sms hangot beállítani (one ui)? Mert ahol választom ott nem találok olyat hogy mint a csengőhangnál. -
Predatorr
őstag
válasz
bigdady #51727 üzenetére
Én eleve kikapcsoltam, hogy ne gyűjtsön adatokat az engem hívókról, no meg rólam sem
BoneDragon: Valami reklámokat húz? Nekem 128GB kártya van benne, semmi gond. Nem értem az aksi gondot sem, tényleg, mintha zabálná valami az erőforrásokat, mint egy minerrel beoltott app.
zoo8800: Hát jobb volt egy képernyőről indítani képet/videót, itt meg húzogassam, aztán, ha zoomolok, lehet, éppen átállítja az üzemmódokat. Komoly fejlesztés...
sgeza: Hát az nem kijelző.
Nagy csevegés gombom van balra lent, mellette a hívólista. SMS-ben sosem kockáztattam meg, hogy hátha neten kommunikál, van arra platform, amelyen ráadásul nem is kötelező a szolgáltatónak az üzenetek elmentése.
Psfanboy: Jó lenne tudni, ezek az akadós/fogyasztós problémák melyik és milyen módú frissítéssel jönnek elő. Talán HOME-ossal? Vagy szolgáltatóssal? Azt tudom, hogy gyári reset után, független upgrade-del nekem semmi ilyen problémám, pedig sok mindentől f.stam előtte.
-
törölt tag
válasz
Nálam Nugat on minden rendben volt a sebességgel ( s8 Plus)
Pie on dadog a telefon ,később nyílnak az appok ,sokkal!
A multitasking is gyengébb lett pl. háromnál többnél néha újratölti a veboldalakat.
Még egy teljes rendszervisszaállítás várat magára mert sok a motyóm a mobilon.
Aztán meglátom akkor lesz e ismét olyan pattogós mint elötte.
Ha nem akkor sztem én megválok tőle mert nekem egy gyors mobil kell mivel én ( mindent ,mindenhol) mobilon intézek.Jah és eddig melóba nem kellett etetni a mobilt de most már azt is kell 😆
-
zseko
veterán
válasz
paatrick #51748 üzenetére
Egy olyan ötletem van, bár a szótárnál, tekintve mennyire régi, nem kellene hogy problémát okozzon, hogy egyes appoknak kell a google play valami legfrissebb példánya. De ez csak ötletelés, szóval nem biztos.
Alkalmazások netre jutásának tiltásához én Karma FW-t használok, az a Netguardal ellentétben nem kér semmihez sem hozzáférést, tényleg ingyenes, cserébe mondjuk tényleg csak annyit tud, hogy valami kimehet a netre, vagy nem, de azt tökéletesen, root nélkül. Gyakorlatilag vpn hálózatot kreál, és azon adom meg, mi mehet ki és mi nem, de nincs különszedve a mobil/wifi hozzáférés. Amit letiltottam a netről, az le van tiltva.
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
pár napja vettem egy S8-at. Nem vagyok nagy telefonmágus, nincs google accountom és nem is tervezek visszatérni rá. Szóval próbáltam apk fájlokat felrakni a telefonra, de nem sikerül.
Be van állítva hogy a "Saját fájlok" telepíthet ismeretlen forrásból fájlokat. Rányomok, megkérdezi hogy telepíteni akarom-e -> Telepítés -> és kiírja hogy "Az alkalmazás nincs telepítve."
Mindegy hogy SD kártyáról vagy belső memóriáról próbálom.
Ezeket néztem:
Netguard - legfrissebb elérhető verzió
Slide notes - 2011-es az utolsó verzió belőle, talán túl régi?
Szótárak - friss verzióA telefont frissítettem 9 android pie-ra.
Valami ötlet hogy miért nem tudom telepíteni őket? -
dkovizoli
addikt
Az xeu változatban nálam volt spam funkció, csak nem volt kapcsolható. De ez már oreon is így volt. Míg xeh vagy dbt régión igen. A csevegés funkcióra az én véleményen az, hogy a voda kérhette, hogy az ő romjaiban legyen benne. Az hogy a kártya hatására miért nem állt át, fogalmam sincs. Nekem mind a kettő váltott simán, akármilyen nemzetiségű kártyát tettem bele.
-
lanszelot
addikt
Ha még nincs vezetek nelkuli gyorstoltod, itt egy nagyon jo ajanlat.
Ma érkezett meg, és eredeti Samsung, kábellel, adapterrel.
Most tesztelem a sebességét. -
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #51731 üzenetére
Érdekes a dolog. Már csak azért is, mert a dbt és a xeh ugyanaz. Tehát nem ezen múlik, hogy mi lesz a csc-d, hanem a sim kártyán. Azért áll be alapból xeu-ra, mert az S8-on az a default. Csak kéne kérnie a sim resetet, mert magyar a kártya benne, de valamiért nem kérte. Ráadásul xeu/xeh/vdh kellett volna, hogy legyen, de xeu/xeu/vdh volt. Kb. mintha nem látta volna magyarnak a kártyát.
-
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #51726 üzenetére
Nekem is csak az felső üveg törött.
Az sms-t nem csevegésnek hívja. Van külön ilyen lehetőség, ami azt jelenti, hogy ha mindkét félnél van ilyen funkció, akkor az üzenetet neten küldi, mint mondjuk a viber.
Na ez nem volt nekem xeu csc esetén. Most visszatettem a vdh-t, és meg is van ez a funkció. Ráadásul szerintem a hívóazonosító és spam védelem sem volt xeu-n. -
tuki2200
senior tag
válasz
Az elején nekem is kicsit döcögött a rendszer (laggok, nem jelent meg a billentyűzet stb.), de 1-2 ora alatt beállt. Nekem tetszik, a UI mintha fiatalosabb lenne, a Samsung Experience szerintem komolyabb hatású volt. Két dolog bosszant, hogy mostmár külső program nélkül egyáltalán nem lehet kikapcsolni ezt az átkozott Bixby-t és, hogy a navigációs sávot nem lehet elrejteni már, vagy fixen ottvan, vagy gesztus vezérlés...ez f*szság volt a Samsung részéről..
-
zoo8800
veterán
Én is felraktam a Pitét, független telefonra. Eddig semmi hiba nincs, akkuidő kb. ugyanaz, mint volt.
Az éjszakai mód (A.K.A sötét téma) nagyon tetszik, de az új kamera-kezelőfelület nem az igazi. -
sebgutkopf
őstag
válasz
BoneDragon #51733 üzenetére
A hiba az ön készülékében van.
Kimondottan pörgősnek érzem a telefont a pie-al, pedig a kijelző is max felbontáson van. Akksinál azt vettem észre, hogy melóban jólval kevesebbet merül mint korábban és tök jó akku százalékokkal érek haza a waze használat ellenére.
Tény én nem buzerálom a telefont 30 másodpercenként.Általánosan (nem neked):
Részemről eddig rendben van a Pie. Attól, hogy pár dolog máshogy jelenik meg az nem jó vagy rossz, hanem más. Akinek már egy olyan apróság is tolerálhatatlan, hogy az óra jobbról balra költözött az meg neki se kezdjen a frissítésnek jobb, ha nugat-on marad. -
madkiller
őstag
válasz
BoneDragon #51735 üzenetére
Egy valaki járt így már a fórumban, de még a beta romban, neki friss telepítés oldotta csak meg a problémát.
-
bigdady
nagyúr
válasz
BoneDragon #51733 üzenetére
SD kártya?
-
BoneDragon
veterán
Hat nekem akad minden mint a fene, mas is tapasztalt ilyet? 2x ujra inditottam a telefont hatha, de akarmit nyitok meg, minden megakad par masodpercre...
-
thedarkfox
senior tag
Nem tudom hogy a pitével van-e összefüggésbe.
Nekem annó ugyan ez volt 7ről 8asra való frissítésnél.
Ha a német régióst dbt odinoztam fel, kérdés nélkül beállt xeu-ra. Később a magyar függetlent mikor ráraktam akkor állt át xehre, akkor kérte hogy simresetet akarok-e.
Jah sim mindkét esetben benne volt flash közben. -
madkiller
őstag
Sokkal folyamatosabbnak érzem a piet, akksi az elején jobb volt azt szokásos hullámzó vonal követte valamikor jobb egyes napokon gyengébb. Hangerőre nem vettem észre változást, de ezt csak lehet én nem érzékeltem, jól hallok mindenkit. App inkompatibilitást nem tapasztaltam, (eddigi föverzióknál mindig tapasztaltam) hangrögzitőt nem használok. Gesztus vezérlést IX-óta várom samuba, nálam mindent vissz , hogy végre nem látom a szoftveres gombokat. UI bejön, külön pirospont a lekerekítéseknek, már meguntam a szögletességét.
-
bigdady
nagyúr
Másnál is kikapcsol magától egy idő után a hívás és spam védelem? Ma vettem észre hogy már harmadszor kapcsoltam vissza, nem tudok mikor kapcsolódhat ki (Oreo alatt ment)
-
Predatorr
őstag
válasz
$atirka #51712 üzenetére
Call recorder pro, a hívó csak nyekken és elnémul minden megszólaláskor.
voyi: Eleve van beállításokban kapcsoló bt fülesekre, ha halkak lennének.
sgeza: Szólhattál volna, mert nekem meg csak az üveg törött, és úgyis panelt cserélne alatta a Samsung.
Nálam sem kért sim resetet, simán beírtam a kódot, és ment minden. Gyári visszaállítás előtt vettem ki, frissítés után tettem vissza.
"Csevegés"-nek nevez ez mindent, ami oda-vissza sms válasz.
-
sgeza
veterán
Másik kérdés (direkt írom külön, hogy értelmesen lehessen válaszolni rájuk).
Feltettem ma odinnel a független (OXM) romot, és érdekes jelenséggel találkoztam: nem kérte a sim resetet. Pie-on ez megváltozott volna? Az alábbi sorrend zajlott le egészen pontosan:
- Mivel a sim kártyám egy másik telefonban volt, ezért a VDH-ról Odinnel természetesen sima CSC-vel feltettem a 9-es Androidot úgy, hogy ekkor még nem volt benne a sim kártyám. Ekkor XEU/XEU/VDH lett a kód.
- Aztán miután rájöttem, hogy persze bele kéne tennem a kártyám, indítás után vártam, hogy kérjen sim resetet. De nem kért. Hát mondom nézzük meg, hogy mi lesz gyári alaphelyzet után (simet természetesen innentől benne hagytam).
- Szóval reset után is maradt XEU/XEU/VDH
- Gondoltam, nézzük meg újra odinnal a flashelést úgy, hogy immáron benne volt közben a sim kártya. Ezután is maradt XEU/XEU/VDH. Vajon ez miért van így? Miért nem kért sim resetet? Miért lett XEU a második kódom, mikor annak elvileg XEH-re kellett volna állnia a magyar kártya miatt még a sim resettől eltekintve is!?Még egy kérdés: lehet, hogy köze van a fenti jelenséghez, lehet, hogy kivették ebből a verzióból. Másnál pitén is elérhető az üzenetek alkamazáson belül a csevegés funkció? Nevezhetjük Rich Textnek is, vagy speciális üzenetküldésnek, nem tudom milyen néven van. Szóval az, ami olyan, mint iphone-éknál az iMessage. Csak mert nekem ezen a XEU/XEU/VDH-n nincsen. Lehet, hogy nem jól emlékszem, de mintha a javításra beküldés előtt frissített VDH/VDH/VDH pie-on lett volna.
-
sgeza
veterán
Na lenne egy-két kérdésem! Ma elvittem a telót kijelző cserére (repedt volt az érintőpanel). Korábban is volt kétszer is kijelző cserém, de mindkét alkalommal egy fos volt a home gomb, mintha hiányzott volna valamiféle kalibráció. Iszonyat érzékeny volt, hiába állítottam az ötfokozatú erősségi skálát, semmi!
Na a mai csere után végre kiválóan használható home gombbal kaptam vissza a készüléket. A nyomásérzékeny tulajdonságára gondolok persze.
Szóval a feltételezésem beigazolódott, valóban ilyenkor kalibrálják (jobb esetben). Viszont szerencsére úgy adták vissza a készüléket, hogy nem nyomtak utána gyári alaphelyzetet, így a legutóbbi alkalmazások listájában találtam is egy érdekességet, mégpedig az alábbi képet. Ez azonban nem egy alkalmazás, mert ilyen nem volt feltelepítve. Tippem szerint ez egy szervizkóddal jöhet elő. Na és ez a kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy egyébként ez hogyan hozható elő? Egyelőre nem találtam a neten erről semmit. -
Beri
addikt
Ami viszont továbbra is hiányzik, az a bluetooth eszközök akkumulátorszintjének kijelzése. Régen volt, amikor még nagyon friss volt az s8 és még samsung connect volt, nem smart things (igaz, akkor is csak annyit írt, hogy alacsony, közepes vagy magas), de ez megszűnt. Ráfogtam, hogy biztosan azért szarakodik, mert nincs natív támogatás erre az androidban és majd a 8.1+ rendberakja. Hát nem. Itt a 9 és baromira nem tudom megnézni, mennyi van még a bt hangszóróban. Bezzeg bármelyik csájnafón azonnal kirakja, ráadásul százalékban. Fontos, hogy végig ugyanarról a BT hangszóróról van szó. Csak az s8 változott, az is csak szoftveresen. Igen, volt factory reset, ez egyszerűen ilyen. Vagy csak le kell törölni a pékerébe a smart things-t, vagy rosszul tartom a telefont.
-
Protezis
őstag
Az akksi téma mellett mik a tapasztalatok a telefon teljesítményét illetően Pie-on? Mert nagyon jó, ha sokáig bírja az akksi, de ha dadog a rendszer, akadozik a multitasking - márpedig sajnos csinálja - akkor inkább az javuljon és használom sűrűbben a powerbanket. Merthogy a lemerült akksit könnyebb tölteni, mint extra teljesítményt kicsikarni.
-
$atirka
őstag
válasz
kozma1986 #51710 üzenetére
Egyelőre senkinek!
Nekem az ACR fent maradt, de frissítés óta csak a saját hangomat rögzíti.
Pite mellett maradok mégis és várom a csodát...voyi:
Dátum sosem volt felül, csak az óra és annak most bal oldalon lett a helye.
Azt csak akkor látod, ha elhúzod a rolót, vagy kiteszel widget-et. -
voyi
aktív tag
Nemreg nekemis (XEU) frissult OTA-n az android Pie-ra.
Nemtudja-e valaki hogy lehet visszavarazsolni az status barban felul a datumot? Csak az orat mutatja, de nem a datumot. Tovabba hianyolom a nav. bar eltuntetesi lehetoseget is. Alapjaban veve amugy nalam sokkal fluidabb a rendszer mint az Oreo. -
kozma1986
tag
Üdv!
Pite alatt működik valakinek valamilyen hívásrögzítő?
-
hevepapa
senior tag
Nem hiszem, hogy annyira félni kéne a 9-estől. Persze pár dologban más mint a 8, de hozzá lehet szokni. + gondolom menet közben is optimalizálnak és faragnak rajta. Ha belegondolsz: a 7-ről 8-ra váltás is hozott újdonságokat amiket az elején sokan talán idegenkedve fogadtak, de gyorsan megszokta mindenki. Lehet, hogy az elején pár régebbi app problémázik, de azokat is frissítik és a 9-hez igazítják majd a fejlesztők. Remélhetőleg.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
thedarkfox #51701 üzenetére
Köszi. megpróbáltam 3.11 odinnal is, ugyanez a helyzet. letöltöm újra az utolsó xeh-t sammobilról hátha...
-
S@c@
őstag
Most mar nem tudom h felrakjam vagy sem az eredetileg t-s s8ra a piet. Olvasni itt mar mindent....teljesen elbizonytalanodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest