- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz
ForRedGlory #34144 üzenetére
Szerintem ez tudatos volt.
-
Lazika
senior tag
válasz
Nem látom értelmét az S8 lecserélésének, majd S 10 lesz ütős
-
batai15
félisten
válasz
Hmm lényegi újítást jelen pillanatban nem látok. Felület is ahogy látom ugyan az, nem fogják eljátszani hogy régebbi modellen némileg másabb a felület.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Komoly!
-
Piwi
veterán
válasz
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
Ezt nehezen akarom elhinni...
-
SharpSA
veterán
válasz
ForRedGlory #8395 üzenetére
A napi használatban annyira érződik a sebesség különbség ugyanolyan beállításokkal?
Akkor itt inkább a cserélgetésről van szó... -
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #8389 üzenetére
hamarosan találkozunk van egy olyan érzésem....Note 8....
-
SharpSA
veterán
válasz
ForRedGlory #8389 üzenetére
Érdekes döntés. Mi alapján?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
ForRedGlory #8100 üzenetére
Megnézném 6P-vel is összehasonlítva.
-
mchawer
tag
válasz
ForRedGlory #8100 üzenetére
Nyilván az első az S8+... Állványról fotóztad, vagy anélkül?
-
zazenke
őstag
válasz
ForRedGlory #8078 üzenetére
hát kamerába nagyon elvérzik még nagyítás nélkül is látszik hogy erősen elmossa a részleteket. Fák lombozata ,stb és még csak nincs is este ahol az OIS hiánya még jobban ki fog jönni ha kézből nyomod
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #8064 üzenetére
na akkor mi lesz a sorsa?
-
SlayR
senior tag
válasz
ForRedGlory #8071 üzenetére
Nálam is a vigyázás lesz szerintem....próbálkoztam érdeklődni rengeteg helyen, legtöbbször azt a választ kapom, hogy " van üveg rá de inkább felejtsd el "
-
janosibaja
őstag
válasz
Köszi, megnyugodtam, Azért jobb az S8-as.
-
Hunner
senior tag
válasz
ForRedGlory #8067 üzenetére
Nekem ami nagyon látványos, az az OiS hiánya az 1+5-nál, a tesztfotóid közül sokkal több van bemozdulva, mint az ugyanott lőtt samus fotóid. A színekben egetvető különbséget nem látok, dinamikában sem, 50%-os cropnál ugyanolyanok 100%-os crop-nál meg mindkettő kutyaütő.
Egyébként, nekem ez alapján is bejöttek az S8 képei. Kamera vakteszt ha valaki még nem látta volna. (Régebbi video, Oneplus5 nincs még benne)
-
Hunner
senior tag
válasz
DLSR-el fotózok, szóval nem vagyok azért oda vissza az S8-tól se, de ezt nálam egyértelműen a Samsung vitte
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #8052 üzenetére
várjuk.. bár most meg mondom h menni fog a Op5.. most küldtem vissza a Htc U 11 én is előtte a Lg G6-ot .. és nem azért mert Samu fan vagyok..
-
janosibaja
őstag
válasz
Így a kezedbe véve: nem fáradt már az OP5-ös dizájnja? A fotókon olyan, mintha OPO (nekem az volt) óta alig változott volna a felépítése...
Mondjuk ez ízlés kérdése.
A kamerájára vagyok kíváncsi, hogy azon sikerült-e javítaniuk, az volt a gyönge pont. -
laci0530
senior tag
válasz
Várjuk!
Használd egészséggel (akár mindkettőt).
-
Helltak
őstag
válasz
ForRedGlory #5537 üzenetére
Mobile Outfitters fólia! Csak ajánlani tudom! 2 hete van fent, egy vastagabb spigen tokban hordom a telefont és semmi felgyűrődés! Alig ront a kepminőségen, jól tisztítható. 6e Ft, de nekem megérte.
Westendben és Aréna plázában vannak azt hiszem. -
válasz
ForRedGlory #5537 üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni. Gyűjti az újlenyomatot, a zsírt meg amúgy mindent ami tapad rá. Letörölhetetlen.
Hamar feljön és alá megy a kosz. Kaki. -
törölt tag
válasz
ForRedGlory #5398 üzenetére
Rendben van, saját magához képest egyre jobb.
Az ő gondolatvilágába illeszkedik a teszt de egyáltalán nem húzza le az s8-cat,már az s7e-t is tesztelte, ott is objektív volt nagyjából.
Gál Balázsunkhoz képest lassan szinte samu fan lesz. -
Ateszpapa
addikt
válasz
ForRedGlory #4902 üzenetére
Rá sem kellett volna rakni. Viszont a hátlapra érdemes.
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #4393 üzenetére
ma 17: 45 - ig van félre téve... bocs ,csak dolgozok ... ja és kell joy kupon...
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #4242 üzenetére
ja arról lemaradtam...
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #4218 üzenetére
pl a Telenornál vagy bármelyiknél ügyfélszolgálaton rendelsz akkor ott még fel is veszik tehát van bizonyíték..
-
madgie
titán
válasz
ForRedGlory #4218 üzenetére
Egyik fél sem rögzítheti a hívást a másik beleegyezése nélkül, szóval ja
-
válasz
ForRedGlory #3964 üzenetére
Upsz, ezt elég szépen benéztem!
De annyiszor jött már az a kérdés, h automatikusan ment rá a válasz..
Sry monguz!
-
válasz
ForRedGlory #3684 üzenetére
Cseréltetted a telefonodat vagy maradt?
Nekem kicserélték. A gyári fóliát nekem a SES-ben rakták fel és frankón rajta van. Ha esetleg leesik, akkor mobiloutfitters lesz.
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3388 üzenetére
viszont az G6 verhetetlen áron van náluk... igaz elvileg függő..
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #3388 üzenetére
nem csak sima S8 !?
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3321 üzenetére
lehet h egy héttel ezelőtti hsz. válaszolt...
-
mchawer
tag
válasz
ForRedGlory #3314 üzenetére
Szivesen
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ForRedGlory #3314 üzenetére
-
babosmiki
addikt
válasz
ForRedGlory #3118 üzenetére
Jó is nagyon, én már azzal nyomulok.
-
barmar
aktív tag
válasz
ForRedGlory #3062 üzenetére
köszi. nekem faszán tönkrement 1 nap után a force touch. van h nem érzékel, van hogy 4x érzékel egy nyomásra, össze vissza rezeg random. kicsit cinkes 24óra alatt.. holnap megy vissza cserére.
-
madgie
titán
válasz
ForRedGlory #2887 üzenetére
Ha már érdemi kérdéseknek képtelenek vagytok utánanézni a készülékkel a kezetekben, csak az SoT-s farokméregetés meg a másoknak beszólás megy
Nincs nekem ezzel bajom, de például ennyire ne érdekelje az egész Samsungos felhasználóbázist, hogy a felbontások kőbaltás felméretezéssel történnek, vagy HiDPI-vel? Nem csak itt, külföldi fórumokon se foglalkozik ezzel senki, pedig nagyon nem mindegy, hogy csinálja. Persze ezzel nem lehet dobálózni, mint a ram mennyiséggel, SoC minél magasabb számával, képernyőmérettel. Az Android maga már rég elég okos a normális HiDPI alapú átméretezéshez, kérdés, a Samsung foglalkozik-e ezzel.
Hogy miért kérdezem? Mert ha úgy történik az átméretezés, akkor hiába is várnátok hosszabb üzemidőt a FHD+ módtól: HiDPI-nél úgy csinálja a 2220*1080 felbontást, hogy 4440*2160-on rajzolja meg az UI-t és azt méretezi le a natív 2960*1440-re. Magyarul nem fog kevesebbet enni, sőt.
A képernyőmentések alapján amúgy erősen HiDPI gyanús a dolog, sima átméretezéssel csúnyábbak lennének az élek, főleg a ferdék.
-
válasz
ForRedGlory #2857 üzenetére
Visszacserèlted a telót vagy vàrsz??
Nem lenn rossz ha jönne!😁
-
WiZARD
addikt
válasz
ForRedGlory #2827 üzenetére
nem
(#2828) tothl - az csak a szélére jó
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #2761 üzenetére
Én fél év alatt be tudtam égetni az értesítősávot az s7-be. Cserélték a kijelzőt.
Rosszul nem jártam mert kerettel együtt cserélték, ráadásul megsérülhetett levételkor a hátlap is ezért abból is új lett, szinte új telefont kaptam vissza.
Ha valaki sokat böngészik akkor célszerű olyan böngészőt használni ami teljes nézetben eltünteti az értesítősávot . Az opera annak idején nem tudta, azóta tudja de visszatértem a dolphinhoz.
Másoknál is előfordult(pl kasya), hogy a waze beégett. -
válasz
ForRedGlory #2761 üzenetére
Az utolsó mondatában úgy néz ki, hogy igen
-
ckaresz122
tag
válasz
ForRedGlory #2690 üzenetére
Másik sem lesz jobb az a baj. Azzal vagy ugyanez vagy más gond lesz. S7edge-et cserélgettem hibák miatt. Harmadikra amit kaptam az maradt nálam. Annak meg fél év mulva beszart a kamerája azért kellett szervizeltetni :-)
-
leslien
nagyúr
válasz
melyiket dobtad fel? mert a telenoros frissítés várhatóm... ha jövő hét csütörtökig nem változik akkor megy vissza és jön ki a következő nekem is...
-
tothl
addikt
válasz
Probaltad a kepernyo szelek kalibraciojat?
-
válasz
ForRedGlory #2452 üzenetére
Ma és holnap melózok este 22.00-ig vendéglátózok, de csak a te kedvedért le fogom fotózni és elküldöm PÜ-ben ha az jó
-
válasz
ForRedGlory #2447 üzenetére
Igen annyiért hoztam ki, mert?
Westeles időktől vagyok náluk 3 előfizetésem van +Magenta1 otthoni csomag IPTV, csak pontjaim voltak 33000,soroljam még -
negroo
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2248 üzenetére
és knock 1 be nem rakja a készüléket? köszi.
-
válasz
Köszönöm szépen!
Amit írtál, az nagyon jó hír! Ezek szerint megoldja a frissítés a problémát. A picit rózsaszín szélek, meg nem zavarnak. Összességében hibátlan a kijelző és az első telefon amit a kezembe adtak. Nem kellett tovább válogatnom.
A Névjegyzék probléma, meg gondolom szoftveres és csak megoldják. Ahogy olvasom, másnál is megvan!
A gyári tokok meg szerintem nagyon jók lettek! Ha javasolhatom a Clear Covert. Abszolút nem csúszik és nem rondítja el a telefont. Ami még nagyon jó, az a gyári szilikon.
A SES-ben meg felrakattam a gyári fóliát. Az is jó lett. Hibátlanul felrakták. A mobiloutfittersen gondolkodom még, de az majd egy következő lépés lesz, ha kell.
-
törölt tag
válasz
Az összes európai modell oxm cs. Teljesen mindegy melyiket rakja fel az ember. Ugyanaz a német vagy éppen a magyar verzió bitre pontosan. Felesleges az XEH várni. A most kijött xeu pont ugyanaz mint a dbt vagy pár nap múlva az xeh lesz. A firmware file-t egyszerűen csak átnevezik
A megjelölés célja, hogy a szerverek nem bírnák, ha minden felhasználó egyszerre kapná meg.
-
aTom_DJ
tag
válasz
ForRedGlory #2211 üzenetére
Az enyém angol de nem jött frissítés. Igaz, hogy nekem csak nagyon enyhén rózsaszínesek a szélek, nem igazán zavaró!
-
Skynet258
veterán
válasz
ForRedGlory #2101 üzenetére
Kidobtak pár S8-at azt gubiztam.
Lehet holnap veszek egy S8-at, hogy írhassak ide. Vagy S8+. De akkora dög. Áhh nem tudom.
-
cdr74ke
csendes tag
válasz
ForRedGlory #2077 üzenetére
-
Skynet258
veterán
válasz
ForRedGlory #2068 üzenetére
Basszus majd mindennap a Duna Plazat látom (ott dolgozom), erre hazajövök, fórum... és az a rohadék épület már megint.
-
válasz
ForRedGlory #2085 üzenetére
A Youtube app nálam is ilyen. Teljesen más készülék (Xiaomi Redmi 4 Prime).
Szerintem ez minden készüléken így megy csak.Jah, hogy S7-tel meg OK. Akkor nem szóltam.
-
válasz
Köszi a gyors választ! Megnyugtató, h nem nálam van a hiba.
leslien: Az első 1080p, a második 720p.
duvi: Nálam ez a névjegyzékes bug már az S7-esen is jelen volt a 7.0-ás frissítés óta. Nem pont ugyanez, de hasonló hiba.
-
leslien
nagyúr
válasz
-
madgie
titán
válasz
ForRedGlory #2068 üzenetére
1/500 záridőnél minek kéne bemozdulnia?
-
w333
félisten
válasz
ForRedGlory #2077 üzenetére
Nem tudom ... de gondolom hatásos lesz XDA topik !
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2028 üzenetére
ha nem jön akkor mi megyünk vissza és hozom ki a következőt .... aszem holnaptól lesz elérhető az üzletekben?!
-
wong kok wah
senior tag
válasz
ForRedGlory #2028 üzenetére
Nem hinném. Ha hardweres probléma lenne szerintem akkor visszahivták volna az előrendelt készülékeket és nem kezdenék el a hivatalos értékesítést sem. Sokkal nagyobb veszteség lenne nekik késöbb visszahivni mint most.
-
Skynet258
veterán
válasz
ForRedGlory #1990 üzenetére
Ja, akkor minden ok.
-
Fenyveske
újonc
válasz
ForRedGlory #1916 üzenetére
Valóban
Szóval, S8 plus, rengeteg telefonálás,email,üzenet,magyarul egész napos használat mellett estére az akksi 32% volt, és nem tudom eldönteni hogy ez jó? elfogadható? vagy nem jó?
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #1894 üzenetére
Csak vicceltem, nem hinném, hogy bárhol is lehetne ennyiért kapni.
-
Freezee
senior tag
válasz
ForRedGlory #1887 üzenetére
Nálam ha előre utal 25-30 napon belül küldöm neki a készüléket. Gyönyörű fekete s8 galaxy + felirattal
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #1889 üzenetére
Fél év múlva használtan
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #1887 üzenetére
Nálam lesz annyiért.
-
Fenyveske
újonc
válasz
ForRedGlory #1795 üzenetére
Ez lesz, reggel 8tól hívom őket és kiderül.
Köszönöm a segítségeteket
-
PeteePeti
őstag
válasz
ForRedGlory #1781 üzenetére
Hát engem pl baromira zavart az az üvöltő boot logó! Nem mellesleg végre nincs tele hányva a készülék Telekom appokkal! De a lényeg, hogy nem függő a készülék!
-
Ateszpapa
addikt
válasz
ForRedGlory #1781 üzenetére
Főleg az a hang, wáá engem a hideg ráz ki tőle.
Így végre jó ahogy van. -
wong kok wah
senior tag
válasz
ForRedGlory #1752 üzenetére
Reméljük megoldja. Bár nekem még nincs telefonom, most megyek érte.
-
sipy888
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1752 üzenetére
Miért neked is barby? Én nem tudom eldönteni. Néha a széleknél mintha az lenne, nem csak fehérnél hanem pl itt az MA oldalnál is. De barátnőm szerint csak beképzelem..Vszinű csak amoled tulajdonság, ami tavaly kék volt most barby
-
sipy888
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1736 üzenetére
én is a mobile outfittersnél tettem fel, eddig nem jött fel a fólia, nagyon pontosan rajta van, a por sem megy alá. A ragadósság így 3 nap után kezd lekopni róla (ha nem beszéltetek volna róla, nekem fel se tűnne). Az ára (6 ezer) nem zavar, a gyári se sokkal olcsóbb, cserébe 2 nap alatt lejön, ahogy írták előttem. Eddig nagyon elégedett vagyok vele. Egy negatívum azért mégiscsak van, ami nem is kicsi az pedig, hogy nem teljesen áttetsző, kicsit szemcsés, tehát ront a QHD+ "élményen", pedig nem a mattot tetettem fel (az még jobban ront rajta). Ez nálam nagy negatívum, bár lehet (nem tudom), hogy a gyári fólia is pont ennyit rontana rajta...Az biztos, hogy ami a kibontáskor alapból rajta volt fólia , az sokkal áttetszőbb volt, cserébe gyorsan le is jött sajnos.
-
WiZARD
addikt
válasz
ForRedGlory #1736 üzenetére
Az ott dolgozó ember telefonját fogtam meg, még szabadkozott is, hogy már eléggé le van harcolva, és régóta rajta van a fólia...
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1732 üzenetére
Mindíg magamnak teszem fel a fóliát, ( GSM boltban vagyok) pár ezer darabot felraktam már! De ez az edge fólia mizéria...
-
WiZARD
addikt
válasz
ForRedGlory #1732 üzenetére
Én meglátogattam, megtapogattam, és elment a kedvem tőle.
-
sipy888
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1694 üzenetére
Igen, én pont a duplájáért vettem ott
Kösz a válaszokat -
bigdigit
addikt
válasz
ForRedGlory #1608 üzenetére
Igazad volt....menteni kell a videót és így benne lesz a lassítás is.
-
válasz
ForRedGlory #1621 üzenetére
Az, hogy egy használati tárgyat istenítetek és aszerint véditek az titeket minősít. Nem tudom miért nem lehet elfogadni más véleményét. Ha azt érzed ettől kevesebb vagy Te vagy a telefonod az nem az én szegénységi bizonyítványom.A stílusod pedig egyre lejjebb van sajnos.
Mondjuk más telefonok topicjaiban is vannak mindig ügyeletes hívők akik ugyanígy a torkomnak ugranak ha leírom a negatív véleményem.
-
bigdigit
addikt
válasz
ForRedGlory #1601 üzenetére
Neked,hogy maradt meg a lassítás? Csináltam próbából én is de csak a telefonon lejátsza marad meg a lassítás. Átmásolva valahova rendes tempóban megy végig. Lehet szerkeszteni kell és úgy menteni? Ami még érdekes volt nálam mintha észlelné a kamera mikor kell lassítania. Több részletnél is magától váltott felvétel sebességet.
-
válasz
ForRedGlory #1582 üzenetére
Nagyon szép képeket csinál
-
Bossi
őstag
válasz
ForRedGlory #1539 üzenetére
Nem tudod véletlenül SES-ben a gyári fóliát felrakják?
-
tomboy0013
veterán
válasz
ForRedGlory #1582 üzenetére
A széleken elég durván meg vannak nyúlva az emberi arcok. Torzít. Bár ez természetes mobilkameráknál, ez sem kivétel.
-
válasz
ForRedGlory #1577 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy jobb az S8-ak készenléte.
A GSMArena egyelőre csak az S8+ endurance rating értékét tette közzé, de az pl. kisebb, mint az S7 Edge hasonló száma. -
sipy888
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1572 üzenetére
Kösz
Én ott vettem a clear cover tokot 6 ezerért. Ugyanez speedshopnál vagy bestmarketen 3 ezer. Fontolgatom, hogy visszaviszem nekik.
-
sipy888
aktív tag
válasz
Ses westend? Hosszabb nevén ?
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #1564 üzenetére
Sima vagy p?
-
Laraxior
titán
válasz
ForRedGlory #1564 üzenetére
Pfff..
Vettem egy LG G4-et fillérekért, mert annyira istenítették a fényképezőjét, ami szuper is, de a kijelzőideje...2 óra körül mocorog.
Úgyhogy szerintem megy is tovább.
Veszek egy sima S8-at, ahogy eredetileg is tervben volt. -
madgie
titán
válasz
ForRedGlory #1561 üzenetére
Már bocsi, de ezt te írtad:
'Megjegyzem, az iphone 7 alkalmazasnyito animacioi kozel sem olyen smoothak, mint az S8/S8+. Ha nem erted, videozd le lassitott felvetellel mindkettot es nezd meg.'
Tehát nem látod, de tudod, hogy szaggat. Mert slomoban látszik. Miben is más ez akkor?
-
madgie
titán
válasz
ForRedGlory #1557 üzenetére
Szabad szemmel nem is lehet látni, de amúgy pont úgy villog, mint a plazmatévé.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1546 üzenetére
Húha, te már túlnőttél jócskán tacsi elvakult fanboy szintjén a másik oldalról.
-
madgie
titán
válasz
És akkor már videózza le azt is slomo-ban, hogy villog az AMOLED?
Egyébként az i7 multitask nem olyan fényes, egy FB olyan hamar újratölt, hogy öröm nézni.
Szerintem már igazán lassú telefon nincs a középkategóriában sem, Redmi Note 3 SE-t használtam novembertől, kellőképp gyors volt. Igen, a kamerája cefet, az építési minősége cefet, de a szoftver korrekt.
-
válasz
Fokepernyon húzod fel a kis ujjad és hozza be az app drawert. Ha az neked smooth akkor a Te szemed bizony mást lát mint az enyém. És ez csak egy a sok közül.
Amúgy meg tudjad már hanyas a kabát. Ezzel a stílussal engem hanyagolj.
-
geri005
tag
válasz
Köszi, akkor megnézem ott!
-
tomboy0013
veterán
válasz
ForRedGlory #1509 üzenetére
Még a tavalyi csúcsdroid-ok is legtöbb esetben állva hagyják sebességben az I7-et maximum játékindításban gyorsabb ezt kismillió youtube videó bizonyítja. Ebből is látszik, hogy a magas bencsmárkt pontszámok lópikulát sem érnek. Az S8 meg még rá is tesz egy picit a gyorsaságra, szóval nem is értem, hogy gondolják ez a "jóval gyorsabb" jelzőt...
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #1416 üzenetére
ha egy éjszakára beragad valami, attól még nem fog véglegesen beégni.
többire: ok, akkor félreértettél én nem akartam kivetíteni meg ráerőszakolni a saját véleményem, de ezt írtam is: ettől függetlenül nem kell győzködni egymást, én készséggel elismerem, hogy valakinek megéri a plusz kiadást a biztonság, az extra garancia, de ez fordítva is elvárható, hogy ha valaki hoz egy példát, hogy 300 helyett 240-250 egy adott telefon,akkor ne legyen úgy beállítva, mintha az ott vett készülék a korlátozottabb garancia miatt valami selejt lenne. Igenis ugyanazt a készüléket kapja meg minden földi jóval, jóval olcsóbban. de részemről téma lezárva.
1420: ha tegyük fel minden nap pont annyit és pont azokat alkalmazásokat használom pont akkora napfényben (persze ilyen nincs, csak a vita miatt), akkor miért égne be 2 év 3 hónap alatt, ha mondjuk 7 hónap alatt nem?
1426: jó neked, de nem attól függ mennyit használod. ja egy nap 25 órát nyomkodod de nem mindig ugyanaz a felület látható, akkor nem fog beégni...
-
geri005
tag
válasz
ForRedGlory #1416 üzenetére
Kifejteném miért értek egyet veled, de már így is nagyon offba mentetek.
-
válasz
ForRedGlory #1410 üzenetére
+1
Bizony ám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- 3DMark (2013) eredmények
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Google Pixel topik
- Everest / AIDA64 topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged