- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
Szerintem alapból 2 fajta pirosodásról van szó.Van az ,hogy adaptív színbeállításnál ha teljesen fel van húzva a piros szín fehér alapon rózsaszín a képernyő illetve ezen kívül is lehet a hajlított részeken elszíneződés vagy fehér alapot nézve döntögetve a telefont lesz olyan helyzet amikor kiszúrod valahol más a színe.
Szóval ha alaból fullon van a piros szín és nem tűnik fel semmi különös már elég jó a helyzet a többihez képest. -
sagit
veterán
válasz
wong kok wah #1998 üzenetére
Amazon játszik nekem, nem otthon lakom és 45 km-es körzetben nincs nagy műszaki bolt itt a hegyen
Ha nem jó a fólia akkor meg fogja tenni addig ameddig megjön a gyári vagy ameddig eljutok Salzburgba -
sagit
veterán
válasz
wong kok wah #1994 üzenetére
Hírtelen nem találtam amazonon abból olyat ami megjön hétvégére, kipróbálom ezt plusz ezt a tokot.
w333: nem is lett volna sok értelme
Kijelzőnél hol jön elő ez a pirosodás? Vagy annyira gáz hogy egyből észre fogom venni? Mert akkor egyből a boltban hagyom.
-
bigdigit
addikt
Mivel nagy a csönd róla gondolom senkinek nem érkezett meg az ígért csoda javítocsomag kijelző ügyben. Nekem sajnos ma sem jött meg a csere készülék. Egy darab sincs gyorsboltban. Holnap után pedig hivatalos rajt lesz.
-
sagit
veterán
Sziasztok
Ez a topik lesz az s8+ topikja? Lényegtelen is végülis még holnapig, csak érdekelt melyik lesz a szakmai.
Sima S7-ről váltok holnap, valami tokot vennék rá instant hogy ne csesszem össze. Kinek mi jött eddig be? Valami flippes jöhetne. Fólia van már bármi értékelhető?
-
Skynet258
veterán
válasz
ForRedGlory #1990 üzenetére
Ja, akkor minden ok.
-
-
petya2012
őstag
sziasztok
azt szeretném kérdezni,hogy 27000 HUF-ot megér a S8 és a S8+ közötti különbség??
tök ugyanaz a 2 teló csak a akksi és a kijelzőméret az eltérés??(#1982) buvartacsko
igazad van végülis,egyébként jó a teló-akinek már van??
-
L.L.
senior tag
válasz
#67656192 #1978 üzenetére
Igen, nekem is. Ráadásul nekem, a párom S6-a rózsaszínesebbnek tűnik, egymás mellé rakva.
WiZARD: Nekem ez az edge fólia felrakás nagyon nem megy, épp most sikerült a gyári fóliacsomagban található 2. darabot is kukáznom. Azt hiszem el kell látogassak a Westendbe, csak azt nem tudom, hogy a mobileoutfitters vállal e már S8-at.
-
WiZARD
addikt
ez a kijelzővédő üveg egész ígéretesnek tűnik...
-
L.L.
senior tag
válasz
#67656192 #1974 üzenetére
Az a baj, hogy én nem tudom eldönteni, hogy rózsaszín e egyáltalán. Szemből nézve egyáltalán nem, picit döntve halványan rózsaszínesedik, majd tovább döntve megint nem. A szervíz menüben ugyanilyen. A feleségem nem nagyon látja, már hülyének is érzem kicsit magam. Illetve azt vettem észre, nem mindegy milyen fényerőn van épp a készülék, a rószaszínesedés szempontjából. Viszont adaptív módon kívűl, az összesben pirosas a kijelző, (bár ez lehet mindenkinél ilyen).
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #1969 üzenetére
Biztos voltam benne.
Az érdekelne, hogy akinek rózsaszín a kijelzője annak a szervizmenüben is rózsaszín? -
janeszgol
félisten
válasz
thebear007 #1971 üzenetére
Mivel függetlent vett, gondolom a szokásos: a 14 naposhoz kell az eredeti tulaj, a szervizhez nem. Legalábbis nem hallottam még olyat, hogy kukacoskodtak volna ezen, ha minden más rendben van.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Soulfly842 #1949 üzenetére
rádobom hirtelen a dexre és profin kezelem a nagyobb excel fájlokat is....
Hmm... nem lesz ez rossz...
Mondjuk azért kíváncsi leszek erre, mert az mobilos Office-ok egyike sem arról híres, hogy hibátlanul kezeli a nagyobb állományokat.
-
julius75
aktív tag
válasz
Soulfly842 #1965 üzenetére
Tökéletesen igazad van, elnézést kérek, és köszönöm.
Sajnos rossz irányba indultam, a segítő szándékot kellett volna csak figyelembe venni,
a többit pedig lesz@rni, de tényleg inkább hagyjuk. -
madgie
titán
válasz
julius75 #1963 üzenetére
Egyéb észrevétel: van. A 14 napos visszaküldés törvény adta lehetőség. Azon lehet vitázni, mennyire erkölcsös emiatt egy telekomos telefont visszaküldeni, mert talán mégis függő lesz, de ez van, aki él vele, az él vele. Megteheti, teljesen törvényes.
Másrészt viszont tényleg nem a kocsmában vagytok, meg lehet ezt normális hangnemben beszélni. Vagy privátban anyázni. Itt senkit nem érdekel a hiszti.
-
-
Ateszpapa
addikt
Szerintem a Telekomtól éri meg a legjobban megvenni, hisz függetlenül adják.
Vagy dominóval vagy listaáron aki nem akar hűséget vállalni rá.Nem tudom meddig lesz 40 ezerrel olcsóbb mint a SESben.
-
madgie
titán
Szerintem ezt a stílust hanyagolni kéne, nem kocsmában vagyunk.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #1953 üzenetére
Szerintem jó hangja van.
Tuti nem rendelek Piston hármat kínából.Végre egy jó füles amit érdemes használni.
FLAC formátumú zenéket hallgatok. -
Soulfly842
addikt
Az AKG füles, hogy teljesít egyébként? Bár nehezen hiszem, hogy a jól bevált LG HBS 750 fülesemet kiváltja a Bluetooth hiánya miatt...
A Harman-JBL felvásárlás meglátszik egyébként a hangszóróin is? Azok jobbak lettek az S7-hez képest?
-
moleculez
veterán
B@szhattok bármilyen garit, sokkal jobb biztosítást kötni rá. Tudom, nevetséges még leírni is, de amikor rommá törik egy leejtéstől, akkor is fedezve van a (negyedmillás!!) teló. Sokkal rugalmasabban kezelik az ügyeket, a garanciáztatás, arról szól, hogy hogyan bújjanak ki alóla, mivel ez tiszta kiadás, és bukó. A biztosító meg ebből él.
-
janeszgol
félisten
válasz
bigdigit #1948 üzenetére
De te kéz alól vetted. Szolgáltatónál vetted? Csak azért kérdezem, mert hivatalosan nem adhatja el (bár a Telekom külön kezeli a szolgáltatást és külön a készüléket), illetve mivel ő vette, ergo az övé a telefon, ha szolgáltatós, függetlenül attól, hogy előfizus vagy feltöltős konstrukcióban vásárolta. Több infót plz.
Biztos lehetsz benne, hogy szervizbe küldték.Amiért ilyen véleményen vagyok. Mi van, ha a próba alatt a készülék beázik? elég ha párásodik. Ez nem jön ki azonnal. A bolt visszaveszi, újként eladja (nem hülye), te megkapod, pár hét után meg meghal. Szerviz, hopp ez beázott, gari nincs.
Félre értés ne essék, én szeretem, ha kibontják a telefont vásárlás előtt. Kértem is a vodás hölgyet, hogy itt bontsa fel kapcsolja be, nézzük meg. De ez a boltban van, nem ázhat be. Működött, megvettem, happy end. De ha visszás telefont kapok? Pláne egy ilyen vízálló csodánál. "Úgy is vissza adom, lemerítem, lássam." Ha beázik, az vagy szériahiba miatt lehet vagy sérült előtte. Te megkapod, megszívtad. A bolt nem hiszem, hogy minden egyes 14 naposban visszaadott készüléket bemutat a szerviznek.
Ezért lenen jó, hogy a vételár ár kb 60-70%-át kapná csak vissza a delikvens. Mindjárt megfontoltabbak lennének az emberek. -
Soulfly842
addikt
válasz
julius75 #1942 üzenetére
Az, hogy butaságot beszélt...
A napokban már elég jó indulókészletek is érkeztek az üzletekbe... Rövidesen bekerül az üzletek árlistájába is.
Egytől-egyig független az összes készülék. A cikkszámuk szerint is független(nincs /SL jelölés sem)!
Más:
Aki neve nincs helyről veszi, meg is érdemli, ha bukik rajta. Tudjátok hány olyan ügyféllel találkoztam már, akivel a Samsung közölte egy terméknél, hogy Fekete vagy szürke importos készülék? - s emiatt foglalkozni sem tudnak vele...?
Sok esetben ilyenkor már a nevenincs hely felszámolásra került, s más néven már alapított, ugyanaz az érdekeltségi kör egy másik céget és ugyanazt csinálják, mint korábban...
De a bírósági költségek, fáradtság nem ér annyit, hogy az ember belemenjen egy ilyen menetbe, ezért inkább veszni hagyja az értelmesebbe (bár, más kérdés, ha 'értelmesebbnek' minősítjük, akkor miért ott vásárolt
)
Más:
Nagyon kecsegtet a DEX, kb 2 hét, amikor nekem aktuális lesz egy S8 beszerzése, s zseniális ez a kis modul...
Nagyon nagy érdeklődési köre lesz....
Én pl. már számítógépet alig használok... Huawei Mediapad m3-val, ill. most már a Samu S8-val töltök le filmeket is és egy BubbleUPNP-vel médiaszervert csinálok a telefonból, s azt streamelem át TV készülékre is... nagy üzemű Wi-Fi-vel a normál HD sem okoz így gondot... Amikor már pl. telefonra töltök le majd minden ilyen tartalmat hihetetlenül kényelmes lesz hirtelen rádobni a dexre rendezgetni a tartalmakat, mappákat, stb-stb...
A céges berkek is új értelmet nyernek majd... Céges levelezés, PDF, intranet tartalmak, érkező csatolmányok... rádobom hirtelen a dexre és profin kezelem a nagyobb excel fájlokat is....
Hmm... nem lesz ez rossz...
-
bigdigit
addikt
válasz
janeszgol #1945 üzenetére
Valljuk be elég sok szarság védi a kereskedőket is. Íme az én mostani helyzetem. 20.-án vettem egy telefont úgy, hogy aki előrendelte úgy döntött még se kell neki és eladta nekem. Hogy miért nem állt el ő a vásárlástól a franc se tudja egyenlőre. Viszont mint kiderült a telefon kijelzője el volt válva alig észre vehetően. Fólia felrakásakor tűnt fel abban az üzletben ahol ő vette mert az első dolgom volt egyenest mentem tőle valami védelmet rakatni a telefonra. Természetesen első kőrben meg lettem gyanúsítva biztos leesett a telefon...és ki tudja talán még loptam is számlával együtt. Nagy herce hurca árán az üzletben eljutottunk odáig elvileg ma kapok egy másikat mert épp nem volt készleten. Bár inkább arra gondolok elküldték a samunak bevizsgálásra és azért húzódik dolog mert kötve hiszem egy nagy üzlet esetén nincs már raktáron megjelenés előtt. Viszont ha ugyanazt akarják vissza adni én biztos nem kérek egy javított készüléket mikor 72 órán belül vissza került hozzájuk. Ilyenkor jönne ugye az elállás ha már erre kezdtem válaszolni. De elállással csak az eredeti vevő élhet és neki is utalják vissza az összeget! Paradoxon mi van ha közbe meghalt vagy nem közreműködő? Ott állok 14 napon belül és nem lehet érvényesíteni az elállási jogot! Szerencsére jelen esetben megtaláltam az üzlet ide vonatkozó áfsz hivatkozását. Legalább annyi benne van az eredeti vevő kérésére változtathat hogyan és hová kéri vissza az összeget. Mert ugye ilyen adás vétel általában ismeretlen emberek közt történik és senkit nem töltene el jó érzéssel nem a saját számlájára kapja az összeget hanem jóhiszeműségre alapoz. Pár hét izgulás mi is lesz a vége. De a lényeg inkább fentebb volt, hogy valaki megvesz egy pár napos dolgot valakitől és nincs joga elállni a vásárlástól mert extrém esetben jó rá fázhat.
-
khorvat
senior tag
válasz
dodicsaba #1946 üzenetére
Nem kötelező ezt elfogani, amit a Samsung megállapít! Ha nem értesz egyet és biztos vagy a dolgodban tovább kell menni fogyasztó védelem stb. volt már nem egy ember aki a Samsung ellen nyert pert is! Ha látják ragaszkodsz a saját verziódhoz egy ekkora cég úgyis nagyvonalúan fogja végül lekezelni, ez az első körös visszadobás csak a magyar szervíz kicsinyessége lehet.
-
dodicsaba
aktív tag
Amúgy nem értem ha van 240 akkor feltételezem 300 ezer se állitja meg azokat akik 2 év garira vágynak.1 hónapon belül a használt piacon amúgy 200 körül fog menni az ára a 2 év garisoknak..Lecseng a nagy huhó....Lásd az s7 sorsát- MM ben most 160 ezer az edge.. De nekem a s7 em úgy dobta vissza a samsung szerviz hogy még a garit is megvonták róla beázás miatt. Csak párát kaphatót max de azt mondta a szerviz hogy a sim foglalat nem volt a helyén. Na ez azért vicces mivel 1 x volt betéve a kártya és ugye működött a telefon Akor hogy lehet azt rosszul helyére tolna. Ennyit a nagy 2 év garrol...
-
janeszgol
félisten
válasz
khorvat #1935 üzenetére
Pontosan. A GSM rövidítéstől már a hányinger kerülget. Zack is frankón kitért a konkrétumoktól. Ha használtan vennék telefont és odaírnák, hogy GSM gari, úgy veszem, mintha azt írta volna, nincs gari. Kész, pont.
A partnero is már hányszor változtatott cégnevet, de a bolt maradt ugyanott. Ez egy bevett szokás a szutyok GSM-eknél, hogy 2-3 évente változtatják a cég adatokat. Szerencséjükre megtehetik, mivel a kormány is ilyen, tehát a törvény is ilyen.julius75, tehát megrendeled, használod, majd mivel nem függelten, vissza küldöd? Betiltanám ezt a 14 napos visszaküldést is. Pontosabban az ár 60%-át adnám csak vissza. Ha jól tudom, Németországban van így.
-
Pékmester
tag
5 napja használom az s8 plust. az állam még a földön van, pedig s6-ról váltottam. fantasztikusan gyors, kiváló készülék. és ha szolgáltatótól veszed, nem is olyan megterhelő az ára.
-
khorvat
senior tag
válasz
Freezee #1931 üzenetére
Sufni GSM az sufni GSM marad bárki bármit mond!
Nekem az se világos milyen cég áll a bolt mögött, a weboldalt működteti egy az oké, de a garival nem hozzájuk fordul senki majd.
2015-ben volt is váltás:
"PARTNERO GSM Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság "kényszertörlés alatt" (1149 Budapest, Várna utca 14. 3. em. 5.)"Nálam két alternatíva játszik vagy szolgáltató telefon vagy független hivatalos helyről (MM, euronics, Edigital stb.), lényeg a hivatalos 2 év Samsung garancia meglegyen! Eddig az S2 és S5 is főalkatrész vagy komplett cserére szorult most az S8nál is benne van a pakliba így kis kivárással hivatalos helyről lesz beszerezve, de van idő várni hiszen még az S5 is garanciás ráadásul házhoz jövősen!
-
viera
őstag
válasz
wong kok wah #1932 üzenetére
Köszi szépen,még meggondolom melyik legyen de kicsit hajlok az S8+ felé.A szín már biztos,hogy jeges szürke lesz.
-
wong kok wah
senior tag
Az S8+ nálam hasonló üzemidőt produkált mint az S7 edge. A sima S8 kicsinek tünt nekem ezért választottam a Pluszt. Az első pár órában furának tünt a hossza, de hamar megszoktam (lehet, hogy a kisebb S8 at is ilyen gyorsan szoktam volna meg). Egyelőre nem bántam meg a cserét...
-
Freezee
senior tag
Ugyaaan neeee
, nagyon szépen fogalmaztad meg a kitérő választ. A samsung nem attól fog szervizelni egy készüléket hogy elötte "utazott"-e 300km
Csak a boltba viheted vissza ( nem véletlen ) aztán ők "kezdenek" vele valamit, vagy küldözgetik külföldre és onnan majd egyszer 2-3 hónap múlva visszakapod, vagy ők valahogy elrendezik a szervizt.Na mind1 dobjuk a témát, mert csak konkrétumokkal tudnál meggyőzni de azokat nem adsz ugye.
-
viera
őstag
válasz
wong kok wah #1922 üzenetére
A héten váltok én is S7 Edge-ről S8-ra csak még nem tudom,hogy a sima vagy a + legyen.Az S7 Edge üzemideje nekem jó volt,mondjuk estére mire töltőre került kb.20%-on volt.Nem tudom,hogy az S8 kibírná e nálam egy napig.Az S7 Edge-hez képest mennyivel nagyobb az S8+?Tudom,hogy nem sokkal de így használat közben mennyire lehet észrevenni a különbséget?
-
sipy888
aktív tag
Hogy lehet a telefont nem gyorstöltéssel tölteni?
-
Szerintem meg ha 1 napot kibír egy telefon normál használattal az teljesen jónak mondható
Egy 4000-es aksit is le lehet meríteni 1 nap alatt, minden attól függ ki mire használ egy adott készüléket! -
wong kok wah
senior tag
válasz
Fenyveske #1923 üzenetére
Hamarosan fogsz olyanakot olvasni, hogy bizonyos embereknek 2 nap készenlét mellett 7 óra kijelző idő még mindig 30%-on van... Ez mindig így volt minden topikban S5, S6, S7 esetén is azon versenyeznek, hogy kinek nagyobb a SOT. Persze életszerű használat mellett ezek nagyon szélsőséges értékek.
(bár az életszerű elég tág, kinek-mi) -
heidrich
senior tag
válasz
wong kok wah #1924 üzenetére
Függetlenül fogjuk árulni, meg a jövőben egyre több készüléket is, mint ahogy zola96 kolléga is mondta.
Attől mert független semmi köze, milyen régiós a készülék, enyém is T-s független és TMH régiós, első indításkor megkérdezi szeretnék-e Telekomos appokat felrakni és hála égnek már nincs custom Telekomos induló se. Konktéran semmi eltérés nincs egy XEH-hoz képest csak a OTA update-ek kiadási ideje térhet el de ebben a Telekom egész gyors.
-
-
Fenyveske
újonc
válasz
wong kok wah #1922 üzenetére
Margit híd szélén álltam hogy váltottam iphoneról és egy napot sem bír az új csoda készülékem, de ezzel megnyugvást adtál, hogy döntésem a váltásról - helyesnek bizonyul, köszönöm
-
krystman
őstag
Az, hogy itt írjátok, hogy függetlent ad a Tmobile, ez mennyire biztos, hogy amit péntektől árulnak az is független lesz? Lehet, hogy csak az előrendeltek voltak azok nem?
-
ParadoxonX
csendes tag
Sziasztok.
Most tervezek beszerezni egy s8-at. (O2 DE). Annyi kérdésem lenne, hogy mekkora a videók átmérője 16:9-ben? Ugye alapból 5.8/6.2 colos de 16:9-ben kisebb. Valaki mérje már le vonalzóval pls. -
sipy888
aktív tag
További névjegyzék/hívás gondok ?!
- ha netről kimásolok egy telefonszamot akkor hogy tudom a tárcsázóba bemásolni?
- kedvencek listát hogy tudok létrehozni?
-böngészőből ha hívnék egy számot miért a Viber az alapértelmezett? Hogy tudom a telefonra átállítani?
- SwiftKey billentyűzeten ha nyomva tartom a magánhangzókat akkor miért először a számok jelennek meg? A gyári Bill. az ékezetes magánhangzókat ajánlja először -
Fenyveske
újonc
válasz
ForRedGlory #1916 üzenetére
Valóban
Szóval, S8 plus, rengeteg telefonálás,email,üzenet,magyarul egész napos használat mellett estére az akksi 32% volt, és nem tudom eldönteni hogy ez jó? elfogadható? vagy nem jó?
-
Fenyveske
újonc
Másnak is folyamatos használat mellet egy nap alatt lemerül? (s8+)
-
Azt mondja meg nekem valaki videot jobbat csinal mint az S7?
-
Freezee
senior tag
Persze de nem csak az én tapasztalataim mondják ezt, de már erről is szó volt. Mondjuk nem csodálom hogy neked alaplapot is cseréltek , szép lenne ha a saját boltod nem cserélné ki neked
Valamint nem írtam hogy az összes bolt ilyen érdemes lenne figyelni a szövegre "...egy GSM garancia az olyan vagy megcsinálják... vagy beintenek és nem lesz semmid. " Tehát van rá esélyed de megéri kockáztatni? Biztos lesz akinek igen. Majd az idő eldönti ki döntött jól.
És ne haragudj de "probléma" van azért nálatok is garancia terén tehát egy kicsit furcsa ( illetve nem furcsa mindenki védené az üzletét mind1 mi történt ) folyamatosan azt olvasni a GSM boltok mennyire tutik és megbízhatóak.
Illetve egy szakmai kérdés ha elromlik az S8 amit mondjuk tőletek vennék és beballagok a samsung szervizbe megcsinálják gariba? -
Minden dbrand fóliára 20% kedvezmény. Csak ma!
-
Cuccok
tag
válasz
PeteePeti #1846 üzenetére
Nekem van eredeti is és replika is több db is és tökéletesen működik mindegyik lassan 2 éve. A qi töltőknél nincs meg az a veszélyfaktor mint a vezetékes töltőknél. Természetesen a konnektorba, szivargyújtóba csak eredeti vagy márkás adaptert dugok, és azon lóg a wireless charger pad.
Kicsit luxusnak érezném 5 gyári Samsung padot venni. A kocsiban meg elég hülyén is mutatna 😝 -
zack
nagyúr
válasz
Freezee #1908 üzenetére
Nekem volt, hogy alaplapot is cseréltek, GSM bolti garanciával 1 éven belül, és nem olcsó telefon volt. Nem barmolták szét, úgy kaptam vissza, ahogy beadtam.
Egyébként álljunk már meg egy kicsit. Nem csak TE vagy a földön, meg a TE véleményed, meg a TE tapasztalataid.
Fentebb leírtam, lehet másképpen is eljárni, azért mert GSM bolt. Azért mert TE így jártál...Még nem azt jelenti, hogy az összes bolt ilyen. -
Freezee
senior tag
Hálisten az okfejtésed nem igaz. Most csak érdekesség képen ide beírtam a samsung S7-ből milyenek vannak. Az első 10-20 találat mind gyári garis vagy szolgáltatós. Tehát az sokan felérik ésszel hogy 2-300.000 ft os telefonnál számít hogy van rá garancia. Mert egy GSM garancia az olyan vagy megcsinálják ( úgy ahogy sikerül ) vagy beintenek és nem lesz semmid. És akkor ott állsz 2 hónapos 300.000ft-os hulladékkal. Félreértés ne essék vettem már GSM-ből jópár telefont ( volt is gond garanciáztatásnál ) de csak úgy vásároltam hogy kb 100.000ft-ig amit ha 1 hét múlva le kell írnom mert beintenek akkor még belefér. A fényképen amit láttál Sony Z3 compactot az például GSM boltos. Típushiba hogy a Z3-nál elválik a képernyő, szerinted kicserélték? Nem bosszankodtam rajta elvittem és pénzért megoldották. Beleszámoltam hogy így járhatok amikor vásároltam.
-
Én csak pár hónap múlva fogok tudni telefont venni. T-nél fogom beszerezni július környékén. Sanszos, hogy az már nem lesz független mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged