Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidovi
tag
válasz Black Viking #36825 üzenetére
Nekem a standby szinte nulla (éjszaka 6-8 óra alatt 1%-ot merült) ki van kapcsolvaa fejlesztői menüben a folyaamtos ébrenlét meg a keep mobile data turn on is, (a wifi ébrenlét is a connectionsnál, de azt lehet visszakapcsolom ,mert zavaró hogy lekapcsolja ha deep sleep van)
viszont ha kézbe veszem és használom, tényleg jobban merül, 100 ról 30 %-ra kb 3 óra SOT jött össze...
egyébként teljesen hibátlan nálam minden (T-mobilnál vettem ,de átálltam XEH-re, és már a XEH frissült oreora) -
oszi666
őstag
Sziasztok, sorry ha már volt, nekem magyar telekomnál vásárolt S7-re most érkezett meg a frissítés. 1285 mega szóval gondolom nem csak két új háttérkép
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Szombó
senior tag
Nekem is megjött a 8.0.Már fel is raktam.
Közben megjött az S9 is,úgy hogy el is búcsúzom.Köszönöm a sok építőjellegű hozzászólást.Üdv nektek.
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
oszi666
őstag
Sziasztok nekem meg is van az elso kerdesem.
Az oreon az allapotsor ikonjai terero akku stb sotetszurkek lettek feher helyett igy nehezebb elolvasni. Ezt vissza lehet allitani? Ha kepet nezek akkor feher ott is szoval nem pixel hiba.It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Nebogipfel
csendes tag
Az oreo frissítés utáni betűtípusról tud valaki valami infót?
-
addikt
Leadtam speaker halkságra hivatkozva az S7-emet, így egy héttel a garancia lejárta előtt, és kaptam cserébe egy ideiglenes Galaxy J1-et. Igazi retro érzés a KK.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
samu74
addikt
válasz viewdetails #36839 üzenetére
Nem beszélek én neked be semmit.
Csak mutatom én is neked, hogy mobilneten használtam majd 1 óra SOT,16 perc telefonálás/zenehallgatás/böngészés mellett együtt annyit fogyasztott mint a cellakészenlét önmagában.
Magyar vodás BTU rommal.Nebogipfel nem a Samsung Sans?
[ Szerkesztve ]
-----------
-
oszi666
őstag
válasz Cucuska2 #36858 üzenetére
Nekem egy s6 edget adtak es rairtak hogy 200.000ft erteku. Persze tok nem jart es azzal a lendulettel elkezdett csuszni a kezembol a csempe fele... mondom pazar.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
kbyte1024
veterán
Uraim erdemes feltenni az Oreot?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
balazs1956
senior tag
-
gerner1
nagyúr
válasz balazs1956 #36864 üzenetére
1 & 2 :
- Ezek eléggé szubjektív témakörök. Szerintem nem lesz objektív válasz. Én biztosan nem tudnék egyet-egyet megjelölni... -
zolikaDB
veterán
válasz balazs1956 #36864 üzenetére
1, gyári
2, gyári
Ezek jobbak, mint bmely más általam használt telefon appjai vagy bmely más 3rd party app erre a célra. -
őstag
53% - on van 46 perc sot után. Valszeg FR lesz belőle.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
dady53
csendes tag
Sziasztok! Megjött az Oreo!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a telefonom névjegyénél azt írja ki: Saját telefonszám ISMERETLEN.
Hol tudom beírni a saját számomat, hogy az a telefon névjegyénél megjelenjen? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Black Viking
csendes tag
válasz davidovi #36851 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Nekem is 3 óra körül van a SOT 100-ról 30-ra. Ezt nagyon kevésnek érzem, mert 7.0-val simán hozta a 4 órát. Ugyan azok az appok rajta tehát számomra olyan mintha az Oreo-val lenne valami. Bár ahogy nézem a fórumot itt többen panaszkodnak arra,hogy gyorsabban merül a telefon. Ugyan toltam rá telepítés után egy FR-t de lehet újra neki indulok mielőtt jobban be lakom.
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
Vajon van jelentősége hogy nagyrészt 5Ghz-es, vagy 2.4-es Wifit használok a fogyasztás szempontjából?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
kbyte1024
veterán
Na nézve ezt az aksi mizeriat marad meg a 7.0
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
fornettisuti
veterán
Nekem is jön az Oreo TMH-ra, bár kicsit tartok tőle.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
válasz fornettisuti #36881 üzenetére
Nincs mitől tartani, nekem már fent van. (2 napja váltottam XEH-ra és most vissza TMH)
[ Szerkesztve ]
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Vodás Oreot én is felraktam OTA-n keresztül, FR megvolt de nekem is gyorsan merül, Cella készenlét elég magas 34% (994mAh).
-
fornettisuti
veterán
válasz #30662400 #36882 üzenetére
Már fent van.
Folyamatos mobilnetet ki is kapcsoltam gyorsan a fejlesztőiben.Mintha smoothabb/reszponzívabb lenne a rendszer.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
ttamashu
aktív tag
válasz fornettisuti #36884 üzenetére
XEH, FR-el
nekem is az az érzésem hogy "smooth-abb". Kérdés hogy a FR vagyy az Oreo miatt.Viszont nálam nincs gond készenléttel belakott rendszer 4%ot evett éjszaka AOD nélkül, másnap 6-ot AOD-dal.
Tea az élet!
-
Lenry
félisten
válasz ttamashu #36885 üzenetére
Oreo miatt, mert én is sokkal gyorsabbnak érzem, de nálam nem volt factory reset (TMH)
Gyorsabb merülést nem érzek, bár én soha nem kapcsolok ki semmit (WiFi, mobilnet, BT, NFC, GPS mind aktív, csomó IM-be be vagyok jelentkezve, sokszor a telefonról dolgozok, és mivel úgyse bírna ki két napot, meg éjjelente úgyis töltőn van, akkor meg minek szívassam magam ezekkel). Szóval így van most 18%-on, bár kicsit többet böködtem az új op.rendszer miatt.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
varjasz
csendes tag
válasz Black Viking #36825 üzenetére
Sajnos én is idejekorán megléptem az Oreo-ra való átállást.
Vannak pozitív változások, pl: az osztott képernyős mód egyszerűbben, jobban kezelhető
De....
- Chrome-ban weboldalra linkelt youtube videókat nem játssza le és natív youtube appra sem megy át
- Használat közben gyorsabban merül egy kicsit
- Készenlétben lényegesen gyorsabban merül (másfél óra navi + utána 5-6 óra készenlét és töltőre kell tennem!)
- Normál töltővel (nem a gyári gyorstöltő) sokkal lassabban tölt. Pl kocsiban navi közben hiába töltöm, lassan akkor is merül a telefon.Gondolkodom a Nougatra való visszalépésen.
-
Black Viking
csendes tag
-
Freiherr
őstag
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy megkaptam az Oero-t. Csináltam egy factory reset-et, mert gyorsan merült a telóm. Most jó. Viszont a reset végén megerősítette, hogy kész majd utána ez a hiba üzenet:
E: Failed to clear BCB message: failed to find/misc partition ez mit jelent?
Majd a wipe cash partiton-nál is megerősítve és a végén ugyan ez a hibaüzenet. Emiatt egy csomó betűtípust hiába telepítettem fel, nem engedi használni...
[ Szerkesztve ]
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
kalolaci
senior tag
Gyorsítótár törlése, hogy működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingatlanos topic!
- Öregszem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest